spy94 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Ω ρε πιστολιά που έπεσε και δεν το περιμέναμε!!!! Γαμισετα ούτε κωτσοβολος τέτοια άκυρα. 2
kathytherion Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 15 Σεπτεμβρίου 2018 στις 5:57 ΜΜ, DrLo είπε Πριν τα πετάξω ... Υπάρχει περίπτωση να θέλει κάποιος 3.5''' floppies? βρήκα 3 σε ένα ντουλάπι που "εκκαθαρίζω" ... άγνωστη λειτουργική κατάσταση. -------------------- + ένα παλιό (= αρχαίο) walkman sony ... άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Αν σε πρόλαβα πριν τα πετάξεις... Έχεις καμία φωτο απο το γουόκμαν ;
DrLo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, kathytherion είπε Αν σε πρόλαβα πριν τα πετάξεις... Έχεις καμία φωτο απο το γουόκμαν ; Δε το πέταξα ακόμα. Δε το δειυκρίνησα ίσως γιατί για μένα το περιλαμβάνει ο όρος "walkman" ... είναι από τα αρχαία, από αυτά με τη κασέτα. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2018 από DrLo 4
Doubt Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, DrLo είπε Δε το πέταξα ακόμα. Δε το δειυκρίνησα ίσως γιατί για μένα το περιλαμβάνει ο όρος "walkman" ... είναι από τα αρχαία, από αυτά με τη κασέτα. Αν δεν το πάρει, το θέλω εγώ...έτσι για κειμήλιο... Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2018 από Doubt
kathytherion Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 49 λεπτά πριν, DrLo είπε Δε το πέταξα ακόμα. Δε το δειυκρίνησα ίσως γιατί για μένα το περιλαμβάνει ο όρος "walkman" ... είναι από τα αρχαία, από αυτά με τη κασέτα. Ξέρω ξέρω είχα κι εγω μικρή! Αν είσαι εντός Αθηνών θα το θέλα πιο πολυ για άναμνηστικο!
NikosKallithea Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, DrLo είπε Δε το πέταξα ακόμα. Δε το δειυκρίνησα ίσως γιατί για μένα το περιλαμβάνει ο όρος "walkman" ... είναι από τα αρχαία, από αυτά με τη κασέτα. Εγώ θα το κρατούσα! 2
serdakis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Κουτακι σε αρκετα καλη εξωτερικη εμφανιση. Λειπουν τα 3 προστατευτικα των dvd, και η σήτα απο τον πλαινο ανεμιστήρα Βριλισσια 1
grmarine96 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 7/9/2018 στις 9:34 ΜΜ, grmarine96 είπε Ανταλλάσεται-Χαρίζεται το SONY SLV-AV100 HOME CINEMA. Περισσότερες πληροφορίες για το μηχάνημα στα παρακάτω links: https://esupport.sony.com/US/p/model-home.pl?mdl=SLVAV100&template_id=1&region_id=1&tab=manuals#/manualsTab https://www.manualslib.com/manual/679273/Sony-Slv-Av100.html Λοιπόν για το μηχάνημα έχουμε να πούμε τα εξής. Το είχε αφήσει φίλος για πολλά χρόνια σε αποθήκη. Γι΄αυτό θα δείτε και κάποια προβλήματα με το subwoofer του. Το πήραμε,το καθαρίσαμε και προσπαθήσαμε να το βάλουμε σε λειτουργία. Του βάλαμε κασέτα VHS, την έπαιξε κανονικά, αλλά όταν πατήσαμε eject παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα και χρειάστηκε manual ( με το χέρι) βοήθεια. Να πώ εδώ ότι ΔΕΝ είχαμε καλώδια για να συνδέσουμε όλα τα παρελκόμενα και να δοκιμάσουμε τον ήχο του. Αποστολή με εταιρεία μεταφορών ή μέσω ΕΛΤΑ. Μεταφορικά δικά μου. Ανταλλαγή με δορυφορικό δέκτη(AMIKO,EDSION ή LINUX HD) σε καλή κατάσταση,ψηφιακό δέκτη,προϊόντα τεχνολογίας κ.α. Οι ενδιαφερόμενοι στείλτε μου p.m για περισσότερα Παραλαβή και από το χώρο μου. Δημήτρης-Τολό Αργολίδας-κιν: 6933239536 Είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία. Την διαδικασία την γνωρίζετε. Ευχαριστώ ΔΟΘΗΚΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ 1) Τηλεόραση FU FL32409 για ανταλλακτικά. Εχει πρόβλημα εσωτερικά η οθόνη όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες. Αποστολή με δέμα ΕΛΤΑ. Κόστος μεταφορικών στα 5,60€ 2) Φορτιστές και accessories (ακουστικά) για παλιά κινητά. 3) Δύο πιστολάκια λειτουργικά. Αποστολή με δέμα ΕΛΤΑ. Μεταφορικά δικά σας. Δημήτρης-Τολό Αργολίδας Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από grmarine96
serdakis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Τα πιστολακια μπορεις να τα πας στο Retrosexual Vintage Shop, αν δεν τα παρει καποιος.Κριμα ειναι
tigergreg Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Χαριζεται λαπτοπ διπυρηνο ASUS F3Jc στο οποιο εσπασε ο μεντεσες της οθονης αλλα δουλευε κανονικα μεχρι χθες που βραχυκυκλωσε ενα μικρο κυκλωμα στον μεντεσε και μυρισε ολο το δωματιο. Υπαρχουν ολα τα συμπραγκαλα του. Παραλαβη μονο απο την εδρα μου πισω απο εφετειο αθηνας εντος 48ωρου κατοπιν συνεννοησης. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2018 από tigergreg
fmarkos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, tigergreg είπε Χαριζεται λαπτοπ διπυρηνο ASUS F3Jc στο οποιο εσπασε ο μεντεσες της οθονης αλλα δουλευε κανονικα μεχρι χθες που βραχυκυκλωσε ενα μικρο κυκλωμα στον μεντεσε και μυρισε ολο το δωματιο. Υπαρχουν ολα τα συμπραγκαλα του. Παραλαβη μονο απο την εδρα μου πισω απο εφετειο αθηνας εντος 48ωρου κατοπιν συνεννοησης. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Τύλιξε το θα το πάρω εγώ.
kidil Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Ενδιαφέρομαι κι εγώ για το λάπτοπ 9 λεπτά πριν, tigergreg είπε Χαριζεται λαπτοπ διπυρηνο ASUS F3Jc στο οποιο εσπασε ο μεντεσες της οθονης αλλα δουλευε κανονικα μεχρι χθες που βραχυκυκλωσε ενα μικρο κυκλωμα στον μεντεσε και μυρισε ολο το δωματιο. Υπαρχουν ολα τα συμπραγκαλα του. Παραλαβη μονο απο την εδρα μου πισω απο εφετειο αθηνας εντος 48ωρου κατοπιν συνεννοησης. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ.
Kostas.karras Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, kidil είπε Ενδιαφέρομαι κι εγώ για το λάπτοπ Nαι..κι εγω
fmarkos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, kidil είπε Ενδιαφέρομαι κι εγώ για το λάπτοπ Αν το θες για επισκευή και χρήση για σένα πάρτο, εγώ έτσι κι αλλιώς για πειράματα τον θέλω.
kidil Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, tigergreg είπε Χαριζεται λαπτοπ διπυρηνο ASUS F3Jc στο οποιο εσπασε ο μεντεσες της οθονης αλλα δουλευε κανονικα μεχρι χθες που βραχυκυκλωσε ενα μικρο κυκλωμα στον μεντεσε και μυρισε ολο το δωματιο. Υπαρχουν ολα τα συμπραγκαλα του. Παραλαβη μονο απο την εδρα μου πισω απο εφετειο αθηνας εντος 48ωρου κατοπιν συνεννοησης. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Το σκέφτομαι μετά απο επισκευή για το σχολείο που δουλεύω... λογικά φτιάχνετε, ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις