poulinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 On 25/10/2019 at 22:23, Aurumnus said: Δίνουν μετάλλια για αίμα; Τι φάση; Τόσα χρόνια, έχω χάσει το μέτρημα πόσες φορές έχω δώσει αίμα, αυτό πρώτη φορά το μαθαίνω. ναι 15 φορες χαλκινο.25 αργυρο.αν τα θυμαμαι σωστα. δεν υπαρχει χρυσο. 2
tsiv Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 5 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Για το Compaq εχει δηλωσει ενδιαφερον ο tsiv και θα παει σε αυτον αν ακομα το θελει Το θέλει, το θέλει. Ευχαριστώ. 1
tigergreg Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 29 λεπτά πριν, dukepapass είπε Και τι εδωσες νεφρο για καρτα γραφικων;; 😂 ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΜΟΣ... ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ... 1
papars Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Σήμερα χαρίζω μία TV Humax LIT19-Combo με πρόβλημα. Δεν έχει βάση (ήταν κολλημένη κυριολεκτικά στον τοίχο). Δεν έχει χειριστήριο. Έχει ψηφιακό δέκτη (mpeg-2) και δέχεται την μοντούλα mpeg-4 σε PCMCIA Έχει δορυφορικό δέκτη. Έχει HDMI Το πάνελ δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση με κάποιες κόλλες από χαρτοταινία σε μερικά σημεία. Το τροφοδοτικό είναι χαλασμένο. Παίζει να είναι και η χειρότερη προσπάθεια επισκευής που έχω δει στην καριέρα μου. Λάθος υλικά, απαράδεκτες κολλήσεις. Το σχέδιό του υπάρχει για όποιον θέλει να ασχοληθεί (θέλει πυκνωτές, διόδια τουλάχιστον και έλεγχο για λάθος υλικά - το IC ταλαντωτής λειτουργεί). Υπάρχει και εδώ αν δεν θέλει κάποιος να ασχοληθεί. https://www.buypartstv.com/presta/en/another-company/1374-smps-pw712s-rev-10.html Παραλαβή από το χώρο μου στην Αγία Παρασκευή. Απάντηση εδώ και PM παρακαλώ. 3
Doubt Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρες Βρέθηκε από λάθος στα χέρια μου συσκευή που είναι τμήμα σετ και από μόνη της είναι άχρηστη. Πρόκειται για το σετ Philips cd180 duo Εγώ έχω το ακουστικό στα δεξιά με τη βάση του, που συνδέεται μόνο στο ρεύμα για να φορτίζονται οι μπαταρίες (παίρνει ΑΑΑ επαναφορτιζόμενες). Είναι σε άριστη κατάσταση, αλλά αν δεν βρεθεί ενδιαφερόμενος θα πάει για ανακύκλωση. Spoiler Παραλαβή από Αιγάλεω. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2019 από Doubt 1
pantelikas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Πολλά από αυτά συνδέονται και με διαφορετικές βάσεις. Είχα δεύτερη συσκευή παρόμοια της siemens συνδεμένη με ασύρματο της Panasonic. Ας το ψάξει όποιος ενδιαφερεται
Locke_John Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 @orenakos ευχαριστώ για το πολυμηχάνημα. 1
MessengerOfGood Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Ευχαριστίες στον Fuel7 για τα πράγματα. 1
papars Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για σήμερα έχω: HP Deskjest D2560 με ξεραμένα μελάνια χωρίς τροφοδοτικό. Okidata microline 320 9 pin DOT MATRIX printer. HP Deskjet 4615 (CZ283C) με πολύ σκόνη και χωρίς καμία ιδέα αν έχει πρόβλημα. Είναι με τροφοδοτικό και δείχνει να ξεκινάει. Ποντίκι Logitech Optical Mouse M-BT96a Έναν επιλογέα DATA switch A/B για παράλληλη θύρα με τα καλώδιά του. Ένα (σχεδόν) πλήρες PC με ASUS P5AD2. Τα έχει όλα χωρίς τροφοδοτικό και λείπει το πλαϊνό καπάκι από τον πύργο. Μαζί και το κουτί του m/b με οδηγίες / καλώδια κλπ. Δίσκος κενός 80Gb sata. Κρατημένο @Fat_Gaming Διάφορες κάρτες δικτύου / ήχου και καλώδια τύπoυ IDE. Κρατημένο @Fat_Gaming Αν θέλετε συγκεκριμένες φωτογραφίες ρίξτε PM. Όπως πάντα παραλαβή από τον χώρο μου στην Αγία Παρασκευή. Ότι μείνει πάει για κανιβαλισμό και στην πρέσα.... Απάντηση εδώ και PM παρακαλώ. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2019 από papars 3
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 4 λεπτά πριν, papars είπε Για σήμερα έχω: HP Deskjest D2560 με ξεραμένα μελάνια χωρίς τροφοδοτικό. Okidata microline 320 9 pin DOT MATRIX printer. HP Deskjet 4615 (CZ283C) με πολύ σκόνη και χωρίς καμία ιδέα αν έχει πρόβλημα. Είναι με τροφοδοτικό και δείχνει να ξεκινάει. Ποντίκι Logitech Optical Mouse M-BT96a Έναν επιλογέα DATA switch A/B για παράλληλη θύρα με τα καλώδιά του. Ένα (σχεδόν) πλήρες PC με ASUS P5AD2. Τα έχει όλα χωρίς τροφοδοτικό και λείπει το πλαϊνό καπάκι από τον πύργο. Μαζί και το κουτί του m/b με οδηγίες / καλώδια κλπ. Δίσκος κενός 80Gb sata. Διάφορες κάρτες δικτύου / ήχου και καλώδια τύπoυ IDE. Αν θέλετε συγκεκριμένες φωτογραφίες ρίξτε PM. Όπως πάντα παραλαβή από τον χώρο μου στην Αγία Παρασκευή. Ότι μείνει πάει για κανιβαλισμό και στην πρέσα.... Απάντηση εδώ και PM παρακαλώ. καλησπερα με ενδιαφερουν οι καρτες στελνω πμ
Amargiolis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Ενδιαφέρομαι για τις αλυσίδες αυτοκινήτου
iwoof Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 6 λεπτά πριν, papars είπε Για σήμερα έχω: HP Deskjest D2560 με ξεραμένα μελάνια χωρίς τροφοδοτικό. Okidata microline 320 9 pin DOT MATRIX printer. HP Deskjet 4615 (CZ283C) με πολύ σκόνη και χωρίς καμία ιδέα αν έχει πρόβλημα. Είναι με τροφοδοτικό και δείχνει να ξεκινάει. Ποντίκι Logitech Optical Mouse M-BT96a Έναν επιλογέα DATA switch A/B για παράλληλη θύρα με τα καλώδιά του. Ένα (σχεδόν) πλήρες PC με ASUS P5AD2. Τα έχει όλα χωρίς τροφοδοτικό και λείπει το πλαϊνό καπάκι από τον πύργο. Μαζί και το κουτί του m/b με οδηγίες / καλώδια κλπ. Δίσκος κενός 80Gb sata. Διάφορες κάρτες δικτύου / ήχου και καλώδια τύπoυ IDE. Αν θέλετε συγκεκριμένες φωτογραφίες ρίξτε PM. Όπως πάντα παραλαβή από τον χώρο μου στην Αγία Παρασκευή. Ότι μείνει πάει για κανιβαλισμό και στην πρέσα.... Απάντηση εδώ και PM παρακαλώ. έχεις π.μ.
Fat_Gaming Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, papars είπε Για σήμερα έχω: HP Deskjest D2560 με ξεραμένα μελάνια χωρίς τροφοδοτικό. Okidata microline 320 9 pin DOT MATRIX printer. HP Deskjet 4615 (CZ283C) με πολύ σκόνη και χωρίς καμία ιδέα αν έχει πρόβλημα. Είναι με τροφοδοτικό και δείχνει να ξεκινάει. Ποντίκι Logitech Optical Mouse M-BT96a Έναν επιλογέα DATA switch A/B για παράλληλη θύρα με τα καλώδιά του. Ένα (σχεδόν) πλήρες PC με ASUS P5AD2. Τα έχει όλα χωρίς τροφοδοτικό και λείπει το πλαϊνό καπάκι από τον πύργο. Μαζί και το κουτί του m/b με οδηγίες / καλώδια κλπ. Δίσκος κενός 80Gb sata. Διάφορες κάρτες δικτύου / ήχου και καλώδια τύπoυ IDE. Αν θέλετε συγκεκριμένες φωτογραφίες ρίξτε PM. Όπως πάντα παραλαβή από τον χώρο μου στην Αγία Παρασκευή. Ότι μείνει πάει για κανιβαλισμό και στην πρέσα.... Απάντηση εδώ και PM παρακαλώ. Endiaferomai gia to pc Kai gia kartes diktuou kai ixou Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2019 από Fat_Gaming
stratos_k Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 50 λεπτά πριν, papars είπε Για σήμερα έχω: HP Deskjest D2560 με ξεραμένα μελάνια χωρίς τροφοδοτικό. Okidata microline 320 9 pin DOT MATRIX printer. HP Deskjet 4615 (CZ283C) με πολύ σκόνη και χωρίς καμία ιδέα αν έχει πρόβλημα. Είναι με τροφοδοτικό και δείχνει να ξεκινάει. Ποντίκι Logitech Optical Mouse M-BT96a Έναν επιλογέα DATA switch A/B για παράλληλη θύρα με τα καλώδιά του. Ένα (σχεδόν) πλήρες PC με ASUS P5AD2. Τα έχει όλα χωρίς τροφοδοτικό και λείπει το πλαϊνό καπάκι από τον πύργο. Μαζί και το κουτί του m/b με οδηγίες / καλώδια κλπ. Δίσκος κενός 80Gb sata. Κρατημένο @Fat_Gaming Διάφορες κάρτες δικτύου / ήχου και καλώδια τύπoυ IDE. Κρατημένο @Fat_Gaming Αν θέλετε συγκεκριμένες φωτογραφίες ρίξτε PM. Όπως πάντα παραλαβή από τον χώρο μου στην Αγία Παρασκευή. Ότι μείνει πάει για κανιβαλισμό και στην πρέσα.... Απάντηση εδώ και PM παρακαλώ. Θα με ενδιέφερε ο ΟΚΙ. Στέλνω ΠΜ
LLLEFTERIS Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 44 λεπτά πριν, Fat_Gaming είπε Endiaferomai gia to pc Kai gia kartes diktuou kai ixou Ελληνικα γραφουμε. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις