tigergreg Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ 3 ΚΑΡΤΕΣ ΗΧΟΥ ΜΕ GAMING PORT Δεν γνωριζω λειτουργικοτητα καθοτι τις βρηκα μετα απο τελευταια τυμβωρυχια στην τριτη αποθηκη μου. 1.Creative soundblaster live 5.1 model sb0100 2.Creative sound blaster live model ct4670 3.Creative sound blaster live 5.1 digital model sb0220 Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 48ωρου κατοπιν συνεννοησης. ΟΧΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. ΥΓ.ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2019 από tigergreg 3
Locke_John Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 40 λεπτά πριν, pantelikas είπε Ανάλογα τον διαχειριστή μου έχει τύχει να μην τα δεχτούν και σε εκκλησία. Και μιλάμε για παιδικά ρούχα ελάχιστα χρησιμοποιημένα από δώρα ή από γρήγορη ανάπτυξη. Σε άλλη εκκλησία τα δέχτηκαν. Άλλη επιλογή είναι με τον σύλλογο γονέων όπου τα δίνουμε σε επιλεγμένες οικογένειες Στην περιοχή μου (Γκύζη) (σχετικά κέντρο Αθήνας) έχει ένα κόκκινο κάδο (έξω απ' την εκκλησία αγ.Ελευθερίου (ίσως τυχαίο)) που είναι για ρούχα και παπούτσια. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, divo είπε χαριζονται τα παρακατω επιπλα και cd cd rew kai dvd κενα ολα επισης απο επιπλα. Το τραπεζι ειναι γερμανικη φορμαικα χωρις κατι ξεκολλημενο θελει ενα βερνικι στα ποδια απο τα χρονια. Η συφινιερα ενα καλο καθαρισμα και δυο πομολακια στο τελευταιο συρταρι. Οποιος χρειαζεται κατι στελνει πμ τα παίρνεται με σειρα προτεραιοτητας. Με ενδιαφερουν τα δισκακια. 1
MessengerOfGood Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, divo είπε χαριζονται τα παρακατω επιπλα και cd cd rew kai dvd κενα ολα επισης απο επιπλα. Το τραπεζι ειναι γερμανικη φορμαικα χωρις κατι ξεκολλημενο θελει ενα βερνικι στα ποδια απο τα χρονια. Η συφινιερα ενα καλο καθαρισμα και δυο πομολακια στο τελευταιο συρταρι. Οποιος χρειαζεται κατι στελνει πμ τα παίρνεται με σειρα προτεραιοτητας. Με ενδιαφέρουν όλα τα cd & dvd. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, divo είπε ποια απο ολα? einai cd cdrew dvd rew οι τρεις μπομπινες δεν θελω τα επαναγραψιμα.
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Maxell tdk smartbuy 1 λεπτό πριν, divo είπε ειναι 5 cd 12 dvd και 6 dual dvd Αυτα οπως τα γραφεις.
MessengerOfGood Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Ευχαριστίες στον kosutasu22 για το ρουτεράκι. 1
life is music Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, teledomenet είπε Εχω εγω ενα ιδιου τυπου αλλα mp3 cd player. Το εχω χρονια αλλα δεν το εχω δουλεψει πολυ, ειναι σαν καινουριο. Αν ενδιαφερεσαι στειλε μου πμ. Ενδιαφέρομαι για το mp3 cd player ...αν υπάρχει ακόμα !
teledomenet Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, KaRLoSSaLoNiKa είπε καλησπερα χρονια πολλα και καλες γιορτες αν το παρει ο φιλος θα το ηθελα εγω 6 λεπτά πριν, life is music είπε Ενδιαφέρομαι για το mp3 cd player ...αν υπάρχει ακόμα ! Ενδιαφέρεται να το πάρει ο φιλος d.b που του είπα να του το δωσω. Αν αλλάξει κάτι θα σας πω, έτσι κι αλλίως δεν το θέλω, για χάρισμα είναι. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, divo είπε ειναι 5 cd 12 dvd και 6 dual dvd Παρελαβα και ευχαριστω πολυ. Χρονια πολλα σε ολους-ες!!! 2
life is music Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 13 ώρες πριν, teledomenet είπε Ενδιαφέρεται να το πάρει ο φιλος d.b που του είπα να του το δωσω. Αν αλλάξει κάτι θα σας πω, έτσι κι αλλίως δεν το θέλω, για χάρισμα είναι. Ωραία θα περιμένω μήνυμα σε περίπτωση που αλλάξει κάτι !
toyracer Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Καλα Χριστουγεννα σε Ολα τα Μελη του insomnia, στα παιδια που 'φροντιζουν' το insomnia, στους συντροφους σας και στις Οικογενειες Σας! Υγεια, να εισαστε Ευτυχισμενοι και παντα Πολλα Χαμογελα στη Ζωη Σας! 12 4
barbariangr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Στις 15/11/2019 στις 8:50 ΜΜ, aoc4000 είπε Καλησπέρα και απο μένα πάλι. έχουμε και λέμε 1. οθόνη απο παλιό hp laptop νομίζω είναι 12" 2. σκανεράκια barcode παλιά (2) 3. ασύρματο τηλέφωνο παλιό (άγνωστης πλέον λειτουργικής κατάστασης) 4. ασύρματο τηλέφωνο παλιού τύπου με κεραία 5. κάποιες κασέτες δεδομένων καινούργιες 6. ακουστικά με κύκλωμα αποκοπής θορύβου (Προσοχή είναι σχετικά για μικρό κεφάλι!!!) 7. κάποιες παλιές κάρτες γραφικών (άγνωστης λειτουργικής κατάστασης) 8. κάποιες φωτογραφικές και μια κορνίζα fu ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ 9. σφραγισμένο τόνερ αναγομωμένο με στοιχεία SCX-4521D3 Περιοχή Πειραιά (χαμηλά Θηβών) μπορώ και ΗΣΑΠ Π.Φαλήρου. Πρώτα PM και μετά εδώ κτλ... θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον @aoc4000 για τα πράγματα και να ζητήσω συγνώμη που άργησα να τα πάρω. θα επισκευαστούν κάποια και θα δοθούν εκεί που τα χρειάζονται. Καλές γιορτές σε όλους.
minosnikas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά!!! Χαρίζω ένα κουτί με ευχές για νεογέννητο, από τη Lidl, με δωράκια μέσα ένα κάδρο για τα αποτυπώματα του μωρού (με τα απαραίτητα συνοδευτικά υλικά) και μια πετσετούλα 75χ75cm. Παραλαβή από Μαρούσι (περιοχή στούντιο Άλφα), κατόπιν συνεννόησης. Καλές γιορτές! 6
LPFATHER Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Χαρίζεται το εικονιζόμενο χειριστήριο. ΔΕΝ ξέρω την λειτουργική του κατάσταση όπως επίσης για που συνδέεται (μάλλον για υπολογιστή χωρίς να είμαι σίγουρος) Όροι 1ον παραλαβή ΜΟΝΟ από τον χώρο μου Αθήνα - Καματερό 2ον ΔΕΝ κάνω αποστολές και κρατήσεις 3ον διατηρώ το δικαίωμα να το δώσω όπου θέλω χωρίς να κρατάω σειρά προτεραιότητας. 4ον επικοινωνία ΜΟΝΟ μέσω μήνυμα, τα ποστ εδώ δεν θα τα βλέπω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις