Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καρτα   sapphire hd 6750 2gb   χρησιμοποιημενη   ενα   χρονο   και   τωρα  μια  αναβει   μια  σβηνει.

spacer.png

Παραλαβη   ΜΟΝΟΝ   στην   εδρα   μου   πισω   απο   το  εφετειο   αθηνας   εντος   48ωρου   κατοπιν  συνεννοησης.

Ποσταρετε   πρωτα   εδω   και   στειλτε   ΠΜ.

ΔΟΘΗΚΕ!

Επεξ/σία από tigergreg
  • Like 3
  • Απαντ. 13k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, DrLo είπε

Λόγω του ραντεβού μας δεν πρόλαβα να πάω από την "αποθήκη" μου να τσεκάρω τι ακριβώς μοντέλα είναι και να βγάλω φώτο αλλά είμαι 99% σίγουρος ότι κάπου εκεί μέσα βρίσκονται και τα προσθετω στη χθεσινή μου λίστα (αυτά με τα πράσινα παρακάτω).

-

Παραλαβή από Σάββατο και μετά από απογευματινές ώρες (μετά τις 19:00) Χαϊδάρι (επί Λ. Αθηνων κοντά στα ΤΕΙ Αθηνών) , ή ωρες γραφείου από Μαρούσι (κοντά στο δαχτυλίδι) ή μου λέτε από που μπορώ να περάσω επιστρέφοντας από Μαρούσι προς Χαίδάρι να σας το αφήσω .

-

αν σας ενδιαφέρει κάτι δηλώστε το ανεξάρτητα από σειρά κλπ (στείλτε και ένα pm μπας και το ξεχάσω).

@d..b / @Locke_John / @Doubt / @MessengerOfGood / @teledomenet / @Fir3fly

Με εντελώς αδιαφανείς διαδικασίες, έχουμε και λέμε

[19]   Αυτά τα μπιμπελοειδή Fir3fly

[11] 1x Walkman d..b
[14]   Μία τσάντα (δε ξέρω πως έπεσε στα χέρια μου, ήταν ξεχασμένη χρόνια μεσα σε μια ντουλάπα) Locke_John
[15] 2x Καπέλα Locke_John
[18] 1x mini-pci wifi card, βγαλμένη από παλιό Dell D600 d..b
[20] 1x Ethernet Switch 10/100 - 3com 16-port (1% ναι είναι 24-port, δε θυμάμαι 100%) doubt
[21] 1x WRT54G ver 1.1 + 2 extra κεραιάκια μεγαλύτερα MessengerOfGood
[22] 1x Monitor Samsung 19'' teledomenet
[23] 1x Walkman (αυτό με κασέττα) No 2 d..b

@Locke_John : Θα κανονίσουμε να περάσω από το γνωστό Vodafone

@Doubt : Θα περάσω και θα στο φέρω μέσα στο ΣΚ από το γνωστό σημείο. Θα επικοινωνήσω μέσα στο ΣΚ

@Fir3fly : Στείλω μου μνμ πότε μπορείς να περάσεις απο εκεί που είπαμε (βολευει για να συνδυάσω την παράδοση στον doubt)

@d..b / @MessengerOfGood / @teledomenet : στείλτε μνμ πως σας βολευει να το κανονίσουμε

Επεξ/σία από DrLo
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, tigergreg είπε

Καρτα   sapphire hd 6750 2gb   χρησιμοποιημενη   ενα   χρονο   και   τωρα  μια  αναβει   μια  σβηνει.

spacer.png

Παραλαβη   ΜΟΝΟΝ   στην   εδρα   μου   πισω   απο   το  εφετειο   αθηνας   εντος   48ωρου   κατοπιν  συνεννοησης.

Ποσταρετε   πρωτα   εδω   και   στειλτε   ΠΜ.

Εχεις πμ σε 30''

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

EDIT: τον έβαλα εδώ

Μάγκες υπάρχει κωδικός για τα παρακάτω ο οποίος λήγει σήμερα. Δεν θα τον χρειαστώ. Να τον βάλω φάτσα κάρτα και όποιος προλάβει ή με PM? Τον δοκίμασα στο Cosmos και δουλεύει αλλά δεν αγόρασα. Μπορεί να τον χρησιμοποιήσετε και πάνω από 1 άτομα

ME TO VODAFONE THANK YOU EXEIΣ: 1+1 EIΣITHPIO ΣTA ODEON CINEMAS, 1+1 ΠPOIONTA SEPHORA, CLASSIC PIZZA ME 6,95€ ΣTHN DOMINO S PIZZA, 15% EKΠTΩΣH ΣTA COSMOS SPORT, 10% EKΠTΩΣH ΓIA AΓOPEΣ ANΩ TΩN 60€ ΣTA PRAKTIKER. XPHΣIMOΠOIHΣE TON KΩΔIKO CYH233534 AΠO MIA ΦOPA ΣE KAΘE ENAN AΠO TOYΣ ΠAPAΠANΩ ΣYNEPΓATEΣ, EΩΣ 30/11/2019.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζεται μεγααάλη σακούλα με διάφορα καλώδια USB, τηλεφώνου, δικτύου, φίλτρα adsl, ρεύματος, οθόνης, ήχου, 2 παλιά ποντίκια, 1 κάμερα USB, πρίζες, 2 μετασχηματιστές, δίνονται όλα μαζί

Όχι καινούργια μέλη
Δεν κρατάω προτεραιότητες
Παραλαβή μόνο από Γαλάτσι

Δόθηκε στον @tsiv

IMG_20191130_111350.jpg

Επεξ/σία από YPhot
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, YPhot είπε

Χαρίζεται μεγααάλη σακούλα με διάφορα καλώδια USB, τηλεφώνου, δικτύου, φίλτρα adsl, ρεύματος, οθόνης, ήχου, 2 παλιά ποντίκια, 1 κάμερα USB, πρίζες, 2 μετασχηματιστές, δίνονται όλα μαζί

Όχι καινούργια μέλη
Δεν κρατάω προτεραιότητες
Παραλαβή μόνο από Γαλάτσι

IMG_20191130_111350.jpg

Στέλνω πμ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/11/2019 στις 4:55 ΜΜ, DrLo είπε

@d..b / @Locke_John / @Doubt / @MessengerOfGood / @teledomenet / @Fir3fly

Με εντελώς αδιαφανείς διαδικασίες, έχουμε και λέμε

[19]   Αυτά τα μπιμπελοειδή Fir3fly
[11] 1x Walkman d..b
[14]   Μία τσάντα (δε ξέρω πως έπεσε στα χέρια μου, ήταν ξεχασμένη χρόνια μεσα σε μια ντουλάπα) Locke_John
[15] 2x Καπέλα Locke_John
[18] 1x mini-pci wifi card, βγαλμένη από παλιό Dell D600 d..b
[20] 1x Ethernet Switch 10/100 - 3com 16-port (1% ναι είναι 24-port, δε θυμάμαι 100%) doubt
[21] 1x WRT54G ver 1.1 + 2 extra κεραιάκια μεγαλύτερα MessengerOfGood
[22] 1x Monitor Samsung 19'' teledomenet
[23] 1x Walkman (αυτό με κασέττα) No 2 d..b

.

Οφείλω μία συγνώμη στον @teledomenet

Πήγα σήμερα από το άλλο μου σπίτι (την "αποθήκη" που λέγαμε) και δε βρήκα την οθόνη

apparently, σύμφωνα με τον φύλακα της "αποθήκης" (= τη μάνα μου), υπήρξε κάποια στιγμή ένα ατύχημα καθώς "τακτοποιουσαν" τα πράγματα και σπάσσαν την οθόνη και νομίζοντας ότι δε θα την ξαναχρειαστώ ποτέ απλά την πετάξανε.

Τα άλλα τα βρηκα.

Sorry @teledomenet .... ελπίζω να επανωρθώσω σύντομα.

Προστίθενται

[24] 1x Pentium Celeron 1000 + MB + Memory σε tower πλαιό τύπου ΠΛΑΙΣΙΟ (VGA on-board) + PSU (RAM 512 ή 256 δε θυμάμαι)
[25] 1x VGA κάρτα PCI (όχι express), 3D Blaster Banshee (CT6760) δε θυμάμαι παραπάνω χαρακτηριστικά, νομίζω 16MB μνήμη
[26] 1x PCI Ethernet Card 10/100 3com 3C905B  
[27] 1x TEAC CD-224E άγνωστη λειτουργική κατάσταση, το είχα βγάλει από κουτί που είχα πάρει από τον kkarras
Επεξ/σία από DrLo
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Κάτι που έπεσα επάνω του σήμερα.

Δορυφορικός δέκτης για το sky Αγγλίας.  Amstrad του 2009.   Έπεσε κεραυνός και τον έκαψε (όπως και ότι άλλο ήταν σε πρίζα).

Αν κάποιος να τον θέλει για ανταλλακτικά, θα είναι για λίγες μέρες διαθέσιμος και μετά στην κούτα.

Παραλαβή από τον χώρο μου στην Αγία Παρασκευή.

Στείλτε PM.

Λίγο ιστορία - ο δέκτης ανάβει αλλά ή θύρα HDMI είναι νεκρή - δεν δοκίμασα τα tuner.  Δεν υπάρχει ο σκληρός δίσκος, το τηλεχειριστήριο του καθώς και κάποια εσωτερικά καλώδια)

sky-hd-1.jpg

sky-hd-2.jpg

• Like 2
Δημοσ.
Στις ‎17‎/‎11‎/‎2019 στις 10:38 ΠΜ, tigergreg είπε

Βρεθηκε   απο  φιλο   ενα   TABLET   TURBO X   SILVER   με   σπασμενη   οθονη  και   λειπουν   πλαστικα  κουμπακια, φορτιστης  κλπ.

spacer.png

Ειναι   μαλλον   8-9   ιντσων  και  μπορει  να   φανει   χρησιμο   για   την  μητρικη   η  την  μπαταρια   του.

Παραλαβη   ΜΟΝΟΝ   πισω   απο  εφετειο   αθηνας   εντος   48ωρου.

Ποσταρετε   πρωτα   εδω   και   στειλτε   αμεσα   ΠΜ.

Προσθετω   και   2   λειτουργικα   πληκτρολογια   απο   λαπτοπ   αγγλοελληνικα  που  βρηκα   αγνωστο   απο   ποια   μοντελα   ειναι.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 κομπολόγια με χάντρες από αιματίτη, το ένα έχει κούμπωμα με δικέφαλο αετό. Συν ένα απλό μπεγλέρι. ΔΟΘΗΚΑΝ

2 ρολόγια παλιά, όσο θυμάμαι λειτουργούν, θέλουν σίγουρα μπαταρία. ΔΟΘΗΚΑΝ

Παπούτσια Νο 43 Boxer  ΔΟΘΗΚΑΝ

Και ιταλικά σουέντ Νο 44  ΔΟΘΗΚΑΝ

Παραλαβή από Αιγάλεω ή κέντρο (Ομόνοια).

Επεξ/σία από Doubt
  • Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Doubt είπε

3 κομπολόγια με χάντρες από αιματίτη, το ένα έχει κούμπωμα με δικέφαλο αετό. Συν ένα απλό μπεγλέρι.

Απόκρυψη περιεχομένων

IMG-20191201-090849.jpg

2 ρολόγια παλιά, όσο θυμάμαι λειτουργούν, θέλουν σίγουρα μπαταρία.

Απόκρυψη περιεχομένων

IMG-20191201-091409.jpg

Παπούτσια Νο 43 Boxer

Απόκρυψη περιεχομένων

IMG-20191201-091250.jpg

Και ιταλικά σουέντ Νο 44

Απόκρυψη περιεχομένων

IMG-20191201-091218.jpg

Παραλαβή από Αιγάλεω ή κέντρο (Ομόνοια).

Καλημέρα και καλό μηνα.

Ενδιαφέρομαι, στέλνω pm.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...