mpitzi91 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Fuel7 είπε Σακιδιο στον Tsiv SonyTV στον mpitzi91 Εχει μεινει η καρεκλα και τα μποτακια τα ορειβατικα μεγεθους 45 Να ευχαριστήσω τον @Fuel7 για την τηλεόραση! Καταπληκτικό άτομο με πολλές γνώσεις! Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2019 από mpitzi91 1
Fuel7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το σακιδιο και η τηλεοραση εχουν ήδη δοθει στους νεους τους κατόχους. Τα ορειβατικα θα δοθουν εκτος φόρουμ οπως ολα δειχνουν ,οποτε εχει μεινει μονο η καρέκλα! Υπάρχει καποιος ενδιαφερομενος/ή Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2019 από Fuel7
tsiv Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Fuel7 είπε Σακιδιο στον Tsiv Ευχαριστώ τον Μανώλη - @Fuel7 για το σακίδιο. Να σαι καλά φίλε μου και καλή επιτυχία σε ότι κάνεις. 1
Locke_John Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 17 ώρες πριν, orfibous είπε Τα κουτιά δεν τα πήρε κανείς οπότε πάνε για διάλυση/πέταμα, πιθανά οι πλαινές λαμαρίνες να μεταποιηθούν σε τραπεζάκι/κομμοδίνο. Από τα περιεχόμενα των κουτιών δίνονται: Καπάκια κουτιού για τις 5.25" πλαστικά χρώμα άσπρο. 5 κομμάτια USB (πιθανά 1.0, στην καλύτερη 2.0) θύρες κάρτα επέκτασης (για πίσω ) με 2 θύρες. 1 κομμάτι USB (πιθανά 1.0, στην καλύτερη 2.0) θύρες κάρτα επέκτασης (ήταν μπροστά στο κουτί ) με 2 θύρες. 1 κομμάτι IDE DVD reader (δεν ξέρω αν γράφουν κιόλας), 3 κομμάτια Μερικά καλώδια IDE για όποιον θέλει. ΜΒ MSI MS--7043 v100 ΜΒ Intel intel d865gbf/d865perc Manual CPU Pentium 4 SL7E5 (είναι στην MSI) http://www.cpu-world.com/sspec/SL/SL7E5.html CPU Pentium 4 SL6WK (είναι στην Ιντελ) http://www.cpu-world.com/sspec/SL/SL6WK.html Άγνωστη λειτουργική κατάσταση για όλα. Επίσης, Δίνονται: Παλιό ηχείο (πιθανά μονοφονικό) υπολογιστή με πρόβλημα στο ποτενσιόμετρο της έντασης (δεν πατάει καλά και δεν δίνει ήχο ή παραμορφώνεται), δυνατό. 100 watt γράφει πάνω αλλά δεν ξέρω αν λέει αλήθεια. Με δική του τροφοδοσία.διαστάσεις 22χ17χ13 cm κρατημένο Ένα διακοσμητικό σπιτιού - "έργο τέχνης" που είναι ένα ποδήλατο φτιαγμένο από σωλήνες και στην μπροστά πλευρά έχει μία λειτουργική λάμπα. Αυτές τις μπαγκέτες που έχουν κάτι τύποι που παίζουν στα φανάρια, που κρατάνε τις δύο και πετάνε μία τρίτη στον αέρα. (Παρακαλώ μην ρωτάτε πως έφτασε στα χέρια μου τέτοιο πράμα) Ανεμηστηράκι Aerocool 120 mm με κόκκινο φωτισμό, λειτουργικό αλλά χτυπάει (τικ τικ τικ τικ τικ, όχι σε χρόνο ρολογιού). Παραλαβή από Παγκράτι. Ή Μετρό Ευαγγελισμό . Για αποστολές στέλνω με δέμα ΕΛΤA. Έξοδα παραλήπτη, μου τα πληρώνει πρώτα και μετά στέλνω. Διστακτικά χθες έστειλα ενδιαφέρον για το 2. Παρέλαβα, σ ευχαριστώ πολύ, ήδη το έχω αναμμένο κ φωτίζει. Θεωρώ ότι είναι το καλύτερο διακοσμητικό του σπιτιού μου πλεον (το φανταζομουν ογκώδες κ με πλαστικούς σωλήνες αλλά είναι τέλειο μικρό μέγεθος με χάλκινη κατασκευή. Πολύ καλή και η "συσκευασία" προστασίας, εύγε ). Επί τη ευκαιρία, να πω ότι οι insomnians είμαστε παντού τριγύρω, συνάντησα σήμερα τυχαία συμφορουμίτη που μάλιστα είναι ενεργό κ δραστήριο μέλος εδώ, ο οποίος στο παρελθόν Μ έχει χαρίσει επίσης ένα φωτιστικό (δαπέδου). Το insomnia αντί για σκοτάδια Μ έχει φέρει φως εμένα τον τελευταίο καιρό. Ειδικά το παρόν thread... 5
BLISS Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 5/9/2019 στις 11:50 ΠΜ, dangar είπε ...τα παρακάτω: Επεξεργαστής P4 celeron 2.66Ghz -υπάρχουν 2 τεμάχια Μητρική Asus P5N-D - ΜΗ λειτουργική , για ανταλλακτικά ή πειράματα Παρέλαβα και ευχαριστώ 1
iPnos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) - αδιάβροχη Θήκη Crystal Audio για Tablet 10' στο κουτί της αχρησιμοποίητη (https://www.skroutz.gr/s/3690864/Crystal-Audio-Splash-10-1.html) (δόθηκε ένα στο φίλο e-tic και ένa άλλο στάλθηκε στο φίλο KaRLoSSaLoNiKa) - Screen Protector για Sony PSP Go (σφραγισμένο) (στάλθηκε στο φίλο KaRLoSSaLoNiKa) - PCI Modem Creative DS1932 (στάλθηκε στο φίλο KaRLoSSaLoNiKa) - Καλώδιο SCART (στάλθηκε στο φίλο KaRLoSSaLoNiKa) Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2019 από iPnos
serdakis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ 5-6 SCART καλωδια 5-6 Usb printer καλωδια dvd player sony(scart) εκανε καποια κολληματα και δεν μου επαιζε ολα τα δισκακια.Πριν καιρο που το δοκιμασα ηταν οκ ISDN net mod Σταθερο τηλ λειτουργικο (δεχετε 2 ξεωριστες γραμμες) αλλα η οθονη οταν την κοιτας απο τα πλαγια δεν φαίνεται καλα(εως καθολου) (κρατημενο για Doubt ) Crown Σκουπακι χειρος. Μετριας εντασης, χωρις φορτιστη, οι μπαταριες κρατανε κανενα 10 λεπτο συνεχομενα (το φορτιζα με ενα πολυφορτιστή) Bluetooth ακουστικο χωρις καλωδιο φορτιζει και νομιζω πως λειτουργει κιολας Τηλεκαρτες (καποιες του 1998 εως 2001-02) Παραλαβη Σισμανογλειο ή κεντρο καποιες μερες (ολα εκτος του dvd player και σκουπακιου λογο ογκου) Εχουν μπει και αλλου Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2019 από serdakis 2
e-tic Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ένα step, χωρίς ιμάντες Ελατήριο στήθους με σημάδια σκουριάς Μονόζυγο πόρτας, λείπουν τα λαστιχάκια που μπαίνουν ανάμεσα στο σίδερο του μονόζυγου και την κάσα της πόρτας Σετ φελώματος κρασομπούκαλων, μαζί με ένα σακουλάκι φελούς. Πρακτικά αχρησιμοποίητο, αλλά οι φελοί μπορεί και να έχουν ξεραθεί. Επίσης υπάρχουν και δύο τροφοδοτικά Η/Υ με ονομαστική ισχύ 450W, το ένα είναι Force και το άλλο M-Tech. Σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Εκδήλωαη ενδιαφέροντος μέσω πμ και άμεση παραλαβή απο τον χώρο μου στην Καλλιθέα Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2019 από e-tic 3
orfibous Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Τα κουτιά δεν τα πήρε κανείς οπότε πάνε για διάλυση/πέταμα, πιθανά οι πλαινές λαμαρίνες να μεταποιηθούν σε τραπεζάκι/κομμοδίνο. Από τα περιεχόμενα των κουτιών δίνονται: Καπάκια κουτιού για τις 5.25" πλαστικά χρώμα άσπρο. 5 κομμάτια IDE DVD reader (δεν ξέρω αν γράφουν κιόλας), 3 κομμάτια Μερικά καλώδια IDE για όποιον θέλει. CPU Pentium http://www.cpu-world.com/sspec/SL/SL7E5.html CPU Pentium http://www.cpu-world.com/sspec/SL/SL6WK.html Άγνωστη λειτουργική κατάσταση για όλα. Επίσης, Δίνονται: Παλιό ηχείο (πιθανά μονοφονικό) υπολογιστή με πρόβλημα στο ποτενσιόμετρο της έντασης (δεν πατάει καλά και δεν δίνει ήχο ή παραμορφώνεται), δυνατό. 100 watt γράφει πάνω αλλά δεν ξέρω αν λέει αλήθεια. Με δική του τροφοδοσία.διαστάσεις 22χ17χ13 cm κρατημένο Αυτές τις μπαγκέτες που έχουν κάτι τύποι που παίζουν στα φανάρια, που κρατάνε τις δύο και πετάνε μία τρίτη στον αέρα. (Παρακαλώ μην ρωτάτε πως έφτασε στα χέρια μου τέτοιο πράμα) Ανεμηστηράκι Aerocool 120 mm με κόκκινο φωτισμό, λειτουργικό αλλά χτυπάει (τικ τικ τικ τικ τικ, όχι σε χρόνο ρολογιού). Παραλαβή από Παγκράτι. Ή Μετρό Ευαγγελισμό . Για αποστολές στέλνω με δέμα ΕΛΤA. Έξοδα παραλήπτη, μου τα πληρώνει πρώτα και μετά στέλνω. 2
RaNd Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Χαρίζονται τα 2 ποδήλατα των φωτογραφιων, μεγέθη 12 και 14 αν δεν κανω λαθος. Παραλαβή απο Χαιδαρι. (Υπάρχει και ένα 3κυκλο μωρουδιακό κίτρινο/μπλε με γείσο για τον ήλιο) 4
panostom Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γραφείο με θέση για πληκτρολόγιο και χώρο για κουτί σταθερού Πάγκος κουζίνας 2+μέτρα Επιπλακι Λόγω βάρους παραλαβή από το χώρο μου Νέα Σμύρνη. Πρέπει να κατέβουν από την ταράτσα. Θα βοηθήσω κι εγώ Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2019 από panostom 3
devil1983 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Ευχαριστώ πολύ τον φίλο @SilverMachine για τα ρούχα που παρέλαβα!
e-tic Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 32 λεπτά πριν, panostom είπε Γραφείο με θέση για πληκτρολόγιο και χώρο για κουτί σταθερού Πάγκος κουζίνας 2+μέτρα Επιπλακι Λόγω βάρους παραλαβή από το χώρο μου Νέα Σμύρνη. Πρέπει να κατέβουν από την ταράτσα. Θα βοηθήσω κι εγώ Ενδιαφέρομαι, στέλνω πμ.
troi.g Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 18 ώρες πριν, Fuel7 είπε Το σακιδιο και η τηλεοραση εχουν ήδη δοθει στους νεους τους κατόχους. Τα ορειβατικα θα δοθουν εκτος φόρουμ οπως ολα δειχνουν ,οποτε εχει μεινει μονο η καρέκλα! Υπάρχει καποιος ενδιαφερομενος/ή Καλησπέρα, με ενδιαφέρει η καρέκλα. 1
papars Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Σήμερα δίνω ένα Karcher k2.38m πλυστικό με πρόβλημα. Έχει σπάσει το πιστόνι ενεργοποίησης το οποίο πρέπει να είναι αυτό https://www.ebay.de/itm/153097530375 με τιμή στα 10 ευρώ. Είναι αυτό που καταλαβαίνει πότε πατάς τη σκανδάλη για να βάλει μπροστά το μοτέρ. Θέλει επίσης μερικά o-ring. Το μοτέρ λειτουργεί κανονικά . Τι δίνω λυμένο - ανοίχτηκε για να διαπιστωθεί η βλάβη και μπήκε σε σακούλα. Υπάρχει το καλώδιο ρεύματος, ο σωλήνας του νερού και το πιστόλι χωρίς ακροφύσιο. Αυτός που θα το πάρει πρέπει να πιάνουν τα χέρια του γιατί πρέπει να ελέγξει όλα τα o-ring, να τους βάλει βαζελίνη / σιλικόνη και να ελέγξει αν έχει λάδι το μοτέρ. Δεν είναι δύσκολο ούτε κάτι ακριβό απλά θέλει χώρο και υπομονή. Παραλαβή από Αγία Παρασκευή. Στείλτε PM. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις