serdakis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, ZaChris είπε ενδιαφερομαι και εγω αν ειναι για pc. εχουν ψηφιακο δεκτη? οχι
iwoof Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 19 λεπτά πριν, e-tic είπε Δίσκος 2,5" hgst z7k500-320 που μετά απο ελεύθερη πτώση και μερικά τετακε αρνείται να δουλέψει. Προφανώς αξίζει μόνο η πλακέτα για κάποιον που ελπίζει να αναστήσει έναν αντίστοιχο. Παραλαβή απο Καλλιθέα κέντρο ή Μοσχάτο (αγ. Κωνσταντίνος) Έχεις π.μ.
teledomenet Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 20 ώρες πριν, imperialplay3r είπε 1. Motherboard GA 8N SLI QUAD ROYAL + CPU intel Pentium D 945 SL9QQ 3.4GHZ + cooler όποιος το πάρει θα το πάρει όπως είναι βαριέμαι να λύνω μια και το cooler είναι με κοχλίες δεμένο.Mου βγάζει error λογικά πρέπει να τον έχει πάρει το Motherboard. 2. 2 x 512Mb DDR 2 Kingston KVR 533D2N4/512 1.8Volt 3.Motherboard FoxConn δεν βγάζω τι μοντέλο είναι + CPU Intel Pentium 4 3.0 GHz/512/800 SL6WU SOCKET 478 intel Pentium + Cooler και αυτό δεν σπάει , δουλεύει κανονικά το δοκίμασα αλλα επειδή έχει σπάσει το μέρος που μπαίνουν τα καλώδια για το power switch ,reset,hdd κτλ θέλει να βάλεις καλωδιακή ανάμεσα στις επαφές για να το ξεκινήσεις αλλιώς να τα κολλήσεις με κάνα καλάι 4. 2 x 1Gb DDR 1 KVR400X64C3A 2.6 Volt + 2 x 512Mb DDR 1 KVR400X64C3A 2.6 Volt , δούλεψαν με το παραπάνω 5. Τροφοδοτικό 20 pin δούλεψε με το παραπάνω στο 3 την τελευταία φορά. 6.κάρτα Γραφικών AGP ATI R96PRO/XT δούλεψε με το παραπάνω στο 3. Όλα τα παραπάνω χαρίζονται, δεν φέρω ευθύνη για τίποτα, δεν κρατάω σειρά, δεν στέλνω, οποίος τα θέλει όλα ή κάποια από αυτά έρχεται στο σταθμό του μετρό άγια μαρίνα και τα παίρνει μετά από συνεννοήσει μεσώ pm αφού δηλώσει ενδιαφέρον εδώ πρώτα. Ευχαριστω πολυ για τα πραγματα παρελαβα.
papars Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κάρτες TV ζητήσατε; Τις είχα βγάλει και (πολύ) παλαιότερα για δόσιμο αλλά δεν τις πήρε κάποιος. Νόμιζα ότι είχαν πεταχτεί αλλά είναι εδώ ακόμα. 2 κάρτες airstar 2 TV για επίγεια ψηφιακή λήψη στο PC. Αν θυμάμαι καλά με το σωστό driver παίζουν και mpeg4. Η μία είναι στο κουτί της με το χειριστήριο, τον δέκτη (rs232) και τα CD. Η άλλη είναι σκέτη η κάρτα. Όποιος προλάβει. PM και παραλαβή από τον χώρο μου στην Αγία Παρασκευή. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2019 από papars Κρατημένες για @ZaChris 2
ZaChris Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, papars είπε Κάρτες TV ζητήσατε; Τις είχα βγάλει και (πολύ) παλαιότερα για δόσιμο αλλά δεν τις πήρε κάποιος. Νόμιζα ότι είχαν πεταχτεί αλλά είναι εδώ ακόμα. 2 κάρτες airstar 2 TV για επίγεια ψηφιακή λήψη στο PC. Αν θυμάμαι καλά με το σωστό driver παίζουν και mpeg4. Η μία είναι στο κουτί της με το χειριστήριο, τον δέκτη (rs232) και τα CD. Η άλλη είναι σκέτη η κάρτα. Όποιος προλάβει. PM και παραλαβή από τον χώρο μου στην Αγία Παρασκευή. ενδιαφερομαι για την ψηφιακη
Crybal Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ανανεωση... 21/10/19 Χαρίζονται Ποτήρια κρασιου γευσιγνωσίας αλλά και κολονάτα απο γυαλί ή κρυσταλλίνη.Δεν υπάρχουν σετ,ειναι σκορπια απο διαφορες αγορές ή εκδηλώσεις. Να σημειωσω.Ενδέχεται κάποια να έχουν κάποια κατασκευαστικά ελαττώματα ή λανθασμένες μικρές γραμμές ογκομέρτησης. @Locke_John Βαση φορτισης για Playstation (δεν ειναι δικια μου και δεν ξερω εαν λειτουργει) @DrLo Walkman sony.To ανοιξα να το φτιαξω γιατι επαιζε αργα και με διακοπες...δεν το ξανακλεισα ποτε! Κινητο Sansung Α5 2015 (μη χαιρεστε..)...βανδαλισμενο μετά από πτώση σε νερό. Οθόνη καταστράφηκε (την κατέστρεψα δηλ) ,μπαταρια δεν υπάρχει,το κάτω module που εχει τα hard keys μαλλον είναi χαλασμένο.Υπάρχει η πλακετα και το πίσω μέρος. Μνημες λαπτοπ Εφυγαν @polog40 DDR1/256 > 2TEM DDR2/256 > 3TEM DDR2/512 > 5TEM Mνημες PC @Fat_Gaming DDR1/256 > 3ΤΕΜ * 7τμχ μετασχηματιστες 9v-200mA HANDSFREE,πιθανότατα απο (αρχαίο) Ericsson σειρα 2xx ή 3xx Web camera creative pd1000 *Καμερα για παλια κινητα ΝΟΚΙΑ μοντελο HS-1Cv @barbariangr Παλιές καρτες γραφικών @Fat_Gaming 1.AGP creative ct6930 2.Καρτα τηλεορασης pci vs-ltv883rf 3.Καρτα γραφικων agp TNT2 m64 32mb (αγνωστη κατασταση όλων) Χειριστηριο παιχνιδιων (προσοχη! Η σύνδεση ειναι gameport) CPU AMD για LAPTOP 2 TEM. TMDTL64HAXSDM http://www.cpu-world.com/CPUs/K8/AMD-Turion 64 X2 Mobile technology TL-64 - TMDTL64HAX5DM.html Παλιό μοντεμακι pci MODEM PCI ΠΑΛΙΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ (ΠΑΛΙΟ-ΦΤΗΝΟ!!-ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΟ) Tablet turbox Breeze IV kai W768.Ειναι ψιλοβανδαλισμενα.Δεν εχουν μπαταριες και το 768 εχει σπασμενη οθονη.(χωρις φορτιστες) Όλα τα παραπάνω είναι σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση Θα προτιμηθούν μέλη που έχουν γενικότερα συμμετοχή στο φορουμ και έχουν χαρισει αντικείμενα. Επίσης θα προτιμούσα να τα πάρουν περισσότεροι από ένας και άτομα που πιθανότατα να τα χρησιμοποιήσουν. Εχω το δικαίωμα να επιλέξω σε ποιον θα δώσω ειδικά εαν παλαιότερα εχω παρει κάτι απο αυτόν.Αποστολές δεν κάνω. Αλεξιπτωτιστές αποκλείονται.Παραλαβές απογεύματα από Ν. Σμύρνη, βράδια νωρίς και αργίες από Κυψέλη/Γαλάτσι. Post εδω και υστερα πμ Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2019 από Crybal 1
barbariangr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 31 λεπτά πριν, Crybal είπε Ανανεωση... 21/10/19 Χαρίζονται Ποτήρια κρασιου γευσιγνωσίας αλλά και κολονάτα απο γυαλί ή κρυσταλλίνη.Δεν υπάρχουν σετ,ειναι σκορπια απο διαφορες αγορές ή εκδηλώσεις. Βαση φορτισης για Playstation (δεν ειναι δικια μου και δεν ξερω εαν λειτουργει) Walkman sony.To ανοιξα να το φτιαξω γιατι επαιζε αργα και με διακοπες...δεν το ξανακλεισα ποτε! Κινητο Sansung Α5 2015 (μη χαιρεστε..)...βανδαλισμενο μετά από πτώση σε νερό. Οθόνη καταστράφηκε (την κατέστρεψα δηλ) ,μπαταρια δεν υπάρχει,το κάτω module που εχει τα hard keys μαλλον είναi χαλασμένο.Υπάρχει η πλακετα και το πίσω μέρος. Μνημες λαπτοπ DDR1/256 > 2TEM DDR2/256 > 3TEM DDR2/512 > 5TEM Mνημες PC DDR1/256 > 3ΤΕΜ * 7τμχ μετασχηματιστες 9v-200mA HANDSFREE,πιθανότατα απο (αρχαίο) Ericsson σειρα 2xx ή 3xx Web camera creative pd1000 *Καμερα για παλια κινητα ΝΟΚΙΑ μοντελο HS-1C Παλιές καρτες γραφικών 1.AGP creative ct6930 2.Καρτα τηλεορασης pci vs-ltv883rf 3.Καρτα γραφικων agp TNT2 m64 32mb (αγνωστη κατασταση όλων) Χειριστηριο παιχνιδιων (προσοχη! Η σύνδεση ειναι gameport) CPU AMD για LAPTOP 2 TEM. TMDTL64HAXSDM http://www.cpu-world.com/CPUs/K8/AMD-Turion 64 X2 Mobile technology TL-64 - TMDTL64HAX5DM.html Παλιό μοντεμακι pci MODEM PCI ΠΑΛΙΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ (ΠΑΛΙΟ-ΦΤΗΝΟ!!-ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΟ) Tablet turbox Breeze IV kai W768.Ειναι ψιλοβανδαλισμενα.Δεν εχουν μπαταριες και το 768 εχει σπασμενη οθονη.(χωρις φορτιστες) Όλα τα παραπάνω είναι σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση Θα προτιμηθούν μέλη που έχουν γενικότερα συμμετοχή στο φορουμ και έχουν χαρισει αντικείμενα. Επίσης θα προτιμούσα να τα πάρουν περισσότεροι από ένας και άτομα που πιθανότατα να τα χρησιμοποιήσουν. Εχω το δικαίωμα να επιλέξω σε ποιον θα δώσω ειδικά εαν παλαιότερα εχω παρει κάτι απο αυτόν.Αποστολές δεν κάνω. Αλεξιπτωτιστές αποκλείονται.Παραλαβές απογεύματα από Ν. Σμύρνη, βράδια νωρίς και αργίες από Κυψέλη/Γαλάτσι. Post εδω και υστερα πμ καλησπέρα φίλε μου. παρόλο που είμαι χρόνια στο insomnia πριν λίγες μέρες είδα για το συγκεκριμένο post. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω προλάβει να βγάλω κάτι για να δώσω. αν σου περισσέψει θα ήθελα την κάμερα της Nokia (κυρίως για συναισθηματικούς λόγους μιας και την έχω και μου την έκοψε η μικρή μου κόρη). Δες το και ενημέρωσε με. Σε ευχαριστώ.
Doubt Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Στις 20/10/2019 στις 1:42 ΜΜ, papars είπε Canon LIDE 100 scanner. Λειτουργεί αλλά μέχρι τα XP. Παρέλαβα κι ευχαριστώ πολύ.
Locke_John Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Crybal είπε Ανανεωση... 21/10/19 Χαρίζονται Ποτήρια κρασιου γευσιγνωσίας αλλά και κολονάτα απο γυαλί ή κρυσταλλίνη.Δεν υπάρχουν σετ,ειναι σκορπια απο διαφορες αγορές ή εκδηλώσεις. Βαση φορτισης για Playstation (δεν ειναι δικια μου και δεν ξερω εαν λειτουργει) Walkman sony.To ανοιξα να το φτιαξω γιατι επαιζε αργα και με διακοπες...δεν το ξανακλεισα ποτε! Κινητο Sansung Α5 2015 (μη χαιρεστε..)...βανδαλισμενο μετά από πτώση σε νερό. Οθόνη καταστράφηκε (την κατέστρεψα δηλ) ,μπαταρια δεν υπάρχει,το κάτω module που εχει τα hard keys μαλλον είναi χαλασμένο.Υπάρχει η πλακετα και το πίσω μέρος. Μνημες λαπτοπ DDR1/256 > 2TEM DDR2/256 > 3TEM DDR2/512 > 5TEM Mνημες PC DDR1/256 > 3ΤΕΜ * 7τμχ μετασχηματιστες 9v-200mA HANDSFREE,πιθανότατα απο (αρχαίο) Ericsson σειρα 2xx ή 3xx Web camera creative pd1000 *Καμερα για παλια κινητα ΝΟΚΙΑ μοντελο HS-1C Παλιές καρτες γραφικών 1.AGP creative ct6930 2.Καρτα τηλεορασης pci vs-ltv883rf 3.Καρτα γραφικων agp TNT2 m64 32mb (αγνωστη κατασταση όλων) Χειριστηριο παιχνιδιων (προσοχη! Η σύνδεση ειναι gameport) CPU AMD για LAPTOP 2 TEM. TMDTL64HAXSDM http://www.cpu-world.com/CPUs/K8/AMD-Turion 64 X2 Mobile technology TL-64 - TMDTL64HAX5DM.html Παλιό μοντεμακι pci MODEM PCI ΠΑΛΙΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ (ΠΑΛΙΟ-ΦΤΗΝΟ!!-ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΟ) Tablet turbox Breeze IV kai W768.Ειναι ψιλοβανδαλισμενα.Δεν εχουν μπαταριες και το 768 εχει σπασμενη οθονη.(χωρις φορτιστες) Όλα τα παραπάνω είναι σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση Θα προτιμηθούν μέλη που έχουν γενικότερα συμμετοχή στο φορουμ και έχουν χαρισει αντικείμενα. Επίσης θα προτιμούσα να τα πάρουν περισσότεροι από ένας και άτομα που πιθανότατα να τα χρησιμοποιήσουν. Εχω το δικαίωμα να επιλέξω σε ποιον θα δώσω ειδικά εαν παλαιότερα εχω παρει κάτι απο αυτόν.Αποστολές δεν κάνω. Αλεξιπτωτιστές αποκλείονται.Παραλαβές απογεύματα από Ν. Σμύρνη, βράδια νωρίς και αργίες από Κυψέλη/Γαλάτσι. Post εδω και υστερα πμ Θα με ενδιέφεραν μερικά από τα ποτήρια κρασιού. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Fat_Gaming Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, Crybal είπε Ανανεωση... 21/10/19 Χαρίζονται Ποτήρια κρασιου γευσιγνωσίας αλλά και κολονάτα απο γυαλί ή κρυσταλλίνη.Δεν υπάρχουν σετ,ειναι σκορπια απο διαφορες αγορές ή εκδηλώσεις. Βαση φορτισης για Playstation (δεν ειναι δικια μου και δεν ξερω εαν λειτουργει) Walkman sony.To ανοιξα να το φτιαξω γιατι επαιζε αργα και με διακοπες...δεν το ξανακλεισα ποτε! Κινητο Sansung Α5 2015 (μη χαιρεστε..)...βανδαλισμενο μετά από πτώση σε νερό. Οθόνη καταστράφηκε (την κατέστρεψα δηλ) ,μπαταρια δεν υπάρχει,το κάτω module που εχει τα hard keys μαλλον είναi χαλασμένο.Υπάρχει η πλακετα και το πίσω μέρος. Μνημες λαπτοπ DDR1/256 > 2TEM DDR2/256 > 3TEM DDR2/512 > 5TEM Mνημες PC DDR1/256 > 3ΤΕΜ * 7τμχ μετασχηματιστες 9v-200mA HANDSFREE,πιθανότατα απο (αρχαίο) Ericsson σειρα 2xx ή 3xx Web camera creative pd1000 *Καμερα για παλια κινητα ΝΟΚΙΑ μοντελο HS-1C Παλιές καρτες γραφικών 1.AGP creative ct6930 2.Καρτα τηλεορασης pci vs-ltv883rf 3.Καρτα γραφικων agp TNT2 m64 32mb (αγνωστη κατασταση όλων) Χειριστηριο παιχνιδιων (προσοχη! Η σύνδεση ειναι gameport) CPU AMD για LAPTOP 2 TEM. TMDTL64HAXSDM http://www.cpu-world.com/CPUs/K8/AMD-Turion 64 X2 Mobile technology TL-64 - TMDTL64HAX5DM.html Παλιό μοντεμακι pci MODEM PCI ΠΑΛΙΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ (ΠΑΛΙΟ-ΦΤΗΝΟ!!-ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΟ) Tablet turbox Breeze IV kai W768.Ειναι ψιλοβανδαλισμενα.Δεν εχουν μπαταριες και το 768 εχει σπασμενη οθονη.(χωρις φορτιστες) Όλα τα παραπάνω είναι σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση Θα προτιμηθούν μέλη που έχουν γενικότερα συμμετοχή στο φορουμ και έχουν χαρισει αντικείμενα. Επίσης θα προτιμούσα να τα πάρουν περισσότεροι από ένας και άτομα που πιθανότατα να τα χρησιμοποιήσουν. Εχω το δικαίωμα να επιλέξω σε ποιον θα δώσω ειδικά εαν παλαιότερα εχω παρει κάτι απο αυτόν.Αποστολές δεν κάνω. Αλεξιπτωτιστές αποκλείονται.Παραλαβές απογεύματα από Ν. Σμύρνη, βράδια νωρίς και αργίες από Κυψέλη/Γαλάτσι. Post εδω και υστερα Ενδιαφέρομαι για μνήμες κάρτες γραφικών και το controller Μπορείς να μου δώσεις οποία θες Ευχαριστω
grmarine96 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται τα παρακάτω: 1) Τρία δορυφορικά πιάτα διαστάσεων: 2χ 60χ70εκ, 1χ70χ80εκ μαζί με τις βάσεις στήριξής τους και τα lnb τους κατάλληλα για NOVA 2) Μικρό ψυγείο arctic, το οποίο όμως δεν είναι όπως στη φωτογραφία καθώς εχει πιάσει κάποιες σκουριές μπροστά και στα πλαϊνά μέρη του. Παραλαβή από το χώρο μου, Τολό Αργολίδας Ευχαριστώ Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2019 από grmarine96
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 4 λεπτά πριν, grmarine96 είπε Χαρίζονται τα παρακάτω: 1) Βάση για μικρή τηλεόραση περίπου 14 ιντσών. Η αποστολή θα γίνει με δέμα ΕΛΤΑ κατόπιν κατάθεσης 4€ σε τραπεζικό μου λογαριασμό 2) Τρία δορυφορικά πιάτα διαστάσεων: 2χ 60χ70εκ, 1χ70χ80εκ μαζί με τις βάσεις στήριξής τους και τα lnb τους κατάλληλα για NOVA 3) Μικρό ψυγείο arctic, το οποίο όμως δεν είναι όπως στη φωτογραφία καθώς εχει πιάσει κάποιες σκουριές μπροστά και στα πλαϊνά μέρη του. Για τα 2) και 3) παραλαβή από το χώρο μου, Τολό Αργολίδας Ευχαριστώ καλησπερα με ενδιαφερει η βαση τηλεορασεις στλελνω πμ.
grmarine96 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, KaRLoSSaLoNiKa είπε καλησπερα με ενδιαφερει η βαση τηλεορασεις στλελνω πμ. Δική σου φίλε μου Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2019 από grmarine96
Doubt Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 12/6/2019 στις 2:21 ΜΜ, orfibous είπε Scanner Trust direct webscan 19200 έχει θέμα κάπου κολλάει η λάμπα και δεν σκανάρει για ανταλλακτικά η επισκευή Τελικά δεν ασχολήθηκα, ούτε βρήκα κάποιον να το επισκευάσει. Διαθέσιμο για όποιον ενδιαφέρεται, κέντρο (Ομόνοια) ή Αιγάλεω. ΔΟΘΗΚΕ Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2019 από Doubt
dangar Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Μόλις παρέλαβα το πολυμηχάνημα. Ευχαριστώ τον Κώστα ( kontow ) για την προσφορά του και την υπομονή του!
Προτεινόμενες αναρτήσεις