mourgolukos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Ξεσαβουρωμα volume 4 Διάφορες σιμ κάρτες από τον κόσμο τριγύρω 3 φορτιστές και ένα καλώδιο κινητού Κάτι κάρτες μνήμης σονυ μικρές σε χωρητικότητα Φακός μικρός λεντ intrinsically safe δεν κλειδώνει το Μπουτάν κ ανάβει όσο κρατάς το κουμπί Μνήμη λάπτοπ ddr1 256 Διάφορα ΣΙΝΤΙ με λογισμικά και ένα παιχνίδι Duke nukem Manhattan project Μπαταρία 18650 από φακό που δεν κάνει σε ηλεκτρονικό τσιγάρο Καλώδιο εικόνας από φωτογραφική μηχανή Φορτιστής από λάπτοπ Dell Παραλαμβάνει ένας μοιράζει στους υπόλοιπους Μην μου στέλνετε για ποιο ακριβώς ενδιαφέρεστε, στείλτε μου ποιος διατίθεται να κάνει το μοίρασμα ( δεν μιλάω για delivery) 5
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Να υπενθυμίσουμε τους κανόνες? 12.Να μην αναζητούν και να μη δημοσιεύουν συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομων αντιγράφων υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. http://www.insomnia.gr/announcement/13-όροι-χρήσης/ 3
Kostas.karras Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, mourgolukos είπε Ξεσαβουρωμα volume 4 Διάφορες σιμ κάρτες από τον κόσμο τριγύρω 3 φορτιστές και ένα καλώδιο κινητού Κάτι κάρτες μνήμης σονυ μικρές σε χωρητικότητα Φακός μικρός λεντ intrinsically safe δεν κλειδώνει το Μπουτάν κ ανάβει όσο κρατάς το κουμπί Μνήμη λάπτοπ ddr1 256 Διάφορα ΣΙΝΤΙ με λογισμικά και ένα παιχνίδι Duke nukem Manhattan project Μπαταρία 18650 από φακό που δεν κάνει σε ηλεκτρονικό τσιγάρο Καλώδιο εικόνας από φωτογραφική μηχανή Φορτιστής από λάπτοπ Dell Παραλαμβάνει ένας μοιράζει στους υπόλοιπους Μην μου στέλνετε για ποιο ακριβώς ενδιαφέρεστε, στείλτε μου ποιος διατίθεται να κάνει το μοίρασμα ( δεν μιλάω για delivery) Mε ενδιαφερει ο φορτιστης dell,στελνω πμ. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2019 από Kostas.karras
ExTaCy1337 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, mourgolukos είπε Ξεσαβουρωμα volume 4 Διάφορες σιμ κάρτες από τον κόσμο τριγύρω 3 φορτιστές και ένα καλώδιο κινητού Κάτι κάρτες μνήμης σονυ μικρές σε χωρητικότητα Φακός μικρός λεντ intrinsically safe δεν κλειδώνει το Μπουτάν κ ανάβει όσο κρατάς το κουμπί Μνήμη λάπτοπ ddr1 256 Διάφορα ΣΙΝΤΙ με λογισμικά και ένα παιχνίδι Duke nukem Manhattan project Μπαταρία 18650 από φακό που δεν κάνει σε ηλεκτρονικό τσιγάρο Καλώδιο εικόνας από φωτογραφική μηχανή Φορτιστής από λάπτοπ Dell Παραλαμβάνει ένας μοιράζει στους υπόλοιπους Μην μου στέλνετε για ποιο ακριβώς ενδιαφέρεστε, στείλτε μου ποιος διατίθεται να κάνει το μοίρασμα ( δεν μιλάω για delivery) Παιζει αδερφε να δωσεις την 18650 μονο; 😛 για εναν φακο που εχω!
MessengerOfGood Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, mourgolukos είπε Και πάμε ξεσαβουρωμα volume 3 Διάφοροι μετασχηματιστές Αυτά τα 4 τροφοδοτικά (μετασχηματιστές) είναι εύκολο να δείς τι ονομαστική τάση και αμπέρ βγάζουν? Υποθέτω είναι DC. Αν μου κάνουν και μια που δεν τα εχει ζητήσει κανένας, θα παρακαλούσα όποιον πάρει κάτι να παρει και αυτά και να περάσω από τη γειτονιά του να τα παραλάβω. ΥΓ Για αυτούς που ενδιαφέρονται για το switch: θέλει τροφοδοτικό - ίσως είναι ένα από αυτά τα 4. Π.Μ. 8 ώρες πριν, Doubt είπε Multimedia microphone στη συσκευασία του, αμεταχείριστο. Με ενδιαφέρει το μικροφωνάκι για το λαπτόπ μου. Στέλνω pm.
adversus Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, mourgolukos είπε Ξεσαβουρωμα volume 4 Διάφορες σιμ κάρτες από τον κόσμο τριγύρω 3 φορτιστές και ένα καλώδιο κινητού Κάτι κάρτες μνήμης σονυ μικρές σε χωρητικότητα Φακός μικρός λεντ intrinsically safe δεν κλειδώνει το Μπουτάν κ ανάβει όσο κρατάς το κουμπί Μνήμη λάπτοπ ddr1 256 Διάφορα ΣΙΝΤΙ με λογισμικά και ένα παιχνίδι Duke nukem Manhattan project Μπαταρία 18650 από φακό που δεν κάνει σε ηλεκτρονικό τσιγάρο Καλώδιο εικόνας από φωτογραφική μηχανή Φορτιστής από λάπτοπ Dell Παραλαμβάνει ένας μοιράζει στους υπόλοιπους Μην μου στέλνετε για ποιο ακριβώς ενδιαφέρεστε, στείλτε μου ποιος διατίθεται να κάνει το μοίρασμα ( δεν μιλάω για delivery) Αν δεν δωθεί στον 1ο που ενδιαφέρθηκε, θα ήθελα την 18650 από όποιον μοιράσει τελικά.
MessengerOfGood Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Χαρίζω το εικονιζόμενο Router U.S.Robotics USR9107 που μου χάρισε ο @teledomenet μαζί με άλλα (τον ευχαριστώ πολύ). Δεν έχω το τροφοδοτικό του (9V DC/1.2A) για να το δοκιμάσω. Νομίζω δεν έχει WiFi αλλά έχει θύρα USB και, απ΄ότι γράφουν στο Ιντερνετ, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν print server. Αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον θα πάει ανακύκλωση σύντομα. Παραλαβή από την περιοχή μου μόνο. 2
Kostas.karras Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, MessengerOfGood είπε Χαρίζω το εικονιζόμενο Router U.S.Robotics USR9107 που μου χάρισε ο @teledomenet μαζί με άλλα (τον ευχαριστώ πολύ). Δεν έχω το τροφοδοτικό του (9V DC/1.2A) για να το δοκιμάσω. Νομίζω δεν έχει WiFi αλλά έχει θύρα USB και, απ΄ότι γράφουν στο Ιντερνετ, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν print server. Αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον θα πάει ανακύκλωση σύντομα. Παραλαβή από την περιοχή μου μόνο. Αν θες να ψάξω για τροφοδοτικό μήπως έχω .
papars Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, Σήμερα υπάρχει: 1. Ένα κουτί που γράφει OTE TV IPTV αποκωδικοποιητής ADB P.VU2000S-OT καινούργιο σφραγισμένο. @teledomenet 2. Tablet Xperia S με σημείωμα BAD FLASH CHIP. Δεν δείχνει σπασμένο. @teledomenet 3. Tablet alcatel one touch P310X σπασμένο. 4. Tablet Turbo X Strike III - Chuwi v88HD σπασμένο. 5. Tablet F&U ETB9544 σπασμένο. 6. Home gateway ZTE ZXHN H267A Vodafone (προς το παρόν κρατημένο) 7. Ασύρματο τηλέφωνο Panasonic Dect- Στο κουτί του χωρίς μπαταρίες (2x AAA) με σημάδια χρήσης. Άγνωστη κατάσταση. 8. Belkin N+ wireless router. F5D8235-4 v2. Από αντικατάσταση, στο κουτί του. Αυτό έχει πρόβλημα σε μεγάλο traffic. Κόβει ή κάνει reboot. Το παράξενο είναι ότι και το προηγούμενο για αυτό το λόγο το αλλάξανε. Είναι με τις ζελατίνες. @t_user 9. TP-Link Annex B (ISDN) TD-W8901G modem router. Άγνωστη κατάσταση. @MessengerOfGood 10. USRobotics USR9112 (USR819112) ethernet/usb router ADSL2+. Άγνωστη κατάσταση. 11. 3 τεμάχια Siemens ADSL 2+ Router CL-110. Τα 2 σφραγισμένα, το ένα χωρίς κουτί κλπ. Άγνωστη κατάσταση 12. Thomson TG585 v7 ADSL 2+ router. Άγνωστη κατάσταση. @MessengerOfGood 13. ZXHN H108L router. Ιδέα δεν έχω αν λειτουργεί. @t_user 14. NetGear DGN2000 wireless N adsl 2+ modem router. Επισκευασμένο. @MessengerOfGood 15, Level One WBR-3800 3G wireless router. Portable wireless hot spot. Έχει θύρα PCMCIA άγνωστης λειτουργικής κατάστασης. @MessengerOfGood 16, Philips Conn-X ADSL modem router. @MessengerOfGood Παραλαβή από το χώρο μου στην Αγία Παρασκευή. Στείλτε PM. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2019 από papars 5
HateMe Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, papars είπε Καλησπέρα σας, Σήμερα υπάρχει: 1. Ένα κουτί που γράφει OTE TV IPTV αποκωδικοποιητής ADB P.VU2000S-OT καινούργιο σφραγισμένο. 2. Tablet Xperia S με σημείωμα BAD FLASH CHIP. Δεν δείχνει σπασμένο. 3. Tablet alcatel one touch P310X σπασμένο. 4. Tablet Turbo X Strike III - Chuwi v88HD σπασμένο. 5. Tablet F&U ETB9544 σπασμένο. 6. Home gateway ZTE ZXHN H267A Vodafone (προς το παρόν κρατημένο) 7. Ασύρματο τηλέφωνο Panasonic Dect- Στο κουτί του χωρίς μπαταρίες (2x AAA) με σημάδια χρήσης. Άγνωστη κατάσταση. 8. Belkin N+ wireless router. F5D8235-4 v2. Από αντικατάσταση, στο κουτί του. Αυτό έχει πρόβλημα σε μεγάλο traffic. Κόβει ή κάνει reboot. Το παράξενο είναι ότι και το προηγούμενο για αυτό το λόγο το αλλάξανε. Είναι με τις ζελατίνες. 9. TP-Link Annex B (ISDN) TD-W8901G modem router. Άγνωστη κατάσταση. 10. USRobotics USR9112 (USR819112) ethernet/usb router ADSL2+. Άγνωστη κατάσταση. 11. 3 τεμάχια Siemens ADSL 2+ Router CL-110. Τα 2 σφραγισμένα, το ένα χωρίς κουτί κλπ. Άγνωστη κατάσταση 12. Thomson TG585 v7 ADSL 2+ router. Άγνωστη κατάσταση. 13. ZXHN H108L router. Ιδέα δεν έχω αν λειτουργεί. 14. NetGear DGN2000 wireless N adsl 2+ modem router. Επισκευασμένο. 15, Level One WBR-3800 3G wireless router. Portable wireless hot spot. Έχει θύρα PCMCIA άγνωστης λειτουργικής κατάστασης. 16, Philips Conn-X ADSL modem router. Παραλαβή από το χώρο μου στην Αγία Παρασκευή. Στείλτε PM. Καλησπέρα. Το 14 δουλεύει κανονικά; Θέλω να το δώσω σε φίλο μου που έχει θέμα με το δικό του.
LLLEFTERIS Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, papars είπε Καλησπέρα σας, Σήμερα υπάρχει: 1. Ένα κουτί που γράφει OTE TV IPTV αποκωδικοποιητής ADB P.VU2000S-OT καινούργιο σφραγισμένο. 2. Tablet Xperia S με σημείωμα BAD FLASH CHIP. Δεν δείχνει σπασμένο. 3. Tablet alcatel one touch P310X σπασμένο. 4. Tablet Turbo X Strike III - Chuwi v88HD σπασμένο. 5. Tablet F&U ETB9544 σπασμένο. 6. Home gateway ZTE ZXHN H267A Vodafone (προς το παρόν κρατημένο) 7. Ασύρματο τηλέφωνο Panasonic Dect- Στο κουτί του χωρίς μπαταρίες (2x AAA) με σημάδια χρήσης. Άγνωστη κατάσταση. 8. Belkin N+ wireless router. F5D8235-4 v2. Από αντικατάσταση, στο κουτί του. Αυτό έχει πρόβλημα σε μεγάλο traffic. Κόβει ή κάνει reboot. Το παράξενο είναι ότι και το προηγούμενο για αυτό το λόγο το αλλάξανε. Είναι με τις ζελατίνες. 9. TP-Link Annex B (ISDN) TD-W8901G modem router. Άγνωστη κατάσταση. 10. USRobotics USR9112 (USR819112) ethernet/usb router ADSL2+. Άγνωστη κατάσταση. 11. 3 τεμάχια Siemens ADSL 2+ Router CL-110. Τα 2 σφραγισμένα, το ένα χωρίς κουτί κλπ. Άγνωστη κατάσταση 12. Thomson TG585 v7 ADSL 2+ router. Άγνωστη κατάσταση. 13. ZXHN H108L router. Ιδέα δεν έχω αν λειτουργεί. 14. NetGear DGN2000 wireless N adsl 2+ modem router. Επισκευασμένο. 15, Level One WBR-3800 3G wireless router. Portable wireless hot spot. Έχει θύρα PCMCIA άγνωστης λειτουργικής κατάστασης. 16, Philips Conn-X ADSL modem router. Παραλαβή από το χώρο μου στην Αγία Παρασκευή. Στείλτε PM. Με ενδιαφερει το 2 Tablet Εχει κανενα ρουτερ βιδωτη κεραια που εσπασε εχθες του γιου μου;
HateMe Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε Με ενδιαφερει το 2 Tablet Αυτό ένα φλασάρισμα θέλει και θα είναι σαν καινούριο https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2515582 2
LLLEFTERIS Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, HateMe είπε Αυτό ένα φλασάρισμα θέλει και θα είναι σαν καινούριο https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2515582 Εκτος αν εχει καψει nand flash
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, papars είπε Καλησπέρα σας, Σήμερα υπάρχει: 1. Ένα κουτί που γράφει OTE TV IPTV αποκωδικοποιητής ADB P.VU2000S-OT καινούργιο σφραγισμένο. 2. Tablet Xperia S με σημείωμα BAD FLASH CHIP. Δεν δείχνει σπασμένο. 3. Tablet alcatel one touch P310X σπασμένο. 4. Tablet Turbo X Strike III - Chuwi v88HD σπασμένο. 5. Tablet F&U ETB9544 σπασμένο. 6. Home gateway ZTE ZXHN H267A Vodafone (προς το παρόν κρατημένο) 7. Ασύρματο τηλέφωνο Panasonic Dect- Στο κουτί του χωρίς μπαταρίες (2x AAA) με σημάδια χρήσης. Άγνωστη κατάσταση. 8. Belkin N+ wireless router. F5D8235-4 v2. Από αντικατάσταση, στο κουτί του. Αυτό έχει πρόβλημα σε μεγάλο traffic. Κόβει ή κάνει reboot. Το παράξενο είναι ότι και το προηγούμενο για αυτό το λόγο το αλλάξανε. Είναι με τις ζελατίνες. 9. TP-Link Annex B (ISDN) TD-W8901G modem router. Άγνωστη κατάσταση. 10. USRobotics USR9112 (USR819112) ethernet/usb router ADSL2+. Άγνωστη κατάσταση. 11. 3 τεμάχια Siemens ADSL 2+ Router CL-110. Τα 2 σφραγισμένα, το ένα χωρίς κουτί κλπ. Άγνωστη κατάσταση 12. Thomson TG585 v7 ADSL 2+ router. Άγνωστη κατάσταση. 13. ZXHN H108L router. Ιδέα δεν έχω αν λειτουργεί. 14. NetGear DGN2000 wireless N adsl 2+ modem router. Επισκευασμένο. 15, Level One WBR-3800 3G wireless router. Portable wireless hot spot. Έχει θύρα PCMCIA άγνωστης λειτουργικής κατάστασης. 16, Philips Conn-X ADSL modem router. Παραλαβή από το χώρο μου στην Αγία Παρασκευή. Στείλτε PM. Καλησπέρα, με ενδιαφέρουν 8 & 13, στέλνω PM!
Προτεινόμενες αναρτήσεις