gtso Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Στις 16/11/2019 στις 9:32 ΜΜ, Fuel7 είπε Επιπλέον προστιθεται και ενα scanner HP 3570C Στελνω πμ
dukepapass Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Χαρίζετε μετρητής λίπους omron πολυ καλος σε αριστη κατάσταση που ειχα παρει απο μελος παλαιότερα σημετοχη πρωτα εδω και μετα με πμ φτανει να εχει ξαναδώσει. 2
polog40 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, dukepapass είπε Χαρίζετε μετρητής λίπους omron πολυ καλος σε αριστη κατάσταση που ειχα παρει απο μελος παλαιότερα σημετοχη πρωτα εδω και μετα με πμ φτανει να εχει ξαναδώσει. στέλνω πμ
MessengerOfGood Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, dukepapass είπε Χαρίζετε μετρητής λίπους omron πολυ καλος σε αριστη κατάσταση που ειχα παρει απο μελος παλαιότερα σημετοχη πρωτα εδω και μετα με πμ φτανει να εχει ξαναδώσει. Αυτό ενδιαφέρει και μένα. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2019 από MessengerOfGood
Doubt Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Update με ότι απόμεινε. Να ενημερώσω πως με ένα μήνυμα τη μέρα του στυλ "ενδιαφέρομαι για το τάδε" δεν γίνεται δουλειά. Κάποιες κρατήσεις ακυρώθηκαν. Vodafone 845 @Fuel7 Το χειριστήριο από την τηλεόραση που είχα χαρίσει κάποτε (SONY) @Fuel7 Διάφορα CD με λογισμικά και γνήσιο DVD Windows 10 Pro 64bit @georgios65 Ακουστικά @Fuel7 Υπάρχουν ακόμα από @mourgolukos Φακός μικρός λεντ intrinsically safe δεν κλειδώνει το μπουτόν κ ανάβει όσο κρατάς το κουμπί Μνήμη λάπτοπ ddr1 256 MB παιχνίδι Duke Νukem Manhattan project (CD ROM by PC Master) Remote control Fujitsu Siemens RC 812 Απόκρυψη περιεχομένων Θήκη σιλικόνης για mod Joyetech (σαν αυτή) Απόκρυψη περιεχομένων Επίσης υπάρχουν όσα αναφέρονται εδώ Απόκρυψη περιεχομένων 2 web κάμερες usb, δεν κατάφερα να τις δουλέψω σε windows 7, η Logitech υποτίθεται έχει drivers αλλά δεν... Creative PD1000 (webcam 5) δεν στέκεται και πολύ καλά στο ποδαράκι της, αλλά με λίγη κόλα θα στρώσει. Logitech QuickCam Messenger (ενσωματωμένο μικρόφωνο) (δεν έχω δει εικόνα από τις κάμερες) 2 φορτιστές για παλιά κινητά σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Τα βυσματάκια τους εμένα μου φαίνονται ίδια. ΔΟΘΗΚΑΝ *Κάμερες προέρχονται από τον Crybal. Και μια προσθήκη ακόμα. (χωρίς λόγια) Απόκρυψη περιεχομένων * ΝΕΟ "Ανεμιστηράκι" USB. Σαν ανεμιστήρας δεν μετράει μια, αν το θέλει κάποιος για το μοτεράκι του (έχει και διακόπτη πραρακαλώ) ας εκδηλώσει ενδιαφέρον. Spoiler Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2019 από Doubt 2
thodoris1985 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται το παρακάτω παρκοκρέβατο με το στρωματάκι του. Έχει αγοραστεί από το jumbo και όμπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες, έχει χρησιμοποιηθεί αρκετά. Δεν παρουσίασε ποτέ κάποιο πρόβλημα και μέχρι και τώρα που το δίνω λειτουργεί απροβλημάτισμα (ανοίγει/κλείνει κτλ) Δίνεται ακριβώς όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Το οποίο σημαίνει ότι όποιος το πάρει, αναλαμβάνει και τον καθαρισμό του (όχι κάτι το ιδιαίτερο μιας και το στρωματάκι πάντα το χρησιμοποιούσαμε με σεντόνι και ποτέ δεν υπήρξε κάποιο "ατύχημα"). Η πορτοκαλί θήκη έχει δυο χερούλια, στη φωτογραφία φαίνεται να έχει σκιστεί το ένα. Απλά να σημειώσω ότι αμέσως μετά τη φωτογραφία μου σκίστηκε και το άλλο. Παραλαβή από το χώρο μου στο Χαλάνδρι, ή από την δουλειά μου κοντά στο Σταυρό Αγίας Παρασκευής. Θα το κρατήσω για πολύ λίγο και μετά θα πάει στον κάδο. Άλμπουμ φωτογραφιών εδώ: https://postimg.cc/gallery/1infgu72u/ Έχει τρια μικρά σκισιματάκια μόνο στα σημεία που φαίνεται στην τρίτη φωτογραφία, στο δάπεδο. Δεν ενοχλεί εκεί όμως γιατί από πάνω μπαίνει το σκληρό προστατευτικό (φωτογραφίες 4, 5a & 5b) το οποίο θέλει κάποιο καθάρισμα γιατί έχει κάποιους τοπικούς λεκέδες (βλέπε φωτογραφία 4, δε φαίνονται πολύ). Στείλτε εδώ αλλά ΚΑΙ μήνυμα Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2019 από thodoris1985 2
MessengerOfGood Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Ευχαριστίες στον @panosfl22 για τα ρουτεράκια. Το ΖΤΕ Η108ns κολλάει στο κόκκινο το λαμπάκι power και δεν πάει παραπέρα, δεν βγάζει WiFi και δεν επικοινωνεί ασύρματα με το λαπτοπ. Χαρίζεται και αυτό σε όποιον τυχόν το θέλει. Προφανώς δεν θα το κρατήσω παρά για λίγες μέρες και αυτο. 1
Fuel7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Χιλια ευχαριστώ στον @Doubt για την εξυπηρέτηση και στον @mourgolukos για τα πράγματα! Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2019 από Fuel7 1
polog40 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Στις 17/11/2019 στις 3:31 ΜΜ, LPFATHER είπε Δοθηκε στον @polog40 Εχουν μεινει τα παρακατω : 2) φορτιστης για παλια κινητα που λειτουργει με μπαταριες ΑΑ (οχι αλκαλικες). την τελευταια φορα λειτουργουσε αλλα ειναι πριν αρκετα χρονια. επισης δεν ξερω το βυσμα για ποια κινητα κανει 3) γνησια θηκη μαυρη σε καλη κατασταση για samsung galaxy j5 15 Όροι 1ον παραλαβή ΜΟΝΟ από τον χώρο μου Αθήνα - Καματερό 2ον ΔΕΝ κάνω αποστολες και κρατήσεις 3ον διατηρώ το δικαίωμα να το δώσω όπου θέλω χωρίς να κρατάω σειρά προτεραιότητας. 4ον επικοινωνία ΜΟΝΟ μέσω μήνυμα, τα ποστ εδώ δεν θα τα βλέπω. Παρέλαβα ευχαριστώ πολύ
dukepapass Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, dukepapass είπε Χαρίζετε μετρητής λίπους omron πολυ καλος σε αριστη κατάσταση που ειχα παρει απο μελος παλαιότερα σημετοχη πρωτα εδω και μετα με πμ φτανει να εχει ξαναδώσει. Δικό σου στείλε για το ποτε μπορείς.
A10B Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Harley Davidson nashville AM,FM Stereo - Cassette Player με το κουτί συσκευασίας του αλλά δυστυχώς επειδή έχει χαθεί το καλώδιο τροφοδοσίας του δεν ξέρω αν λειτουργεί. Μετρό Αλίμου ή Ηλιούπολης ανάλογα τη μέρα που θα συναντηθούμε. Spoiler Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2019 από A10B 4
Kostas.karras Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Στις 16/11/2019 στις 1:02 ΜΜ, navger είπε μετα απο ενα μικρο ξεκαθαρισμα δινω τα παρακατω. 1. Modem/router, BAUTEC, εχω 4 , 3 , 2 κομματια (φωτο 6, 9) εκλεισε 2.Modem/router , HAUAWEI echoLife hg520c, 1 κομματι, εχω σπασει τη κατω βαση του γιατι ηθελα να το χωρεσω σε ενα κουτι, αλλα ειναι λειρουργικο (φωτο 11, 3) εκλεισε 3. Mode/router, THOMSON tg585. (φωτο 12, 13) κλεισμενο 4. φορτιστης μπαταριων κλεισμενο 5. Ποντικια, 3 κομματια κλεισμενα 6. scanner/printer, PHOTOSMART HP C4280 (φωτο 7) κλεισμενο 7. Video player, PHILIPS VR540 (φωτο 8, 14) κλεισμενο> εδω θα πρεπει να πουμε και να εκτιμησουμε οτι αν και πρωτος εστειλε μνμ ο @omegals υποχωρησε τη θεση στον @doakes αφου οπως μας ειπε, ψαχνει ενα τετοιο εδω και καιρο και δεν βρισκει. Αρα ενα μεγαλο μπραβο στον omegals !! 8. dvd player/RECORDER, PANASONIC DMR-HS2, νομιζω αυτο εχει και σκληρο μεσα. (φωτο 5, 2) κλεισμενο ολα πρεπει να ειναι λειτουργικα ...απο οτι θυμαμαι..... δυστυχως δεν εχω τα τροφοδορικα για τα modems και τα καλωδια τροφοδοσιας για τα υπολοιπα. παραλαβη απο Σταθμο ησαπ μαρουσι, εαν τα παρει καποιος ολα ακομα καλυτερα!! Νικος Ευχαριστω το φιλο για το dvd και χαρηκα για την γνωριμια! Exω παρει και τα πραγματα για teledomenet - tsiv. 3
retroman3 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, A10B είπε Harley Davidson nashville AM,FM Stereo - Cassette Player με το κουτί συσκευασίας του αλλά δυστυχώς επειδή έχει χαθεί το καλώδιο τροφοδοσίας του δεν ξέρω αν λειτουργεί. Μετρό Αλίμου ή Ηλιούπολης ανάλογα τη μέρα που θα συναντηθούμε. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου pm
teledomenet Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, Kostas.karras είπε Ευχαριστω το φιλο για το dvd και χαρηκα για την γνωριμια! Exω παρει και τα πραγματα για teledomenet - tsiv. Ευχαριστώ κι εγώ τον φίλο @navger για τα πράγματα αλλά και σένα που τα πήρες. 1 1
frantan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, A10B είπε Harley Davidson nashville AM,FM Stereo - Cassette Player με το κουτί συσκευασίας του αλλά δυστυχώς επειδή έχει χαθεί το καλώδιο τροφοδοσίας του δεν ξέρω αν λειτουργεί. Μετρό Αλίμου ή Ηλιούπολης ανάλογα τη μέρα που θα συναντηθούμε. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου καλημέρα 2ος για το Harley pm
Προτεινόμενες αναρτήσεις