papars Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Εχει κανενα ρουτερ βιδωτη κεραια που εσπασε εχθες του γιου μου; Πόσες θες; Έχω δεκάδες από δαύτες από ένα project που τελείωσε και περίσσεψαν. 22 λεπτά πριν, HateMe είπε Το 14 δουλεύει κανονικά; Θέλω να το δώσω σε φίλο μου που έχει θέμα με το δικό του. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2019 από papars
Crybal Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 27 λεπτά πριν, papars είπε Καλησπέρα σας, Σήμερα υπάρχει: 1. Ένα κουτί που γράφει OTE TV IPTV αποκωδικοποιητής ADB P.VU2000S-OT καινούργιο σφραγισμένο. @teledomenet 2. Tablet Xperia S με σημείωμα BAD FLASH CHIP. Δεν δείχνει σπασμένο. @teledomenet 3. Tablet alcatel one touch P310X σπασμένο. 4. Tablet Turbo X Strike III - Chuwi v88HD σπασμένο. 5. Tablet F&U ETB9544 σπασμένο. 6. Home gateway ZTE ZXHN H267A Vodafone (προς το παρόν κρατημένο) 7. Ασύρματο τηλέφωνο Panasonic Dect- Στο κουτί του χωρίς μπαταρίες (2x AAA) με σημάδια χρήσης. Άγνωστη κατάσταση. 8. Belkin N+ wireless router. F5D8235-4 v2. Από αντικατάσταση, στο κουτί του. Αυτό έχει πρόβλημα σε μεγάλο traffic. Κόβει ή κάνει reboot. Το παράξενο είναι ότι και το προηγούμενο για αυτό το λόγο το αλλάξανε. Είναι με τις ζελατίνες. @t_user 9. TP-Link Annex B (ISDN) TD-W8901G modem router. Άγνωστη κατάσταση. 10. USRobotics USR9112 (USR819112) ethernet/usb router ADSL2+. Άγνωστη κατάσταση. 11. 3 τεμάχια Siemens ADSL 2+ Router CL-110. Τα 2 σφραγισμένα, το ένα χωρίς κουτί κλπ. Άγνωστη κατάσταση 12. Thomson TG585 v7 ADSL 2+ router. Άγνωστη κατάσταση. 13. ZXHN H108L router. Ιδέα δεν έχω αν λειτουργεί. @t_user 14. NetGear DGN2000 wireless N adsl 2+ modem router. Επισκευασμένο. 15, Level One WBR-3800 3G wireless router. Portable wireless hot spot. Έχει θύρα PCMCIA άγνωστης λειτουργικής κατάστασης. 16, Philips Conn-X ADSL modem router. Παραλαβή από το χώρο μου στην Αγία Παρασκευή. Στείλτε PM. Καλησπέρα.Εαν ειναι διαθεσιμα με ενδιαφερει το 4 και το 7
MessengerOfGood Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Kostas.karras είπε Αν θες να ψάξω για τροφοδοτικό μήπως έχω . Ευχαριστώ. Αν το βρείς να το βάλουμε μαζί με αυτό που δίνω εγώ, ώστε ο τυχόν ενδιαφερόμενος να μπορεί να το λειτουργήσει. 14 λεπτά πριν, papars είπε Πόσες θες; Έχω δεκάδες από δαύτες από ένα project που τελείωσε και περίσσεψαν. Αν έχεις τίποτε μεγάλες (πολλά dbi) θα ήθελα μια που είμαστε κοντά. Επίσης κανένα wireless router αν είναι διαθέσιμο. Στέλνω pm. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2019 από MessengerOfGood 1
HateMe Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε Ευχαριστώ. Αν το βρείς να το βάλουμε μαζί με αυτό που δίνω εγώ, ώστε ο τυχόν ενδιαφερόμενος να μπορεί να το λειτουργήσει. Αν έχεις τίποτε μεγάλες (πολλά dbi) θα ήθελα μια που είμαστε κοντά. Βρήκες τροφοδοτικό εσύ που έψαχνες για ένα ρούτερ πριν αρκετό καιρό;
MessengerOfGood Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Μου λείπει ένα 12Ω/0.5Α αλλά ίσως ένα από αυτά του @mourgolukos να είναι τέτοιο.
LLLEFTERIS Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, papars είπε Πόσες θες; Έχω δεκάδες από δαύτες από ένα project που τελείωσε και περίσσεψαν. Αν έχεις δύο με ενδιαφέρουν και ειδικά αν είναι τίποτα μεγάλες γιατί ο υπολογιστής του μικρού και το ρούτερ είναι στις απέναντι γωνιές του σπιτιού .
papars Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, HateMe είπε Βρήκες τροφοδοτικό εσύ που έψαχνες για ένα ρούτερ πριν αρκετό καιρό; Τροφοδοτικά έχω κυριολεκτικά πάνω από 100 - 150 σε κούτες. Δεν έχω κάτσει να τα διαλέξω. Θα γίνει σύντομα. 1
MessengerOfGood Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, papars είπε Τροφοδοτικά έχω κυριολεκτικά πάνω από 100 - 150 σε κούτες. Δεν έχω κάτσει να τα διαλέξω. Θα γίνει σύντομα. Τι το λές και δεν το κάνεις; 1
mourgolukos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Αναφορά σε κείμενο Και πάμε ξεσαβουρωμα volume 3 https://ibb.co/gDDH18N https://ibb.co/zHw3vkC https://ibb.co/1XMXPsf https://ibb.co/8BfHLWN https://ibb.co/NrwfNps https://ibb.co/92V13TF https://ibb.co/gdBHYPr https://ibb.co/W053fSS https://ibb.co/K78nMbp Ότι βλέπετε στις φώτο Καλώδια οθόνης Switch 10/100 16 ports @doubt Ηχεία από σουν 2.1 Διάφοροι μετασχηματιστές @MessengerOfGood Μπαταρίες 2 λεντ 10 βατ καινουρια Vodafone 845 @fuel7 Lg cookie χαλασμένο digitizer 8αρης Φάνης Ψύκτρα Φιντέλ χωρίς Φάνη Μοντεμακι αλκατελ Το χειριστήριο από την τηλεόραση που είχα χαρίσει κάποτε @fuel7 Ένα σακουλάκι σκουλαρίκια από τα νιάτα μου, μπάρες κυρίως Επεξεργαστής Pentium d820 @stratos_k Κάποια ηλεκτρονικά μπλιμπλικια κλπ Μονο σε άτομα ενεργά άδεια για windows 10 OEM @e-tic office 2016 @kostas.karras Είναι σε χάρτινα πακέτα με τα στικερ τους Άγνωστο αν είναι δουλεμένες η όχι Ξεσαβουρωμα volume 4 Διάφορες σιμ κάρτες από τον κόσμο τριγύρω 3 φορτιστές και ένα καλώδιο κινητού Κάτι κάρτες μνήμης σονυ μικρές σε χωρητικότητα Φακός μικρός λεντ intrinsically safe δεν κλειδώνει το Μπουτάν κ ανάβει όσο κρατάς το κουμπί Μνήμη λάπτοπ ddr1 256 Διάφορα ΣΙΝΤΙ με λογισμικά και ένα παιχνίδι Duke nukem Manhattan project Μπαταρία 18650 από φακό που δεν κάνει σε ηλεκτρονικό τσιγάρο @ExTaCy1337 Καλώδιο εικόνας από φωτογραφική μηχανή Φορτιστής από λάπτοπ Dell @kostas.karras Παραλαβή θα γίνει από τον Doubt στο αιγάλεω, το Σαββατοκύριακο κατά πάσα πιθανότητα, συντονιστείτε μαζί του για λεπτομέριες Τα κόκκινα είναι ακόμα διαθέσιμα, θα τα πάρει όλα μαζί ο Doubt οπότε όποιος ενδιαφέρεται ακόμα για αυτά, κανονίζει μαζί του. 1 ώρα πριν, papars είπε Καλησπέρα σας, Σήμερα υπάρχει: 1. Ένα κουτί που γράφει OTE TV IPTV αποκωδικοποιητής ADB P.VU2000S-OT καινούργιο σφραγισμένο. @teledomenet 2. Tablet Xperia S με σημείωμα BAD FLASH CHIP. Δεν δείχνει σπασμένο. @teledomenet 3. Tablet alcatel one touch P310X σπασμένο. 4. Tablet Turbo X Strike III - Chuwi v88HD σπασμένο. 5. Tablet F&U ETB9544 σπασμένο. 6. Home gateway ZTE ZXHN H267A Vodafone (προς το παρόν κρατημένο) 7. Ασύρματο τηλέφωνο Panasonic Dect- Στο κουτί του χωρίς μπαταρίες (2x AAA) με σημάδια χρήσης. Άγνωστη κατάσταση. 8. Belkin N+ wireless router. F5D8235-4 v2. Από αντικατάσταση, στο κουτί του. Αυτό έχει πρόβλημα σε μεγάλο traffic. Κόβει ή κάνει reboot. Το παράξενο είναι ότι και το προηγούμενο για αυτό το λόγο το αλλάξανε. Είναι με τις ζελατίνες. @t_user 9. TP-Link Annex B (ISDN) TD-W8901G modem router. Άγνωστη κατάσταση. 10. USRobotics USR9112 (USR819112) ethernet/usb router ADSL2+. Άγνωστη κατάσταση. 11. 3 τεμάχια Siemens ADSL 2+ Router CL-110. Τα 2 σφραγισμένα, το ένα χωρίς κουτί κλπ. Άγνωστη κατάσταση 12. Thomson TG585 v7 ADSL 2+ router. Άγνωστη κατάσταση. 13. ZXHN H108L router. Ιδέα δεν έχω αν λειτουργεί. @t_user 14. NetGear DGN2000 wireless N adsl 2+ modem router. Επισκευασμένο. 15, Level One WBR-3800 3G wireless router. Portable wireless hot spot. Έχει θύρα PCMCIA άγνωστης λειτουργικής κατάστασης. 16, Philips Conn-X ADSL modem router. Παραλαβή από το χώρο μου στην Αγία Παρασκευή. Στείλτε PM. το 2 αν δεν κάτσει με τους από πάνω θα με ενδιέφερε και εμένα 1
DrLo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, mourgolukos είπε Τα κόκκινα είναι ακόμα διαθέσιμα, θα τα πάρει όλα μαζί ο Doubt οπότε όποιος ενδιαφέρεται ακόμα για αυτά, κανονίζει μαζί του. Όταν λες Διάφορες σιμ κάρτες από τον κόσμο τριγύρω εννοείς κάρτες SIM από τηλεφωνα εξωτερικού? Αν ναι θυμάσαι χώρες, αν είναι ενεργοποιημένες και αν μπορούν να γίνουν Top-Up on-line ?
mourgolukos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, DrLo είπε Όταν λες Διάφορες σιμ κάρτες από τον κόσμο τριγύρω εννοείς κάρτες SIM από τηλεφωνα εξωτερικού? Αν ναι θυμάσαι χώρες, αν είναι ενεργοποιημένες και αν μπορούν να γίνουν Top-Up on-line ? είναι σίγουρα σιγκαπουρης αιγύφτου και μαλαισίας, μπορεί και άλλες μέσα, δεν θυμάμαι. Θεωρητικά γίνονται τοπ απ, είναι κανονικές σίμ που παίρνεις και τηλέφωνο. Περυσι αγορασμένες
papars Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 41 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Αν έχεις δύο με ενδιαφέρουν και ειδικά αν είναι τίποτα μεγάλες γιατί ο υπολογιστής του μικρού και το ρούτερ είναι στις απέναντι γωνιές του σπιτιού . Είναι αυτές των 5dBi της TP-Link. δεν έχω ιδέα που είναι αποθηκευμένες. Άμα τις βρω θα το ανεβάσω εδώ. 1
teledomenet Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 49 λεπτά πριν, mourgolukos είπε Παραλαβή θα γίνει από τον Doubt στο αιγάλεω, το Σαββατοκύριακο κατά πάσα πιθανότητα, συντονιστείτε μαζί του για λεπτομέριες Τα κόκκινα είναι ακόμα διαθέσιμα, θα τα πάρει όλα μαζί ο Doubt οπότε όποιος ενδιαφέρεται ακόμα για αυτά, κανονίζει μαζί του. το 2 αν δεν κάτσει με τους από πάνω θα με ενδιέφερε και εμένα Ενδιαφέρομαι για τα 2 λεντ και αν περισσέψει καμία κάρτα σιμ. Πμ σε ποιον θα στειλω;
teledomenet Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε Αν έχεις δύο με ενδιαφέρουν και ειδικά αν είναι τίποτα μεγάλες γιατί ο υπολογιστής του μικρού και το ρούτερ είναι στις απέναντι γωνιές του σπιτιού . Λευτέρη αν θέλεις μπορώ να παραλάβω εγώ και τις παίρνεις από μένα. 1
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, papars είπε Καλησπέρα σας, Σήμερα υπάρχει: 1. Ένα κουτί που γράφει OTE TV IPTV αποκωδικοποιητής ADB P.VU2000S-OT καινούργιο σφραγισμένο. @teledomenet 2. Tablet Xperia S με σημείωμα BAD FLASH CHIP. Δεν δείχνει σπασμένο. @teledomenet 3. Tablet alcatel one touch P310X σπασμένο. 4. Tablet Turbo X Strike III - Chuwi v88HD σπασμένο. 5. Tablet F&U ETB9544 σπασμένο. 6. Home gateway ZTE ZXHN H267A Vodafone (προς το παρόν κρατημένο) 7. Ασύρματο τηλέφωνο Panasonic Dect- Στο κουτί του χωρίς μπαταρίες (2x AAA) με σημάδια χρήσης. Άγνωστη κατάσταση. 8. Belkin N+ wireless router. F5D8235-4 v2. Από αντικατάσταση, στο κουτί του. Αυτό έχει πρόβλημα σε μεγάλο traffic. Κόβει ή κάνει reboot. Το παράξενο είναι ότι και το προηγούμενο για αυτό το λόγο το αλλάξανε. Είναι με τις ζελατίνες. @t_user 9. TP-Link Annex B (ISDN) TD-W8901G modem router. Άγνωστη κατάσταση. @MessengerOfGood 10. USRobotics USR9112 (USR819112) ethernet/usb router ADSL2+. Άγνωστη κατάσταση. 11. 3 τεμάχια Siemens ADSL 2+ Router CL-110. Τα 2 σφραγισμένα, το ένα χωρίς κουτί κλπ. Άγνωστη κατάσταση 12. Thomson TG585 v7 ADSL 2+ router. Άγνωστη κατάσταση. 13. ZXHN H108L router. Ιδέα δεν έχω αν λειτουργεί. @t_user 14. NetGear DGN2000 wireless N adsl 2+ modem router. Επισκευασμένο. @MessengerOfGood 15, Level One WBR-3800 3G wireless router. Portable wireless hot spot. Έχει θύρα PCMCIA άγνωστης λειτουργικής κατάστασης. @MessengerOfGood 16, Philips Conn-X ADSL modem router. Παραλαβή από το χώρο μου στην Αγία Παρασκευή. Στείλτε PM. καλησπερα με ενδιαφερουν τα 3 ταμπλετ τα σπασμενα στελνω πμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις