nikos772 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 22 λεπτά πριν, Anaheim είπε Χαρίζονται: Αsus EEE 900, πλήρως λειτουργικό χωρίς τροφοδοτικό, (12Volt). Το μόνο θέμα είναι το αριστερό touchpad button. Με mouse είναι ΟΚ. Οθόνη για EEE 900 με λευκό bezel & spare German keyboard. (λείπει ένα πλήκτρο) Διάφορες μνήμες. Αυτή που γράφει Hynix και στο αυτοκόλλητο ξεκινάει με MEMORY έχει ξηλωθεί από Lenovo G580. Huawei Tablet Mediapad T1 8" 3G . Πλήρως λειτουργική, χωρίς φορτιστή. 1GB RAM αλλά για youtube σε 360p είναι μια χαρά. Έχω κάνει φορμάτ πρόσφατα και φοράει ρώσικη έκδοση οπότε παίρνει μόνο Αγγλικά και όχι Ελληνικά (μεταξύ άλλων γλωσσών). Επικοινωνία με ΠΜ. Παραλαβή 9-5 από Κηφισίας με Κατεχάκη, καθημερινές. Καλημερα θα ηθελα το 1 και το 2, Ευχαριστω
barman_ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 32 minutes ago, Anaheim said: Χαρίζονται: Αsus EEE 900, πλήρως λειτουργικό χωρίς τροφοδοτικό, (12Volt). Το μόνο θέμα είναι το αριστερό touchpad button. Με mouse είναι ΟΚ. Οθόνη για EEE 900 με λευκό bezel & spare German keyboard. (λείπει ένα πλήκτρο) Διάφορες μνήμες. Αυτή που γράφει Hynix και στο αυτοκόλλητο ξεκινάει με MEMORY έχει ξηλωθεί από Lenovo G580. Huawei Tablet Mediapad T1 8" 3G . Πλήρως λειτουργική, χωρίς φορτιστή. 1GB RAM αλλά για youtube σε 360p είναι μια χαρά. Έχω κάνει φορμάτ πρόσφατα και φοράει ρώσικη έκδοση οπότε παίρνει μόνο Αγγλικά και όχι Ελληνικά (μεταξύ άλλων γλωσσών). Επικοινωνία με ΠΜ. Παραλαβή 9-5 από Κηφισίας με Κατεχάκη, καθημερινές. Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για το ταμπλετ αν υπάρχει η δυνατότητα αποστολής ευχαριστώ
great Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην παρέα και πάλι! Δεν ξέρω αν ενδιαφέρετε κανείς για να μην πάει ανακύκλωση, είναι ~1 χρόνο, μια χαρα μπαταρία: APC Back-UPS XS 700U Λόγω βάρους και έλλειψις χρόνου παραλαβή μόνο απο Ν.Μακρη/Ν. Βουτζας/Ραφήνα απογεύματα που επιστρέφω και ΣΚ ή καθημερινές 09:00 με 17:00 στον Αγ. Στέφανο. Ευχαριστώ Δόθηκε στον @paylidis , ευχαριστώ όλους Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2019 από great 3
LLLEFTERIS Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Anaheim είπε Χαρίζονται: Αsus EEE 900, πλήρως λειτουργικό χωρίς τροφοδοτικό, (12Volt). Το μόνο θέμα είναι το αριστερό touchpad button. Με mouse είναι ΟΚ. Οθόνη για EEE 900 με λευκό bezel & spare German keyboard. (λείπει ένα πλήκτρο) Διάφορες μνήμες. Αυτή που γράφει Hynix και στο αυτοκόλλητο ξεκινάει με MEMORY έχει ξηλωθεί από Lenovo G580. Huawei Tablet Mediapad T1 8" 3G . Πλήρως λειτουργική, χωρίς φορτιστή. 1GB RAM αλλά για youtube σε 360p είναι μια χαρά. Έχω κάνει φορμάτ πρόσφατα και φοράει ρώσικη έκδοση οπότε παίρνει μόνο Αγγλικά και όχι Ελληνικά (μεταξύ άλλων γλωσσών). Επικοινωνία με ΠΜ. Παραλαβή 9-5 από Κηφισίας με Κατεχάκη, καθημερινές. Με ενδιαφερει και εμενα το tablet.
CaptainGR10 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, great είπε Καλησπέρα στην παρέα και πάλι! Δεν ξέρω αν ενδιαφέρετε κανείς για να μην πάει ανακύκλωση, είναι ~1 χρόνο, μια χαρα μπαταρία: APC Back-UPS XS 700U Λόγω βάρους και έλλειψις χρόνου παραλαβή μόνο απο Ν.Μακρη/Ν. Βουτζας/Ραφήνα απογεύματα που επιστρέφω και ΣΚ ή καθημερινές 09:00 με 17:00 στον Αγ. Στέφανο. Ευχαριστώ Καλημέρα! Θα με ενδιέφερε, στέλνω πμ!
MessengerOfGood Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 53 λεπτά πριν, great είπε Καλησπέρα στην παρέα και πάλι! Δεν ξέρω αν ενδιαφέρετε κανείς για να μην πάει ανακύκλωση, είναι ~1 χρόνο, μια χαρα μπαταρία: APC Back-UPS XS 700U Λόγω βάρους και έλλειψις χρόνου παραλαβή μόνο απο Ν.Μακρη/Ν. Βουτζας/Ραφήνα απογεύματα που επιστρέφω και ΣΚ ή καθημερινές 09:00 με 17:00 στον Αγ. Στέφανο. Ευχαριστώ Ενδιαφέρομαι και στέλνω pm.
great Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 58 λεπτά πριν, great είπε Καλησπέρα στην παρέα και πάλι! Δεν ξέρω αν ενδιαφέρετε κανείς για να μην πάει ανακύκλωση, είναι ~1 χρόνο, μια χαρα μπαταρία: APC Back-UPS XS 700U Λόγω βάρους και έλλειψις χρόνου παραλαβή μόνο απο Ν.Μακρη/Ν. Βουτζας/Ραφήνα απογεύματα που επιστρέφω και ΣΚ ή καθημερινές 09:00 με 17:00 στον Αγ. Στέφανο. Ευχαριστώ έχει γίνει hold για @paylidis Εαν όχι, πάμε στον επόμενο Θα ενημερώσω.... 1
paulks Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Anaheim είπε Χαρίζονται: Αsus EEE 900, πλήρως λειτουργικό χωρίς τροφοδοτικό, (12Volt). Το μόνο θέμα είναι το αριστερό touchpad button. Με mouse είναι ΟΚ. Οθόνη για EEE 900 με λευκό bezel & spare German keyboard. (λείπει ένα πλήκτρο) Διάφορες μνήμες. Αυτή που γράφει Hynix και στο αυτοκόλλητο ξεκινάει με MEMORY έχει ξηλωθεί από Lenovo G580. Huawei Tablet Mediapad T1 8" 3G . Πλήρως λειτουργική, χωρίς φορτιστή. 1GB RAM αλλά για youtube σε 360p είναι μια χαρά. Έχω κάνει φορμάτ πρόσφατα και φοράει ρώσικη έκδοση οπότε παίρνει μόνο Αγγλικά και όχι Ελληνικά (μεταξύ άλλων γλωσσών). Επικοινωνία με ΠΜ. Παραλαβή 9-5 από Κηφισίας με Κατεχάκη, καθημερινές. Στελνω πμ για το ταμπλετ
MessengerOfGood Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Anaheim είπε Χαρίζονται: Αsus EEE 900, πλήρως λειτουργικό χωρίς τροφοδοτικό, (12Volt). Το μόνο θέμα είναι το αριστερό touchpad button. Με mouse είναι ΟΚ. Οθόνη για EEE 900 με λευκό bezel & spare German keyboard. (λείπει ένα πλήκτρο) Διάφορες μνήμες. Αυτή που γράφει Hynix και στο αυτοκόλλητο ξεκινάει με MEMORY έχει ξηλωθεί από Lenovo G580. Huawei Tablet Mediapad T1 8" 3G . Πλήρως λειτουργική, χωρίς φορτιστή. 1GB RAM αλλά για youtube σε 360p είναι μια χαρά. Έχω κάνει φορμάτ πρόσφατα και φοράει ρώσικη έκδοση οπότε παίρνει μόνο Αγγλικά και όχι Ελληνικά (μεταξύ άλλων γλωσσών). Επικοινωνία με ΠΜ. Παραλαβή 9-5 από Κηφισίας με Κατεχάκη, καθημερινές. Με ενδιαφέρουν οι μνήμες για λαπτοπ (SODIMM) για να αναστήσω ένα παλιό λαπτοπ. Στέλνω pm.
athns Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 ΕΚΤΟΣ από το ράδιο/cd και την κεραία,τα υπόλοιπα θα δωθουν δωρεάν... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Λοιπόν έφυγαν όλα. Τα έδωσα με την σειρά που μου στείλατε ΠΜ. Το ταμπλετ στην Maricute. To ASUS στον χρήστη tsiv οι RAM στον χρήστη Georgeps21 (εφόσον καλέσει)
Aurumnus Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, athns είπε ΕΚΤΟΣ από το ράδιο/cd και την κεραία,τα υπόλοιπα θα δωθουν δωρεάν... Με ενδιαφέρουν τα καλώδια Ethernet. Έστειλα ΠΜ. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2019 από Aurumnus
LLLEFTERIS Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 ZTE (OTE) ZXHN N108NS THOMSON TG585 V8 Λειτουργικα. Μονο απο το σπιτι μου στο Περιστερι. 2
thodoris1985 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 2 hours ago, athns said: ΕΚΤΟΣ από το ράδιο/cd και την κεραία,τα υπόλοιπα θα δωθουν δωρεάν... στέλνω pm
Προτεινόμενες αναρτήσεις