Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και δεν πουλιούνται αυτοι πλεον , χαρίζονται οι παρακατω  επεξεργαστες ( ηταν σε λειτουργικούς Servers HP Proliant DL360 G5  )
Θά προτιμηθούν άτομα που έχουν ξαναχαρισει στο παρελθόν . Πρώτα ποστ εδώ μετά πμ!
Δεν εχω χρόνο για αποστολές , όποτε συνάντηση 9-13 ομόνοια αρχές πατησιών ή Αγ νικολαο αχαρνων απόγευμα μετα τις 6,30 κατόπιν συνεννοήσεως

INTEL XEON
2.00GHZ/4M/1333
5130 SL9RX COSTA RICA

INTEL XEON
1.86GHZ/4M/1066
5120 SL9RY COSTA RICA

cO4ESJH.jpg

• Like 2
  • Απαντ. 13k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/11/2019 στις 9:07 ΜΜ, MessengerOfGood είπε

Λοιπόν γι' αυτό το LEVEL ONE WBR-3800 MOBILSPOT PORTABLE WIRELESS HOTSPOT 3G ROUTER:

Επειδή δεν έχω το τροφοδοτικό (5V/3A) το  δοκίμασα με ένα τροφοδοτικό PC και δουλεύει μια χαρά.

Όποιος το θέλει ας στείλει πμ και ας περάσει να του το δώσω γιατί εγώ μόνο σαν ΑΡ θα το χρησιμοποιούσα, αλλά αυτό το κάνω και με απλά modem/router,δεν χρειάζομαι 3G κλπ.

Μια τελευταία ενημέρωση για διαθεσιμότητα. Αύριο οδεύει για ανακύκλωση.

Επίσης διαθέσιμο (μέχρι αύριο και αυτό) και ένα modem/router Thomson ST780WL από τη ΝΕΤΟΝΕ που δεν μπορώ να μπω στο μενού του.

Να ευχαριστήσω τον @georgeps21 για τα 2 DVD RW που μου χάρισε και τον @Fuel7 (για ακόμα μια φορά) για τα 3 modem/router.

Επεξ/σία από MessengerOfGood
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαριζεται το παρακατω μηχανημα που βρηκα στην αποθηκη μου χωρις   μνημες   και  σκληρο.

Ειναι  το   μοντελο   που  ειχαν   οι  τραπεζες   χωρις   φλοπυ   και   μονο   DVD  READER.

Παραλαβη   ΜΟΝΟΝ   στην  εδρα   μου   πισω  απο  το  εφετειο   αθηνας   εντος   48ωρου  κατοπιν  συνεννοησης.

Εαν   δεν   μπορειτε  μην  ασχολειστε   και   αφηστε  το   για   αλλον   ενδιαφερομενο.

Μπορω   να   σας   δωσω   και   δισκο   40αρη   συν  2  μνημες   333   για  να   το  δουλεψετε   αν   δουλευει

καθοτι   δεν  εχω   δυνατοτητα   δοκιμης. 

Ποσταρετε   πρωτα   εδω   και  στειλτε   ΠΜ.

J001-13327_phcall03_js_gl_5180149.jpg

ΔΟΘΗΚΕ!

Επεξ/σία από tigergreg
  • Like 3
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, tigergreg είπε

Χαριζεται το παρακατω μηχανημα που βρηκα στην αποθηκη μου χωρις   μνημες   και  σκληρο.

Ειναι  το   μοντελο   που  ειχαν   οι  τραπεζες   χωρις   φλοπυ   και   μονο   DVD  READER.

Παραλαβη   ΜΟΝΟΝ   στην  εδρα   μου   πισω  απο  το  εφετειο   αθηνας   εντος   48ωρου  κατοπιν  συνεννοησης.

Εαν   δεν   μπορειτε  μην  ασχολειστε   και   αφηστε  το   για   αλλον   ενδιαφερομενο.

Μπορω   να   σας   δωσω   και   δισκο   40αρη   συν  2  μνημες   333   για  να   το  δουλεψετε   αν   δουλευει

Στέλνω πμ.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, tigergreg είπε

Ενδιαφέρομαι. Στέλνω PM :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ήθελα να εκφράσω και δημόσια τις ευχαριστίες μου τόσο προς τον @tigergreg για τα 2 από τα 4 παλια USB STICKS πολυ μικρης χωρητικοτητας 256ΜΒ και 512ΜΒ, όσο και τον @Aurumnus για την εξυπηρέτηση!

Θα ήθελα επίσης να αναφέρω ότι παραμένουν διαθέσιμα τα παρακάτω:

1) Dell OptiPlex GX620 σε μέτρια εμφανισιακή κατάσταση και άριστη λειτουργική κατάσταση (έχω αλλάξει κάπου 10 πυκνωτές στη μητρική). Το PC περιλαμβάνει το κουτί, τη μητρική, επεξεργαστή Pentium D 820, ψήκτρα, IDE DVD-ROM, καθώς μπορώ να προσθέσω μνήμη (2GB) και σκληρό (80GB) αν ζητηθεί. Μπορώ να το δώσω και σε κομμάτια αν χρειαστεί.

2) 2 κάρτες γραφικών MH λειτουργικές: EN8500GT και GF7300LE.

3) Smartphone HTC One V με εξωτερικό σπάσιμο στην οθόνη, αλλά πλήρως λειτουργικό. (χωρίς παρελκόμενα).

4) Ασύρματο τηλέφωνο PANASONIC KX-TG1100 GR σε καλή λειτουργική κατάσταση (τα κουμπιά θέλουν δύναμη για να πατηθούν).

5) Τροφοδοτικό Premier 450W με 4-5 φουσκωμένους πυκνωτές.

6) Πληκτρολόγιο PS/ 2 άσπρο λειτουργικό.

7) Intel Celeron E1500.

😎 Technicolor TD 5130 σφραγισμένο στο κουτί του με το τροφοδοτικό του.

9) Sanyo M-XW400F Double Deck Cassette Player σχεδόν αχρησιμοποίητο (με κακό ήχο).

Πρώτα post εδώ και μετά pm!

Δε θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 3
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

9) Sanyo M-XW400F Double Deck Cassette Player σχεδόν αχρησιμοποίητο (με κακό ήχο).

Έχω στείλει ήδη π.μ.

Να ξαναστείλω;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tigergreg είπε

ΜΕ ενδιαφερει κουτι και τροφοδοτικο

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Θα ήθελα να εκφράσω και δημόσια τις ευχαριστίες μου τόσο προς τον @tigergreg για τα 2 από τα 4 παλια USB STICKS πολυ μικρης χωρητικοτητας 256ΜΒ και 512ΜΒ, όσο και τον @Aurumnus για την εξυπηρέτηση!

1) Dell OptiPlex GX620 σε μέτρια εμφανισιακή κατάσταση και άριστη λειτουργική κατάσταση (έχω αλλάξει κάπου 10 πυκνωτές στη μητρική). Το PC περιλαμβάνει το κουτί, τη μητρική, επεξεργαστή Pentium D 820, ψήκτρα, IDE DVD-ROM, καθώς μπορώ να προσθέσω μνήμη (2GB) και σκληρό (80GB) αν ζητηθεί. Μπορώ να το δώσω και σε κομμάτια αν χρειαστεί.

3) Smartphone HTC One V με εξωτερικό σπάσιμο στην οθόνη, αλλά πλήρως λειτουργικό. (χωρίς παρελκόμενα).

4) Ασύρματο τηλέφωνο PANASONIC KX-TG1100 GR σε καλή λειτουργική κατάσταση (τα κουμπιά θέλουν δύναμη για να πατηθούν).

7) Intel Celeron E1500.

Θα με ενδιέφερε ο πύργος για τον πατέρα μου ,αν γίνεται η αποστολή βέβαια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαριζονται   το   κοκκινο  το  πρασινο  και  το   ασπρο   απο   τα  πιο   κατω   ασυρματα   ποντικια  με  τα  στικακια   τους.

Ηταν   η  πιο   μαλακισμενη   αγορα   που  εχω   κανει.

Αν   και  καινουργια   δημιουργουν   συνεχεια   προβληματα.

Ειναι   σε   εγγυηση   οποτε   αν  βρω   τιμολογιο   αγορας   θα   σας   το  δωσω  για   τα  δεοντα   γιατι   πλεον   βαριεμαι   τις   διαδικασιες.

spacer.png

Πιθανοτατα   να   βγαλω   αργοτερα   1-2   ακομα.

Παραλαβη   ΜΟΝΟΝ   στην  εδρα   μου  εντος   48ωρου  κατοπιν  συνεννοησης.

Ας  τα   παρει   ενας   και  τα   δυο   για   χρηση   η  αλλαγη.

ΔΟΘΗΚΑΝ!

Επεξ/σία από tigergreg
  • Like 3
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, tigergreg είπε

Χαριζονται   το   κοκκινο  το  πρασινο  και  το   ασπρο   απο   τα  πιο   κατω   ασυρματα   ποντικια  με  τα  στικακια   τους.

Ηταν   η  πιο   μαλακισμενη   αγορα   που  εχω   κανει.

Αν   και  καινουργια   δημιουργουν   συνεχεια   προβληματα.

Ειναι   σε   εγγυηση   οποτε   αν  βρω   τιμολογιο   αγορας   θα   σας   το  δωσω  για   τα  δεοντα   γιατι   πλεον   βαριεμαι   τις   διαδικασιες.

spacer.png

Πιθανοτατα   να   βγαλω   αργοτερα   1-2   ακομα.

Παραλαβη   ΜΟΝΟΝ   στην  εδρα   μου  εντος   48ωρου  κατοπιν  συνεννοησης.

Ας  τα   παρει   ενας   και  τα   δυο   για   χρηση   η  αλλαγη.

Θα με ενδιεφεραν, μιας και γείτονας.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

7) Intel Celeron E1500.

με ενδιαφερει ο dell gx620

Δημοσ.

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ εκτυπωτής dot matrix EPSON LQ-1070. Χρειάζεται μελανοταινία. Μπορείτε να την βρείτε στο διαδίκτυο.

Για τα specs του εκτυπωτή στο ακόλουθο Link:

https://www.cnet.com/products/epson-lq-1070/

Αποστολή πανελλαδικά με δέμα ΕΛΤΑ μετά από κατάθεση  σε τραπεζικό μου λογαριασμό των μεταφορικών που τα έχω υπολογίσει γύρω στα 6-7€

IMG_20191124_230234.jpg

IMG_20191124_230240.jpg

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, grmarine96 είπε

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ εκτυπωτής dot matrix EPSON LQ-1070. Χρειάζεται μελανοταινία. Μπορείτε να την βρείτε στο διαδίκτυο.

Για τα specs του εκτυπωτή στο ακόλουθο Link:

https://www.cnet.com/products/epson-lq-1070/

Αποστολή πανελλαδικά με δέμα ΕΛΤΑ μετά από κατάθεση  σε τραπεζικό μου λογαριασμό των μεταφορικών που τα έχω υπολογίσει γύρω στα 6-7€

IMG_20191124_230234.jpg

IMG_20191124_230240.jpg

Με ενδιαφέρει φίλε μου

pm

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...