georgeps21 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Άλλο ενα batch με Optical drives. 2 IDE 1 SATA 1 Hard drive 80 gb IDE Αγνωστης λειτουργικής κατάστασης και όχι πεντακάθαρα ( διαλύω Pc πελατών) Κλασικά πρωτα ποστ μετά πμ παραλαβή από την εδρα μου Γαλάτσι. Αποστολές δυστυχώς δεν εχω χρονο. 3
d..b Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 58 λεπτά πριν, georgeps21 είπε Άλλο ενα batch με Optical drives. 2 IDE 1 SATA 1 Hard drive 80 gb IDE Αγνωστης λειτουργικής κατάστασης και όχι πεντακάθαρα ( διαλύω Pc πελατών) Κλασικά πρωτα ποστ μετά πμ παραλαβή από την εδρα μου Γαλάτσι. Αποστολές δυστυχώς δεν εχω χρονο. καλησπερα σου στελνω πμ για το sata optical και τον δισκο τον ide...
iPnos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Χαρίζεται Router ZXHN H108N V2.3 λειτουργικό σε άριστη κατάσταση μαζί με το τροφοδοτικό του. Είναι ακριβώς σαν αυτό: https://i.ytimg.com/vi/nK3EvaT-VC4/maxresdefault.jpg 2
MessengerOfGood Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, iPnos είπε Χαρίζεται Router ZXHN H108N V2.3 λειτουργικό σε άριστη κατάσταση μαζί με το τροφοδοτικό του. Είναι ακριβώς σαν αυτό: https://i.ytimg.com/vi/nK3EvaT-VC4/maxresdefault.jpg Με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο. 2 ώρες πριν, georgeps21 είπε Άλλο ενα batch με Optical drives. 2 IDE 1 SATA 1 Hard drive 80 gb IDE Αγνωστης λειτουργικής κατάστασης και όχι πεντακάθαρα ( διαλύω Pc πελατών) Κλασικά πρωτα ποστ μετά πμ παραλαβή από την εδρα μου Γαλάτσι. Αποστολές δυστυχώς δεν εχω χρονο. Ενδιαφέρομαι για τα IDE optical drives. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2019 από MessengerOfGood
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 32 λεπτά πριν, iPnos είπε Χαρίζεται Router ZXHN H108N V2.3 λειτουργικό σε άριστη κατάσταση μαζί με το τροφοδοτικό του. Είναι ακριβώς σαν αυτό: https://i.ytimg.com/vi/nK3EvaT-VC4/maxresdefault.jpg καλησπερα και μενα με ενδιαφερει
mixospp Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Χαρίζεται ασύρματο πληκρολόγιο και ποντίκι Logitech MK520, χρησιμοποιημένα αλλά σε καλή λειτουργική κατάσταση από Λάρισα 2
retroman3 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, mixospp είπε Χαρίζεται ασύρματο πληκρολόγιο και ποντίκι Logitech MK520, χρησιμοποιημένα αλλά σε καλή λειτουργική κατάσταση από Λάρισα πμ
mikegad Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 52 λεπτά πριν, mixospp είπε Χαρίζεται ασύρματο πληκρολόγιο και ποντίκι Logitech MK520, χρησιμοποιημένα αλλά σε καλή λειτουργική κατάσταση από Λάρισα Αν μπορείς να στείλεις με έξοδα δικά ενδιαφέρομαι!!
Locke_John Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 @dpolalευχαριστω για την καρέκλα. @Panagiotis79 ευχαριστώ για το delivery των πραγμάτων του @mourgolukos 2
Locke_John Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 21/12/2019 στις 2:38 ΜΜ, dpolal είπε Χαρίζεται η παρακάτω καρέκλα λίγο πριν αφεθεί στο πεζοδρόμιο μήπως και βρεί την τύχη της αλλού. Σε γενικές γραμμές λειτουργεί αλλά χρειάζεται ένα λάδωμα και σφίξιμο στις βίδες της ενώ το βασικό θέμα όπως φαίνεται στις φωτό είναι το κάθισμα όπου το αφρολέξ έχει «κάτσει» και θέλει αλλαγή μαζί με την δερματίνη. Σε ερώτηση που έκανα σε βιοτεχνία με ταπετσαρίες μου ζήτησαν 50 ευρώ (εργασία και ανταλλακτικά) για να την επισκευάσουν οπότε η τιμή δεν είναι απαγορευτική για όποιον την πάρει. Παραλαβή από Νέα Σμύρνη λόγο όγκου. Βιαστήτε μόνο διότι η σύζυγος μου το δήλωσε, ή θα την πετάξεις ή θα φύγετε μαζί και οι δύο από το σπίτι. Την παρέλαβα και την έχω σπιτώσει στο κέντρο Αθήνας (Γκύζη). Λόγω ωστόσο περιορισμένου χώρου στου γραφείο μου, είναι "στριμωγμένη". Εάν κάποιος την θέλει, ευχαρίστως να την επανα-χαρίσω. Αλλιώς, θα ταξιδέψει σύντομα προς το πατρικό σπίτι... (Εδώ δίπλα, Κορινθία). Υγ.θα πάει σε σπίτι άλλου φίλου τελικά εδώ κοντά. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2019 από Locke_John
mclound Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Γνωρίζει κάποιος που θα μπορούσα να δώσω λούτρινα κουκλάκια αλλά και παιδικά/βρεφικά βιβλία και παιχνίδια; Στέλνω εδώ μήπως έχει κάποιος στο παρελθόν χαρίσει κάτι ανάλογο...
Mendokusai Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, mclound είπε Γνωρίζει κάποιος που θα μπορούσα να δώσω λούτρινα κουκλάκια αλλά και παιδικά/βρεφικά βιβλία και παιχνίδια; Στέλνω εδώ μήπως έχει κάποιος στο παρελθόν χαρίσει κάτι ανάλογο... Σε κανα γκρουπ στο Facebook με μαμαδες? 1
CaptainGR10 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, mclound είπε Γνωρίζει κάποιος που θα μπορούσα να δώσω λούτρινα κουκλάκια αλλά και παιδικά/βρεφικά βιβλία και παιχνίδια; Στέλνω εδώ μήπως έχει κάποιος στο παρελθόν χαρίσει κάτι ανάλογο... Σίγουρα οργανισμοί όπως το Χαμόγελο του Παιδιού κ.α. θα δεχτούν 1
Crybal Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 30 λεπτά πριν, mclound είπε Γνωρίζει κάποιος που θα μπορούσα να δώσω λούτρινα κουκλάκια αλλά και παιδικά/βρεφικά βιβλία και παιχνίδια; Στέλνω εδώ μήπως έχει κάποιος στο παρελθόν χαρίσει κάτι ανάλογο... ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS ΒΑΡΗΣ.Παρε ενα τηλεφωνο να σου πουν 1
toyracer Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Κυταξε και στο facebook. Αυτη τη περιοδο θα κανεις μεγαλο καλο σε παιδια που δεν εχουν τιποτα κι εχουν στρηθει τα παντα. Φαντασου τι χαρα θα τους δωσεις. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις