Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, orfibous είπε

Με ενδιαφέρουν κυρίως οι επεξεργαστές αν δεν θες να τους δώσεις πακέτο με μητρικη

• Απαντ. 13k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, obijuan1983 είπε

Με ενδιαφέρουν κυρίως οι επεξεργαστές αν δεν θες να τους δώσεις πακέτο με μητρικη

Πμ για να κανονίσουμε.

Δημοσ.

Χαρίζονται:

Πολυμηχάνημα EPSON                         Πρόβλημα με την ευθυγράμμιση των γραμμών στις εκτυπώσεις. Τελευταία χρήση πριν 2 χρόνια.

Media Player HDTANK                          Λειτουργούσε κανονικά. ( Τελευταία χρήση πριν 4 χρόνια)

Περιοχή Λάρισα..

IMG_20190906_115751.jpg

IMG_20190906_115840.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Χαρίζονται
1)Ορειβατικά  Columbia  45 μεγεθος σε τελεια κατασταση
2)Τηλεοραση  Sony 32'' την  ειχα πάρει  απο  τον  moyrgolyko,εκανε  την  δουλεια  της  και  ηρθε  ο καιρος  να  παει  στον  επομενο.Η τηλεοραση  εχει  ενα  μικρο  προβληματακι  στα HDMI, καμμια  φορά φρικάρει  και  θελει  κλεισιμο  και  ανοιγμα. στον 1,5 χρονο που  την  εχω μου  το  έκανε  3-4 φορες και  η  χρηση  της  ηταν μονο  για  οθόνη.Δεν εχει  βαση!
3) Σακιδιο πλάτης  North Face 
4) Καθισμα  γραφειου Bucket εχει  σπασμενη βάση με  ενα  αντυαλακτικο  ομως γινεται καινουρια.

Παραλαβη  απο Καλλίπολη  Πειραια, και  επειγει  κάπως η  παραδοση  τους (Εντος  ΠΣΚ)λογω  επικειμενου  ταξιδιου στην  Επαρχεια.
Με καθε  αντικειμενο  κανω  και  αξιολόγηση  οι λογοι κατανοητοι.Δινω σε ολους εχουν ξαναδωσει  στο παρελθον.Μην  ξεχνατε να  στειλετε ΠΜ.

• Like 6
Δημοσ.
9 ώρες πριν, orfibous είπε

Τα κουτιά δεν τα πήρε κανείς οπότε πάνε για διάλυση/πέταμα, πιθανά οι πλαινές λαμαρίνες να μεταποιηθούν σε τραπεζάκι/κομμοδίνο.

Από τα περιεχόμενα των κουτιών δίνονται: 

• Καπάκια κουτιού για τις 5.25" πλαστικά  χρώμα άσπρο. 5 κομμάτια
  • USB (πιθανά 1.0, στην καλύτερη 2.0) θύρες κάρτα επέκτασης (για πίσω ) με 2 θύρες. 1 κομμάτι
  • USB (πιθανά 1.0, στην καλύτερη 2.0) θύρες κάρτα επέκτασης (ήταν μπροστά στο κουτί ) με 2 θύρες. 1 κομμάτι
  • IDE DVD reader (δεν ξέρω αν γράφουν κιόλας), 2 κομμάτια
  • Μερικά καλώδια IDE για όποιον θέλει.
  • ΜΒ MSI MS--7043 v100
  • ΜΒ Intel intel d865gbf/d865perc Manual
  • CPU Pentium 4 SL7E5 (είναι στην MSI) http://www.cpu-world.com/sspec/SL/SL7E5.html
  • CPU Pentium 4 SL6WK (είναι στην Ιντελ) http://www.cpu-world.com/sspec/SL/SL6WK.html

Άγνωστη λειτουργική κατάσταση για όλα.

Επίσης, Δίνονται:

1. IDE DVD write/read αγνωστη λειτουργική κατάσταση
  2. Παλιό ηχείο (πιθανά μονοφονικό) υπολογιστή με πρόβλημα στο ποτενσιόμετρο της έντασης (δεν πατάει καλά και δεν δίνει ήχο ή παραμορφώνεται),  δυνατό. 100 watt γράφει πάνω αλλά δεν ξέρω αν λέει αλήθεια. Με δική του τροφοδοσία.διαστάσεις 22χ17χ13 cm
  3. Ένα διακοσμητικό σπιτιού - "έργο τέχνης" που είναι ένα ποδήλατο φτιαγμένο από σωλήνες και στην μπροστά πλευρά έχει μία λειτουργική λάμπα.
  4. Αυτές τις μπαγκέτες που έχουν κάτι τύποι που παίζουν στα φανάρια, που κρατάνε τις δύο και πετάνε μία τρίτη στον αέρα. (Παρακαλώ μην ρωτάτε πως έφτασε στα χέρια μου τέτοιο πράμα)
  5. Ανεμηστηράκι Aerocool 120 mm με κόκκινο φωτισμό, λειτουργικό αλλά χτυπάει (τικ τικ τικ τικ τικ, όχι σε χρόνο ρολογιού).

Παραλαβή από Παγκράτι. Ή Μετρό Ευαγγελισμό .

Για αποστολές στέλνω με δέμα ΕΛΤA. Έξοδα παραλήπτη, μου τα πληρώνει πρώτα και μετά στέλνω.

Να σου ζητησω το ηχειο 100 w ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fuel7 είπε

Χαρίζονται
2)Τηλεοραση  Sony 32'' την  ειχα πάρει  απο  τον  moyrgolyko,εκανε  την  δουλεια  της  και  ηρθε  ο καιρος  να  παει  στον  επομενο.Η τηλεοραση  εχει  ενα  μικρο  προβληματακι  στα HDMI, καμμια  φορά φρικάρει  και  θελει  κλεισιμο  και  ανοιγμα. στον 1,5 χρονο που  την  εχω μου  το  έκανε  3-4 φορες και  η  χρηση  της  ηταν μονο  για  οθόνη.Δεν εχει  βαση!
4) Καθισμα  γραφειου Bucket εχει  σπασμενη βάση με  ενα  αντυαλακτικο  ομως γινεται καινουρια.

Παραλαβη  απο Καλλίπολη  Πειραια, και  επειγει  κάπως η  παραδοση  τους (Εντος  ΠΣΚ)λογω  επικειμενου  ταξιδιου στην  Επαρχεια.
Με καθε  αντικειμενο  κανω  και  αξιολόγηση  οι λογοι κατανοητοι.Δινω σε ολους εχουν ξαναδωσει  στο παρελθον.Μην  ξεχνατε να  στειλετε ΠΜ.

Καλημερα ενδιαφερομαι για το 3) Σακιδιο North Face

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Fuel7 είπε

Ενδιαφέρομαι για το σακίδιο

Έστειλα ΠΜ

Επεξ/σία από stratos_k
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Fuel7 είπε

Χαρίζονται

Ενδιαφέρομαι και εγώ για το...

3) Σακιδιο πλάτης  North Face.

Στέλνω πμ.

Επεξ/σία από tsiv
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Fuel7 είπε

Ενδιαφέρομαι, στέλνω πμ

Δημοσ.

Λοιπον Οσοι  εκδηλώσουν  ενδιαφερον  για  το  σακιδιο και  την  τηλεοραση   μεχρι  τις  3 το  μεσημερι  θα  μπουν  σε κληρωση.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, orfibous είπε

Τα κουτιά δεν τα πήρε κανείς οπότε πάνε για διάλυση/πέταμα, πιθανά οι πλαινές λαμαρίνες να μεταποιηθούν σε τραπεζάκι/κομμοδίνο.

Από τα περιεχόμενα των κουτιών δίνονται: 

• Καπάκια κουτιού για τις 5.25" πλαστικά  χρώμα άσπρο. 5 κομμάτια
  • USB (πιθανά 1.0, στην καλύτερη 2.0) θύρες κάρτα επέκτασης (για πίσω ) με 2 θύρες. 1 κομμάτι
  • USB (πιθανά 1.0, στην καλύτερη 2.0) θύρες κάρτα επέκτασης (ήταν μπροστά στο κουτί ) με 2 θύρες. 1 κομμάτι
  • IDE DVD reader (δεν ξέρω αν γράφουν κιόλας), 2 κομμάτια
  • Μερικά καλώδια IDE για όποιον θέλει.
  • ΜΒ MSI MS--7043 v100
  • ΜΒ Intel intel d865gbf/d865perc Manual
  • CPU Pentium 4 SL7E5 (είναι στην MSI) http://www.cpu-world.com/sspec/SL/SL7E5.html
  • CPU Pentium 4 SL6WK (είναι στην Ιντελ) http://www.cpu-world.com/sspec/SL/SL6WK.html

Άγνωστη λειτουργική κατάσταση για όλα.

Επίσης, Δίνονται:

1. IDE DVD write/read αγνωστη λειτουργική κατάσταση
  2. Παλιό ηχείο (πιθανά μονοφονικό) υπολογιστή με πρόβλημα στο ποτενσιόμετρο της έντασης (δεν πατάει καλά και δεν δίνει ήχο ή παραμορφώνεται),  δυνατό. 100 watt γράφει πάνω αλλά δεν ξέρω αν λέει αλήθεια. Με δική του τροφοδοσία.διαστάσεις 22χ17χ13 cm
  3. Ένα διακοσμητικό σπιτιού - "έργο τέχνης" που είναι ένα ποδήλατο φτιαγμένο από σωλήνες και στην μπροστά πλευρά έχει μία λειτουργική λάμπα.
  4. Αυτές τις μπαγκέτες που έχουν κάτι τύποι που παίζουν στα φανάρια, που κρατάνε τις δύο και πετάνε μία τρίτη στον αέρα. (Παρακαλώ μην ρωτάτε πως έφτασε στα χέρια μου τέτοιο πράμα)
  5. Ανεμηστηράκι Aerocool 120 mm με κόκκινο φωτισμό, λειτουργικό αλλά χτυπάει (τικ τικ τικ τικ τικ, όχι σε χρόνο ρολογιού).

Παραλαβή από Παγκράτι. Ή Μετρό Ευαγγελισμό .

Για αποστολές στέλνω με δέμα ΕΛΤA. Έξοδα παραλήπτη, μου τα πληρώνει πρώτα και μετά στέλνω.

Στελνω πμ

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Fuel7 είπε

Χαρίζονται

Ενδιαφέρομαι για την τηλεόραση!

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Fuel7 είπε

Χαρίζονται

Ενδιαφέρομαι για το πακέτο!

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Κλήρωση  θα  γινει  για  τηλεοραση  και  σακιδιο
Υπαρχουν  τα αλλα 2 παιδες καντε τα κουμάντα σας!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...