jethro84 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, leolipop είπε λαπτοπ fujitsu siemens amilo m7400.Χωρις μπαταρια και σκληρο δισκο γιατι θελει ide και οχι sata και δεν εχω για να βαλω.Με ιμιτασιον τροφοδοτικο αναβει κανονικα,.μπαινει bios κλπ . εχει και 2 μνημες ddr των 256mb Στέλνω pm, με ενδιαφέρει να το αναστήσω! 1
georgios65 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, lelisjr είπε ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ 2 ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ Λοιπόν, είπα να κάνω ένα ξεκαθάρισμα στην ντουλάπα. Και λέω να μην τα πάω ανακύκλωση πριν ρωτήσω εδώ αν τα θέλει κανείς... Χαρίζονται λοιπόν τα παρακάτω: Epson Sylous Photo R300. Σε πολύ καλή κατάσταση (λειτουργούσε μέχρι που τον απέσυρα πριν 7 χρόνια. Δεν έχει τα καλώδια του (ρεύματος/USB) ούτε manuals & installation CD. Έχει το tray για εκτύπωση CD. Θέλει μελάνια. HP Officejet J4680 All in One. Δεν ξέρω αν λειτουργούν όλα. Λείπουν καλώδια (ρεύματος/USB), manuals -CD και λείπει και το μπροστινό tray του χαρτιού. Τα λευκά του έχουν κιτρινίσει. Παραλαβή από Μαρούσι για όποιον ενδιαφέρεται. Οι φωτογραφίες προφανώς είναι από το internet γιατί δεν είχα χρόνο να τραβήξω. Αν κάποιος θέλει μπορώ να του στείλω μετά από συνεννόηση. Αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον θα πάνε ανακύκλωση στις 10 Ιανουαρίου... Καλή συνέχεια Καλησπέρα σας καί Χρόνια Πολλά. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τόν ἐκτυπωτή Epson Stylus Photo R 300. Εὐχαριστῶ.
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 51 λεπτά πριν, leolipop είπε Χρονια πολλα και απο εμενα,Ανεσυρα λειτουργικα (σε καποιο βαθμο) πραγματακια και διατιθενται για χαρισμα. 1 κινητο νοκια μαζι με φορτιστη και ακουστικα. 3 (2 απο το ιδιο μοντελο) κινητα sony ericsson με 1 φορτιστη 1 κινητο samsung μακροστερο με φορτιστη. Τα κινητα αναβουν κανονικο , δουλευουν οι ηχοι , πληκτρα κλπ.Δεν εχω να βαλω σιμ για περισοτερα τεστ. λαπτοπ fujitsu siemens amilo m7400.Χωρις μπαταρια και σκληρο δισκο γιατι θελει ide και οχι sata και δεν εχω για να βαλω.Με ιμιτασιον τροφοδοτικο αναβει κανονικα,.μπαινει bios κλπ . εχει και 2 μνημες ddr των 256mb Οπως παντα οποιος ερθει (περιστερι) πρωτος παραλαβανει ανεξαρτητα με τη σειρα επικοινωνιας.Οποτε ενα pm ειναι αρκετο για να ρωτησετε διαθεσιμοτητα η να σας ενημερωσω για την περιπτωση που σας προλαβει αλλος στο νημα ! Αποστολες δεν κανω γιατι ηδη εχω εκτεθει σε κοσμο που μετα απο πολυ περιμενε απο πλευρας τους , τους εχω ακυρωσει. καλησπερα και χρονια πολλα με ενδαιφερει παρα πολυ το κινητο της samsung στελνω πμ
KG95 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, leolipop είπε Χρονια πολλα και απο εμενα,Ανεσυρα λειτουργικα (σε καποιο βαθμο) πραγματακια και διατιθενται για χαρισμα. 1 κινητο νοκια μαζι με φορτιστη και ακουστικα. 3 (2 απο το ιδιο μοντελο) κινητα sony ericsson με 1 φορτιστη 1 κινητο samsung μακροστερο με φορτιστη. Τα κινητα αναβουν κανονικο , δουλευουν οι ηχοι , πληκτρα κλπ.Δεν εχω να βαλω σιμ για περισοτερα τεστ. λαπτοπ fujitsu siemens amilo m7400.Χωρις μπαταρια και σκληρο δισκο γιατι θελει ide και οχι sata και δεν εχω για να βαλω.Με ιμιτασιον τροφοδοτικο αναβει κανονικα,.μπαινει bios κλπ . εχει και 2 μνημες ddr των 256mb Οπως παντα οποιος ερθει (περιστερι) πρωτος παραλαβανει ανεξαρτητα με τη σειρα επικοινωνιας.Οποτε ενα pm ειναι αρκετο για να ρωτησετε διαθεσιμοτητα η να σας ενημερωσω για την περιπτωση που σας προλαβει αλλος στο νημα ! Αποστολες δεν κανω γιατι ηδη εχω εκτεθει σε κοσμο που μετα απο πολυ περιμενε απο πλευρας τους , τους εχω ακυρωσει. Θα με ενδιέφεραν τα κινητά ευχαριστώ
mourgolukos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Στις 28/12/2019 στις 11:27 ΜΜ, ignome4 είπε 15% Έκπτωση Adidas [Ισχυει εως 13/01/2020] PW3V-V9MH-RS76-9GGXC Χαρίζονται πάλι τα τάμπλετ που πήρα από τον Crybal. Το ένα με το HDMI είναι πλέον 80% λειτουργικό, πέρα από συναρμολόγηση, θέλει μια μπαταρία και επισκευή το βίσμα φόρτισης. Οθόνη - αφή δουλευουν κανονικά δοκιμασμένα. Το άλλο δεν μπήκα στον κόπο να το κοιτάξω. Επίσης προστίθεται ένα MLS iq1810B με πρόβλημα στην πλακέτα, χωρίς μπαταρία ηχείο. Συμπληρώνω επίσης κάρτα γραφικών λαπτοπ από παλιο dell, cdrom ide touchpad και κατι άλλα ψιλολοίδια από το ίδιο λαπτοπ A.Λ.K όλα. Μην με ρωτάτε μοντέλο δεν ξέρω, αν θυμάμαι καλά είναι κάποια έκδοση nvidia GO 2 ασύρματα τηλέφωνα panasonic τα οπόια δεν δουλευουν οι οθόνες τους μετά από καθάρισμα, έχουν αφαιρεθεί τα ηχεία τους, παιρνουν και λαμβάνουν κλήσεις κανονικά απλα δεν ακούγονται και δεν βλέπεις ποιος καλέι. αν μπει κάποιο ηχειάκι μέσα θα ακούγεται Παραλαβή από τον χώρο μου, Δραπετσώνα 3
tigergreg Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, mourgolukos είπε Το ένα με το HDMI είναι πλέον 80% λειτουργικό, πέρα από συναρμολόγηση, θέλει μια μπαταρία και επισκευή το βίσμα φόρτισης. Οθόνη - αφή δουλευουν κανονικά Εχω ενα τουρμπο χ με σπασμενη οθονη που ειναι πιθανο να ταιριαζει η μπαταρια η αλλο ανταλλακτικο. ΤΥΠΟΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ... LI-ION POLYMER BATTERY MODEL H-32102105P (1/CP4/103/98) 3.8V 5000MAH 19.0WH Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2019 από tigergreg 2
mourgolukos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 50 λεπτά πριν, tigergreg είπε Εχω ενα τουρμπο χ με σπασμενη οθονη που ειναι πιθανο να ταιριαζει η μπαταρια η αλλο ανταλλακτικο. ΤΥΠΟΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ... LI-ION POLYMER BATTERY MODEL H-32102105P (1/CP4/103/98) 3.8V 5000MAH 19.0WH Αυτή που του έβαλα εγώ για την δοκιμή ήταν 4άρα και του ήταν τεράστια. Θέλει κάποια 3άρα μάλλον
jethro84 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Ευχαριστώ τον @leolipop για το laptop! Χάρηκα πολύ για τη φιλοξενία και τη γνωριμία ! 😎 1
roybatty Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Χαρίζονται 8 τεμάχια Twinmos 512ΜΒ DDR2 667MHz .Λογικά είναι λειτουργικές μιας και τις έβαλα επάνω σε pc και έκανε boot. Παραλαβή Θεσσαλονίκη κέντρο. 1
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, roybatty είπε Χαρίζονται 8 τεμάχια Twinmos 512ΜΒ DDR2 667MHz .Λογικά είναι λειτουργικές μιας και τις έβαλα επάνω σε pc και έκανε boot. Παραλαβή Θεσσαλονίκη κέντρο. με ενδιαφερουν στελνω πμ
roybatty Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, pantelikas είπε Μ ενδιαφερουν οι 4 Μπορείς να τις πάρεις.Επειδή δεν έχω πολύ χρόνο για συναντήσεις αυτόν τον καιρό πάρτες όλες και ότι δεν χρειάζεσαι μοίρασε το.
pantelikas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, roybatty είπε Μπορείς να τις πάρεις.Επειδή δεν έχω πολύ χρόνο για συναντήσεις αυτόν τον καιρό πάρτες όλες και ότι δεν χρειάζεσαι μοίρασε το. Ευχαριστώ μόλις παραλάβω και δοκιμάσω μια 4άδα θα ξαναδώσω τις υπόλοιπες
Προτεινόμενες αναρτήσεις