tigergreg Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Βρεθηκε απο φιλο ενα TABLET TURBO X SILVER με σπασμενη οθονη και λειπουν πλαστικα κουμπακια, φορτιστης κλπ. Ειναι μαλλον 8-9 ιντσων και μπορει να φανει χρησιμο για την μητρικη η την μπαταρια του. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ πισω απο εφετειο αθηνας εντος 48ωρου. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ.
Doubt Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Update By Mourgolukos Διάφοροι μετασχηματιστές @MessengerOfGood 2 λεντ 10 βατ καινουρια @teledomenet Vodafone 845 @Fuel7 Ψύκτρα Φιντέλ χωρίς Φάνη @Crybal Μοντεμακι Alcatel @MessengerOfGood Το χειριστήριο από την τηλεόραση που είχα χαρίσει κάποτε (SONY) @Fuel7 Επεξεργαστής Pentium d820 @stratos_k άδεια για windows 10 pro 64bit OEM @e-tic office 2016 @Kostas.karras Διάφορες σιμ κάρτες από τον κόσμο τριγύρω @teledomenet Φακός μικρός λεντ intrinsically safe δεν κλειδώνει το μπουτόν και ανάβει όσο κρατάς το κουμπί Μνήμη λάπτοπ ddr1 256 MB Διάφορα CD με λογισμικά και γνήσιο DVD Windows 10 Pro 64bit @georgios65 παιχνίδι Duke Νukem Manhattan Project (CD ROM by PC Master) @Fat_Gaming Φορτιστής από λάπτοπ Dell @Kostas.karras Υπάρχουν ακόμα από @mourgolukos USB stick Black and Decker (?) (μάλλον διαφημιστικό φλασάκι, δεν το αναγνωρίζει ο υπολογιστής) USB 2,4 GHz Silvercrest MTS2218-R Απόκρυψη περιεχομένων Remote control Fujitsu Siemens RC 812 Απόκρυψη περιεχομένων Θήκη σιλικόνης για mod Joyetech (σαν αυτή) Απόκρυψη περιεχομένων Sony BC-CS2B AA AAA charger @MessengerOfGood Ακουστικά (θα πάνε πακέτο με το κινητό εκτός αν δεν τα θέλει) @Fuel7 Απόκρυψη περιεχομένων Συν κάποια άλλα που δεν γνωρίζω τι είναι ακριβώς Από μένα τώρα 2 λάμπες αλογόνου @MessengerOfGood Ένα πολύπριζο 6 θέσεων Legrand @MessengerOfGood Belkin N Wireless Adapter USB Μου το είχε δώσει παλιότερα ο LPFather, λειτουργεί κανονικά αρκεί η εγκατάσταση να γίνει με συμβατότητα Vista (ή να έχετε ήδη Vista) @teledomenet Επίσης υπάρχουν όσα αναφέρονται εδώ Απόκρυψη περιεχομένων 2 web κάμερες usb, δεν κατάφερα να τις δουλέψω σε windows 7, η Logitech υποτίθεται έχει drivers αλλά δεν... Creative PD1000 (webcam 5) δεν στέκεται και πολύ καλά στο ποδαράκι της, αλλά με λίγη κόλα θα στρώσει. Logitech QuickCam Messenger (ενσωματωμένο μικρόφωνο) (δεν έχω δει εικόνα από τις κάμερες) Multimedia microphone στη συσκευασία του, αμεταχείριστο. Δόθηκε 2 φορτιστές για παλιά κινητά σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Τα βυσματάκια τους εμένα μου φαίνονται ίδια. *Κάμερες και μικρόφωνο προέρχονται από τον Crybal. + (χωρίς λόγια) ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ Απόκρυψη περιεχομένων Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2019 από Doubt
leolipop Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Ακυρο το κουτι προς το παρον , θα επανελθω συντομα.
MessengerOfGood Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Ευχαριστώ τον @papars για τα ρουτερς. Tα παρακάτω δεν μου έκαναν και επαναχαρίζονται: =============== LEVEL ONE WBR-3800 MOBILSPOT PORTABLE WIRELESS HOTSPOT 3G ROUTER. που μου χάρισε ο @papars Χωρίς τροφοδοτικό (5VDC/3A) και δεν μπορώ να το δοκιμάσω. Δείτε το εδώ. Το manual είναι εδώ. Ένα review εδώ. =============== Alcatel OneTouch HSDPA USB modem 3.6 Mbps (στικάκι USB) που μου χάρισε ο @Doubt =============== 2 Λάμπες αλογόνου 15W που μου χάρισε ο @Doubt. (Πέφτουν κοντές στο φωτιστικό μου, είναι 8 cm). =============== Wireless Modem/Router Netgear DGN2000 που μου χάρισε ο @papars Ανάβει, μπαίνω στο μενού αλλά δεν βλεπω WIFi, ούτε με WPS συνδέομαι (o @papars ανέφερε ότι έχουν αλλαχτεί 3 πυκνωτές). ================= Wireless Modem/Router Philips CGA5720N/TE που μου χάρισε ο @papars, χωρίς τροφοδοτικό. Δεν ξέρω τι τροφοδοτικό χρειάζεται, πάντως με 12VDC/1,5A δεν ανάβει. ================= Αυτά που δεν μπορώ να λειτουργήσω θα τα κρατήσω λίγο... Παραλαβή μόνο από το σπίτι μου, εκτός ειδικών περιστάσεων που μπορώ να έλθω μέχρι το μετρό Εθνική Άμυνα. 1
stratos_k Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Ευχαριστώ πολύ τον @mourgolukos για τον επεξεργαστή, τον @Doubt για τη μεταφορά στο Αιγάλεω και τον @MessengerOfGood που έκανε τον κόπο και πήρε τον επεξεργαστή για μένα από το Αιγάλεω. 1000 ευχαριστώ σε όλους! 3
teledomenet Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω κι εγω με την σειρα μου τους @mourgolukos και @Doubt για τα πραγματα και τον κοπο. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2019 από teledomenet 2
MessengerOfGood Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, navger είπε δικα σου, τα τελευταια ηταν και κλεισαμε! Ευχαριστώ Νίκο και καλές βόλτες! Τα 2 baudTec επαναχαρίζονται γιατί δεν είδα ότι δεν έχουν WiFi, είναι USB modem/routers. Ανάβουν κανονικά, χρειάζονται τροφοδοτικό 12VDC/0,5A. 16 ώρες πριν, Fuel7 είπε Επιπλέον προστιθεται και ενα scanner HP 3570C Μήπως ξέρεις αν υπάρχουν drivers γα Windows 10 ή/και για Windows 7? Με ενδιαφέρουν (αν έλθω για το scanner) και τα εξής εφόσον δεν τα θέλει κάποιος άλλος: 1 ΖΤΕ ΖΧV W300 OTE Μοντεμ Χωρις Τροφοδοσια.Τελευταια φορα δουλευε. 1 ΖΤΕ ΖΧΗΝ Η108Ν Μοντεμ Χωρις Τροφοδοσια αδούλευτο καθω το τροφοδοτικο το εφαγε ο σκυλος. Φορτιστής Μπαταριών Orbit Λειτουργικός 1 TG585 V7.Δουλεύει
panosfl22 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Πλυντήριο πιάτων Siemens lady plus 45 εντοιχιζομενο. Μου το εδωσε φίλος πέρυσι μετα απο ανακαίνιση και ηταν λειτουργικό. Φέτος που προσπάθησα να το δουλεψω δεν βλέπω να βγάζει νερό. Όποιος το θέλει για ανταλλακτικά ή αν ξέρει να το φτιάξει έρχεται και το παίρνει. Παγοθραυστης ηλεκτρικός λειτουργικός. Αεροβολο ψαροντουφεκο mares μαζι με βεργα. Το βρηκα στην θάλασσα οπότε δεν ξέρω αν μπορει να γίνει παλι λειτουργικό... Modem zxhn h108ns στο κουτί του με τροφοδοτικό. Modem zxhn h108l στο κουτί του με τροφοδοτικό. Modem technicolor tg582n με το τροφοδοτικό του. https://postimg.cc/gallery/1gjx1imw0/ Spoiler Spoiler 1
pantelikas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Χρειάζομαι το καλάθι για τα πιάτα. Πού βρισκεσαι;
odystam Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, panosfl22 είπε Πλυντήριο πιάτων Siemens lady plus 45 εντοιχιζομενο. Μου το εδωσε φίλος πέρυσι μετα απο ανακαίνιση και ηταν λειτουργικό. Φέτος που προσπάθησα να το δουλεψω δεν βλέπω να βγάζει νερό. Όποιος το θέλει για ανταλλακτικά ή αν ξέρει να το φτιάξει έρχεται και το παίρνει. Παγοθραυστης ηλεκτρικός λειτουργικός. Αεροβολο ψαροντουφεκο mares μαζι με βεργα. Το βρηκα στην θάλασσα οπότε δεν ξέρω αν μπορει να γίνει παλι λειτουργικό... Modem zxhn h108ns στο κουτί του με τροφοδοτικό. Modem zxhn h108l στο κουτί του με τροφοδοτικό. Modem technicolor tg582n με το τροφοδοτικό του. https://postimg.cc/gallery/1gjx1imw0/ Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ενδιαφέρομαι για το ψαροντουφεκο, σε ποια βολεύει συνάντηση?
MessengerOfGood Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, panosfl22 είπε Πλυντήριο πιάτων Siemens lady plus 45 εντοιχιζομενο. Μου το εδωσε φίλος πέρυσι μετα απο ανακαίνιση και ηταν λειτουργικό. Φέτος που προσπάθησα να το δουλεψω δεν βλέπω να βγάζει νερό. Όποιος το θέλει για ανταλλακτικά ή αν ξέρει να το φτιάξει έρχεται και το παίρνει. Παγοθραυστης ηλεκτρικός λειτουργικός. Αεροβολο ψαροντουφεκο mares μαζι με βεργα. Το βρηκα στην θάλασσα οπότε δεν ξέρω αν μπορει να γίνει παλι λειτουργικό... Modem zxhn h108ns στο κουτί του με τροφοδοτικό. Modem zxhn h108l στο κουτί του με τροφοδοτικό. Modem technicolor tg582n με το τροφοδοτικό του. https://postimg.cc/gallery/1gjx1imw0/ Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Ενδιαφέρομαι για τα router (με σειρά προτίμησης (1) το zxhn h108l, (2) το zxhn h108ns και (3) το technicolor tg582n. πμ.
jimmysss! Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 45 λεπτά πριν, panosfl22 είπε Πλυντήριο πιάτων Siemens lady plus 45 εντοιχιζομενο. Μου το εδωσε φίλος πέρυσι μετα απο ανακαίνιση και ηταν λειτουργικό. Φέτος που προσπάθησα να το δουλεψω δεν βλέπω να βγάζει νερό. Όποιος το θέλει για ανταλλακτικά ή αν ξέρει να το φτιάξει έρχεται και το παίρνει. Παγοθραυστης ηλεκτρικός λειτουργικός. Αεροβολο ψαροντουφεκο mares μαζι με βεργα. Το βρηκα στην θάλασσα οπότε δεν ξέρω αν μπορει να γίνει παλι λειτουργικό... Modem zxhn h108ns στο κουτί του με τροφοδοτικό. Modem zxhn h108l στο κουτί του με τροφοδοτικό. Modem technicolor tg582n με το τροφοδοτικό του. https://postimg.cc/gallery/1gjx1imw0/ Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Καλησπερα! Ενδιαφερομαι και εγω για το ψαροντουφεκο μηπως αρχισω παλι να κανω
ExTaCy1337 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 40 λεπτά πριν, panosfl22 είπε Πλυντήριο πιάτων Siemens lady plus 45 εντοιχιζομενο. Μου το εδωσε φίλος πέρυσι μετα απο ανακαίνιση και ηταν λειτουργικό. Φέτος που προσπάθησα να το δουλεψω δεν βλέπω να βγάζει νερό. Όποιος το θέλει για ανταλλακτικά ή αν ξέρει να το φτιάξει έρχεται και το παίρνει. Παγοθραυστης ηλεκτρικός λειτουργικός. Αεροβολο ψαροντουφεκο mares μαζι με βεργα. Το βρηκα στην θάλασσα οπότε δεν ξέρω αν μπορει να γίνει παλι λειτουργικό... Modem zxhn h108ns στο κουτί του με τροφοδοτικό. Modem zxhn h108l στο κουτί του με τροφοδοτικό. Modem technicolor tg582n με το τροφοδοτικό του. https://postimg.cc/gallery/1gjx1imw0/ Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Ενδιαφερομαι και εγω για το ψαροντουφεκο, ειμαι απο Θεσσαλονικη, δεν ξερω αν βολευει 😛
LPFATHER Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Στις 9/11/2019 στις 8:13 ΜΜ, LPFATHER είπε Χαρίζεται το Nokia 130. Είναι άψογο λειτουργικά, δικαρτο μαζί με τον φορτιστή του. Όροι 1ον παραλαβή ΜΟΝΟ από τον χώρο μου Αθήνα - Καματερό 2ον ΔΕΝ κάνω αποστολες και κρατήσεις 3ον διατηρώ το δικαίωμα να το δώσω όπου θέλω χωρίς να κρατάω σειρά προτεραιότητας. 4ον επικοινωνία ΜΟΝΟ μέσω μήνυμα, τα ποστ εδώ δεν θα τα βλέπω. Δοθηκε στον @polog40 Εχουν μεινει τα παρακατω : 2) φορτιστης για παλια κινητα που λειτουργει με μπαταριες ΑΑ (οχι αλκαλικες). την τελευταια φορα λειτουργουσε αλλα ειναι πριν αρκετα χρονια. επισης δεν ξερω το βυσμα για ποια κινητα κανει 3) γνησια θηκη μαυρη σε καλη κατασταση για samsung galaxy j5 15 Όροι 1ον παραλαβή ΜΟΝΟ από τον χώρο μου Αθήνα - Καματερό 2ον ΔΕΝ κάνω αποστολες και κρατήσεις 3ον διατηρώ το δικαίωμα να το δώσω όπου θέλω χωρίς να κρατάω σειρά προτεραιότητας. 4ον επικοινωνία ΜΟΝΟ μέσω μήνυμα, τα ποστ εδώ δεν θα τα βλέπω. 2
Fir3fly Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, panosfl22 είπε Πλυντήριο πιάτων Siemens lady plus 45 εντοιχιζομενο. Μου το εδωσε φίλος πέρυσι μετα απο ανακαίνιση και ηταν λειτουργικό. Φέτος που προσπάθησα να το δουλεψω δεν βλέπω να βγάζει νερό. Όποιος το θέλει για ανταλλακτικά ή αν ξέρει να το φτιάξει έρχεται και το παίρνει. Παγοθραυστης ηλεκτρικός λειτουργικός. Αεροβολο ψαροντουφεκο mares μαζι με βεργα. Το βρηκα στην θάλασσα οπότε δεν ξέρω αν μπορει να γίνει παλι λειτουργικό... Modem zxhn h108ns στο κουτί του με τροφοδοτικό. Modem zxhn h108l στο κουτί του με τροφοδοτικό. Modem technicolor tg582n με το τροφοδοτικό του. https://postimg.cc/gallery/1gjx1imw0/ Απόκρυψη περιεχομένων Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ενδιαφερομαι και εγω για τα μοντεμακια, σε περιπτωση που δεν τα θελει το αλλο μελος... ευχαριστω πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις