mples Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 23 ώρες πριν, leolipop είπε Τωρα που πηρα φορα Μπαταρια για λαπτοπ sony Επιπλεον Νοκια 225 λειτουργικο αλλα χωρις μπαταρια. ευχαριστω και δημοσια τον φιλο Λεωνίδα για την μπαταρια και τα κινητα 1
Doubt Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, KaRLoSSaLoNiKa είπε καλημερα με ενδιαφερει η νεςκαφε θηκη και το τα τσαντακια ωμου στελνω πμ Δεν κάνω αποστολές. Από Αιγάλεω η παραλαβή, στο μετρό ή όπου αλλού βολεύει κατόπιν συνεννόησης.
psyduck Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 40 λεπτά πριν, orenakos είπε Χαρίζονται: 2 controllers 3 ποντίκια usb hub αγνωστης λειτουργικης καταστασης Ενδιαφέρομαι για μαύρο χειριστήριο Microsoft. περιοχή;
Amargiolis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Στις 1/11/2019 στις 2:12 ΜΜ, Fuel7 είπε Οι αλυσίδες αυτοκινητου δόθηκαν στον @Amargiolis Καλοφόρετες! Τις δοκίμασα, κάνουν μια χαρά, σε ευχαριστώ πολύ! 1
apostolisep3 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Χαρίζω τον δίσκο Iron Maiden piece of mind βινύλιο σφραγισμένο ολοκαίνουριο 5
Crybal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Ευχαριστώ πολύ τον @dukepapass για τα ηχεια.Ηδη μπηκε εξωτερικη τροφοδοσια και θα πάνε στον προορισμός τους. Ευχαριστώ επίσης τον @Τέρης Α. για το λαπτοπ.Εβαλα τροφοδοσια,πατησα να ανοιξει αλλα μέσα σε λίγα δευτερολεπτα μύρισε καμένο.Δεν εχω τον χρόνο να ασχοληθώ οπότε το ενσωματώνω στο ποστ μου με τα προς χάρισμα.Οτι θελετε εκει. 1
Fuel7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, apostolisep3 είπε Χαρίζω τον δίσκο Iron Maiden piece of mind βινύλιο σφραγισμένο ολοκαίνουριο Με ενδιαφερει
Crybal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ανανεωση... 02/11/19 Χαρίζονται Λαπτοπ FUJITSU AMILO LI1705. Εβαλα τροφοδοσια,πατησα να ανοιξει αλλα μέσα σε λίγα δευτερολεπτα μύρισε καμένο.Δεν εχω τον χρόνο να ασχοληθώ οπότε ας δοκιμασει κάποιος άλλος την τυχη του (Χωρις τροφοδοτικο,μπαταρια,σκληρο) Ηλεκτρικο ανοιχτήρι κρασιων* https://www.winestuff.com/products/metrokane-electric-rabbit-corkscrew-red Λειτουργεί αλλα ειναι άγνωστη η ανθεκτικότητα της μπαταρίας. ΚΡΑΤΗΜΈΝΟ *Οποιος ενδιαφερθεί θα περάσει τεστ κρασιού για να το παραλάβει (ποιο κρασί του αρέσει και γιατί, αμπελουργικές ζώνες της Ελλάδας και της Γαλλίας κλπ) 😁 1. DVD ROM LITE ON SOHD-16P9SV (IDE) άγνωστη λειτουργική κατάσταση 2.SONY DVD ROM CRX300A (IDE) άγνωστη λειτουργική κατάσταση 3.ASUS 1814BLT (SATA) ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΑ-ΕΞΩ ΤΟΥ TRAY-EXEI ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ TRAY άγνωστη λειτουργική κατάσταση 4.ASUS1608P2S (IDE) ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΑ-ΕΞΩ ΤΟΥ TRAY άγνωστη λειτουργική κατάσταση HANDS FREE SONY ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ Κ700 Logitech QuickCam Messenger κρατημενη Ποτήρια κρασιου γευσιγνωσίας αλλά και κολονάτα απο γυαλί ή κρυσταλλίνη.Δεν υπάρχουν σετ,ειναι σκορπια απο διαφορες αγορές ή εκδηλώσεις. Να σημειωσω.Ενδέχεται κάποια να έχουν κάποια κατασκευαστικά ελαττώματα ή λανθασμένες μικρές γραμμές ογκομέρτησης. @Locke_John Walkman sony.To ανοιξα να το φτιαξω γιατι επαιζε αργα και με διακοπες...δεν το ξανακλεισα ποτε! Κινητο Sansung Α5 2015 (μη χαιρεστε..)...βανδαλισμενο μετά από πτώση σε νερό. Οθόνη καταστράφηκε (την κατέστρεψα δηλ) ,μπαταρια δεν υπάρχει,το κάτω module που εχει τα hard keys μαλλον είναi χαλασμένο.Υπάρχει η πλακετα και το πίσω μέρος. * 5τμχ μετασχηματιστες 9v-200mA HANDSFREE,πιθανότατα απο (αρχαίο) Ericsson σειρα 2xx ή 3xx *Καμερα για παλια κινητα ΝΟΚΙΑ μοντελο HS-1Cv @barbariangr CPU AMD για LAPTOP 2 TEM. TMDTL64HAXSDM http://www.cpu-world.com/CPUs/K8/AMD-Turion 64 X2 Mobile technology TL-64 - TMDTL64HAX5DM.html Παλιό μοντεμακι pci MODEM PCI ΠΑΛΙΟ Tablet turbox Breeze IV kai W768.Ειναι ψιλοβανδαλισμενα.Δεν εχουν μπαταριες και το 768 εχει σπασμενη οθονη.(χωρις φορτιστες) Όλα τα παραπάνω είναι σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση Θα προτιμηθούν μέλη που έχουν γενικότερα συμμετοχή στο φορουμ και έχουν χαρισει αντικείμενα. Επίσης θα προτιμούσα να τα πάρουν περισσότεροι από ένας και άτομα που πιθανότατα να τα χρησιμοποιήσουν. Εχω το δικαίωμα να επιλέξω σε ποιον θα δώσω ειδικά εαν παλαιότερα εχω παρει κάτι απο αυτόν.Αποστολές δεν κάνω. Αλεξιπτωτιστές αποκλείονται.Παραλαβές απογεύματα από Ν. Σμύρνη, βράδια νωρίς και αργίες από Κυψέλη/Γαλάτσι. Post εδω και υστερα πμ Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2019 από Crybal
apostolisep3 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Fuel7 είπε Με ενδιαφερει Είσαι ο 1ος που έστειλε οπότε δικός σου 1
polog40 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται παιδικό κράνος με την θήκη του για μικρές μηχανόβιες Μόνο σε άτομα που έχουν ξαναχαρίσει. διατηρώ το δικαίωμα να επιλέξω σε ποιον θα το δώσω. ΚΡΑΤΗΜΈΝΟ για τον Dukepappas Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2019 από polog40 1
stratos_k Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, papars είπε Για σήμερα έχω ένα IBM PC. Χωρίς σκληρό δίσκο, αν και κάτι ζαβό θα υπάρχει αν θέλει κάποιος κάτι με χαμηλό health. Δείχνει να λειτουργεί - το κουτί είναι λίγο ταλαιπωρημένο αλλά σε καλή κατάσταση. Το ζήτησε ο @stratos_k PM παρακαλώ και παραλαβή από το χώρο μου στην Αγία Παρασκευή. Δεν κάνω αποστολές. Και έχουν μείνει από παλαιότερη ανάρτηση: HP Deskjest D2560 με ξεραμένα μελάνια χωρίς τροφοδοτικό. Okidata microline 320 9 pin DOT MATRIX printer. Ποντίκι Logitech Optical Mouse M-BT96a Έναν επιλογέα DATA switch A/B για παράλληλη θύρα με τα καλώδιά του. Διάφορες κάρτες δικτύου / ήχου PCI και καλώδια τύπoυ IDE. κλπ κλπ Αν θέλετε συγκεκριμένες φωτογραφίες ρίξτε PM. Και κάπου πήρε το μάτι μου και μια (ή 2) συσκευή αντιγραφής smart card με PIC chip. Ευχαριστώ πολύ τον @papars για το pc! Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2019 από stratos_k
georgios65 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, orenakos είπε Χαρίζονται: 2 controllers 3 ποντίκια usb hub αγνωστης λειτουργικης καταστασης Μετρό Ηλιούπολη Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τά ποντίκια. Εὐχαριστῶ.
dukepapass Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, polog40 είπε Χαρίζεται παιδικό κράνος με την θήκη του για μικρές μηχανόβιες Μόνο σε άτομα που έχουν ξαναχαρίσει. διατηρώ το δικαίωμα να επιλέξω σε ποιον θα το δώσω. δεν νομιζω να δυσκολευτείς πολυ..........για τι ηλικια ειναι το θελω για το βαφτιστηρι να το πηγαινω πανω στην μηχανη ασχετο εχω καρτουλα του psp στην εχω κρατησει περνα να την παρεις.......μπας και σε δουμε κιολας......χαχαχ Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2019 από dukepapass
Silenzio Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, apostolisep3 είπε Χαρίζω τον δίσκο Iron Maiden piece of mind βινύλιο σφραγισμένο ολοκαίνουριο ενδιαφέρομαι για το βινύλιο !! σε ποια περιοχή είσαι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις