jonkyr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Στις 11/10/2019 στις 12:40 ΠΜ, jonkyr είπε Βιβλία μέρος 2ο: ECDL, δεν ξέρω πότε έχει κυκλοφορήσει, αλλά με Office 2002 στη ράχη των βιβλίων αντιλαμβάνεστε ότι είναι λίγο παλιά. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Επίσης, ένα πακέτο dvd (κλειστό, με τη ζελατίνα) του διακεκριμένου επιστήμονα μπουρδολόγου βολευτή Λιακ. Παρακαλώ μην ρωτήσετε πώς και γιατί, δεν θυμάμαι. Επίσης, δεν θέλω να προσπαθήσω να ανασύρω τις σχετικές μνήμες από τον εγκέφαλό μου από φόβο μήπως ντραπώ πολύ. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Καθημερινές στα (πολύ) βόρεια προάστια - Κεφαλάρι, Κηφισιά η βάση μου. Αργά το απόγευμα και ΣΚ νότια (Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα, Συγγρού, Νέο Κόσμο, εκεί πάνω-κάτω). Προτιμώ τα νότια, επειδή στα βόρεια ζορίζομαι να βρω ελεύθερο χρόνο λόγω εργασίας, αλλά κάπως θα την βολέψω. Αν υπάρξει ενδιαφερόμενος που τα θέλει όλα μαζί, τα πήρε κι έφυγε. Δεν έχω χρόνο για πολλά και διαφορετικά ραντεβού, όπως εξηγώ παραπάνω. Α, ναι, ξέχασα: εκτός από ποστ εδώ, στείλτε και πμ διότι δεν παρακολουθώ 24/7 το νήμα Καλό βράδυ. Ο Λιακό κλείδωσε σε συμφορουμίτη. Υπάρχουν ακόμα τα βιβλία ECDL.
BLISS Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, roybatty είπε Χαρίζεται Pentium E5300 για socket 775.Παραλαβή Θεσσαλονίκη κεντρικά. Δηλώνω ενδιαφέρον προς αντικατάσταση ενος Ε2180 που έχω τώρα σε εφεδρικό σύστημα. Μπορώ και να ανταλλάξω τον δικό μου επεξεργαστή, αν τον θέλετε. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2019 από BLISS
roybatty Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, BLISS είπε Δηλώνω ενδιαφέρον προς αντικατάσταση ενος Ε2180 που έχω τώρα σε εφεδρικό σύστημα. Μπορώ και να ανταλλάξω τον δικό μου επεξεργαστή, αν τον θέλετε. Ευχαριστώ. Στείλε μου σε πμ τι motherboard έχεις να δω αν μπορώ να σε βολέψω και εσένα με κάτι.
Locke_John Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 @360city ευχαριστώ πολύ για τα γυαλιά και τον φορτιστή (και το καφεδάκι ) 1
Fuel7 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους O E-Tic και ο Thecyanmonkey1234ever Παρέλαβαν τα πράγματα τους ήδη Περιμένω αλλα 2 ατομα να παραλάβουν Εχουν Περισέψει τα εξης! φανάρι απο Huyndai Accent RH 1η 2η γενια. Sony Ericsson W580i δουλευει αψογα εχει θεμα με την κορνιζα η οποια φευγει φτιαχνεται ομως. Alcatel OT-209 χωρις μπαταρια και φορτιστη Σετ ακουστικων της Sony Ericsson 3 Μοντεμ TG585 V7 2 σε κουτι 1 χωρίς ΙΚΕΑ Observator βαση στηριξης CRT τηλεορασης 1 συσκευασια με γυαλι για Samsung Galaxy S3 1 επιγονατιδα μέγεθους Medium Ποντικι MS optical mouse 2.0 χωρίς δέκτη. Canon Pixma 3550 δουλεύει άψογα,εμφανιζει κάποιοες γραμμές στην εκτύπωση. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2019 από Fuel7
HateMe Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Fuel7 είπε Καλησπέρα σε όλους O E-Tic και ο Thecyanmonkey1234ever Παρέλαβαν τα πράγματα τους ήδη Περιμένω αλλα 2 ατομα να παραλάβουν Εχουν Περισέψει τα εξης! φανάρι απο Huyndai Accent RH 1η 2η γενια. Sony Ericsson W580i δουλευει αψογα εχει θεμα με την κορνιζα η οποια φευγει φτιαχνεται ομως. Alcatel OT-209 χωρις μπαταρια και φορτιστη Σετ ακουστικων της Sony Ericsson 3 Μοντεμ TG585 V7 2 σε κουτι 1 χωρίς ΙΚΕΑ Observator βαση στηριξης CRT τηλεορασης 1 συσκευασια με γυαλι για Samsung Galaxy S3 1 επιγονατιδα μέγεθους Medium Ποντικι MS optical mouse 2.0 χωρίς δέκτη. Canon Pixma 3550 δουλεύει άψογα,εμφανιζει κάποιοες γραμμές στην εκτύπωση. Καλησπέρα, απ ότι βλέπω είσαι Πειραιά. Με ενδιαφέρει ένα απ τα ρουτεράκια μιας και το ZTE 108N που έχω, τα φτύνει. Μένω Σαλαμίνα, δεν έχω αυτοκίνητο και κάθε μέρα σχεδόν, πάω πρωινές ώρες Ηλεκτρικό ώστε να πάω Πανόρμου για δουλειά. Αν μπορεί κάποιος άλλος που θα πάρει κάποιο απ τα ρούτερ και μπορεί να βρεθεί μαζί μου στον ηλεκτρικό η σε κάποια στάση του Μετρό σε άλλη περιοχή, θα ήταν καλά. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2019 από HateMe
Kostas.karras Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Χαριζεται https://www.philips.ie/c-p/42PF5321_12/42-inch-plasma/specifications χαρισμενη απο μελος, ηταν χαλασσμενη, αλλαχτηκαν καποιοι πυκνωτες που ηταν φουσκωμενοι, δουλεψε λιγο καιρο, και τωρα τα ιδια, λογικα θελουν και οι υπολοιποι. ΔΕΝ θα ασχοληθω για κανενα λογο, οποιος εχει ορεξη, ας ασχοληθει! Προτεραιοτητα σε οποιον παραλαβη αμμεσα. Θα μπει και σε διπλανο forum. 1
Alxnks Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, Fuel7 είπε Καλησπέρα σε όλους O E-Tic και ο Thecyanmonkey1234ever Παρέλαβαν τα πράγματα τους ήδη Περιμένω αλλα 2 ατομα να παραλάβουν Εχουν Περισέψει τα εξης! φανάρι απο Huyndai Accent RH 1η 2η γενια. Sony Ericsson W580i δουλευει αψογα εχει θεμα με την κορνιζα η οποια φευγει φτιαχνεται ομως. Alcatel OT-209 χωρις μπαταρια και φορτιστη Σετ ακουστικων της Sony Ericsson 3 Μοντεμ TG585 V7 2 σε κουτι 1 χωρίς ΙΚΕΑ Observator βαση στηριξης CRT τηλεορασης 1 συσκευασια με γυαλι για Samsung Galaxy S3 1 επιγονατιδα μέγεθους Medium Ποντικι MS optical mouse 2.0 χωρίς δέκτη. Canon Pixma 3550 δουλεύει άψογα,εμφανιζει κάποιοες γραμμές στην εκτύπωση. Με ενδιαφέρει ένα από τα: 3 Μοντεμ TG585 V7 2 σε κουτι 1 χωρίς
Fuel7 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, HateMe είπε Καλησπέρα, απ ότι βλέπω είσαι Πειραιά. Με ενδιαφέρει ένα απ τα ρουτεράκια μιας και το ZTE 108N που έχω, τα φτύνει. Μένω Σαλαμίνα, δεν έχω αυτοκίνητο και κάθε μέρα σχεδόν, πάω πρωινές ώρες Ηλεκτρικό ώστε να πάω Πανόρμου για δουλειά. Αν μπορεί κάποιος άλλος που θα πάρει κάποιο απ τα ρούτερ και μπορεί να βρεθεί μαζί μου στον ηλεκτρικό η σε κάποια στάση του Μετρό σε άλλη περιοχή, θα ήταν καλά. Εαν καποιος μπορει να σε εξυπηρετησει καλως ειδαλως; αφου σκας μυτη πειραια διπλα εισαι μπες μια στο 906 να ερθει να το παραλαβεις ενα τεταρτακι με μιση ωρα θα κανεις
HateMe Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Fuel7 είπε Εαν καποιος μπορει να σε εξυπηρετησει καλως ειδαλως; αφου σκας μυτη πειραια διπλα εισαι μπες μια στο 906 να ερθει να το παραλαβεις ενα τεταρτακι με μιση ωρα θα κανεις Θα το δούμε γιατί το πρόγραμμα μου είναι περίεργο. Σε φάση ξυπνάω 5 το πρωί, φεύγω 5:30 απ το σπίτι ώστε να είμαι 7:30 Πανόρμου. Κυριολεκτικά δεν έχω χρόνο ούτε να φάω (νταξ, έχω σε ένα απ τα διαλλείματα) Ελπίζω κάποιος απ τα παιδιά που θα πάρει, να μπορεί να με εξυπηρετήσει κάπως.
odystam Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Kostas.karras είπε Χαριζεται https://www.philips.ie/c-p/42PF5321_12/42-inch-plasma/specifications χαρισμενη απο μελος, ηταν χαλασσμενη, αλλαχτηκαν καποιοι πυκνωτες που ηταν φουσκωμενοι, δουλεψε λιγο καιρο, και τωρα τα ιδια, λογικα θελουν και οι υπολοιποι. ΔΕΝ θα ασχοληθω για κανενα λογο, οποιος εχει ορεξη, ας ασχοληθει! Προτεραιοτητα σε οποιον παραλαβη αμμεσα. Θα μπει και σε διπλανο forum. Καλησπέρα, περιοχή?
ExTaCy1337 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Λοιπον παμε ξανα, εχουν περισσεψει καποια πραγματα που χαριζω, τα ξανα ανεβαζω. Τα κουτια απο Apple iPod Pro και Macbook Pro. το cd-player της Sony (θυμάμαι ότι δούλευε - χρόνια στην αποθήκη) κρατημενο για @kstgr Powertech ATX-450W τροφοδοτικο (Δεν το δοκιμασα απ'οτι ειπε ο @Neuro22 εφαγε κεραυνο και δεν λειτουργει). 3com officeconnect 8 ethernet hub (Δωθηκε @retroman3) Ενα σεσουαρ δεν δουλευει. Τα ακουστικα στην φωτογραφια. Αυτά ούτε ξέρω πως και αν δουλεύουν τα έβαλα στο USB του υπολογιστή δεν ανοίγε κανένα λαμπάκι απλά μου φαίνεται περίεργο ότι κανένα δεν ανάβει ίσως κάνω κάτι εγώ λάθος. Δεν τα είχα προλάβει αυτά τα ηλεκτρονικά! οθονη Phillips 170S χωρις καλώδιο. Παίρνει αυτο που έχει και το τροφοδοτικό του υπολογιστή. Λειτουργει αλλα εχει κατι περιεργα πανω στην οθονη. Υ.Γ. Κατι που ξεχασα. Epson BX305F Βανδαλισμενος! Χαριζω εκτυπωτη Epson BX305F, πηγα και αγορασα μαυρο μελανι και το εβαλα και δεν εκτυπωνε ουτε με καθαρισμους ουτε με τιποτα. Οποτε αποφασισα να το λυσω και να καθαρισω μονη της την κεφαλη, τελικα τα καταφερα ( δεν βρηκα πληροφοριες στο ιντερνετ) αλλα εσπασα κατι πλαστικα κτλ, δουλεψε για λιγο, το μαυρο εγινε μπαρουτι εκτυπωνε καλυτερα απο τα τελευταια χρονια. Μετα απο λιγο μου εβγαζε σφαλμα εκτυπωτη και δεν εκανε τιποτα. Στον υπολογιστη εγραφε να ανοιξω το scanner και να βγαλω το μπλοκαρισμενο χαρτι, πραγμα που δεν ισχυει. Τσαντιστηκα και ειπα να δοκιμασω να το λυσω ολο να δω τι θα καταλαβω. Τελικα δεν καταλαβα τιποτα, ειχαν αρπαξει κατι καλωδιοταινιες γιατι ειχε φυγει το καλλυμα οποτε δεν ξερω τι μπορει να παιχτηκε. Το βανδαλισα γιατι ητανε πολυ στενα τα πραγματα και εσπασα και αλλα.. Τελικα δεν καταφερα τιποτα.. Το χαριζω αν καποιος το θελει για ανταλλακτικα ή οποιαδηποτε χρηση, ή να μαθει πανω σε αυτο ο εκτυπωτης ειναι λυμενος σε κομματια προσπαθησα να κρατησω βιδες κτλ αλλα ολο και κατι θα εχασα. By the way Το μαυρο μελανι μεσα ειναι φρεσκο και ολοκαινουργιο (ολα συμβατα οχι γνησια). Το κιτρινο και το ροζ αν δεν κανω λαθος ειναι πολυ παλια μολις τα ανοιξα ομως. βεβαια στην εκτυπωση που εκανε μετα τον καθαρισμο κεφαλης καποια απο τα χρωματα δεν εβγαιναν Υ.Γ.² κατι ακομα. Σασι απο λαπτοπ Turbo-x W650EH Δεν ειναι σε πολυ καλη κατασταση, σπασμενο κτλ, οποιος το χρειαζεται για καποιο ανταλλακτικο. Τα πληκτρα κτλ δεν υπαρχουν, οτι φαινεται στην φωτογραφια.. Για το touchpad δεν ειμαι σιγουρος, ειναι ακομη πανω. Εχει τρυπες, κολληματα κτλ, θελει πατεντες Παραλαβη απο Δυτικη Θεσσαλονικη, θα μπουν και σε αλλο φορουμ παιδια γιατι δεν μπορω πλεον να περπατησω στο δωματιο μου δυστηχως Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2019 από ExTaCy1337
Kostas.karras Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 29 λεπτά πριν, odystam είπε Καλησπέρα, περιοχή? Πατησια, εσυ? βυρωνα-καισαριανη? 😋 1
odystam Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, Kostas.karras είπε Πατησια, εσυ? βυρωνα-καισαριανη? 😋 Ναι. Θα ερχόμουν να την πάρω αλλά είμαστε κάπως μακριά οπότε δε το βλέπω.... Ευχαριστώ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις