teledomenet Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Έχω στείλει πμ. 7 λεπτά πριν, Tenshi είπε Χαρίζεται μια οθόνη Samsung Syncmaster Τ220. Δέν μπορώ να επιβεβαιώσω λειτουργική κατάσταση γιατί δέν διαθέτω VGA με DVI-D ή D-Sub θύρα. Έχει ~5 dead pixels,τα οποία υπήρχαν απο την 1ή μέρα λειτουργίας. Δίνεται με ένα καλώδιο DVI-D Περιοχή Αιγάλεω για pick-up.
maxdore217 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, Tenshi είπε Χαρίζεται μια οθόνη Samsung Syncmaster Τ220. Δέν μπορώ να επιβεβαιώσω λειτουργική κατάσταση γιατί δέν διαθέτω VGA με DVI-D ή D-Sub θύρα. Έχει ~5 dead pixels,τα οποία υπήρχαν απο την 1ή μέρα λειτουργίας. Δίνεται με ένα καλώδιο DVI-D Περιοχή Αιγάλεω για pick-up. Με ενδιαφέρει και εμένα , αν αλλάξει κάτι .
paylidis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Ευχαριστω πολύ τον @aoc4000 για το biolux ευελπιστώ να κάνει τη δουλειά που θέλω κ να πιάσει τόπο! Ειδάλλως εδώ είμαστε
Tenshi Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Tenshi είπε Χαρίζεται μια οθόνη Samsung Syncmaster Τ220. Δέν μπορώ να επιβεβαιώσω λειτουργική κατάσταση γιατί δέν διαθέτω VGA με DVI-D ή D-Sub θύρα. Έχει ~5 dead pixels,τα οποία υπήρχαν απο την 1ή μέρα λειτουργίας. Δίνεται με ένα καλώδιο DVI-D Περιοχή Αιγάλεω για pick-up. Δόθηκε στον @DrLo! Ευχαριστώ!
DrLo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, Tenshi είπε Δόθηκε στον @DrLo! Ευχαριστώ! Η οθόνη δοκιμάστηκε και λειτουργεί κανονικά. Ευχαριστώ τον εξυπηρετικότατο @Tenshi Λόγω του ραντεβού μας δεν πρόλαβα να πάω από την "αποθήκη" μου να τσεκάρω τι ακριβώς μοντέλα είναι και να βγάλω φώτο αλλά είμαι 99% σίγουρος ότι κάπου εκεί μέσα βρίσκονται και τα προσθετω στη χθεσινή μου λίστα (αυτά με τα πράσινα παρακάτω). - Παραλαβή από Σάββατο και μετά από απογευματινές ώρες (μετά τις 19:00) Χαϊδάρι (επί Λ. Αθηνων κοντά στα ΤΕΙ Αθηνών) , ή ωρες γραφείου από Μαρούσι (κοντά στο δαχτυλίδι) ή μου λέτε από που μπορώ να περάσω επιστρέφοντας από Μαρούσι προς Χαίδάρι να σας το αφήσω . - αν σας ενδιαφέρει κάτι δηλώστε το ανεξάρτητα από σειρά κλπ (στείλτε και ένα pm μπας και το ξεχάσω). - [3] 1x PCI Modem Λειτουργικό τελευταία φορά [5] 1x Περπατητήρας (Πι ηλικωμένων) Παρόμοιος με αυτόν [11] 1x Walkman δε παίρνει ρεύμα (μόνο μπαταρίας). Αγνωστη λειτουργική κατάσταση [14] Μία τσάντα (δε ξέρω πως έπεσε στα χέρια μου, ήταν ξεχασμένη χρόνια μεσα σε μια ντουλάπα) [15] 2x Καπέλα αφόρετα [17] 1x Κάρτα γραφικών AGP παλιά, πολύ παλιά. Δε θυμάμαι μοντέλο και δεν την έχω μαζί μου αυτή τη στιγμή για να βγάλω φώτο [18] 1x mini-pci wifi card, βγαλμένη από παλιό Dell D600 intel νομίζω … προ 802.11n εποχής, νομίζω b και g μόνο [19] Αυτά τα μπιμπελοειδή κρατημένα για @Fir3fly [20] 1x Ethernet Switch 10/100 - 3com 16-port (1% ναι είναι 24-port, δε θυμάμαι 100%) Σαν αυτό Είναι σαν αυτό της διπλανής φώτο. Λειτουργικό πριν χαθεί στα άδυτα της ντουλάπας [21] 1x WRT54G ver 1.1 + 2 extra κεραιάκια μεγαλύτερα Με τα μεγάλα κεραιάκια είναι σαν αυτό Έχει περασμένη μια παλιά έκδοση του dd-wrt mini ή κάπως έτσι και λειτουργούσε επί AWMN εποχής πριν χαθεί στα άδυτα της ντουλάπας [22] 1x Monitor Samsung 19'' Περίπου σαν αυτό δε το έχω μπροστά μου να δω μοντέλο, αν βοηθά έχει μόνο VGA και εξωτερικό τροφοδοτικό [23] 1x Walkman (αυτό με κασέττα) No 2 αυτό παίρνει και ρεύμα DC. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2019 από DrLo 4
Locke_John Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, DrLo είπε Η οθόνη δοκιμάστηκε και λειτουργεί κανονικά. Ευχαριστώ τον εξυπηρετικότατο @Tenshi Λόγω του ραντεβού μας δεν πρόλαβα να πάω από την "αποθήκη" μου να τσεκάρω τι ακριβώς μοντέλα είναι και να βγάλω φώτο αλλά είμαι 99% σίγουρος ότι κάπου εκεί μέσα βρίσκονται και τα προσθετω στη χθεσινή μου λίστα (αυτά με τα πράσινα παρακάτω). - Παραλαβή από Σάββατο και μετά από απογευματινές ώρες (μετά τις 19:00) Χαϊδάρι (επί Λ. Αθηνων κοντά στα ΤΕΙ Αθηνών) , ή ωρες γραφείου από Μαρούσι (κοντά στο δαχτυλίδι) ή μου λέτε από που μπορώ να περάσω επιστρέφοντας από Μαρούσι προς Χαίδάρι να σας το αφήσω . - [3] 1x PCI Modem Λειτουργικό τελευταία φορά [5] 1x Περπατητήρας (Πι ηλικωμένων) Παρόμοιος με αυτόν [11] 1x Walkman δε παίρνει ρεύμα (μόνο μπαταρίας). Αγνωστη λειτουργική κατάσταση [14] Μία τσάντα (δε ξέρω πως έπεσε στα χέρια μου, ήταν ξεχασμένη χρόνια μεσα σε μια ντουλάπα) [15] 2x Καπέλα αφόρετα [17] 1x Κάρτα γραφικών AGP παλιά, πολύ παλιά. Δε θυμάμαι μοντέλο και δεν την έχω μαζί μου αυτή τη στιγμή για να βγάλω φώτο [18] 1x mini-pci wifi card, βγαλμένη από παλιό Dell D600 intel νομίζω … προ 802.11n εποχής, νομίζω b και g μόνο [19] Αυτά τα μπιμπελοειδή κρατημένα για Fir3fly [20] 1x Ethernet Switch 10/100 - 3com 16-port (1% ναι είναι 24-port, δε θυμάμαι 100%) Σαν αυτό Είναι σαν αυτό της διπλανής φώτο. Λειτουργικό πριν χαθεί στα άδυτα της ντουλάπας [21] 1x WRT54G ver 1.1 + 2 extra κεραιάκια μεγαλύτερα Με τα μεγάλα κεραιάκια είναι σαν αυτό Έχει περασμένη μια παλιά έκδοση του dd-wrt mini ή κάπως έτσι και λειτουργούσε επί AWMN εποχής πριν χαθεί στα άδυτα της ντουλάπας [22] 1x Monitor Samsung 19'' Περίπου σαν αυτό δε το έχω μπροστά μου να δω μοντέλο, αν βοηθά έχει μόνο VGA και εξωτερικό τροφοδοτικό [23] 1x Walkman (αυτό με κασέττα) No 2 αυτό παίρνει και ρεύμα DC. Γεια, Αν υπάρχουν ακόμα θα με ενδιέφεραν τα 14, 15 και 22. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2019 από Locke_John
teledomenet Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, DrLo είπε Η οθόνη δοκιμάστηκε και λειτουργεί κανονικά. Ευχαριστώ τον εξυπηρετικότατο @Tenshi Λόγω του ραντεβού μας δεν πρόλαβα να πάω από την "αποθήκη" μου να τσεκάρω τι ακριβώς μοντέλα είναι και να βγάλω φώτο αλλά είμαι 99% σίγουρος ότι κάπου εκεί μέσα βρίσκονται και τα προσθετω στη χθεσινή μου λίστα (αυτά με τα πράσινα παρακάτω). - Παραλαβή από Σάββατο και μετά από απογευματινές ώρες (μετά τις 19:00) Χαϊδάρι (επί Λ. Αθηνων κοντά στα ΤΕΙ Αθηνών) , ή ωρες γραφείου από Μαρούσι (κοντά στο δαχτυλίδι) ή μου λέτε από που μπορώ να περάσω επιστρέφοντας από Μαρούσι προς Χαίδάρι να σας το αφήσω . - [3] 1x PCI Modem Λειτουργικό τελευταία φορά [5] 1x Περπατητήρας (Πι ηλικωμένων) Παρόμοιος με αυτόν [11] 1x Walkman δε παίρνει ρεύμα (μόνο μπαταρίας). Αγνωστη λειτουργική κατάσταση [14] Μία τσάντα (δε ξέρω πως έπεσε στα χέρια μου, ήταν ξεχασμένη χρόνια μεσα σε μια ντουλάπα) [15] 2x Καπέλα αφόρετα [17] 1x Κάρτα γραφικών AGP παλιά, πολύ παλιά. Δε θυμάμαι μοντέλο και δεν την έχω μαζί μου αυτή τη στιγμή για να βγάλω φώτο [18] 1x mini-pci wifi card, βγαλμένη από παλιό Dell D600 intel νομίζω … προ 802.11n εποχής, νομίζω b και g μόνο [19] Αυτά τα μπιμπελοειδή κρατημένα για Fir3fly [20] 1x Ethernet Switch 10/100 - 3com 16-port (1% ναι είναι 24-port, δε θυμάμαι 100%) Σαν αυτό Είναι σαν αυτό της διπλανής φώτο. Λειτουργικό πριν χαθεί στα άδυτα της ντουλάπας [21] 1x WRT54G ver 1.1 + 2 extra κεραιάκια μεγαλύτερα Με τα μεγάλα κεραιάκια είναι σαν αυτό Έχει περασμένη μια παλιά έκδοση του dd-wrt mini ή κάπως έτσι και λειτουργούσε επί AWMN εποχής πριν χαθεί στα άδυτα της ντουλάπας [22] 1x Monitor Samsung 19'' Περίπου σαν αυτό δε το έχω μπροστά μου να δω μοντέλο, αν βοηθά έχει μόνο VGA και εξωτερικό τροφοδοτικό [23] 1x Walkman (αυτό με κασέττα) No 2 αυτό παίρνει και ρεύμα DC. Έχεις πμ για 21 & 22. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2019 από teledomenet
mourgolukos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 59 λεπτά πριν, DrLo είπε Η οθόνη δοκιμάστηκε και λειτουργεί κανονικά. Ευχαριστώ τον εξυπηρετικότατο @Tenshi Λόγω του ραντεβού μας δεν πρόλαβα να πάω από την "αποθήκη" μου να τσεκάρω τι ακριβώς μοντέλα είναι και να βγάλω φώτο αλλά είμαι 99% σίγουρος ότι κάπου εκεί μέσα βρίσκονται και τα προσθετω στη χθεσινή μου λίστα (αυτά με τα πράσινα παρακάτω). - Παραλαβή από Σάββατο και μετά από απογευματινές ώρες (μετά τις 19:00) Χαϊδάρι (επί Λ. Αθηνων κοντά στα ΤΕΙ Αθηνών) , ή ωρες γραφείου από Μαρούσι (κοντά στο δαχτυλίδι) ή μου λέτε από που μπορώ να περάσω επιστρέφοντας από Μαρούσι προς Χαίδάρι να σας το αφήσω . - αν σας ενδιαφέρει κάτι δηλώστε το ανεξάρτητα από σειρά κλπ (στείλτε και ένα pm μπας και το ξεχάσω). - [3] 1x PCI Modem Λειτουργικό τελευταία φορά [5] 1x Περπατητήρας (Πι ηλικωμένων) Παρόμοιος με αυτόν [11] 1x Walkman δε παίρνει ρεύμα (μόνο μπαταρίας). Αγνωστη λειτουργική κατάσταση [14] Μία τσάντα (δε ξέρω πως έπεσε στα χέρια μου, ήταν ξεχασμένη χρόνια μεσα σε μια ντουλάπα) [15] 2x Καπέλα αφόρετα [17] 1x Κάρτα γραφικών AGP παλιά, πολύ παλιά. Δε θυμάμαι μοντέλο και δεν την έχω μαζί μου αυτή τη στιγμή για να βγάλω φώτο [18] 1x mini-pci wifi card, βγαλμένη από παλιό Dell D600 intel νομίζω … προ 802.11n εποχής, νομίζω b και g μόνο [19] Αυτά τα μπιμπελοειδή κρατημένα για @Fir3fly [20] 1x Ethernet Switch 10/100 - 3com 16-port (1% ναι είναι 24-port, δε θυμάμαι 100%) Σαν αυτό Είναι σαν αυτό της διπλανής φώτο. Λειτουργικό πριν χαθεί στα άδυτα της ντουλάπας [21] 1x WRT54G ver 1.1 + 2 extra κεραιάκια μεγαλύτερα Με τα μεγάλα κεραιάκια είναι σαν αυτό Έχει περασμένη μια παλιά έκδοση του dd-wrt mini ή κάπως έτσι και λειτουργούσε επί AWMN εποχής πριν χαθεί στα άδυτα της ντουλάπας [22] 1x Monitor Samsung 19'' Περίπου σαν αυτό δε το έχω μπροστά μου να δω μοντέλο, αν βοηθά έχει μόνο VGA και εξωτερικό τροφοδοτικό [23] 1x Walkman (αυτό με κασέττα) No 2 αυτό παίρνει και ρεύμα DC. Δηλώνω και εγώ ενδιαφέρον για το μόνιτορ ν.22 Θενξ
d..b Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, DrLo είπε Η οθόνη δοκιμάστηκε και λειτουργεί κανονικά. Ευχαριστώ τον εξυπηρετικότατο @Tenshi Λόγω του ραντεβού μας δεν πρόλαβα να πάω από την "αποθήκη" μου να τσεκάρω τι ακριβώς μοντέλα είναι και να βγάλω φώτο αλλά είμαι 99% σίγουρος ότι κάπου εκεί μέσα βρίσκονται και τα προσθετω στη χθεσινή μου λίστα (αυτά με τα πράσινα παρακάτω). - Παραλαβή από Σάββατο και μετά από απογευματινές ώρες (μετά τις 19:00) Χαϊδάρι (επί Λ. Αθηνων κοντά στα ΤΕΙ Αθηνών) , ή ωρες γραφείου από Μαρούσι (κοντά στο δαχτυλίδι) ή μου λέτε από που μπορώ να περάσω επιστρέφοντας από Μαρούσι προς Χαίδάρι να σας το αφήσω . - αν σας ενδιαφέρει κάτι δηλώστε το ανεξάρτητα από σειρά κλπ (στείλτε και ένα pm μπας και το ξεχάσω). - [3] 1x PCI Modem Λειτουργικό τελευταία φορά [5] 1x Περπατητήρας (Πι ηλικωμένων) Παρόμοιος με αυτόν [11] 1x Walkman δε παίρνει ρεύμα (μόνο μπαταρίας). Αγνωστη λειτουργική κατάσταση [14] Μία τσάντα (δε ξέρω πως έπεσε στα χέρια μου, ήταν ξεχασμένη χρόνια μεσα σε μια ντουλάπα) [15] 2x Καπέλα αφόρετα [17] 1x Κάρτα γραφικών AGP παλιά, πολύ παλιά. Δε θυμάμαι μοντέλο και δεν την έχω μαζί μου αυτή τη στιγμή για να βγάλω φώτο [18] 1x mini-pci wifi card, βγαλμένη από παλιό Dell D600 intel νομίζω … προ 802.11n εποχής, νομίζω b και g μόνο [19] Αυτά τα μπιμπελοειδή κρατημένα για @Fir3fly [20] 1x Ethernet Switch 10/100 - 3com 16-port (1% ναι είναι 24-port, δε θυμάμαι 100%) Σαν αυτό Είναι σαν αυτό της διπλανής φώτο. Λειτουργικό πριν χαθεί στα άδυτα της ντουλάπας [21] 1x WRT54G ver 1.1 + 2 extra κεραιάκια μεγαλύτερα Με τα μεγάλα κεραιάκια είναι σαν αυτό Έχει περασμένη μια παλιά έκδοση του dd-wrt mini ή κάπως έτσι και λειτουργούσε επί AWMN εποχής πριν χαθεί στα άδυτα της ντουλάπας [22] 1x Monitor Samsung 19'' Περίπου σαν αυτό δε το έχω μπροστά μου να δω μοντέλο, αν βοηθά έχει μόνο VGA και εξωτερικό τροφοδοτικό [23] 1x Walkman (αυτό με κασέττα) No 2 αυτό παίρνει και ρεύμα DC. Καλησπερα , 11 ,15,18,23 οτι εχει μεινει απο αυτα..
MessengerOfGood Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Ευχαριστίες στον @aoc4000 για το τόνερ. 1 ώρα πριν, DrLo είπε Η οθόνη δοκιμάστηκε και λειτουργεί κανονικά. Ευχαριστώ τον εξυπηρετικότατο @Tenshi Λόγω του ραντεβού μας δεν πρόλαβα να πάω από την "αποθήκη" μου να τσεκάρω τι ακριβώς μοντέλα είναι και να βγάλω φώτο αλλά είμαι 99% σίγουρος ότι κάπου εκεί μέσα βρίσκονται και τα προσθετω στη χθεσινή μου λίστα (αυτά με τα πράσινα παρακάτω). - Παραλαβή από Σάββατο και μετά από απογευματινές ώρες (μετά τις 19:00) Χαϊδάρι (επί Λ. Αθηνων κοντά στα ΤΕΙ Αθηνών) , ή ωρες γραφείου από Μαρούσι (κοντά στο δαχτυλίδι) ή μου λέτε από που μπορώ να περάσω επιστρέφοντας από Μαρούσι προς Χαίδάρι να σας το αφήσω . - αν σας ενδιαφέρει κάτι δηλώστε το ανεξάρτητα από σειρά κλπ (στείλτε και ένα pm μπας και το ξεχάσω). - [3] 1x PCI Modem Λειτουργικό τελευταία φορά [5] 1x Περπατητήρας (Πι ηλικωμένων) Παρόμοιος με αυτόν [11] 1x Walkman δε παίρνει ρεύμα (μόνο μπαταρίας). Αγνωστη λειτουργική κατάσταση [14] Μία τσάντα (δε ξέρω πως έπεσε στα χέρια μου, ήταν ξεχασμένη χρόνια μεσα σε μια ντουλάπα) [15] 2x Καπέλα αφόρετα [17] 1x Κάρτα γραφικών AGP παλιά, πολύ παλιά. Δε θυμάμαι μοντέλο και δεν την έχω μαζί μου αυτή τη στιγμή για να βγάλω φώτο [18] 1x mini-pci wifi card, βγαλμένη από παλιό Dell D600 intel νομίζω … προ 802.11n εποχής, νομίζω b και g μόνο [19] Αυτά τα μπιμπελοειδή κρατημένα για @Fir3fly [20] 1x Ethernet Switch 10/100 - 3com 16-port (1% ναι είναι 24-port, δε θυμάμαι 100%) Σαν αυτό Είναι σαν αυτό της διπλανής φώτο. Λειτουργικό πριν χαθεί στα άδυτα της ντουλάπας [21] 1x WRT54G ver 1.1 + 2 extra κεραιάκια μεγαλύτερα Με τα μεγάλα κεραιάκια είναι σαν αυτό Έχει περασμένη μια παλιά έκδοση του dd-wrt mini ή κάπως έτσι και λειτουργούσε επί AWMN εποχής πριν χαθεί στα άδυτα της ντουλάπας [22] 1x Monitor Samsung 19'' Περίπου σαν αυτό δε το έχω μπροστά μου να δω μοντέλο, αν βοηθά έχει μόνο VGA και εξωτερικό τροφοδοτικό [23] 1x Walkman (αυτό με κασέττα) No 2 αυτό παίρνει και ρεύμα DC. Ενδιαφέρομαι για τα 20 (Ethernet Switch 10/100), 21 (WRT54G ver 1.1 + 2 extra κεραιάκια μεγαλύτερα) & 22 (Monitor Samsung 19'')
Doubt Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, DrLo είπε Η οθόνη δοκιμάστηκε και λειτουργεί κανονικά. Ευχαριστώ τον εξυπηρετικότατο @Tenshi Λόγω του ραντεβού μας δεν πρόλαβα να πάω από την "αποθήκη" μου να τσεκάρω τι ακριβώς μοντέλα είναι και να βγάλω φώτο αλλά είμαι 99% σίγουρος ότι κάπου εκεί μέσα βρίσκονται και τα προσθετω στη χθεσινή μου λίστα (αυτά με τα πράσινα παρακάτω). - Παραλαβή από Σάββατο και μετά από απογευματινές ώρες (μετά τις 19:00) Χαϊδάρι (επί Λ. Αθηνων κοντά στα ΤΕΙ Αθηνών) , ή ωρες γραφείου από Μαρούσι (κοντά στο δαχτυλίδι) ή μου λέτε από που μπορώ να περάσω επιστρέφοντας από Μαρούσι προς Χαίδάρι να σας το αφήσω . - αν σας ενδιαφέρει κάτι δηλώστε το ανεξάρτητα από σειρά κλπ (στείλτε και ένα pm μπας και το ξεχάσω). - [3] 1x PCI Modem Λειτουργικό τελευταία φορά [5] 1x Περπατητήρας (Πι ηλικωμένων) Παρόμοιος με αυτόν [11] 1x Walkman δε παίρνει ρεύμα (μόνο μπαταρίας). Αγνωστη λειτουργική κατάσταση [14] Μία τσάντα (δε ξέρω πως έπεσε στα χέρια μου, ήταν ξεχασμένη χρόνια μεσα σε μια ντουλάπα) [15] 2x Καπέλα αφόρετα [17] 1x Κάρτα γραφικών AGP παλιά, πολύ παλιά. Δε θυμάμαι μοντέλο και δεν την έχω μαζί μου αυτή τη στιγμή για να βγάλω φώτο [18] 1x mini-pci wifi card, βγαλμένη από παλιό Dell D600 intel νομίζω … προ 802.11n εποχής, νομίζω b και g μόνο [19] Αυτά τα μπιμπελοειδή κρατημένα για @Fir3fly [20] 1x Ethernet Switch 10/100 - 3com 16-port (1% ναι είναι 24-port, δε θυμάμαι 100%) Σαν αυτό Είναι σαν αυτό της διπλανής φώτο. Λειτουργικό πριν χαθεί στα άδυτα της ντουλάπας [21] 1x WRT54G ver 1.1 + 2 extra κεραιάκια μεγαλύτερα Με τα μεγάλα κεραιάκια είναι σαν αυτό Έχει περασμένη μια παλιά έκδοση του dd-wrt mini ή κάπως έτσι και λειτουργούσε επί AWMN εποχής πριν χαθεί στα άδυτα της ντουλάπας [22] 1x Monitor Samsung 19'' Περίπου σαν αυτό δε το έχω μπροστά μου να δω μοντέλο, αν βοηθά έχει μόνο VGA και εξωτερικό τροφοδοτικό [23] 1x Walkman (αυτό με κασέττα) No 2 αυτό παίρνει και ρεύμα DC. Καλησπέρα Για το ethernet switch Νο20 Στέλνω π.μ.
georgios65 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα σας. Παρέλαβα σήμερα ἀπό τον Doubt καί τόν εὐχαριστῶ πάρα πολύ. 1
Convict Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ EPSON 2480 PHOTO SCANNER MAZI ΜΕ PSU - Δεν ξέρω αν λειτουργεί. DOT MATRIX 2 τεμ EPSON LX-300-X - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ HP LASERJET P1005 - PARTS ONLY BLACK RIBBONS ~15τεμ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ - ΑΘΗΝΑ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ . ΘΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06.12.2019. ΜΕΤΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ . Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2019 από Convict 2
360city Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Να ευχαριστήσω τον @gtso για το κινητό . Θα κάνω την απόπειρα να βγάλω την οθόνη με προσοχή γιατί έχει κατι ρογμές και απλά εύχομαι να δουλεύει το digitizer ειδεμή θα πάει σε κάδο ανακύκλωσης
Panagiotis79 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2019 Στις 27/11/2019 στις 9:32 ΜΜ, Notis07 είπε Καλησπερα στο Φορουμ.Χαριζεται ενας επεξεργαστης i7 920 1366 σοκετ.Δεν ειμαι σιγουρος αν εχει ο επεξεργαστης η η μητρικη μου παντως δουλευε κανονικα στο συστημα που αγορασα απο αλλον.Σε μενα οταν τον βαζω πανω η δεν φορτωνει καθολου τα windows η μετα απο ενα σημειο μολις μπαινει μεσα κανει restart. Μολις εβαλα τον x5650 στην μητρικη παντως δουλεψε ρολόι δεν τον εχω βαλει πανω εκτοτε.Μπορει και να δουλευει κομπλε δεν εχω ιδεα παντως χαριζεται οπως και να εχει ( Προς ολο το φορουμ : να φτανταστω τα 2-3 ευρω μεταφορικα τα πληρωνει ο ενδιαφερομενος σωστα?) Μόλις παρέλαβα τον επεξεργαστή. Ευχαριστώ πολύ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις