Doubt Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) "Ανεμιστηράκι" USB. Σαν ανεμιστήρας δεν μετράει μια, αν το θέλει κάποιος για το μοτεράκι του (έχει και διακόπτη πραρακαλώ) ας εκδηλώσει ενδιαφέρον. Απόκρυψη περιεχομένων 2 USB οπτικά ποντίκια πλήρως λειτουργικά κι ένα PS/2 πληκτρολόγιο που δεν μπορεί να δοκιμαστεί λόγω έλλειψης θύρας. ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ Ατζέντες-βιβλία παρελθόντων ετών (κενά εννοείται) Spoiler Κατάλογος τηλεφώνων σπιράλ με λατινικό ευρετήριο. Spoiler 2 παλιά οργκανάιζερ (το ένα filiofax) Spoiler Spoiler Διαθέσιμα από Αιγάλεω (μετρό ή όπου αλλού βολεύει) και πρωινά καθημερινές από κέντρο (Ομόνοια). 14 ώρες πριν, iwoof είπε Παρέλαβα και ευχαριστώ @e-tic, @Doubt! Τα πράγματα τα είχα πάρει από @mourgolukos (ακόμα υπάρχουν φακός, μνήμη, θήκη σιλικόνης και τηλεκοντρόλ, μέχρι να πάω προς ανακύκλωση συσκευών μεριά) Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2019 από Doubt 2
Locke_John Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, Doubt είπε "Ανεμιστηράκι" USB. Σαν ανεμιστήρας δεν μετράει μια, αν το θέλει κάποιος για το μοτεράκι του (έχει και διακόπτη πραρακαλώ) ας εκδηλώσει ενδιαφέρον. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου 2 USB οπτικά ποντίκια πλήρως λειτουργικά κι ένα PS/2 πληκτρολόγιο που δεν μπορεί να δοκιμαστεί λόγω έλλειψης θύρας. Ατζέντες-βιβλία παρελθόντων ετών (κενά εννοείται) Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Κατάλογος τηλεφώνων σπιράλ με λατινικό ευρετήριο. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου 2 παλιά οργκανάιζερ (το ένα filiofax) Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Διαθέσιμα από Αιγάλεω (μετρό ή όπου αλλού βολεύει) και πρωινά καθημερινές από κέντρο (Ομόνοια). Τα πράγματα τα είχα πάρει από @mourgolukos (ακόμα υπάρχουν φακός, μνήμη, θήκη σιλικόνης και τηλεκοντρόλ, μέχρι να πάω προς ανακύκλωση συσκευών μεριά) Θα με ενδιεφεραν τα ποντίκια και πληκτρολόγιο, μήπως καταφέρω και εξοικειωσω τεχνολογικά τους γονείς μου... @Aurumnus ευχαριστωωωω για τα λάστιχα γυμναστικής. 1
tigergreg Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Χαριζονται 3 ρακετες τεννις vintage 40 χρονων σε σχετικα καλη κατασταση... Φωτο ενδεικτικη. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου κατοπιν συνεννοησης εντος 48ωρου. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2019 από tigergreg 2
teledomenet Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, tigergreg είπε Χαριζονται 3 ρακετες τεννις vintage 40 χρονων σε σχετικα καλη κατασταση... Φωτο ενδεικτικη. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου κατοπιν συνεννοησης εντος 48ωρου. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε ΠΜ. Βάζω τα μπαλάκια, πάμε για τεννις; 🎾🎾🎾🎾😄😄😄🎾🎾🎾🎾 Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2019 από teledomenet
dukepapass Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Αυτες ειναι συλεκτικες για παραγαδι............ 🤣
Doubt Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 47 λεπτά πριν, Locke_John είπε Θα με ενδιεφεραν τα ποντίκια και πληκτρολόγιο, μήπως καταφέρω και εξοικειωσω τεχνολογικά τους γονείς μου... Στείλε π.μ.
LLLEFTERIS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Στις 21/11/2019 στις 5:06 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε Ενα Floppy μαυρο και ενα DVD εγραφης LG IDE μαυρο τα θελει κανεις η να τα βγαλω στον καδο; Απο το σπιτι μου στο Περιστερι η παραλαβη. Δεν τα εχω δοκιμασει δεν εχω μητρικη να τα υποστηριζει. Το dvdrw δουλεύει η τουλάχιστον έγραψα ένα dvd επανεγγραφής 2
georgios65 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Doubt είπε "Ανεμιστηράκι" USB. Σαν ανεμιστήρας δεν μετράει μια, αν το θέλει κάποιος για το μοτεράκι του (έχει και διακόπτη πραρακαλώ) ας εκδηλώσει ενδιαφέρον. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου 2 USB οπτικά ποντίκια πλήρως λειτουργικά κι ένα PS/2 πληκτρολόγιο που δεν μπορεί να δοκιμαστεί λόγω έλλειψης θύρας. Ατζέντες-βιβλία παρελθόντων ετών (κενά εννοείται) Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Κατάλογος τηλεφώνων σπιράλ με λατινικό ευρετήριο. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου 2 παλιά οργκανάιζερ (το ένα filiofax) Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Διαθέσιμα από Αιγάλεω (μετρό ή όπου αλλού βολεύει) και πρωινά καθημερινές από κέντρο (Ομόνοια). Τα πράγματα τα είχα πάρει από @mourgolukos (ακόμα υπάρχουν φακός, μνήμη, θήκη σιλικόνης και τηλεκοντρόλ, μέχρι να πάω προς ανακύκλωση συσκευών μεριά) Καλησπέρα σας.Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τά ποντίκια καί τό πληκτρολόγιο. Εὐχαριστῶ. 1
Locke_John Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, Doubt είπε Στείλε π.μ. Αποσύρω το ενδιαφέρον μου και παραχωρώ σειρά μου στον @georgios65.
Doubt Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, Locke_John είπε Αποσύρω το ενδιαφέρον μου και παραχωρώ σειρά μου στον @georgios65. ΟΚ 1
iLOVEthess Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Καλημέρα σε όλους, χαρίζονται: GAMES για 'ΧΒΟΧ ORIGINAL' > MIDTOWN MADNESS 3 > ΗΑLΟ Αποστολή πανελλαδικά με ΕΛΤΑ 2,6ευρώ
orderlover Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Στις 22/11/2019 στις 11:09 ΠΜ, WebDevGr είπε Χαρίζεται καρέκλα γραφείου χωρίς την βάση. Είναι από τις κλασικές που πουλούσε παλιά το praktiker Οι τρύπες στην καρέκλα για να βιδώσει η βάση έχουν αποστάσεις μεταξύ τους 13cm στο πλάτος και 21cm στο μήκος Περιοχή, Ηράκλειο Κρήτης Παρέλαβε ο μικρός! Σε ευχαριστώ πολύ Γεράσιμε, να σαι πάντα καλά! 1
retroman3 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, iLOVEthess είπε Καλημέρα σε όλους, χαρίζονται: GAMES για 'ΧΒΟΧ ORIGINAL' > MIDTOWN MADNESS 3 > ΗΑLΟ Αποστολή πανελλαδικά με ΕΛΤΑ 2,6ευρώ Με ενδιαφέρουν pm
teledomenet Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Στις 22/11/2019 στις 12:34 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε Χαρίζω μητρική FATAL1TY FP-IN9 SLI ανάβουν τα λαμπάκια της οι ανεμιστήρες αλλά δεν Μπουταρε ο. Από το σπίτι μου στο Περιστέρι μόνο Ευχαριστώ πολύ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις