1boom1 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 19 ώρες πριν, Doubt είπε Update με ότι απόμεινε. Ευχαριστώ τον @Fuel7 για τα πακέτα καρτοκινητής Διάφορα CD με λογισμικά και γνήσιο DVD Windows 10 Pro 64bit @georgios65 Υπάρχουν ακόμα από @mourgolukos Τελευταία Ευκαιρία για αυτά Φακός μικρός λεντ intrinsically safe δεν κλειδώνει το μπουτόν κ ανάβει όσο κρατάς το κουμπί Μνήμη λάπτοπ ddr1 256 MB παιχνίδι Duke Νukem Manhattan project (CD ROM by PC Master) Remote control Fujitsu Siemens RC 812 Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Θήκη σιλικόνης για mod Joyetech (σαν αυτή) Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Επίσης υπάρχουν οι κάμερες. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου 2 web κάμερες usb, δεν κατάφερα να τις δουλέψω σε windows 7, η Logitech υποτίθεται έχει drivers αλλά δεν... Creative PD1000 (webcam 5) δεν στέκεται και πολύ καλά στο ποδαράκι της, αλλά με λίγη κόλα θα στρώσει. Logitech QuickCam Messenger (ενσωματωμένο μικρόφωνο) (δεν έχω δει εικόνα από τις κάμερες) Τελευταία ευκαιρία πριν τον κάδο *Κάμερες προέρχονται από τον Crybal. Και μια προσθήκη ακόμα. (χωρίς λόγια) Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου * ΝΕΟ "Ανεμιστηράκι" USB. Σαν ανεμιστήρας δεν μετράει μια, αν το θέλει κάποιος για το μοτεράκι του (έχει και διακόπτη πραρακαλώ) ας εκδηλώσει ενδιαφέρον. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Θα με ενδιέφερε ο φακός και το χαρτί glossy αν είναι ακόμα διαθέσιμα. Στέλνω και π.μ.
Mendokusai Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Στις 19/11/2019 στις 4:46 ΜΜ, Doubt είπε Update με ότι απόμεινε. Ευχαριστώ τον @Fuel7 για τα πακέτα καρτοκινητής Διάφορα CD με λογισμικά και γνήσιο DVD Windows 10 Pro 64bit @georgios65 Υπάρχουν ακόμα από @mourgolukos Τελευταία Ευκαιρία για αυτά Φακός μικρός λεντ intrinsically safe δεν κλειδώνει το μπουτόν κ ανάβει όσο κρατάς το κουμπί Μνήμη λάπτοπ ddr1 256 MB παιχνίδι Duke Νukem Manhattan project (CD ROM by PC Master) Remote control Fujitsu Siemens RC 812 Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Θήκη σιλικόνης για mod Joyetech (σαν αυτή) Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Επίσης υπάρχουν οι κάμερες. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου 2 web κάμερες usb, δεν κατάφερα να τις δουλέψω σε windows 7, η Logitech υποτίθεται έχει drivers αλλά δεν... Creative PD1000 (webcam 5) δεν στέκεται και πολύ καλά στο ποδαράκι της, αλλά με λίγη κόλα θα στρώσει. Logitech QuickCam Messenger (ενσωματωμένο μικρόφωνο) (δεν έχω δει εικόνα από τις κάμερες) Τελευταία ευκαιρία πριν τον κάδο *Κάμερες προέρχονται από τον Crybal. Και μια προσθήκη ακόμα. (χωρίς λόγια) ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου * ΝΕΟ "Ανεμιστηράκι" USB. Σαν ανεμιστήρας δεν μετράει μια, αν το θέλει κάποιος για το μοτεράκι του (έχει και διακόπτη πραρακαλώ) ας εκδηλώσει ενδιαφέρον. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Καλησπερα, στελνω πμ
MessengerOfGood Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 18/11/2019 στις 10:47 ΠΜ, Τέρης Α. είπε Έκανα ενημέρωση. Ευχαριστώ για το Technicolor. 20 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε Έχουν μείνει και τα εξής: Δύο 2 USB modem/routers BaudTec χωρίς τροφοδοτικά (θελουν 12VDC/500mA). Αδούλευτα, ανάβουν κανονικά αλλά δεν έχουν WiFi εκ κατασκευής.. Wireless Modem/Router Philips CGA5720N/TE, χωρίς τροφοδοτικό. Δεν ξέρω τι τροφοδοτικό χρειάζεται, πάντως με 12VDC/1,5A δεν ανάβει. LEVEL ONE WBR-3800 MOBILSPOT PORTABLE WIRELESS HOTSPOT 3G ROUTER. Δεν έχω το τροφοδοτικό του (5VDC/3A) και δεν άρα δεν μπορώ να το δοκιμάσω. Router U.S.Robotics USR9107. Δεν έχω το τροφοδοτικό του (9V DC/1.2A) για να το δοκιμάσω. Νομίζω δεν έχει WiFi αλλά έχει θύρα USB και, απ΄ότι γράφουν στο Ιντερνετ, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν print server. Alcatel OneTouch HSDPA USB modem 3.6 Mbps (στικάκι USB). Δύο λάμπες αλογόνου 150W 8 cm μήκος. Δεν έχω τον χρόνο να στείλω, παραλαβή μόνο από το σπίτι μου κατόπιν πμ και σχετικής συνεννόησης. Δόθηκαν όλα πλην του LEVEL ONE WBR-3800 που βρήκα τροφοδοτικό 5V/3A και θα το δοκιμάσω. Στις 19/11/2019 στις 4:27 ΜΜ, MessengerOfGood είπε Χαρίζεται σταθερό ενσυρματο τηλέφωνο SONY με το τροφοδοτικό του. Εχει 20 προγραμματιζόμενα πλήκτρα, ανοικτή ακρόαση κλπ. Λειτουργούσε κανονικά μέχρι που πήγε στο ντουλάπι. Δόθηκε Στις 19/11/2019 στις 4:24 ΜΜ, MessengerOfGood είπε Πάμε ξανά λοιπόν: Χαρίζονται 11 τροφοδοτικά: ΔΟΘΗΚΑΝ ΟΛΑ Nominal Measured Τροφοδοτικό AC/DC V mA V Παρατηρήσεις Texas Instruments AC 8,5 120 Με ιδιοτροπο βύσμα US Robotics Ext. Modem AC 9,2 700 11 Σπασμένο φίς πρίζας αλλά λειτουργεί κανονικά Telcom research AC 12 500 14,5 Βύσμα ομοαξονικο στρογγυλό Nokia DC 3,7 355 8,5 Χωρίς βύσμα (κομμένο καλώδιο) Airline mechanical DC 6 40 6,2 Χωρίς βύσμα (κομμένο καλώδιο) Salcomp DC 7 850 4,7 Με βύσμα καρφί 3 επαφών Feinpruf DC 9 200 9,5 Με βύσμα καρφί 2 επαφών Από Τηλέφωνο Philips Aloris DC 9 220 Με βύσμα Ethernet Από δραπανοκατσάβιδο DC 12 300 17,2 Χωρίς βύσμα (κομμένο καλώδιο) Compaq PS1000 (part no 198124-001 (Εσωτερικό) DC 18,5 3000 Θέλει ένα απλό διπολικό καλώδιο ρεύματος Hewlett Packard 0950-3490 (από λαπτοπ) DC 24 500 24 Θέλει ένα απλό διπολικό καλώδιο ρεύματος Δόθηκαν όλα τα τροφοδοτικά Έχουν μείνει τα παρακάτω πραγματάκια που είχα ξαναβάλει: Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2019 από MessengerOfGood 1
THE GG GAMER Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Ευχαριστώ τον φίλο @aoc4000 για τις κάρτες
polog40 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Στις 19/11/2019 στις 4:27 ΜΜ, MessengerOfGood είπε Χαρίζεται σταθερό ενσυρματο τηλέφωνο SONY με το τροφοδοτικό του. Εχει 20 προγραμματιζόμενα πλήκτρα, ανοικτή ακρόαση κλπ. Λειτουργούσε κανονικά μέχρι που πήγε στο ντουλάπι. Παρέλαβα ευχαριστώ πάρα πολύ Στις 16/11/2019 στις 9:15 ΜΜ, ZaChris είπε 1) ηλεκτρικο κατσαβιδι stayer (λειτουργει) δινεται χωρις τις μπαταριες 2) usb modem wind, οι drivers ειναι μεσα 3) 9,5mm cd drive laptop dvd writer οποιος ενδιαφερεται στελνει μεσω της αγγελιας. παραλαβη μονο. ειμαι Ζωγραφου. Παρέλαβα κατσαβίδι και μόντεμ ευχαριστώ πολύ
retroman3 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Στις 17/11/2019 στις 11:13 ΜΜ, aoc4000 είπε Συνέχεια εκκαθάρισης.... από το προηγούμενο ποστ έχουμε 1. οθόνη απο παλιό hp laptop νομίζω είναι 12" 2. σκανεράκια barcode παλιά (2) -barbariangr 3. ασύρματο τηλέφωνο παλιό (άγνωστης πλέον λειτουργικής κατάστασης) -barbariangr 4. ασύρματο τηλέφωνο παλιού τύπου με κεραία -barbariangr 5. κάποιες κασέτες δεδομένων καινούργιες -retroman3 -barbariangr 6. ακουστικά με κύκλωμα αποκοπής θορύβου (Προσοχή είναι σχετικά για μικρό κεφάλι!!!) 7. κάποιες παλιές κάρτες γραφικών (άγνωστης λειτουργικής κατάστασης) -vorian 8. κάποιες φωτογραφικές και μια κορνίζα fu ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ -vorian 9. σφραγισμένο τόνερ αναγομωμένο με στοιχεία SCX-4521D3 Επιπλέον 10. Μικροσκόπιο είχε αγοραστεί πριν χρόνια. έφαγε λίγο υγρασία χαμηλά και βγήκε οφφ το cd, και οι οδηγίες. τα υπόλοιπα τα τσέκαρα είναι μια χαρά 11. ενσύρματη ip camera εξωτερικού χώρου, θέλει ρεσετ και δεν έχει κουμπί μπήκα και στο hilinux με τερματικό αλλά τίποτα, δεν έβγαλα άκρη... 12. ένα ζευγάρι λεντ λαμπάκια για φλας (πορτοκαλι) αυτοκινήτου λόγω ύψους δεν χωραγανε στο δικό μου (fiesta mk4) 13. τροφοδοτικό 400watt κάτι με τον ανεμιστήρα έκανε θόρυβο αλλά νομίζω έχει αλλαχτεί έχει και σατα 14. άλλες 3 κάρτες γραφικών, αυτή χωρίς ανεμιστήρα δούλευε με artifacts πότε πότε.... 15. uno με κάρτες σε σακουλάκι.... Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον aoc4000 για τις κασέτες δεδομένων που μου έστειλε . Μου τα έστειλε άμεσα. Σε ευχαριστώ φίλε μου!!!!
41ex Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Χαρίζονται δυο windows phone γι ανταλλακτικά. 640 xl: δεν ανάβει δείχνει το σήμα των windows και τίποτα άλλο. 735: διαλυμένη οθόνη αλλά ανάβει κανονικά Αν τα θέλει κανείς δικά του, μετρο μπλε γραμμή απογευματα. 2
Locke_John Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, 41ex είπε Χαρίζονται δυο windows phone γι ανταλλακτικά. 640 xl: δεν ανάβει δείχνει το σήμα των windows και τίποτα άλλο. 735: διαλυμένη οθόνη αλλά ανάβει κανονικά Αν τα θέλει κανείς δικά του, μετρο μπλε γραμμή απογευματα. Θα με ενδιέφεραν. Στέλνω pm
Doubt Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Στις 19/11/2019 στις 7:43 ΜΜ, Locke_John είπε Χαρίζεται μηχάνημα φαξ λειτουργικό, απλά χωρίς το manual του. Το παρέλαβα πριν λίγο καιρό από άλλο μέλος εδώ αλλά δεν το χρησιμοποίησα ακόμα. Ευχαριστώ πολύ για το φαξ! 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ενα Floppy μαυρο και ενα DVD εγραφης LG IDE μαυρο τα θελει κανεις η να τα βγαλω στον καδο; Απο το σπιτι μου στο Περιστερι η παραλαβη. Δεν τα εχω δοκιμασει δεν εχω μητρικη να τα υποστηριζει. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2019 από LLLEFTERIS 2
Locke_John Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Υπενθυμίζω ότι χαρίζω 2 τηλεοράσεις Crt: -14άρα philips με το τηλεκοντρόλ της. -28άρα Telefunken χωρίς τηλεκοντρόλ.(βαριά...) Και οι 2 λειτουργικές (αν και δεν τις έχω δοκιμάσει..) 1
MessengerOfGood Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 40 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Ενα Floppy μαυρο και ενα DVD εγραφης LG IDE μαυρο τα θελει κανεις η να τα βγαλω στον καδο; Απο το σπιτι μου στο Περιστερι η παραλαβη. Δεν τα εχω δοκιμασει δεν εχω μητρικη να τα υποστηριζει. To DVD εγραφης LG IDE μαυρο θα το ήθελα (αν δεν το θέλει κάποιος άλλος και προκειμένου να πάει στα σκουπίδια) αλλά το Περιστέρι είναι λίγο μακρυά. Μήπως κάποια στιγμή βρεθείς σε κάποιο μετρό?
Aurumnus Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται τα παρακάτω λάστιχα γυμναστικής. ΔΟΘΗΚΑΝ Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2019 από Aurumnus 3
taskon Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Στις 16/11/2019 στις 4:57 ΜΜ, Τέρης Α. είπε (Για την ιστορία, θα ήθελα να αναφέρω ότι τα laptop: FUJITSU AMILO LI1705 και Dell Inspiron 8200 δόθηκαν στους @kostakis81 και @Dark_Beast_John_Gr αντίστοιχα). Θα ήθελα να εκφράσω και δημόσια τις ευχαριστίες μου, κατά χρονική σειρά παραλαβής, προς τους: Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου @Doubt για τα 10 DVD+RW Maxell σε θήκη τύπου "cake", @tigergreg για τις 4 μνημες για πισι DDR2 αγνωστης λειτουργικοτητας..., @papars για το καμένο PC, @ZaChris για τον αποκωδικοποιητή και τον @MessengerOfGood για τα: μεταγωγέα για δύο εκτυπωτές με παράλληλη σύνδεση (1 είσοδος -> δύο έξοδοί), 2 σειριακά (!!!) fax/modem, ένα ποντίκι με μπίλια και σειριακή σύνδεση. Θα ήθελα επίσης να χαρίσω τα παρακάτω: 1) Dell OptiPlex GX620 σε μέτρια εμφανισιακή κατάσταση και άριστη λειτουργική κατάσταση (έχω αλλάξει κάπου 10 πυκνωτές στη μητρική). Το PC περιλαμβάνει το κουτί, τη μητρική, επεξεργαστή Pentium D 820, ψήκτρα, IDE DVD-ROM, καθώς μπορώ να προσθέσω μνήμη (2GB) και σκληρό (80GB) αν ζητηθεί. Μπορώ να το δώσω και σε κομμάτια αν χρειαστεί. 2) 2 κάρτες γραφικών MH λειτουργικές: EN8500GT και GF7300LE. 3) Smartphone HTC One V με εξωτερικό σπάσιμο στην οθόνη, αλλά πλήρως λειτουργικό. (χωρίς παρελκόμενα). 4) Ασύρματο τηλέφωνο PANASONIC KX-TG1100 GR σε καλή λειτουργική κατάσταση (τα κουμπιά θέλουν δύναμη για να πατηθούν). 5) Τροφοδοτικό Premier 450W με 4-5 φουσκωμένους πυκνωτές. 6) Πληκτρολόγιο PS/ 2 άσπρο λειτουργικό. 7) Intel Celeron E1500. 😎 Technicolor TD 5130 σφραγισμένο στο κουτί του με το τροφοδοτικό του. 9) Sanyo M-XW400F Double Deck Cassette Player σχεδόν αχρησιμοποίητο (με κακό ήχο). Πρώτα post εδώ και μετά pm! Δε θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Ευχαριστώ πολυ τον Τέρης Α για το HTC 1
Τέρης Α. Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε To DVD εγραφης LG IDE μαυρο θα το ήθελα (αν δεν το θέλει κάποιος άλλος και προκειμένου να πάει στα σκουπίδια) αλλά το Περιστέρι είναι λίγο μακρυά. Μήπως κάποια στιγμή βρεθείς σε κάποιο μετρό? Εννοείτε κάτι σαν αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις