Locke_John Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, Thulogur είπε 1) Τσάντα polo --------> stratos_k 2) καδρακια ikea, τα 4 ειναι Nyttja (τα παλια) και αλλα 2 Fiskbo (καινουρια) 3) Μπαταρία απο toshiba satellite A500-1gh (παιζει να αντεχει και 1-2 λεπτα) 4) Θήκες για σλάιτς, δεν ξερω πως προέκυψαν αλλα δεν κάνουν για το δικό μου μηχάνημα. 5) Μνημες ραμ που προέκυψαν απο το Laptop που ειχα πάρει απο τον Dpolal, το χάρισα σε ενα φιλο τελικά και εφόσον του έκανε upgrade εμειναν αυτα. Παραλαβή απο μετρό ευαγγελισμό ή εδω γύρω. Θα προτιμηθούν μελη με ενεργή συμμετοχή στο νημα, οι οποίοι θα τα παραλάβουν κάπως άμεσα. Π.Μ. Γεια, Με ενδιαφέρουν τα καδρακια τα καινούρια.
Locke_John Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται lumia 735, με σπασμένη οθόνη (δεν φωτίζεται καν η οθόνη, αλλά το κινητό λειτουργεί (το αναγνωρίζει κανονικα ο υπολογιστής). Το πήρα προχθές από άλλο μέλος εδώ, η οθόνη στο ebay κάνει 25€ περίπου, αν κάποιος θέλει να την αλλάξει. Αν κάποιος ενδιαφέρεται, παραλαβή από περιοχή μου (κέντρο Αθήνας). Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2019 από Locke_John
Panagiotis79 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Kris_Lyn είπε Χαρίζονται τα παρακάτω: Laptop HP Pavilion dv7-1070ev μη λειτουργικό, για ανταλλακτικά Μικρή ραφιέρα για CD Βάση για tablet Βάση για laptop Ρακέτα Prince TM16A-107 7TT00 με τη θήκη της σε άριστη κατάσταση Ηχεία SADA καινούργια, πλήρως λειτουργικά 3 DVD writers, ένα λευκό που δεν γνωρίζω αν δουλεύει, 2 μαύρα λειτουργικά Κινέζικο PSU 500W αχρησιμοποίητο, λειτουργικό, αλλά αμφιβόλου ποιότητας Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη, πμ για παραλαβή. Καλημέρα. Ενδιαφέρομαι για τη βάση του laptop. Στέλνω πμ. Σε συνέχεια προηγούμενης αγγελίας μου, χαρίζονται τα βιβλία της φωτογραφίας. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2019 από Panagiotis79
Aurumnus Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Panagiotis79 είπε Καλημέρα. Ενδιαφέρομαι για τη βάση του laptop. Στέλνω πμ. Σε συνέχεια προηγούμενης αγγελίας μου, χαρίζονται τα βιβλία της φωτογραφίας. Επειδή τα περισσότερα δεν φαίνονται καθαρά στην φωτογραφία, τα βιβλία είναι γενικά για υπολογιστές, προγράμματα και δίκτυα;
Panagiotis79 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 56 λεπτά πριν, Aurumnus είπε Επειδή τα περισσότερα δεν φαίνονται καθαρά στην φωτογραφία, τα βιβλία είναι γενικά για υπολογιστές, προγράμματα και δίκτυα; Ναι, τα βιβλία είναι για υπολογιστές,προγράμματα, δίκτυα καθώς και σχολικά βιβλία.Αν ανοίξεις την αγγελία και μετά τη φωτογραφία, θα παρατηρήσεις πως αριστερά (ή δεξιά, δεν είμαι σίγουρος...), εμφανίζεται ένα βελάκι, σαν να υπάρχει και δεύτερη φώτο.Μόλις το πατήσεις, ανοίγει η ίδια φωτογραφία στο πραγματικό μέγεθος κι ανάλυση, κι έτσι μπορείς να διακρίνεις πολύ καλύτερα τους τίτλους των βιβλίων.😉 1
georgeps21 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 52 λεπτά πριν, Panagiotis79 είπε Ναι, τα βιβλία είναι για υπολογιστές,προγράμματα, δίκτυα καθώς και σχολικά βιβλία.Αν ανοίξεις την αγγελία και μετά τη φωτογραφία, θα παρατηρήσεις πως αριστερά (ή δεξιά, δεν είμαι σίγουρος...), εμφανίζεται ένα βελάκι, σαν να υπάρχει και δεύτερη φώτο.Μόλις το πατήσεις, ανοίγει η ίδια φωτογραφία στο πραγματικό μέγεθος κι ανάλυση, κι έτσι μπορείς να διακρίνεις πολύ καλύτερα τους τίτλους των βιβλίων.😉 στελνω πμ 1
Locke_John Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 22 ώρες πριν, Thulogur είπε 1) Τσάντα polo --------> stratos_k 2) καδρακια ikea, τα 4 ειναι Nyttja (τα παλια) και αλλα 2 Fiskbo (καινουρια) 3) Μπαταρία απο toshiba satellite A500-1gh (παιζει να αντεχει και 1-2 λεπτα) 4) Θήκες για σλάιτς, δεν ξερω πως προέκυψαν αλλα δεν κάνουν για το δικό μου μηχάνημα. 5) Μνημες ραμ που προέκυψαν απο το Laptop που ειχα πάρει απο τον Dpolal, το χάρισα σε ενα φιλο τελικά και εφόσον του έκανε upgrade εμειναν αυτα. Παραλαβή απο μετρό ευαγγελισμό ή εδω γύρω. Θα προτιμηθούν μελη με ενεργή συμμετοχή στο νημα, οι οποίοι θα τα παραλάβουν κάπως άμεσα. Π.Μ. @Thulogur ευχαριστώ πολύ για τα καδράκια. 1
Crybal Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Στις 26/11/2019 στις 10:36 ΠΜ, gtso είπε Χαρίζονται τα κάτωθι κινητά: -JIAYU G3: μπρικαρισμένο, συσκευή και κουτί, 2 θήκες. -ΝΟΚΙΑ 730D: οθόνη μάλλον σπασμένη, χωρίς μπαταρία με θήκη. -MIJUE M10: δείχνει να φορτίζει μα δεν αναβει -MLS IQ Talk Color: δεν ανάβει -TURBO-X G310: σπασμένη οθόνη, δεν ανάβει -SAMSUNG GALAXY S clone: δεν ανάβει Παραλαβή απο πλατεία Κολιάτσου, με την προϋπόθεση πως αν δεν χρησιμοποιηθούν για ανταλλακτικά/ επισκευή να πάνε Ανακύκλωση. Ευχαριστω για το MLS...παντα ηθελα να κατσαβιδιασω ενα!!!
DrLo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 26/11/2019 στις 3:30 ΜΜ, Thulogur είπε 2) καδρακια ikea, τα 4 ειναι Nyttja (τα παλια) και αλλα 2 Fiskbo (καινουρια) Π.Μ. Αφού εχυαριστήσω τον @Thulogur για τα υπόλοιπα καδράκια να βάλω και εγώ μερικά πραγματάκια: - [3] 1x PCI Modem Λειτουργικό τελευταία φορά [5] 1x Περπατητήρας (Πι ηλικωμένων) Παρόμοιος με αυτόν [14] Μία τσάντα (δε ξέρω πως έπεσε στα χέρια μου, ήταν ξεχασμένη χρόνια μεσα σε μια ντουλάπα) [15] 2x Καπέλα αφόρετα [17] 1x Κάρτα γραφικών AGP παλιά, πολύ παλιά. Δε θυμάμαι μοντέλο και δεν την έχω μαζί μου αυτή τη στιγμή για να βγάλω φώτο [18] 1x mini-pci wifi card, βγαλμένη από παλιό Dell D600 intel νομίζω … προ 802.11n εποχής, νομίζω b και g μόνο [19] Αυτά τα μπιμπελοειδή πριν πάνε για πέταμα - Τα υπόλοιπα αυριο που θα πάω από την "αποθήκη" μου και θα δω τις μπορώ να ξεφορτωθω Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2019 από DrLo 2
Locke_John Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 25/11/2019 στις 6:07 ΜΜ, papars είπε Υπάρχει ένα πλήρες σετ National Geographic "Η μεγάλη μαθητική εγκυκλοπαίδεια" 24 τόμοι. Μαζί με τα CD και τα βοηθήματα για δασκάλους / γονείς. Αφορά παιδιά δημοτικού και γυμνασίου. Σαν καινούργια. Επίσης κάπου 30+ κασέτες VHS national geographic, από τα τεύχη Οκτώβριος 99 έως Νοέμβριος 2014 στα ελληνικά. Αν δεν τα πάρει κάποιος από εδώ θα προσπαθήσω να τα δώσω στην βιβλιοθήκη της περιοχής. Μεγάλο βάρος - σε δύο χαρτόκουτα + 1 για τις κασέτες. Δεν είναι απαραίτητο να πάρει κάποιος τις κασέτες μαζί με τις εγκυκλοπαίδειες. Παραλαβή από το χώρο μου στην Αγία Παρασκευή. PM παρακαλώ. Γεια, Θα με ενδιέφεραν οι εγκυκλοπαίδειες, εάν δε τις δώσετε σε κάποια βιβλιοθήκη. Στις 25/11/2019 στις 9:28 ΜΜ, red7genius είπε Υπάρχει κανένα ενδιαφέρον; Χαρίζεται ακόμα μια ψηφιακή κορνίζα. Παραλαβή από Παγκράτι. @red7genius ευχαριστώ πολύ για την κορνίζα. Υπενθυμίζω: Χαρίζονται: -τηλεόραση philips 14" με το τηλεκοντρόλ της. -τηλεόραση 28" Telefunken χωρίς τηλεκοντρόλ.(αρκετά βαριά..) Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2019 από Locke_John 1
papars Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Locke_John είπε Θα με ενδιέφεραν οι εγκυκλοπαίδειες, εάν δε τις δώσετε σε κάποια βιβλιοθήκη. Τις έχω κρατημένες για τον @41ex
red7genius Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Η κορνίζα δόθηκε στον @Locke_John. Σε καλή μεριά. 1
kmarios Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Στις 10/11/2019 στις 5:38 ΜΜ, mclound είπε Χαρίζονται τα παρακάτω ρουτεράκια: 1) Zyxel 2) Huawei EchoLife HG520 3) Asus N300 4) ZTE H108L και τα extenders: 1) TP-Link 150MBps 2) NetGear WN2000RT Ευχαριστώ πολύ τον mclound για το NetGear WN2000RT. Το extender εγκαταστάθηκε και δουλεύει οκ. 1
Fir3fly Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, DrLo είπε Αφού εχυαριστήσω τον @Thulogur για τα υπόλοιπα καδράκια να βάλω και εγώ μερικά πραγματάκια: - [3] 1x PCI Modem Λειτουργικό τελευταία φορά [5] 1x Περπατητήρας (Πι ηλικωμένων) Παρόμοιος με αυτόν [14] Μία τσάντα (δε ξέρω πως έπεσε στα χέρια μου, ήταν ξεχασμένη χρόνια μεσα σε μια ντουλάπα) [15] 2x Καπέλα αφόρετα [17] 1x Κάρτα γραφικών AGP παλιά, πολύ παλιά. Δε θυμάμαι μοντέλο και δεν την έχω μαζί μου αυτή τη στιγμή για να βγάλω φώτο [18] 1x mini-pci wifi card, βγαλμένη από παλιό Dell D600 intel νομίζω … προ 802.11n εποχής, νομίζω b και g μόνο [19] Αυτά τα μπιμπελοειδή πριν πάνε για πέταμα - Τα υπόλοιπα αυριο που θα πάω από την "αποθήκη" μου και θα δω τις μπορώ να ξεφορτωθω Στελνω πμ για τα διακοσμητικα, ευχαριστω πολυ
Notis07 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Καλησπερα στο Φορουμ.Χαριζεται ενας επεξεργαστης i7 920 1366 σοκετ.Δεν ειμαι σιγουρος αν εχει ο επεξεργαστης η η μητρικη μου παντως δουλευε κανονικα στο συστημα που αγορασα απο αλλον.Σε μενα οταν τον βαζω πανω η δεν φορτωνει καθολου τα windows η μετα απο ενα σημειο μολις μπαινει μεσα κανει restart. Μολις εβαλα τον x5650 στην μητρικη παντως δουλεψε ρολόι δεν τον εχω βαλει πανω εκτοτε.Μπορει και να δουλευει κομπλε δεν εχω ιδεα παντως χαριζεται οπως και να εχει ( Προς ολο το φορουμ : να φτανταστω τα 2-3 ευρω μεταφορικα τα πληρωνει ο ενδιαφερομενος σωστα?) 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις