serdakis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 54 λεπτά πριν, papars είπε Για σήμερα βρήκα χρόνο για αυτά. Είναι σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση και χωρίς τους δέκτες τους. Υποθέτω ότι μας έμειναν γιατί έχουν γίνει τα πλαστικά "βελούδα" χάλια - κολλώδες και μυξώδες. Ακόμα και με τα γάντια που τα έπιασα κόλλαγαν. Προσπάθησα να κάνω κάτι μήπως κρατήσω κάτι για εμένα αλλά δεν βρήκα κάτι που να βγάζει αυτή την αηδία με ευκολία χωρίς να χαλάει το υπόστρωμα. Οπότε χάσιμο για εμένα κέρδος για κάποιον άλλο. Σε κάποια λείπουν πλήκτρα και τους περισσεύει η βρωμιά.... Δεν με ενδιαφερει κατι απο αυτα, αλλα οποιος θελει να τα καταθαρισει, εχω βρει οτι με μπολικο οινοπνευμα και μια πετσετα μπανιου καθαριζουν καλα
staman007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Εγώ τα πληκτρολόγια και τα ποντίκια μου τα λύνω κάθε 3μηνο περίπου και τα τρίβω με μία οδοντόβουρτσα με σαπούνι. Γίνονται σαν καινούρια πραγματικά! 1
Τέρης Α. Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 33 λεπτά πριν, staman007 είπε Εγώ τα πληκτρολόγια και τα ποντίκια μου τα λύνω κάθε 3μηνο περίπου και τα τρίβω με μία οδοντόβουρτσα με σαπούνι. Γίνονται σαν καινούρια πραγματικά! Κι εγώ αυτό περίπου κάνω, σε κάτι PS/2 του '90.
Doubt Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, papars είπε Canon LIDE 100 scanner. Λειτουργεί αλλά μέχρι τα XP. Στέλνω π.μ.
lock Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Χαρίζω το παρακάτω modem. Έχει πάνω από 10 χρόνια να λειτουργήσει αλλά λογικά είναι οκ. Παραλαβή μόνο από Αιγάλεω, δεν αξίζει να ασχοληθώ με αποστολές. Αν δε φύγει μέχρι Τρίτη πάει για ανακυκλωση 2
jimmysss! Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, papars είπε Για σήμερα βρήκα χρόνο για αυτά. Είναι σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση και χωρίς τους δέκτες τους. Υποθέτω ότι μας έμειναν γιατί έχουν γίνει τα πλαστικά "βελούδα" χάλια - κολλώδες και μυξώδες. Ακόμα και με τα γάντια που τα έπιασα κόλλαγαν. Προσπάθησα να κάνω κάτι μήπως κρατήσω κάτι για εμένα αλλά δεν βρήκα κάτι που να βγάζει αυτή την αηδία με ευκολία χωρίς να χαλάει το υπόστρωμα. Οπότε χάσιμο για εμένα κέρδος για κάποιον άλλο. Σε κάποια λείπουν πλήκτρα και τους περισσεύει η βρωμιά.... Είναι λοιπόν τα παρακάτω: Canon LIDE 100 scanner. Λειτουργεί αλλά μέχρι τα XP. Logitech classic keyboard 200 Logitech MX5500 Logitech MX3200 Logitech Wave keyboard Logitech Wireless mouse χωρίς καπάκι μπαταριών Microsoft wireless desktop receiver 3.1A Microsoft wireless mouse 5000. Αυτό έχει κάποιο receiver αλλά ιδέα δεν έχω αν είναι το δικό του. Γράψτε εδώ τι θέλετε και μετά PM. Παραλαβή από το χώρο μου στην Αγία Παρασκευή. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ενδιαφερομαι για ενα απο αυτα: Logitech MX5500 Logitech MX3200 Logitech Wave keyboard ιδανικα θα ηθελα να δω αν ταιριαζει με κανενα απο τα receiver που εχω ή με bluetooth για να τα δωσω στα ξαδερφια μου που λιωνουν στα PCs ακομα
SilverMachine Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, papars είπε Για σήμερα βρήκα χρόνο για αυτά. Είναι σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση και χωρίς τους δέκτες τους. Υποθέτω ότι μας έμειναν γιατί έχουν γίνει τα πλαστικά "βελούδα" χάλια - κολλώδες και μυξώδες. Ακόμα και με τα γάντια που τα έπιασα κόλλαγαν. Προσπάθησα να κάνω κάτι μήπως κρατήσω κάτι για εμένα αλλά δεν βρήκα κάτι που να βγάζει αυτή την αηδία με ευκολία χωρίς να χαλάει το υπόστρωμα. Οπότε χάσιμο για εμένα κέρδος για κάποιον άλλο. Σε κάποια λείπουν πλήκτρα και τους περισσεύει η βρωμιά.... Είναι λοιπόν τα παρακάτω: Canon LIDE 100 scanner. Λειτουργεί αλλά μέχρι τα XP. Logitech classic keyboard 200 Logitech MX5500 Logitech MX3200 Logitech Wave keyboard Logitech Wireless mouse χωρίς καπάκι μπαταριών Microsoft wireless desktop receiver 3.1A Microsoft wireless mouse 5000. Αυτό έχει κάποιο receiver αλλά ιδέα δεν έχω αν είναι το δικό του. Γράψτε εδώ τι θέλετε και μετά PM. Παραλαβή από το χώρο μου στην Αγία Παρασκευή. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Το σκανερακι κ τα ποντικια θα με ενδιαφεραν. στελνω.
ZaChris Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 ηλεκτρικο dremel 400w μαλλον καμενο. δεν λειτουργει. αν το χρειαζεται καποιος για εξαρτηματα παραλαβη απο ζωγραφου αν ενδιαφερεται καποιος μου στελνει πμ 2
Fat_Gaming Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, papars είπε Για σήμερα βρήκα χρόνο για αυτά. Είναι σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση και χωρίς τους δέκτες τους. Υποθέτω ότι μας έμειναν γιατί έχουν γίνει τα πλαστικά "βελούδα" χάλια - κολλώδες και μυξώδες. Ακόμα και με τα γάντια που τα έπιασα κόλλαγαν. Προσπάθησα να κάνω κάτι μήπως κρατήσω κάτι για εμένα αλλά δεν βρήκα κάτι που να βγάζει αυτή την αηδία με ευκολία χωρίς να χαλάει το υπόστρωμα. Οπότε χάσιμο για εμένα κέρδος για κάποιον άλλο. Σε κάποια λείπουν πλήκτρα και τους περισσεύει η βρωμιά.... Είναι λοιπόν τα παρακάτω: Canon LIDE 100 scanner. Λειτουργεί αλλά μέχρι τα XP. Logitech classic keyboard 200 Logitech MX5500 Logitech MX3200 Logitech Wave keyboard Logitech Wireless mouse χωρίς καπάκι μπαταριών Microsoft wireless desktop receiver 3.1A Microsoft wireless mouse 5000. Αυτό έχει κάποιο receiver αλλά ιδέα δεν έχω αν είναι το δικό του. Γράψτε εδώ τι θέλετε και μετά PM. Παραλαβή από το χώρο μου στην Αγία Παρασκευή. Απόκρυψη περιεχομένων Γεια σας ενδιαφέρομαι για εν πληκτρολόγιο και ένα ποντικι
BOYXBA Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) .. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2019 από BOYXBA λαθος
Pegasus54 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ZaChris είπε ηλεκτρικο dremel 400w μαλλον καμενο. δεν λειτουργει. αν το χρειαζεται καποιος για εξαρτηματα παραλαβη απο ζωγραφου αν ενδιαφερεται καποιος μου στελνει πμ Αν τυχόν υπάρχει με ενδιαφέρει Διόρθωση: Άκυρο, τσέκαρα το δικό μου. Δεν μου κάνει. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2019 από Pegasus54
Προτεινόμενες αναρτήσεις