Crybal Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 24 λεπτά πριν, teledomenet είπε Λευτερη την θελω. Εχω ενα ταμπλετ το οποιο δεν το καταφερα να παιξει, αν το θελεις... Εαν ειναι 9" και τελικά δεν γινει κάτι θα το ηθελα μήπως και ταιριάξει η οθονη σε ενα που εσπασε η γυναικα μου.
AccountSaver Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Ίσως φανεί περίεργο, απλά επειδή έτυχε τώρα. Πριν λίγο καιρό είχα χαρίσει ένα τροφοδοτικό για XBOX 360 ,το γκρί το κλασσικό με το χοντρό βύσμα. Δεν θυμάμαι όμως σε ποιον και σε ποια σελίδα από τις τόσες που γεμίζουμε.Αν το δεί το άτομο που το πήρε, και μπορεί ,ας με ενημερώσει. Το χρειάζομαι για ένα τεστ και το ξανά δίνω 1
teledomenet Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Crybal είπε Εαν ειναι 9" και τελικά δεν γινει κάτι θα το ηθελα μήπως και ταιριάξει η οθονη σε ενα που εσπασε η γυναικα μου. Για να δεις ποιο ειναι https://www.gsmarena.com/sony_xperia_tablet_s-4913.php Η οθονη παιζει αλλα δειχνει λες και εχει κατσει καποιος επανω. Δεν ξερω αν σου κανει αλλα θα το παρει ο Λευτερης και αν δεν βγαλει ακρη και θελει το παιρνεις. Το δικο σου ποιο ειναι; Μηπως και γινει κανενα παντρεμα. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2019 από teledomenet
tsiv Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, AccountSaver είπε Ίσως φανεί περίεργο, απλά επειδή έτυχε τώρα. Πριν λίγο καιρό είχα χαρίσει ένα τροφοδοτικό για XBOX 360 ,το γκρί το κλασσικό με το χοντρό βύσμα. Δεν θυμάμαι όμως σε ποιον και σε ποια σελίδα από τις τόσες που γεμίζουμε.Αν το δεί το άτομο που το πήρε, και μπορεί ,ας με ενημερώσει. Το χρειάζομαι για ένα τεστ και το ξανά δίνω Μπες στο προφίλ σου, δες τα μηνύματα που έχεις δημοσιεύσει και θα βρεις αυτό που ψάχνεις.
Crybal Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, teledomenet είπε Για να δεις ποιο ειναι https://www.gsmarena.com/sony_xperia_tablet_s-4913.php Η οθονη παιζει αλλα δειχνει λες και εχει κατσει καποιος επανω. Δεν ξερω αν σου κανει αλλα θα το παρει ο Λευτερης και αν δεν βγαλει ακρη και θελει το παιρνεις. Το δικο σου ποιο ειναι; Ειναι ενα κινεζικο στις 9".Αυτο που λες ειναι 9.4".Οποτε ετσι κι αλλιως δεν ταιριάζει.Ευχαριστω 1
AccountSaver Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, tsiv είπε Μπες στο προφίλ σου, δες τα μηνύματα που έχεις δημοσιεύσει και θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Το έκανα, αλλά απο όσο έψαξα,δεν βρήκα. Για αυτό το έγραψα μήπως το δεί το παλικάρι 1/100 .
teledomenet Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, Crybal είπε Ειναι ενα κινεζικο στις 9".Αυτο που λες ειναι 9.4".Οποτε ετσι κι αλλιως δεν ταιριάζει.Ευχαριστω Κινεζικα στις 9 υπαρχουν πολλα. Αν μας πεις ποιο ακριβως ειναι μπορει κατι να βρεθει εδω ωστε να το φτιαξει η γυναικα σου.
Crybal Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, teledomenet είπε Κινεζικα στις 9 υπαρχουν πολλα. Αν μας πεις ποιο ακριβως ειναι μπορει κατι να βρεθει εδω ωστε να το φτιαξει η γυναικα σου. Αν θυμαμαι καλα αιναι καποιο vivanco ή κάπως ετσι.Δεν υπάρχει καν τωρα ο εισαγωγεας. Το ειχα κρατησει μηπως βρω απο κανενα χαλασμενο εδω μια συμβατη οθονη Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2019 από Crybal
paulks Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) ευχαριστω τον @Fuel7 μανολη παρελαβα το μοντεμ tilgin το τεσταρω τωρα Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2019 από paulks 1
teledomenet Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, Crybal είπε Αν θυμαμαι καλα αιναι καποιο vivanco ή κάπως ετσι.Δεν υπάρχει καν τωρα ο εισαγωγεας. Καταλαβα ποιο λες, το ειχε παρει μια ανιψια μου απο το zougla.gr. Vivanco πρεπει να το ελεγαν, τωρα δεν βλεπω να υπαρχει τιποτα στο νετ.
Crybal Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, teledomenet είπε Καταλαβα ποιο λες, το ειχε παρει μια ανιψια μου απο το zougla.gr. Vivanco πρεπει να το ελεγαν, τωρα δεν βλεπω να υπαρχει τιποτα στο νετ. Τοξερω.Οποτε εαν βρεθει κανενα 9" με καμμενη μητρική,την βγαζω την οθονη και την δοκιμάζω Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2019 από Crybal 1
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Μολις παρελαβα τον στοχο με τα βελακια σευχαριστω πολυ @Sugarpuffiepixie 2
orderlover Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, WebDevGr είπε Χαρίζεται καρέκλα γραφείου χωρίς την βάση. Είναι από τις κλασικές που πουλούσε παλιά το praktiker Οι τρύπες στην καρέκλα για να βιδώσει η βάση έχουν αποστάσεις μεταξύ τους 13cm στο πλάτος και 21cm στο μήκος Περιοχή, Ηράκλειο Κρήτης Οτι πρέπει για τον υιό στο Ηράκλειο! Στέλνω πμ.
teledomenet Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, orderlover είπε Οτι πρέπει για τον υιό στο Ηράκλειο! Στέλνω πμ. Εχω μια βάση μεταλλική που 90% είναι από την ιδια καρέκλα. Αν είσαι από Αθήνα η δεν είσαι και μπορείς να την παραλάβεις από το σπίτι μου πες μου να δω τις τρύπες για να σου πω στα σίγουρα ότι ταιριάζουν. 2
orderlover Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, teledomenet είπε Εχω μια βάση μεταλλική που 90% είναι από την ιδια καρέκλα. Αν είσαι από Αθήνα η δεν είσαι και μπορείς να την παραλάβεις από το σπίτι μου πες μου να δω τις τρύπες για να σου πω στα σίγουρα ότι ταιριάζουν. Eίμαι Καβάλα, αλλά να σαι καλά που προσφέρθηκες! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις