LLLEFTERIS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, KaRLoSSaLoNiKa είπε καλημερα θα με ενδιεφερε. Γραφω μονο απο το σπιτι μου οποτε ειμαστε 500 χιλιομετρα μακρια.
Τέρης Α. Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, teledomenet είπε Αν σε ενδιαφέρει έχω τον 6400. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας, αλλά έχω τον 6000. Πόση διαφορά θα δω με τον 6400;
mpitzi91 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Γραφω μονο απο το σπιτι μου οποτε ειμαστε 500 χιλιομετρα μακρια. Λευτέρη είναι λειτουργικό; Μπορώ να έχω περισσότερες πληροφορίες;
e-tic Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Ασύρματο ποντίκι logitech canada 310 που πήρα απο τον @Fuel7 Το dongle αναγνωρίζεται κανονικά αλλά το ποντίκι δεν λειτουργεί. Σε οπτικό έλεγχο δεν εντόπισα κάτι εμφανές στη πλακέτα, έριξα και degreeser αλλά και πάλι δεν δούλεψε. Διαθέσιμο για όποιον θέλει να δοκιμάσει. Παραλαβή απο Καλλιθέα κέντρο ή Μοσχάτο αγ. Κωνσταντίνος 1
teledomenet Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, Τέρης Α. είπε Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας, αλλά έχω τον 6000. Πόση διαφορά θα δω με τον 6400; Εγώ στο είπα σε περίπτωση που δεν παρεις τον άλλον και έχεις μητρική χωρίς επεξεργαστή. Τι διαφορές έχουν πρέπει να το δω.
LLLEFTERIS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, mpitzi91 είπε Λευτέρη είναι λειτουργικό; Μπορώ να έχω περισσότερες πληροφορίες; Δεν εχει οθονη μνημη τροφοδοτικο δισκο. Τροφοδοτικο δεν ειχε και δισκο απο την αρχη κρατησα μνημη και οθονη. Αναβει η μαλλον το εφτιαξα να αναβει αλλα κατα την εγκατασταση των 10 γραφει το μηνυμα που εχω γραψει ποιο πανω που αν πατησεις skip σε βγαζει στην λιστα με τα ασυρματα και εκει δεν μπορω να επιλεξω ποιο ασυρματο να βαλω. Δεν ξερω αν φταει ο δισκος με 70% υγεια που εχω για δοκιμες η η καρτα που εχει πανω. Εγω ηθελα να κανω ενα δωρο σε μια γυναικα που εχω μαι υποχρεωση αλλα το ενα δεν αναψε με τιποτα το αλλο το εκανα να αναψει αλλα ηθελε οθονη και αυτο και να φτιαχτει πρεπει αν βαλεις εξωτερικο πληκτρολογιο. Οποτε κρατησα δυο μνημες την οθονη και τις μπαταριες που τις δινω σε φιλο δεν ξερω τι τις κανει.
tigergreg Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Δεν εχει οθονη μνημη τροφοδοτικο δισκο. Τροφοδοτικο δεν ειχε και δισκο απο την αρχη κρατησα μνημη και οθονη. Αναβει η μαλλον το εφτιαξα να αναβει αλλα κατα την εγκατασταση των 10 γραφει το μηνυμα που εχω γραψει ποιο πανω που αν πατησεις skip σε βγαζει στην λιστα με τα ασυρματα και εκει δεν μπορω να επιλεξω ποιο ασυρματο να βαλω. Δεν ξερω αν φταει ο δισκος με 70% υγεια που εχω για δοκιμες η η καρτα που εχει πανω. Εγω ηθελα να κανω ενα δωρο σε μια γυναικα που εχω μαι υποχρεωση αλλα το ενα δεν αναψε με τιποτα το αλλο το εκανα να αναψει αλλα ηθελε οθονη και αυτο και να φτιαχτει πρεπει αν βαλεις εξωτερικο πληκτρολογιο. Οποτε κρατησα δυο μνημες την οθονη και τις μπαταριες που τις δινω σε φιλο δεν ξερω τι τις κανει. ........ Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2019 από tigergreg 5
Kostas.karras Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, tigergreg είπε Εχω μια οθονη 15,4 να σου δωσω εαν ταιριαζει. Εχω κι εναν μικρο δισκο σατα 120αρη επισης. Αν μου πεις τι μνημες φοραει πιθανον να σου βρω.... Πιθανον και τροφοδοτικο αν γνωριζω βολτ και αμπερ... Κι ο θεος βοηθος... Bigreg,Respect! 1
teledomenet Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 4 λεπτά πριν, tigergreg είπε Εχω μια οθονη 15,4 να σου δωσω εαν ταιριαζει. Εχω κι εναν μικρο δισκο σατα 120αρη επισης. Αν μου πεις τι μνημες φοραει πιθανον να σου βρω.... Πιθανον και τροφοδοτικο αν γνωριζω βολτ και αμπερ... Κι ο θεος βοηθος... Γρηγόρη αν δεν κάτσει ο σκληρός με τον Λευτέρη και τον δίνεις ενδιαφέρομαι.
tigergreg Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, teledomenet είπε Γρηγόρη αν δεν κάτσει ο σκληρός με τον Λευτέρη και τον δίνεις ενδιαφέρομαι. ΟΚ φιλε θα σ ενημερωσω. Εχω και αυτην την αγγελια που ανοιξα χθες για τους γνωστους λογους..... 2 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγω εχω και οθονη και δισκο και μνημες αλλα δεν εχω σκοπο να τα βαλω πανω ετσι οπως ειναι το δινω. Απο την στιγμη που δεν μπορει να δουλεψει με δικο του πληκτρολογιο λογω βανδαλισμου μητρικης δεν μπορω να το δωσω σαν δωρο. Του βαζω τωρα απο περιεργεια τα 7αρια να δω αν θα βγαλει το μηνυμα που βγαζει στα 10αρια. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2019 από LLLEFTERIS
Kostas.karras Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Στο θέμα μας. Χαρίζεται : επεξεργαστής pentium b940 Μνήμες 1gb sodimm ddr2. Πρώτα ποστ , μετά πμ. Δεν κρατώ προτεραιότητα και δίνω σε ΟΠΟΙΟΝ θέλω! 5
Fuel7 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, tigergreg είπε ΟΚ φιλε θα σ ενημερωσω. Εχω και αυτην την αγγελια που ανοιξα χθες για τους γνωστους λογους..... τι μοντελο ειναι η μπαταρια για το ντελλ;
LLLEFTERIS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε Εγω εχω και οθονη και δισκο και μνημες αλλα δεν εχω σκοπο να τα βαλω πανω ετσι οπως ειναι το δινω. Απο την στιγμη που δεν μπορει να δουλεψει με δικο του πληκτρολογιο λογω βανδαλισμου μητρικης δεν μπορω να το δωσω σαν δωρο. Του βαζω τωρα απο περιεργεια τα 7αρια να δω αν θα βγαλει το μηνυμα που βγαζει στα 10αρια. Λοιπον με 7αρια δουλεψε μια χαρα. Αφηνω πανω και τον δισκο 120GB 70% υγεια και την μπαταρια. Θελει μια οθονη μνημη και τροφοδοτικο και φυσικα εξωτερικο πληκτρολογιο η κανετε δουλεια με το on screen kayboard των Windows. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2019 από LLLEFTERIS
tsiv Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Λοιπον με 7αρια δουλεψε μια χαρα. Αφηνω πανω και τον δισκο 120GB 70% υγεια και την μπαταρια. Θελει μια οθονη μνημη και τροφοδοτικο και φυσικα εξωτερικο πληκτρολογιο η κανετε δουλεια με το on screen kayboard των Windows. Ti επεξεργαστή έχει αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις