jonkyr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 12 ώρες πριν, teledomenet είπε Παρελαβα την σακουλα με τα δωρα, σ'ευχαριστω παρα πολυ. Χαίρομαι, όλα καλά. Ευχαριστώ για τη συνεργασία.
denthnpalevw Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Χαρίζεται πύργος PC, pentium III, μητρική κάρτα, μνημες και τροφοδοτικό. Άγνωστη κατάσταση. Θεσσαλονίκη. Έρχεστε και τον παραλαμβάνετε. Αλλιώς πάει ανακύκλωση. 1
retroman3 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, denthnpalevw είπε Χαρίζεται πύργος PC, pentium III, μητρική κάρτα, μνημες και τροφοδοτικό. Άγνωστη κατάσταση. Θεσσαλονίκη. Έρχεστε και τον παραλαμβάνετε. Αλλιώς πάει ανακύκλωση. pm
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, denthnpalevw είπε Χαρίζεται πύργος PC, pentium III, μητρική κάρτα, μνημες και τροφοδοτικό. Άγνωστη κατάσταση. Θεσσαλονίκη. Έρχεστε και τον παραλαμβάνετε. Αλλιώς πάει ανακύκλωση. και μενα με ενδιαφερει στελνω πμ
georgeps21 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται τα 3 αυτά ηχοσυστήματα και τα 3 με πρόβλημα, τα 2 μεγάλα μπαίνουν κατευθείαν σε demo λειτουργία, το μικρό δεν θυμαμαι τι έχει. το μικρό πήγε στον : HamerZ Παραλαβή από Γαλάτσι , μέχρι άυριο , διαφορετικά θα πάνε ανακύκλωση,(με επιασε να συμμαζεψω) Μπήκε και σε διπλανό φορουμ. Πρώτα ποστ και μετά πμ Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2020 από georgeps21 3
georgeps21 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, MessengerOfGood είπε Δεν ενδιαφέρομαι αλλά ηχεία έχουν? του μαυρου μας τα πηραν οταν μπουκάραν σπίτι, του γκρί θα τα κανω δωρο στο πατέρα μου το μαύρο όχι
tigergreg Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 32 λεπτά πριν, georgeps21 είπε Παραλαβή από Γαλάτσι , μέχρι άυριο , διαφορετικά θα πάνε ανακύκλωση,(με επιασε να συμμαζεψω) Αν δεν βρεθει κανεις εδω βαλτα στο avsite η πες μου να τα βαλω εγω. Αμαρτια να πανε ανακυκλωση τετοια μηχανηματα. 2
georgeps21 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, tigergreg είπε Αν δεν βρεθει κανεις εδω βαλτα στο avsite η πες μου να τα βαλω εγω. Αμαρτια να πανε ανακυκλωση τετοια μηχανηματα. καλή η σκέψη! αν δεν τα πάρει κάποιος θα τα βαλω 1
Doubt Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, georgeps21 είπε Χαρίζονται τα 3 αυτά ηχοσυστήματα και τα 3 με πρόβλημα, τα 2 μεγάλα μπαίνουν κατευθείαν σε demo λειτουργία, το μικρό δεν θυμαμαι τι έχει. Παραλαβή από Γαλάτσι , μέχρι άυριο , διαφορετικά θα πάνε ανακύκλωση,(με επιασε να συμμαζεψω) Μπήκε και σε διπλανό φορουμ. Πρώτα ποστ και μετά πμ Μήπως το "μικρό" παίζει ραδιόφωνο;
georgeps21 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Doubt είπε Μήπως το "μικρό" παίζει ραδιόφωνο; το μικρο ανοιγει κανονικά ,μπορεις να επιλέξεις το Mode που θες , αλλά από τα ηχεία δεν βγαζειτπτ περα από βουητό... κανας τελεστικός? προενίσχυση? δεν εχω ορεξη να το ανοιξω
troi.g Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, georgeps21 είπε Χαρίζονται τα 3 αυτά ηχοσυστήματα και τα 3 με πρόβλημα, τα 2 μεγάλα μπαίνουν κατευθείαν σε demo λειτουργία, το μικρό δεν θυμαμαι τι έχει. Παραλαβή από Γαλάτσι , μέχρι άυριο , διαφορετικά θα πάνε ανακύκλωση,(με επιασε να συμμαζεψω) Μπήκε και σε διπλανό φορουμ. Πρώτα ποστ και μετά πμ Φίλε μου καλησπέρα και χρόνια πολλά. Το sony είναι διαθέσιμο? και γνωρίζεις εάν δουλεύει το cd ? Έχω το ίδιο και δε μου δουλεύει το cd. Για το ασήμι ρωτάω. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2020 από troi.g
georgeps21 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 28 λεπτά πριν, troi.g είπε Φίλε μου καλησπέρα και χρόνια πολλά. Το sony είναι διαθέσιμο? και γνωρίζεις εάν δουλεύει το cd ? Έχω το ίδιο και δε μου δουλεύει το cd. Για το ασήμι ρωτάω. καλησπέρα, δεν με αφήνει να δοκιμάσω cd. με το που ανοίγω παει κατευθειαν σε demo mode, αλλά το ακούω που ξεκινάει να γυρίζει την τριπλέτα. Με βάση η βλάβη του demo mode είναι σε κάποιο προσεσορα μάλλον θα μπορέσεις να το χρησιμοποιήσεις για ανταλλακτικα
HamerZ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, georgeps21 είπε Χαρίζονται τα 3 αυτά ηχοσυστήματα και τα 3 με πρόβλημα, τα 2 μεγάλα μπαίνουν κατευθείαν σε demo λειτουργία, το μικρό δεν θυμαμαι τι έχει. Παραλαβή από Γαλάτσι , μέχρι άυριο , διαφορετικά θα πάνε ανακύκλωση,(με επιασε να συμμαζεψω) Μπήκε και σε διπλανό φορουμ. Πρώτα ποστ και μετά πμ Έχεις μήνυμα Ευχαριστώ τον georgeps21 για το player, Καλή χρονιά Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2020 από HamerZ
troi.g Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 58 λεπτά πριν, georgeps21 είπε καλησπέρα, δεν με αφήνει να δοκιμάσω cd. με το που ανοίγω παει κατευθειαν σε demo mode, αλλά το ακούω που ξεκινάει να γυρίζει την τριπλέτα. Με βάση η βλάβη του demo mode είναι σε κάποιο προσεσορα μάλλον θα μπορέσεις να το χρησιμοποιήσεις για ανταλλακτικα Σε ευχαριστώ πολύ για τη δοκιμή σου , αλλά επειδή κάτι μου προέκυψε δυστυχώς δε θα μπορέσω να είμαι συνεπής για να το πάρω. Οπότε αποσύρω το ενδιαφέρον μου , ευχαριστώ πολύ για όλα και καλή χρονιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις