Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χριστουγεννιατικα   χαρισματα  νο1...(ουτε   ο  jumbo:-))

1.2 Σετ   λαμπακια   για   χριστουγεννιατικο   δεντρο  νομιζω  μετα   μουσικης   αλλα   νομιζω   βγαζουν   και   τον  σκασμο. Ειναι   λειτουργικα.

2.1Σετ     λαμπακια  outdoor   για   καγκελα   για   να  κανετε  την  βεραντα   σας   καντσονισιμα. Νομιζω  πως  θελουν  μια   ασφαλεια  η  κατι   αλλο.

3.2  παλια   πολυπριζα   3αρια. Πιθανοτατα   οκ   εκτος   της   υπερβολικης   μπιχλας  οποτε   θελουν  καθαρισμα.

Τα   εβγαλα   απο  την  αποθηκη   μετα   απο  7  χρονια  οποτε   δεν  εγγυωμαι   κατι....

Τα   παραλαμβανετε   ΜΟΝΟΝ   ολα   μαζι   πακετο   και  τα   μοιραζετε   η   τα   πετατε.

ΜΟΝΟΝ   στην  εδρα   μου   πισω   απο  το  εφετειο   αθηνας   εντος   48ωρου.

Ποσταρετε   πρωτα   εδω   και   κατοπιν   στειλτε   πμ.

ΚΑΛΕΣ   ΓΙΟΡΤΕΣ   ΣΕ   ΟΛΟΥΣ.

ΔΟΘΗΚΑΝ  ΟΛΑ!

Επεξ/σία από tigergreg
  • Like 7
  • Απαντ. 13k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Locke_John είπε

Γεια ,

Ενδιαφέρομαι για το χαρτί εκτύπωσης αν υπάρχει ακόμα διαθέσιμο.

Ευχαριστώ προκαταβολικά 

Υπάρχει.

Στείλε που μου.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tigergreg είπε

Χριστουγεννιατικα   χαρισματα  νο1...(ουτε   ο  jumbo:-))

1.2 Σετ   λαμπακια   για   χριστουγεννιατικο   δεντρο  νομιζω  μετα   μουσικης   αλλα   νομιζω   βγαζουν   και   τον  σκασμο. Ειναι   λειτουργικα.

2.1Σετ     λαμπακια  outdoor   για   καγκελα   για   να  κανετε  την  βεραντα   σας   καντσονισιμα. Νομιζω  πως  θελουν  μια   ασφαλεια  η  κατι   αλλο.

3.2  παλια   πολυπριζα   3αρια. Πιθανοτατα   οκ   εκτος   της   υπερβολικης   μπιχλας  οποτε   θελουν  καθαρισμα.

Τα   εβγαλα   απο  την  αποθηκη   μετα   απο  7  χρονια  οποτε   δεν  εγγυωμαι   κατι....

Τα   παραλαμβανετε   ΜΟΝΟΝ   ολα   μαζι   πακετο   και  τα   μοιραζετε   η   τα   πετατε.

ΜΟΝΟΝ   στην  εδρα   μου   πισω   απο  το  εφετειο   αθηνας   εντος   48ωρου.

Ποσταρετε   πρωτα   εδω   και   κατοπιν   στειλτε   πμ.

ΚΑΛΕΣ   ΓΙΟΡΤΕΣ   ΣΕ   ΟΛΟΥΣ.

Ενδιαφέρομαι, στέλνω pm.

Χαρίζεται μηχάνημα φαξ λειτουργικό, απλά χωρίς το manual του. Το παρέλαβα πριν λίγο καιρό από άλλο μέλος εδώ αλλά δεν το χρησιμοποίησα ακόμα.

Αν κάποιος το έχει ανάγκη, καλύτερα να αξιοποιηθεί άμεσα.

Αν υπάρχει ενδιαφέρον, πρώτα εδώ, μετά με προσωπικό μήνυμα και ευχαρίστως να ανεβάσω αργότερα φωτογραφία ή/και ακριβές μοντέλο μηχανήματος.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
On 18/11/2019 at 15:48, thodoris1985 said:

Χαρίζεται το παρακάτω παρκοκρέβατο με το στρωματάκι του.
Έχει αγοραστεί από το jumbo και όμπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες, έχει χρησιμοποιηθεί αρκετά.
Δεν παρουσίασε ποτέ κάποιο πρόβλημα και μέχρι και τώρα που το δίνω λειτουργεί απροβλημάτισμα (ανοίγει/κλείνει κτλ)

Δίνεται ακριβώς όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Το οποίο σημαίνει ότι όποιος το πάρει, αναλαμβάνει και τον καθαρισμό του (όχι κάτι το ιδιαίτερο μιας και το στρωματάκι πάντα το χρησιμοποιούσαμε με σεντόνι και ποτέ δεν υπήρξε κάποιο "ατύχημα").
Η πορτοκαλί θήκη έχει δυο χερούλια, στη φωτογραφία φαίνεται να έχει σκιστεί το ένα. Απλά να σημειώσω ότι αμέσως μετά τη φωτογραφία μου σκίστηκε και το άλλο.

Παραλαβή από το χώρο μου στο Χαλάνδρι, ή από την δουλειά μου κοντά στο Σταυρό Αγίας Παρασκευής.
Θα το κρατήσω για πολύ λίγο και μετά θα πάει στον κάδο.

Άλμπουμ φωτογραφιών εδώ:
https://postimg.cc/gallery/1infgu72u/

Έχει τρια μικρά σκισιματάκια μόνο στα σημεία που φαίνεται στην τρίτη φωτογραφία, στο δάπεδο. Δεν ενοχλεί εκεί όμως γιατί από πάνω μπαίνει το σκληρό προστατευτικό (φωτογραφίες 4, 5a & 5b) το οποίο θέλει κάποιο καθάρισμα γιατί έχει κάποιους τοπικούς λεκέδες (βλέπε φωτογραφία 4, δε φαίνονται πολύ).

Στείλτε εδώ αλλά ΚΑΙ μήνυμα

Επίσης δίνω και ένα κουπονι 20% για τον Ιορδάνη (Ταβέρνα/μεζεδοπωλειο στο Χαλάνδρι). Το έχω αρκετό καιρό και όλο έλεγα να το βάλω αλλά το ξέχναγα.

Έχει σκιστεί η μια γωνία.

Δε γνωρίζω αν τα παίρνουν ακόμα τα κουπόνια μιας και έχω καιρό να πάω, ούτε αν είναι πρόβλημα το σκίσιμο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουν μείνει και τα εξής:

Δύο 2 USB modem/routers BaudTec χωρίς τροφοδοτικά (θελουν 12VDC/500mA). Αδούλευτα, ανάβουν κανονικά αλλά δεν έχουν WiFi εκ κατασκευής..

Wireless Modem/Router Philips CGA5720N/TE, χωρίς τροφοδοτικό. Δεν ξέρω τι τροφοδοτικό χρειάζεται, πάντως με 12VDC/1,5A δεν ανάβει.

LEVEL ONE WBR-3800 MOBILSPOT PORTABLE WIRELESS HOTSPOT 3G ROUTER. Δεν έχω το τροφοδοτικό του (5VDC/3A) και δεν άρα δεν μπορώ να το δοκιμάσω.

Router U.S.Robotics USR9107. Δεν έχω το τροφοδοτικό του (9V DC/1.2A) για να το δοκιμάσω. Νομίζω δεν έχει WiFi αλλά έχει θύρα USB και, απ΄ότι γράφουν στο Ιντερνετ, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν print server.

Alcatel OneTouch HSDPA USB modem 3.6 Mbps (στικάκι USB).

Δύο λάμπες αλογόνου 150W 8 cm μήκος.

Δεν έχω τον χρόνο να στείλω, παραλαβή μόνο από το σπίτι μου κατόπιν πμ και σχετικής συνεννόησης.

Επεξ/σία από MessengerOfGood
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε

Χαρίζεται σταθερό ενσυρματο τηλέφωνο SONY με το τροφοδοτικό του. Εχει 20 προγραμματιζόμενα πλήκτρα, ανοικτή ακρόαση κλπ. Λειτουργούσε κανονικά μέχρι που πήγε στο ντουλάπι.

Τηλέφωνο Sony.JPG

Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τό τηλέφωνο. Εὐχαριστῶ.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, georgios65 είπε

Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τό τηλέφωνο. Εὐχαριστῶ.

Έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από άλλα 2 μέλη. Στείλε πμ για να το θυμάμαι στην απίθανη περίπτωση που δεν έλθει να το πάρει κάποιος από αυτούς.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Locke_John είπε

Χαρίζεται μηχάνημα φαξ λειτουργικό, απλά χωρίς το manual του

Στέλνω για το φαξ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, tigergreg είπε

Εχεις  ΠΜ.

Είναι το Canon JX500, αν ενδιαφέρει ,δικό σου, ως πρώτος ενδιαφερόμενος.

2 ώρες πριν, Doubt είπε

Στέλνω για το φαξ

Είδα ότι έστειλε πρώτος ο tigergreg, αν τυχόν δεν το παραλάβει, οκ για εσένα.

Επεξ/σία από Locke_John
Δημοσ.
Στις 16/11/2019 στις 11:57 ΠΜ, kostakis81 είπε

konica minolta pagepro 1380 mf  για ανταλλάχτηκα δίδετε χαρίζετε
κεντρο ωρεσ γραφείου  

εκδηλώνω ενδιαφέρον για ανταλλακτικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δίνεται ένα Asus AO 751h. Δεν είναι λειτουργικό καθώς το σασί έχει σπάσει και η οθόνη έχει αποχωριστεί το σώμα (κάποιος έκατσε πάνω).

Όλα είναι πάνω, εκτός από τον σκληρό. 

Δίνεται για ανταλλακτικά ή οτιδήποτε άλλο.

Θα δοθεί με άτυπη συμφωνία πως αν δεν χρησιμοποιηθεί να ανακυκλωθεί και να μην πάει στα σκουπίδια.

Παραλαβή από Παγκράτι, Αθήνα.

Στείλτε pm.

Επεξ/σία από red7genius
  • Like 4
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, red7genius είπε

Δίνεται ένα Asus AO 751h. Δεν είναι λειτουργικό καθώς το σασί έχει σπάσει και η οθόνη έχει αποχωριστεί το σώμα (κάποιος έκατσε πάνω).

Όλα είναι πάνω, εκτός από τον σκληρό. 

Δίνεται για ανταλλακτικά ή οτιδήποτε άλλο.

Θα δοθεί με άτυπη συμφωνία πως αν δεν χρησιμοποιηθεί να ανακυκλωθεί και να μην πάει στα σκουπίδια.

Παραλαβή από Παγκράτι, Αθήνα.

Στείλτε pm.

Ενδιαφέρομαι.

Στέλνω πμ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...