Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 41 λεπτά πριν, 360city είπε Να με συγχωρέσουν οι Op αλλά επειδή πρέπει να δώσω μια απάντηση, δεν θέλω να θυμάμαι ούτε την πρώην ούτε τα λάθη μου. Όταν κάνω κάτι με την καρδιά μου δεν το θεωρώ λάθος, αν δεν το εκτιμά ο άλλος τότε άλλος κάνει λάθος. Για να μην φάω κράξιμο αύριο θα βγει λειτουργικό κινητουλι μόλις τελειώσω το φορματ. LG E400, μικρή οθόνη μικρή μνήμη αλλά είναι ΟΚ για απλό τηλεφωνικό. Η μπαταρία ακόμη είναι καλή. Χρώμα μαυρο Μια ενδεικτική φωτο https://prnt.sc/pg4iw1 και χαρακτηριστικά https://m.gsmarena.com/lg_optimus_l3_e400-4461.php Εκδήλωση εδώ και διαδήλωση σε ΠΜ Δεν κρατάω προτεραιότητα, αν υπάρχουν περισσότεροι από δύο δεν κάνω προτιμήσεις διακρίσεις αλλά λοταρία ενδιαφέρομαι και εγω. ευχαριστω
teledomenet Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Στις 5/10/2019 στις 12:23 ΠΜ, dpolal είπε Χαρίζονται τα κάτωθι: Nvidia GF 7600 GT (99% δεν παίζει) 😕 kai και EVGA Geforce GTS 450 Λειτουργούσε κανονικά αλλά κάθε 3-4 μήνες όταν άνοιγες το πισί δεν έδειχνε εικόνα. Αν έκλεινες το power 2-3 φορές επενερχόταν και λειτουργούσε normal για 3-4 μήνες μέχρι να το ξανακάνει. 😣 ΠΑΡΑΛΑΒΗ από Νέα Σμύρνη νορμάλ ώρες ή από Σύνταγμα, παλιό Zonars, πρωϊνές ώρες. Διαθέσιμα από Δευτέρα. Έστειλα τρείς φορές πμ και δεν είχα καμία απάντηση. Ακυρώνω το ενδιαφέρον μου για την δευτερη καρτα.
Crybal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Στις 5/10/2019 στις 12:23 ΠΜ, dpolal είπε Χαρίζονται τα κάτωθι: Nvidia GF 7600 GT (99% δεν παίζει) 😕 kai και EVGA Geforce GTS 450 Λειτουργούσε κανονικά αλλά κάθε 3-4 μήνες όταν άνοιγες το πισί δεν έδειχνε εικόνα. Αν έκλεινες το power 2-3 φορές επενερχόταν και λειτουργούσε normal για 3-4 μήνες μέχρι να το ξανακάνει. 😣 ΠΑΡΑΛΑΒΗ από Νέα Σμύρνη νορμάλ ώρες ή από Σύνταγμα, παλιό Zonars, πρωϊνές ώρες. Διαθέσιμα από Δευτέρα. Αν τελικά ο tele ακυρωσει,θα ηθελα την 450 που τουλάχιστον λειτουργει!
teledomenet Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 6 λεπτά πριν, Crybal είπε Αν τελικά ο tele ακυρωσει,θα ηθελα την 450 που τουλάχιστον λειτουργει! Γιατι παρελαβες την πρωτη; Εγώ ακύρωσα.
sotos 1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, staman007 είπε Η 8800GT υπάρχει; Για λίγο ακόμα ναι
staman007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, sotos 1 είπε Για λίγο ακόμα ναι Ενδιαφέρομαι, στέλνω πμ
haris_216 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Κωδικός cosmote deals for you με αυριανή λήξη (9/10) Έχει χρησιμοποιηθεί μόνο στο IKEA Πρώτα post εδώ και μετά pm 1
retroman3 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 4 ώρες πριν, haris_216 είπε Κωδικός cosmote deals for you με αυριανή λήξη (9/10) Έχει χρησιμοποιηθεί μόνο στο IKEA Πρώτα post εδώ και μετά pm Γεια σου φίλε μου Με ενδιαφερει
jonkyr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, haris_216 είπε Κωδικός cosmote deals for you με αυριανή λήξη (9/10) Έχει χρησιμοποιηθεί μόνο στο IKEA Πρώτα post εδώ και μετά pm Καλησπέρα, με ενδιαφέρει κι εμένα. Δεν ξέρω πώς ακριβώς λειτουργεί η ιστορία με τον κωδικό, ενδιαφέρομαι για τα ακτοπλοϊκά της Hellenic Seaways (π.χ. αν υπάρχει η δυνατότητα διαμοιρασμού του ίδιου κωδικού και δεν χρειάζεται την συγκεκριμένη προσφορά ο συμφορουμίτης @retroman3που προηγείται). Thanks anyway για την κίνησή σου. 18 λεπτά πριν, jonkyr είπε Καλησπέρα, με ενδιαφέρει κι εμένα. Δεν ξέρω πώς ακριβώς λειτουργεί η ιστορία με τον κωδικό, ενδιαφέρομαι για τα ακτοπλοϊκά της Hellenic Seaways (π.χ. αν υπάρχει η δυνατότητα διαμοιρασμού του ίδιου κωδικού και δεν χρειάζεται την συγκεκριμένη προσφορά ο συμφορουμίτης @retroman3που προηγείται). Thanks anyway για την κίνησή σου. Να ευχαριστήσω κι από εδώ τον @Silenzio που μου έστειλε περισσευούμενο κωδικό. Συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθεί μαζί μου ο @haris_216, όμως ευχαριστώ πολύ κι εκείνον. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2019 από jonkyr 1
Kostas.karras Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Στις 6/10/2019 στις 3:07 ΜΜ, tigergreg είπε ΔΙΣΚΟΣ 2,5 1ΤΕΡΑΣ με περιεργο interface για γνωστους λογους....δεν ειναι SATA! Ειναι απο καποιο wd my passport USB3. WESTERN DIGITAL WD10TMVW-11ZSMS1 αγνωστης λειτουργικοτητας. Aμα ειστε κατσαβιδακιας δειτε στο γιουτουμπι πως τον κανετε σατα. Υπαρχει τετοιο καλωδιο στο πλαισιο με 5 ευρω!!! https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/perifereiaka-pc/kalodia-controllers-adaptors/turbo-x-kalodio-usb-3-0-gia-hdd-2-5-_2048965 Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο εφετειο αθηνας η πλατεια κανιγγος εντος 48ωρου. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ.... Στις 6/10/2019 στις 8:04 ΜΜ, omegals είπε Ενδιαφέρομαι αν δεν τον πάρει ο συνάδελφος τελικά Ευχαριστω τον ΒIGREG για τον δισκο. Παρολο αυτα, αν omegals εχεις τον ιδιο και τον χρειαζεσαι, στειλε μου πμ για να στον δωσω. 1 1
tigergreg Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 17 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε Ευχαριστω τον ΒIGREG για τον δισκο. Παρολο αυτα, αν omegals εχεις τον ιδιο και τον χρειαζεσαι, στειλε μου πμ για να στον δωσω. Ξεχασα ποιος ηταν ρε γμτ Ο φανης η ο μεγκαλς..... 1
haris_216 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, retroman3 είπε Γεια σου φίλε μου Με ενδιαφερει Σου στέλνω pm με τον κωδικό. Σκέφτηκα ότι μπορούσε να μοιραστεί και με τον άλλο φίλο που ενδιαφέρθηκε αν το θέλατε για διαφορετικά πράγματα αλλά είδα ότι του προσφέρθηκε άλλος κωδικός Οπότε, καλοφαγωτος 😊 1
odystam Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 3/10/2019 στις 1:53 ΜΜ, odystam είπε Μετά απο μια ξεκαθάριση στο σπίτι έχουμε και λέμε.... Κουτί υπολογιστή παλιό με τις βίδες του και ενα floppy drive Ποντίκι ασύρματο χωρίς το βύσμα Μικρόφωνο/ακουστικό για υπολογιστή λειτουργικό Διάφορα router μάλλον λειτουργικά Διάφορα τηλέφωνα σε μέτρια κατάσταση Έφυγαν Μπίλιες πλαστικές για αεροβόλο 8 Γουρούνες παλιές (σχεδόν 15 χρονών είναι..) Έφυγαν Κλειδαριά μικρή λογικά χαλασμένη Δύο απλά πορτοφόλια Έφυγαν Μια πλαστική κορνίζα για φωτογραφίες με γυαλί μπροστά Βάση τοίχου για crt τηλεόραση Smartband μάλλον λειτουργικό Παλιό κινητό Vodafone με οθόνη αφής αλλά χωρίς μπαταρία, ένας θεός ξέρει αν ανοίγει καν Φωτογραφίες Παραλαβή από Αθήνα, Βύρωνα στο σπίτι μου. Δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα αποστολής... Θα με διευκόλυνε αν τα έπαιρνε όλα ένα άτομο και τα μοίραζε Ακόμα διαθέσιμα για όποιον ενδιαφέρεται... Edit: έφυγαν και τα ρουτερ Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2019 από odystam 1
360city Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Καλημέρα σε ολα τα παιδια (καλά και άτακτα!) Να ευχαριστήσω όλους όσους επικοινώνησαν μαζί μου και έτσι έχουμε το τελικό αποτέλεσμα: 1. κινητό μικρό LG E400 λειτουργική κατάσταση, μπαταρία νορμαλ αντοχή , καθαρό και με "φορματ" , χωρίς φορτιστή πάει έπειτα κλήρωσης στο φίλο @Darkito στείλε ΠΜ για την παραλαβή 2. Γυαλιά POLO RAULPH LAUREN μετά απο κλήρωση πάνε στον @Locke_John , ευκαιρία να τα πάρεις μαζί με τον φορτιστή και σε καλή μεριά Λόγω ότι κάνω ανάρτηση απο το κινητό δεν έχω την ικανότητα να κάνω post το αποτέλεσμα των κληρώσεων Παραλαβή απο Γαλάτσι , Νεα Χαλκηδόνα , σταθμό Ανω Πατήσια και έπειτα επικοινωνίας και συνεννόησης 3
orenakos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 26/8/2019 στις 8:51 ΜΜ, orenakos είπε Καλησπέρα, χαρίζεται HP Deskjet F380. Τελευταία φορά δούλευε κανονικά, αλλά δεν εγγυώμαι τίποτα για τώρα. Παραλαβή από Ηλιούπολη. Ψάχνει ακόμα καινούριο σπίτι αν ενδιαφέρει κάποιον. Edit: κρατημένο για Locke_John Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2019 από orenakos 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις