f2bnp Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Στις 29/9/2019 στις 1:12 ΜΜ, f2bnp είπε Ο καναπές-κρεβάτι παραμένει διαθέσιμος! Επιπλέον, χαρίζονται τα εξής: - 2x ψύκτρες για socket 370 (https://zeppelincomputers.com/wp-content/uploads/2017/03/Intel-COOLER-For-SOCKET-370.png) - 1 ψύκτρα για socket 478 (https://esaitech.scdn6.secure.raxcdn.com/media/catalog/product/cache/e4d64343b1bc593f1c5348fe05efa4a6/I/n/Intel_Pentium-4_Socket-478_12VDC_Heat_Sink_Cooling_Fan_(C28085-001).jpg) - 1 μητρική socket 370, ASUS CUV4X-E σε εξαιρετική κατάσταση (https://the620guy.com/wp-content/uploads/2017/04/20170318-Asus_CUV4X-E_R1.05_P3_866MHz_256MB_NO_IO_3.jpg) Παραλαβή από τον χώρο μου στα Νέο Ηράκλειο. Παραμένουν διαθέσιμα
odystam Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μετά απο μια ξεκαθάριση στο σπίτι έχουμε και λέμε.... Κουτί υπολογιστή παλιό με τις βίδες του και ενα floppy drive Ποντίκι ασύρματο χωρίς το βύσμα Μικρόφωνο/ακουστικό για υπολογιστή λειτουργικό Διάφορα router μάλλον λειτουργικά Διάφορα τηλέφωνα σε μέτρια κατάσταση Έφυγαν Μπίλιες πλαστικές για αεροβόλο 8 Γουρούνες παλιές (σχεδόν 15 χρονών είναι..) Έφυγαν Κλειδαριά μικρή λογικά χαλασμένη Δύο απλά πορτοφόλια Έφυγαν Μια πλαστική κορνίζα για φωτογραφίες με γυαλί μπροστά Βάση τοίχου για crt τηλεόραση Smartband μάλλον λειτουργικό Παλιό κινητό Vodafone με οθόνη αφής αλλά χωρίς μπαταρία, ένας θεός ξέρει αν ανοίγει καν Φωτογραφίες Παραλαβή από Αθήνα, Βύρωνα στο σπίτι μου. Δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα αποστολής... Θα με διευκόλυνε αν τα έπαιρνε όλα ένα άτομο και τα μοίραζε Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2019 από odystam 2
HateMe Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 4 λεπτά πριν, odystam είπε Μετά απο μια ξεκαθάριση στο σπίτι έχουμε και λέμε.... Κουτί υπολογιστή παλιό με τις βίδες του και ενα floppy drive Ποντίκι ασύρματο χωρίς το βύσμα Μικρόφωνο/ακουστικό για υπολογιστή λειτουργικό Διάφορα router μάλλον λειτουργικά Διάφορα τηλέφωνα σε μέτρια κατάσταση Μπίλιες πλαστικές για αεροβόλο 8 Γουρούνες παλιές (σχεδόν 15 χρονών είναι..) Κλειδαριά μικρή λογικά χαλασμένη Δύο απλά πορτοφόλια Μια πλαστική κορνίζα για φωτογραφίες με γυαλί μπροστά Βάση τοίχου για crt τηλεόραση Smartband μάλλον λειτουργικό Παλιό κινητό Vodafone με οθόνη αφής αλλά χωρίς μπαταρία, ένας θεός ξέρει αν ανοίγει καν Είναι εύκολο να πεις τι ρουτερακια εχεις; Το δικό μου νομίζω πως τα φτύνει (ενα ZTE 108N)
tigergreg Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 6 λεπτά πριν, odystam είπε Διάφορα τηλέφωνα σε μέτρια κατάσταση Ενσυρματα? Ασυρματα? Κινητα? Ποσοτητα? Ευχαριστω.
odystam Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι παιδιά μισό λεπτό, δεν έχω ολοκληρώσει την ανάρτησή μου, προσπαθώ να ανεβάσω και φωτογραφίες... Edit: εντάξει, έβαλα τις λεπτομερείς... 16 λεπτά πριν, HateMe είπε Είναι εύκολο να πεις τι ρουτερακια εχεις; Το δικό μου νομίζω πως τα φτύνει (ενα ZTE 108N) Δες στις φωτογραφίες, το ένα από τα δύο πάντως δεν έχει τον φορτιστή του 14 λεπτά πριν, tigergreg είπε Ενσυρματα? Ασυρματα? Κινητα? Ποσοτητα? Ευχαριστω. Δύο ασύρματα σταθερά..Δουλεύουν απ οσο θυμάμαι αλλά τα κουμπιά δεν πατιούνται καλά Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2019 από odystam 2
adversus Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σειρά μου να χαρίσω κάτι. Χαρίζεται το HP Photosmart C4480 AIO χωρίς τα καλώδια του. Τελευταία φορά πριν κάτι μήνες που δοκιμάστηκε δούλευε κανονικά. Παραλαβή απ'τον χώρο μου ( Καλλιθέα Αθήνας ) [update] κρατημένο προς το παρόν για τον Locke_Johnn Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2019 από adversus 4
tigergreg Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Στις 03/10/2019 στις 1:53 ΜΜ, odystam είπε Διάφορα τηλέφωνα σε μέτρια κατάσταση Έφυγαν 8 Γουρούνες παλιές (σχεδόν 15 χρονών είναι..) Έφυγαν Δύο απλά πορτοφόλια Έφυγαν Ευχαριστω πολυ για τα πραγματα! 1
paylidis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 29 λεπτά πριν, tigergreg είπε Ευχαριστω πολυ για τα πραγματα! Γρήγορη γουρούνες βλέπω. Έχεις άγριες διαθέσεις;;!; 1
papars Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Υπάρχουν 2 σετ "κάγκελα με πόρτα" για περιορισμό παιδιών, ζώων κλπ Στην κάθε πόρτα, δεξιά / αριστερά, μπορούν να συνδεθούν πρόσθετα για το επιθυμητό μήκος. Νομίζω είναι 6 πρόσθετα μαζί με τα εξαρτήματά τους. Τα είχα σε διάδρομο πλάτους 1 μέτρου. Η πόρτα μαγκώνει και ανοίγει αν την σηκώσεις προς τα πάνω (δεν έχει σύρτη) που δίνει μια ευκολία στους μεγάλους να περάσουν εύκολα και γρήγορα. Παραλαβή από το χώρο μου (Αγία Παρασκευή). Στείλτε PM.
vaga1um3 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Στις 28/9/2019 στις 8:02 ΜΜ, Fuel7 είπε Με ενδιαφερουν οτι ειναι για iphone 5 Ο φιλος @Fuel7 πηρε θηκη, μεμβρανη κ ακουστικά. Ευχαριστώ πολύ ! 1
Fuel7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 42 λεπτά πριν, vaga1um3 είπε Ο φιλος @Fuel7 πηρε θηκη, μεμβρανη κ ακουστικά. Ευχαριστώ πολύ ! Μαράκι ευχαριστώ πολυ για τα καλούδια!Παρέλαβα!
obijuan1983 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Εκτυπωτής Laser Epson EPL-6200 Λειτουργικός , κάνει μια γραμμή κατά την εκτύπωση και πρέπει να είσαι προσεκτικός στην τροφοδοσία χαρτιού. Στέλνω δωρεάν για παραλαβή από ΚΤΕΛ Αθηνας-Θεσσαλονικης
pavloa Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, obijuan1983 είπε Εκτυπωτής Laser Epson EPL-6200 Λειτουργικός , κάνει μια γραμμή κατά την εκτύπωση και πρέπει να είσαι προσεκτικός στην τροφοδοσία χαρτιού. Στέλνω δωρεάν για παραλαβή από ΚΤΕΛ Αθηνας-Θεσσαλονικης Μπορείς να το στείλεις Κτελ Βέροιας? Τα έξοδα απο Θεσσαλονίκη -Βέροια θα τα πληρώσω εγω. Έχεις μήνυμα. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2019 από pavloa
dpolal Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Χαρίζονται τα κάτωθι: Nvidia GF 7600 GT (99% δεν παίζει) 😕 kai και EVGA Geforce GTS 450 Λειτουργούσε κανονικά αλλά κάθε 3-4 μήνες όταν άνοιγες το πισί δεν έδειχνε εικόνα. Αν έκλεινες το power 2-3 φορές επενερχόταν και λειτουργούσε normal για 3-4 μήνες μέχρι να το ξανακάνει. 😣 ΠΑΡΑΛΑΒΗ από Νέα Σμύρνη νορμάλ ώρες ή από Σύνταγμα, παλιό Zonars, πρωϊνές ώρες. Διαθέσιμα από Δευτέρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις