Dark_Beast_John_Gr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, cubilone είπε Χαρίζω χύμα στοίβες με γραμμένα DVD άνιμε, παρμένα από το παλαί ποτέ ADN (anime.gr). Πάρα πολλές σειρές από όλα τα είδη. Αποκλείεται να τα δω όλα αυτά, θέλω πάνω από 2-3 ζωές... Παραλαβή από Νέα Σμύρνη Αθήνα ενδιαφέρομαι
theoritikos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Θα με ενδιέφεραν και εμένα τα dvd με anime σειρές αν και βλέπω πως έχουν δείξει ενδιαφέρον και άλλοι. Δεν με ενδιαφέρει να κρατήσω τα δισκάκια, θέλω μόνο να κρατήσω τα αρχεία από σειρές που μπορεί να με ενδιαφέρουν.
Fir3fly Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, cubilone είπε Χαρίζω χύμα στοίβες με γραμμένα DVD άνιμε, παρμένα από το παλαί ποτέ ADN (anime.gr). Πάρα πολλές σειρές από όλα τα είδη. Αποκλείεται να τα δω όλα αυτά, θέλω πάνω από 2-3 ζωές... Παραλαβή από Νέα Σμύρνη Αθήνα Ενδιαφέρομαι και εγώ και μπορώ να.παραλαβω, ευχαριστω
cubilone Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Ο gtso μου έστειλε πρώτος, και σε αυτόν θα τα δώσω, αλλά θα το θεωρούσα σωστό αν συμφωνούσαν όλοι οι ενδιαφερόμενοι να μαζεύονταν για να διάλεγαν τι θέλουν από τα DVD. Αν υπάρχει ενδιαφέρον για κάτι τέτοιο.
dchatz Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 20 ώρες πριν, pantelikas είπε Σύμφωνα με τις οδηγίες τα πλαστικά καθισματάκια δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται παραπάνω από την ημερομηνία λήξης (συνήθως 4-5 χρόνια). Αν αυτό το καθισματάκι είναι 10 ετών καλό είναι να μην ξαναμπεί σε αυτοκίνητο. Το καθισματάκι δεν έχει πάνω ημερομηνία λήξης. Έχει ημερομηνία κατασκευής που είναι 12/2001. Επίσης έχει στάμπα PP που σημαίνει πολυπροπυλένιο. Να αναφέρω ότι το πολυπροπυλένιο χρησιμοποιείται σε σωλήνες ύδρευσης με καταλληλότητα για απ ευθείας έκθεση στον ήλιο. Αυτά έχω να πω και αν παρόλα αυτά δε το θέλει κανείς θα το πάω στην ανακύκλωση. 2
aoc4000 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 11/9/2019 στις 8:07 ΜΜ, Sierra Levin είπε Πάλι εδώ για μία ακόμα φορά.. Χαρίζω.. Σακούλα. Πολύ καλή σακούλα. Σακούλα για τα ψώνια. Πολλαπλών χρήσεων, γιατί έχουμε και οικολογική συνείδηση. Όποιος θέλει την σακούλα, θα φορτωθεί και το περιεχόμενο της. Το περιεχόμενο αποτελείται από πολλά καλώδια. Καλώδια RJ45, RJ11, IDE, USB-A, USB-B, Crossover USB, καλώδια ρεύματος, parallel, serial. Έχει και ένα ADSL modem/router με τροφοδοτικό απ' ότι είδα και μερικά φίλτρα. Ξέρω, όλοι λίγο πολύ έχουμε ένα σκασμό καλώδια κάπου μέσα στο σπίτι μας. Εγώ δίνω μερικά από τα δικά μου, σε όποιον θέλει να εμπλουτίσει την συλλογή του, ή σε κανέναν νέο που ακόμα δεν έχει χτίσει το προσωπικό του βουνό από καλώδια. Αν κάποιος θέλει και κανα παλιό optical (IDE) ή κανα floppy, έχω και μερικά τέτοια. Ενδιαφερόμενοι κάνετε τα δέοντα, και παραλαμβάνετε από τον σταθμό Μετρό Αγίας Παρασκευής. Παρέλαβα ευχαριστώ και καλή συνέχεια!
f2bnp Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η retro μητρική και ο επεξεργαστής δόθηκαν, αλλά έχω κάτι που ίσως ενδιαφέρει παραπάνω κόσμο. Χαρίζεται ο εικονιζόμενος καναπές-κρεβάτι. Μέτρησα πρόχειρα τις διαστάσεις και είναι οι εξής: Μήκος: ~1.48m Πλάτος: ~98cm Ύψος: ~87cm Μαζί θα δοθεί το κάλυμμα του και τα μαξιλαράκια, προειδοποιώ πως είναι αρκετά βρώμικα καθώς έχει να χρησιμοποιηθεί τουλάχιστον 1.5 χρόνο και δεν έχει καθαριστεί έκτοτε. Έρχεστε και παραλαμβάνετε από τον χώρο μου στο Ν.Ηράκλειο στην Αθήνα. Θεωρώ πως χρειάζεται 2 άτομα για την μετακίνηση του, ενώ φυσικά είστε υπεύθυνοι για την μεταφορά του από εκεί και ύστερα :). Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2019 από f2bnp
Τέρης Α. Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, f2bnp είπε Μέτρησα πρόχειρα τις διαστάσεις και είναι οι εξής: Μήκος: ~1.48m Πλάτος: ~98cm Ύψος: ~87cm Πρόχειρα με ακρίβεια εκατοστού; Μπράβο!
grmarine96 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 9/9/2019 στις 11:42 ΜΜ, grmarine96 είπε Χαρίζονται τα παρακάτω: 1) 3 δορυφορικά πιάτα διαστάσεων τα 2 60χ70 και το ένα 70χ80 μαζί με τα lnb τους και κάποιες βάσεις στήριξης. Παραλαβή από το χώρο μου- Τολό Αργολίδας 2) Ενας δορυφορικός δέκτης SD FTA 3) Ποδοσφαιρικά παπούτσια ADMIRAL No 42.5 ελάχιστα μεταχειρισμένα 4) Μικρο όργανα γυμναστικής ( LEG STRETCHER, ROLLER ΚΟΙΛΙΑΚΩΝ, THIGH MASTER, ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΟΙΝΑΚΙΑ, ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΗ) 5) Οργανα εκμάθησης κολύμβησης 6) Παιδικό ρολόϊ STEFANEL TEMPO Αποστολή με δέμα ΕΛΤΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ για τα 2-6 με έξοδα αποστολής 3€ για τα 2 κιλά και +1€ για κάθε έξτρα 2 κιλά. Η διαδικασία είναι η εξής: Mου λέτε τι θέλετε να σας στείλω, προετοιμάζω το δέμα (εδώ θέλει λίγο υπομονή γιατί θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα) ,σας λέω το κόστος, μου κάνετε κατάθεση των χρημάτων σε τραπεζικό μου λογαριασμό και σας στέλνω το δέμα και τον αριθμό αποστολής για track & trace. Περισσότερα με p.m. Η αγγελία θα αναρτηθεί και σε άλλα forum Ευχαριστώ Ο δορυφορικός δέκτης και τα όργανα γυμναστικής είναι κρατημένα για το μέλος του forum KaRLoSSaLoNiKa Eυχαριστώ
f2bnp Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Πρόχειρα με ακρίβεια εκατοστού; Μπράβο! Δεν παίρνω όρκο ότι τα μέτρησα σωστά, κυρίως το πλάτος, εξου και το ~.
Τέρης Α. Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, f2bnp είπε Δεν παίρνω όρκο ότι τα μέτρησα σωστά, κυρίως το πλάτος, εξου και το ~. Το κατάλαβα. Ήθελα να δώσω έμφαση ότι θέλει προσοχή στο μέτρημα. Μου έχει συμβεί για 8 χιλιοστά πέρυσι να μη μπορώ να βάλω καναπέ, μέχρι που του σήκωσα τα πλαϊνά που ακουμπάμε τα χέρια και τον έβαλα φρακαριστό. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2019 από Τέρης Α.
f2bnp Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Καλά τα λες φίλε μου, θα το έχω στα υπόψιν μου όταν θα θελήσω να πουλήσω κάποιον καναπέ.
manzana Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αναδιαμορφωση των πραγματων που χαριζονται: 1)Οπως φαινεται και στη φωτο ενσυρματο ρουτερ στο κουτι του αχρησιμοποιητο. 2) Ασυρματο ρουτερ ZTE zxhn h108ns πιθανον με καμμενο τροφοδοτικο (θα δωθει μαζι με το ρουτερ) 3) Αποκωδικοποιητης MPEG4 4)Οι συγκεκριμενες λαμπες απο ικεα, δεν εχω ιδεα σε τι φωτιστικο μπαινουν. Συνολικα 3 τετοιες συσκευασιες. 5)Αντιστοιχη φαση με το 4 σε αυτη την περιπτωση 1 συσκευασια. Παραλαβή απο Καισαριανή-Παγκράτι ή μετρο Ευαγγελισμό, δεν στέλνω. Παρακαλώ και πμ γιατι μεσα στο τοπικ χανεται η μπαλα. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2019 από manzana
ZaChris Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 καλησπερα με ενδιαφερει το dvb-t box αν υπαρχει. εγω ειμαι ζωγραφου 2 λεπτά πριν, manzana είπε Αναδιαμορφωση των πραγματων που χαριζονται: 1)Οπως φαινεται και στη φωτο ενσυρματο ρουτερ στο κουτι του αχρησιμοποιητο. 2) Ασυρματο ρουτερ ZTE zxhn h108ns πιθανον με καμμενο τροφοδοτικο (θα δωθει μαζι με το ρουτερ) Παραλαβή απο Καισαριανή, δεν στέλνω. Παρακαλώ και πμ γιατι μεσα στο τοπικ χανεται η μπαλα. καλησπερα με ενδιαφερει το dvb-t box αν υπαρχει. εγω ειμαι ζωγραφου
manzana Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, ZaChris είπε καλησπερα με ενδιαφερει το dvb-t box αν υπαρχει. εγω ειμαι ζωγραφου καλησπερα με ενδιαφερει το dvb-t box αν υπαρχει. εγω ειμαι ζωγραφου Ειμαστε και κοντα. Δικό σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις