tsiv Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παρέλαβα τα καλώδια από @YPhot και τον ευχαριστώ. Πάμε τώρα... Χαρίζoνται τα παρακάτω... Παραλαβή από Νίκαια Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2019 από tsiv 2
teledomenet Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Στις 29/11/2019 στις 4:54 ΜΜ, tigergreg είπε Καρτα sapphire hd 6750 2gb χρησιμοποιημενη ενα χρονο και τωρα μια αναβει μια σβηνει. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εντος 48ωρου κατοπιν συνεννοησης. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε ΠΜ. ΚΡΑΤΗΜΕΝΗ.... Παρελαβα την καρτα ευχαριστω. 1
Doubt Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 1/12/2019 στις 11:07 ΠΜ, tsiv είπε Ο @Doubt είχε ρωτήσει ποιό μοντέλο κάμερας ήταν... Δεν με ενδιαφέρει τελικά, ευχαριστώ που με θυμήθηκες. Στις 1/12/2019 στις 9:59 ΠΜ, Doubt είπε 3 κομπολόγια με χάντρες από αιματίτη, το ένα έχει κούμπωμα με δικέφαλο αετό. Συν ένα απλό μπεγλέρι. ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου 2 ρολόγια παλιά, όσο θυμάμαι λειτουργούν, θέλουν σίγουρα μπαταρία. Το Casio ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Παπούτσια Νο 43 Boxer Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Και ιταλικά σουέντ Νο 44 Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Παραλαβή από Αιγάλεω ή κέντρο (Ομόνοια). Να προσθέσω Θυμίαμα Ινδικό μαζί με τη βάση του ΔΟΘΗΚΕ Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2019 από Doubt
tsiv Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, Doubt είπε Δεν με ενδιαφέρει τελικά, ευχαριστώ που με θυμήθηκες. Να 'σαι καλά
MessengerOfGood Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 48 λεπτά πριν, Doubt είπε Δεν με ενδιαφέρει τελικά, ευχαριστώ που με θυμήθηκες. Να προσθέσω Θυμίαμα Ινδικό μαζί με τη βάση του Απόκρυψη περιεχομένων Κι ένα καλάθι ΙΚΕΑ σαν αυτό https://www.amazon.com/FYLLEN-800-992-24-Laundry-basket-Diameter/dp/B00DIBJHYI Με ενδιαφέρει το θυμίαμα (σίγουρα) και το καλάθι (μόνο αν δεν το χρειάζεται κάποιος άλλος)
e-tic Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) - Τραπεζάκι σαλονιού, περίπου σαν αυτό. Δεν είναι ακριβώς αυτό, αλλά δεν έχω φωτογραφία του δεμένο. Οι διαστάσεις του είναι περίπου 1,00 x 0,70 x 0,50 (μ , π , υ). Θέλω να πιστεύω οτι υπάρχουν όλες οι βίδες, αλλά και να λείπει κάτι αντικαθήστατε εύκολα και φθηνά σε ένα κατάστημα σιδηρικών. - Τραπέζι σαλονιού/τραπεζαρίας/κουζίνας. Τα δύο πόδια είχαν σπάσει στη βάση που βίδωνε στο ξύλο και τα κολλήσαμε με ηλεκτροκόλληση. Το τραπέζι ταλαντεύεται ελαφρώς, αλλά κάποιος που μαστορεύει ίσως μπορέσει να φτιάξει τα πόδια καλύτερα, αλλιώς με μια καινούρια 4άδα πόδια 70cm είναι κομπλέ. Οι διαστάσεις του είναι περίπου 160 x 0,70 x 0,70 Αμφότερα φέρουν σημάδια χρήσης και μάλλον δεν κάνουν για την κύρια κατοικία, αλλά για χωριό, εξοχικό ή φοιτητικό σπίτι είναι μια χαρά. Εκδήλωση ενδιαφέροντος μέσω πμ και παραλαβή απο Καλλιθέα/Τζιτζιφιές. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2019 από e-tic 4
tsiv Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται από τα πράγματα που πήρα χθες από τον Γιάννη @YPhot τα παρακάτω... Πολλά καλώδια... UTP, scart -το ένα πεντάμετρο! , USB, ήχου, τηλεφωνικά, κινητών ericsson, VGA, δύο ποντίκια PS2, ένα με μπίλια και ένα οπτικό, πολλοί αντάπτορες PS2 σε USB, τρία spliter, ένας μετασχηματιστής 5ν 1.4Α και κάτι δυκτιακά στα σακουλάκια τους. Το δεξιά μεγάλο τηλεφωνικό είναι 20 μέτρα ατερμάτιστο! Προτιμώ να τα πάρει ένας και να τα κρατήσει - μοιράσει - πετάξει κατά βούληση. Παραλαβή από Νίκαια Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2019 από tsiv 3
georgios65 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, tsiv είπε Χαρίζονται από τα πράγματα που πήρα χθες από τον Γιάννη @YPhot τα παρακάτω... Πολλά καλώδια... UTP, scart, USB, ήχου, τηλεφωνικά, κινητών ericsson, δύο ποντίκια PS2, ένα με μπίλια και ένα οπτικό, πολλοί αντάπτορες PS2 σε USB, τρία spliter, ένας μετασχηματιστής 5ν 1.4Α και κάτι δυκτιακά στα σακουλάκια τους. Προτιμώ να τα πάρει ένας και να τα κρατήσει - μοιράσει - πετάξει κατά βούληση. Παραλαβή από Νίκαια Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τά ἀνωτέρω. Εὐχαριστῶ.
tsiv Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, georgios65 είπε Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τά ἀνωτέρω. Εὐχαριστῶ. Δικά σου όλα. Στείλε πμ για τα περαιτέρω...
Alxnks Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Χαρίζεται πολυμηχανημα ΗΡ Officejet 6950. Είναι σε κατάσταση για ανταλλακτικά, καθώς το καλωδιακι που συνδέει το καπάκι με το κυρίως σώμα είναι κομμένο. Λογικά επισκευάζεται σχετικά εύκολα το συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να έχει. Μου το έδωσε συγγενής που το κανιβαλισε έτσι, αλλά δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ μαζί του. Όποιος το θέλει θα πρέπει να το παραλάβει από Κερατσίνι, απογεύματα.
steliosdim Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, Alxnks είπε Χαρίζεται πολυμηχανημα ΗΡ Officejet 6950. Είναι σε κατάσταση για ανταλλακτικά, καθώς το καλωδιακι που συνδέει το καπάκι με το κυρίως σώμα είναι κομμένο. Λογικά επισκευάζεται σχετικά εύκολα το συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να έχει. Μου το έδωσε συγγενής που το κανιβαλισε έτσι, αλλά δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ μαζί του. Όποιος το θέλει θα πρέπει να το παραλάβει από Κερατσίνι, απογεύματα. Ενδιαφέρομαι σου στέλνω μήνυμα
papars Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Retro για σήμερα. vintage πράγματα ... Panasonic CRT TV 14" με το χειριστήριό της και εσωτερική κεραία. Δεν είναι mpeg-4 HYUNDAI PC με 80286 και η οθόνη του (έγχρωμη πρέπει να είναι). Το πρόλαβε ο @stratos_k Παραλαβή από Αγία Παρασκευή. [Sorry για την ποιότητα των φωτογραφιών αλλά το 1+5Τ έτσι τραβάει σε χαμηλό φωτισμό.] PM παρακαλώ. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2019 από papars 2
stratos_k Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, papars είπε Retro για σήμερα. vintage πράγματα ... Panasonic CRT TV 14" με το χειριστήριό της και εσωτερική κεραία. Δεν είναι mpeg-4 HYUNDAI PC με 80286 και η οθόνη του (έγχρωμη πρέπει να είναι). Παραλαβή από Αγία Παρασκευή. [Sorry για την ποιότητα των φωτογραφιών αλλά το 1+5Τ έτσι τραβάει σε χαμηλό φωτισμό.] PM παρακαλώ. Με ενδιαφέρει το 286 παρακαλώ! Έστειλα ΠΜ! Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2019 από stratos_k
TasosPk Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 θα ηθελα να ευχαριστησω τον Τασο @Crybal για το ποντικι και για τον κοπο που εκανε να το παρει μαζι του στο ταξιδι του στην Θεσσαλονικη. Μακαρι να το καταφέρω και να παει στον επομενο!
Crybal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2019 19 λεπτά πριν, TasosPk είπε θα ηθελα να ευχαριστησω τον Τασο @Crybal για το ποντικι και για τον κοπο που εκανε να το παρει μαζι του στο ταξιδι του στην Θεσσαλονικη. Μακαρι να το καταφέρω και να παει στον επομενο! Δεν ήπιαμε και τίποτα.... 🤪
Προτεινόμενες αναρτήσεις