Doubt Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Στις 1/11/2019 στις 12:31 ΠΜ, Locke_John είπε Γεια σας, Έχω ένα φωτιστικό το οποίο, λειτουργεί μεν, αλλά ακούγεται ένας πολυ χαμηλής έντασης θόρυβος όταν ανάβει, που εμένα προσωπικά με ενοχλεί κ άρα το εχω παροπλισμένο. Το έχω 5-6 χρόνια αγορασμένο, νομίζω αρχικά λειτουργούσε κανονικά (αλλιώς θα το είχα επιστρέψει) αλλά απ'οταν του άλλαξα λάμπα(μια osram του έχω βάλει), νομίζω εμφανίστηκε ο θόρυβος αυτός. Δεν έχω πρόχειρη λάμπα να δοκιμάσω να την αλλάξω μήπως είναι εκεί το θέμα, ούτε να το ανοίξω και να ψάξω τί το κάνει θορυβώδες... Αν κάποιος ενδιαφέρεται, παραλαβή απ' τον χώρο μου (Γκύζη) πρώτα με μήνυμα εδώ κ μετά pm https://ibb.co/ZM0rrXn https://ibb.co/XFKHHGS https://ibb.co/bs6szTy https://ibb.co/9Wnyb5G Ευχαριστώ πολύ για το φωτιστικό.
MessengerOfGood Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 17 ώρες πριν, mclound είπε Χαρίζονται τα παρακάτω ρουτεράκια: 1) Zyxel 2) Huawei EchoLife HG520 3) Asus N300 4) ZTE H108L και τα extenders: 1) TP-Link 150MBps 2) NetGear WN2000RT Καλημέρα Με ενδιαφέρουν (κυρίως τα extenders) αλλά δεν ξέρω τι έχει μείνει. (Αυτό είναι προβλημα όταν κάποιος χαρίζει πολλά αντικείμενα σε ένα post...)
leolipop Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Ψηφιακή φωτογραφική sony με οθόνη αφης.Χωρις φορτιστή , με μπαταρία,Το πρόβλημα της είναι ότι έχει σπάσει το πλαστικό στο καπάκι της μπαταρίας και έτσι δεν μένει κλειστό. Λόγω χρόνου δεν αποστέλλω εκτός Αθηνών. 3
darefail Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 16 ώρες πριν, car_kai_kalemis είπε Καλησπέρα θα με ενδιέφεραν τα ηχεία από το παλιό home cinema f&u. Τα ηχεία δόθηκαν στον car_kai_kalemis 1
Locke_John Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, leolipop είπε Ψηφιακή φωτογραφική sony με οθόνη αφης.Χωρις φορτιστή , με μπαταρία,Το πρόβλημα της είναι ότι έχει σπάσει το πλαστικό στο καπάκι της μπαταρίας και έτσι δεν μένει κλειστό. Λόγω χρόνου δεν αποστέλλω εκτός Αθηνών. Μ ενδιαφέρει στέλνω pm.
mclound Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 35 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε Καλημέρα Με ενδιαφέρουν (κυρίως τα extenders) αλλά δεν ξέρω τι έχει μείνει. (Αυτό είναι προβλημα όταν κάποιος χαρίζει πολλά αντικείμενα σε ένα post...) Καλημέρα, το to link δωθηκε και το άλλο είναι προς αυριανή παράδοση... Καλύτερα λες να τα έβγαζα ένα ένα; Δεν έχω ξανά ποστάρει και δεν πίστευα πως θα είχαν τέτοια απήχηση... 1
MessengerOfGood Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, mclound είπε Καλημέρα, το to link δωθηκε και το άλλο είναι προς αυριανή παράδοση... Καλύτερα λες να τα έβγαζα ένα ένα; Δεν έχω ξανά ποστάρει και δεν πίστευα πως θα είχαν τέτοια απήχηση... Δεν ξέρω ίσως, αλλά πάλι θα έβγαιναν πολλά posts... Πάντως το να χαρίζει κανένας πολλά αντικείμενα μόνο κακό δεν είναι! Έχει μείνει κάποιο από τα υπόλοιπα (εκτός από τα extenders)?
stelakis1914 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 31/10/2019 στις 8:22 ΜΜ, stelakis1914 είπε Χαρίζονται ρούχα για αγόρι 12-16 ετών (T-shirts, Polos, hoodies, shirts, sweaters κτλ.) 20 τεμάχια στον αριθμό συνολικά. Αν δεν βρεθεί γρήγορα κάποιος ενδιαφερόμενος θα καταλήξουν στην ανακύκλωση. Παραλαβή από το σπίτι μου στην Θεσσαλονίκη (Τούμπα). Δεν παρέλαβε ο ενδιαφερόμενος και είναι πάλι διαθέσιμα. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2019 από stelakis1914 ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ
car_kai_kalemis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Ευχαριστώ τον φίλο darefail για τα ηχεία!
mourgolukos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Να ευχαριστήσω τον φίλο @leolipopγια το κινητο 1
Steve Apo Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, leolipop είπε Ψηφιακή φωτογραφική sony με οθόνη αφης.Χωρις φορτιστή , με μπαταρία,Το πρόβλημα της είναι ότι έχει σπάσει το πλαστικό στο καπάκι της μπαταρίας και έτσι δεν μένει κλειστό. Λόγω χρόνου δεν αποστέλλω εκτός Αθηνών. Με ενδιαφέρει και εμένα αν δεν την δώσεις στον πρώτο ενδιαφερόμενο 1
iLOVEthess Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, stelakis1914 είπε Δεν παρέλαβε ο ενδιαφερόμενος και είναι πάλι διαθέσιμα. Καλημέρα, με ενδιαφέρουν ... στέλνω πμ
mclound Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε Δεν ξέρω ίσως, αλλά πάλι θα έβγαιναν πολλά posts... Πάντως το να χαρίζει κανένας πολλά αντικείμενα μόνο κακό δεν είναι! Έχει μείνει κάποιο από τα υπόλοιπα (εκτός από τα extenders)? Όχι δυστυχώς.
konstantinos77g Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Στις 10/11/2019 στις 11:30 ΠΜ, frantan είπε Μ ενδιαφερει Καλήμερα οι ντουλάπες πρέπει ν αδειάσουν κατ εντολή του αφεντικού!!! οπότε σήμερα δίνονται: (ένα κομμάτι ο καθ ένας) παραλαβή Νέα Σμύρνη ή μετρό Νέου Κόσμου (ίσως κ αποστολή με τα έξοδα δικά σας αλλά θ αργήσω καμία εβδομάδα) μήνυμα εδώ για την προτεραιότητα κ μετά pm για συνεννόηση 1.δέκτης ψηφιακού σήματος F&U 1080p με scart & HDMI μαζι με το τηλεκοντρόλ του 2.μηχανή κουρέματος ρεύματος (αχρησιμοποίητη) united 3.βάση τηλεόρασης τοίχου (λείπουν μόνο τα ούπα) είχε πάνω μια 20αρα CRT 4.pocket pc με windows mobile ( δούλευε άψογα αλλά έχω να το τσεκάρω 2-3 χρόνια) οπότε άγνωστη λειτουργική κατάσταση 5.Mio GPS λειτουργικό με φωνή κ χάρτες Ελλάδος-Ευρώπης μαζί με stand κ φορτιστή αυτοκίνητου Αν και τελευταίος με ενδιαφέρει ο δέκτης TV, στέλνω pm.
Avatar_GR Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Χαρίζονται 10 συσκευασίες βρεφικής τροφής (για 0-6 μηνών ) Nutricia Almiron Post Discharge. Παρακαλώ να τα ζητήσει κάποιος που τα έχει πραγματικά ανάγκη. Είμαι από Βόλο, αλλά μπορώ να τα στείλω με δέμα. Προτεραιότητα θα δοθεί σε όποιον είναι Βόλο η κοντά και έρθει να τα πάρει. 7 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις