LLLEFTERIS Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, Beep είπε Κρίμα θα είναι στέλνω πμ Έφυγαν στον φίλο. 1
Beep Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 10 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Έφυγαν στον φίλο. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου Λευτέρη. Θα χαρώ να τα ξαναπούμε σπό κοντά. Η διαδρομή που μου σύστησες ήταν super, να είσαι καλά. 1
f2bnp Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Τα hardwareικα φύγανε, έμεινε ο καναπές-κρεβάτι 2
iPnos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Χαρίζεται κωδικός Cosmote Deals for you με λήξη 13/10 (ο άλλος πήγε στο φίλο kakofonixx). Έχει χρησιμοποιηθεί μόνο στα Village Cinemas. 1
retroman3 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 12 λεπτά πριν, iPnos είπε Χαρίζεται κωδικός Cosmote Deals for you με λήξη 13/10 (ο άλλος πήγε στο φίλο kakofonixx). Έχει χρησιμοποιηθεί μόνο στα Village Cinemas. Γεια σου φίλε μου . Με ενδιαφέρει.
MessengerOfGood Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 11 ώρες πριν, Geoisis είπε Καλησπέρα σε όλους, χαρίζεται router TP-LINK N600 (προσοχή είναι μόνο router όχι modem) και δύο καδράκια 40x40. Στέλνω δωρεάν παντού με courier αρκεί να παραλάβετε από το κατάστημα. Ενδιαφέρομαι και εγώ για το ρουτερ και μπορώ να το παραλάβω οπουδήποτε στην Αθήνα.
retroman3 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, iPnos είπε Χαρίζεται κωδικός Cosmote Deals for you με λήξη 13/10 (ο άλλος πήγε στο φίλο kakofonixx). Έχει χρησιμοποιηθεί μόνο στα Village Cinemas. Ευχαριστώ τον φίλο iPnos για τον κωδικό. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2019 από retroman3
jonkyr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Βιβλία μέρος 2ο: ECDL, δεν ξέρω πότε έχει κυκλοφορήσει, αλλά με Office 2002 στη ράχη των βιβλίων αντιλαμβάνεστε ότι είναι λίγο παλιά. Spoiler Επίσης, ένα πακέτο dvd (κλειστό, με τη ζελατίνα) του διακεκριμένου επιστήμονα μπουρδολόγου Λιακ. Παρακαλώ μην ρωτήσετε πώς και γιατί, δεν θυμάμαι. Επίσης, δεν θέλω να προσπαθήσω να ανασύρω τις σχετικές μνήμες από τον εγκέφαλό μου από φόβο μήπως ντραπώ πολύ. Spoiler Καθημερινές στα (πολύ) βόρεια προάστια - Κεφαλάρι, Κηφισιά η βάση μου. Αργά το απόγευμα και ΣΚ νότια (Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα, Συγγρού, Νέο Κόσμο, εκεί πάνω-κάτω). Προτιμώ τα νότια, επειδή στα βόρεια ζορίζομαι να βρω ελεύθερο χρόνο λόγω εργασίας, αλλά κάπως θα την βολέψω. Αν υπάρξει ενδιαφερόμενος που τα θέλει όλα μαζί, τα πήρε κι έφυγε. Δεν έχω χρόνο για πολλά και διαφορετικά ραντεβού, όπως εξηγώ παραπάνω. Α, ναι, ξέχασα: εκτός από ποστ εδώ, στείλτε και πμ διότι δεν παρακολουθώ 24/7 το νήμα Καλό βράδυ. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2019 από jonkyr 1
teledomenet Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Στις 5/10/2019 στις 12:23 ΠΜ, dpolal είπε Χαρίζονται τα κάτωθι: Nvidia GF 7600 GT (99% δεν παίζει) 😕 kai και EVGA Geforce GTS 450 Λειτουργούσε κανονικά αλλά κάθε 3-4 μήνες όταν άνοιγες το πισί δεν έδειχνε εικόνα. Αν έκλεινες το power 2-3 φορές επενερχόταν και λειτουργούσε normal για 3-4 μήνες μέχρι να το ξανακάνει. 😣 ΠΑΡΑΛΑΒΗ από Νέα Σμύρνη νορμάλ ώρες ή από Σύνταγμα, παλιό Zonars, πρωϊνές ώρες. Διαθέσιμα από Δευτέρα. Παρελαβα την καρτα μολις τωρα, ευχαριστω πολυ. 1
iPnos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Χαρίζεται κωδικός Cosmote Deals for you με λήξη 13/10 (έφυγε και ο 2ος στο φίλο retroman3).
ΛεναΛενα Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Καλησπερα παιδες!χαριζονται με αγαπη (😁) τα κατωθι φλασακια καθωτι εχω ηδη αρκετους αποθηκευτικους χωρους!ειναι φλασακια ξεχασμενα στο μαγαζι που δουλευω εδω και αρκετα χρονια και προκειμενου να πεταχτουν τα διαμορφωσα,τα καθαρισα και τα δινω!ειναι διαφορων μεγεθων και θα προτιμουσα να δοθουν ολα μαζι ή χωρισμενα σε δυο ομαδες...για Θεσσαλονικη ΜΟΝΟ. Ευχαριστω! 5
LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 4 λεπτά πριν, ΛεναΛενα είπε Καλησπερα παιδες!χαριζονται με αγαπη (😁) τα κατωθι φλασακια καθωτι εχω ηδη αρκετους αποθηκευτικους χωρους!ειναι φλασακια ξεχασμενα στο μαγαζι που δουλευω εδω και αρκετα χρονια και προκειμενου να πεταχτουν τα διαμορφωσα,τα καθαρισα και τα δινω!ειναι διαφορων μεγεθων και θα προτιμουσα να δοθουν ολα μαζι ή χωρισμενα σε δυο ομαδες...για Θεσσαλονικη ΜΟΝΟ. Ευχαριστω! Καλησπερα με ενδιαφερουν αν τελικα μπορεις να τα στειλεις.
pantelikas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Να περάσω να πάρω ένα -δύο μιας και τα ξεχνάω κι εγώ κατά καιρούς σε καταστήματα που επισκέπτομαι;
ΛεναΛενα Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Καλησπερα με ενδιαφερουν αν τελικα μπορεις να τα στειλεις. Κοιτα, αν βρεθει καποιος απο εδω ντοπιος θα του τα δωσω, εκτος και αν δεν τα θελησει ολα οποτε και θα σου στειλω τα υπολοιπα! Μόλις τώρα, pantelikas είπε Να περάσω να πάρω ένα -δύο μιας και τα ξεχνάω κι εγώ κατά καιρούς σε καταστήματα που επισκέπτομαι; Φυσικα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις