KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, Doubt είπε Άλλη μια φορά πριν πάνε στον κάδο Συν Δισκάκια DVD (4) Game PC DVD ROM Θήκες DVD κενές 3, η μια slim κι ένα i phone Το Κ800i phone στα δεξιά, με το φορτιστή του, καλώδιο USB, στο κουτί του με τα φυλλάδια του. Τα πλαστικά στην πλάτη έχουν γίνει λίγο μπλιαχ αλλά λειτουργεί κανονικά. Παραλαβή από Αιγάλεω, στο μετρό ή κατόπιν συνεννόησης. στελνω και εγω
barman_ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 εγω θα γραψω πρωτος οτι ενδιαφερομαι για το iPhone καλου κακου ποτε δε ξερεις 😛
Doubt Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, barman_ είπε εγω θα γραψω πρωτος οτι ενδιαφερομαι για το iPhone καλου κακου ποτε δε ξερεις 😛 Ναι, καλά. Θα κάνω έντιτ γιατί δεν το πιάσατε το χιούμορ. Τέλος πάντων, το κινητό έχει κλείσει για orfibous Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2019 από Doubt 1
HateMe Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Και εγώ ενδιαφέρομαι για το αιφον. Θέλω να το δώσω στην μάνα μου βασικά Εγώ έχω S9
Locke_John Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Το εν λόγω κινητό, βάζει κάτω πολλά σημερινά σε θέματα φωτογραφίας, ειδικά νύχτα. Μπράβο σου κ τυχερός ο νέος κάτοχος. 1
roybatty Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, barman_ είπε Αγορι καλησπερα Αν κολλαει σε fm2 apu με ενδιαφερει... Τα "δόντια" από τα brackets του fm2 στα οποία σκαλώνει η ψύκτρα είναι πιο χαμηλά συγκριτικά με το am2/am3 και θα πρέπει να τη ζορίσεις για να μπεί.Αν συνυπολογίσεις το γεγονός πως είναι γομάρι η συγκεκριμένη ψύκτρα,θα έλεγα να μη το ρισκάρεις. 1
mpitzi91 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 2/9/2019 στις 12:40 ΜΜ, mpitzi91 είπε Ενδιαφέρομαι για την Aeg. Pm Παρελάβα, Να Ευχαριστήσω για αλλή μια φορά τον tigergreg! 1
barman_ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 1 hour ago, roybatty said: Τα "δόντια" από τα brackets του fm2 στα οποία σκαλώνει η ψύκτρα είναι πιο χαμηλά συγκριτικά με το am2/am3 και θα πρέπει να τη ζορίσεις για να μπεί.Αν συνυπολογίσεις το γεγονός πως είναι γομάρι η συγκεκριμένη ψύκτρα,θα έλεγα να μη το ρισκάρεις. okey.παντως θυμαμαι ειχα βαλει την ψυκτρα απο τον 8350 Που μοιαζει με του fm2 εκατσε χωρις ιδιαιτερο προβλημα..αν δεν εχετε κανονισει με τον φιλο που τη ζητησε,με ενδιαφερει
roybatty Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, barman_ είπε okey.παντως θυμαμαι ειχα βαλει την ψυκτρα απο τον 8350 Που μοιαζει με του fm2 εκατσε χωρις ιδιαιτερο προβλημα..αν δεν εχετε κανονισει με τον φιλο που τη ζητησε,με ενδιαφερει Δεν έχω κανονίσει με κανέναν.Στέλνω πμ.
1nsom-n1k Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Doubt είπε Ναι, καλά. Θα κάνω έντιτ γιατί δεν το πιάσατε το χιούμορ. Τέλος πάντων, το κινητό έχει κλείσει για orfibous αν αλλάξει κάτι και δεν το πάρει ο orfibοus, είμαι αιγάλεω και με ενδιαφέρει το κ800
orfibous Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τα κουτιά δεν τα πήρε κανείς οπότε πάνε για διάλυση/πέταμα, πιθανά οι πλαινές λαμαρίνες να μεταποιηθούν σε τραπεζάκι/κομμοδίνο. Από τα περιεχόμενα των κουτιών δίνονται: Καπάκια κουτιού για τις 5.25" πλαστικά χρώμα άσπρο. 5 κομμάτια USB (πιθανά 1.0, στην καλύτερη 2.0) θύρες κάρτα επέκτασης (για πίσω ) με 2 θύρες. 1 κομμάτι USB (πιθανά 1.0, στην καλύτερη 2.0) θύρες κάρτα επέκτασης (ήταν μπροστά στο κουτί ) με 2 θύρες. 1 κομμάτι IDE DVD reader (δεν ξέρω αν γράφουν κιόλας), 3 κομμάτια Μερικά καλώδια IDE για όποιον θέλει. ΜΒ MSI MS--7043 v100 ΜΒ Intel intel d865gbf/d865perc Manual CPU Pentium 4 SL7E5 (είναι στην MSI) http://www.cpu-world.com/sspec/SL/SL7E5.html CPU Pentium 4 SL6WK (είναι στην Ιντελ) http://www.cpu-world.com/sspec/SL/SL6WK.html Άγνωστη λειτουργική κατάσταση για όλα. Επίσης, Δίνονται: Παλιό ηχείο (πιθανά μονοφονικό) υπολογιστή με πρόβλημα στο ποτενσιόμετρο της έντασης (δεν πατάει καλά και δεν δίνει ήχο ή παραμορφώνεται), δυνατό. 100 watt γράφει πάνω αλλά δεν ξέρω αν λέει αλήθεια. Με δική του τροφοδοσία.διαστάσεις 22χ17χ13 cm κρατημένο Ένα διακοσμητικό σπιτιού - "έργο τέχνης" που είναι ένα ποδήλατο φτιαγμένο από σωλήνες και στην μπροστά πλευρά έχει μία λειτουργική λάμπα. Αυτές τις μπαγκέτες που έχουν κάτι τύποι που παίζουν στα φανάρια, που κρατάνε τις δύο και πετάνε μία τρίτη στον αέρα. (Παρακαλώ μην ρωτάτε πως έφτασε στα χέρια μου τέτοιο πράμα) Ανεμηστηράκι Aerocool 120 mm με κόκκινο φωτισμό, λειτουργικό αλλά χτυπάει (τικ τικ τικ τικ τικ, όχι σε χρόνο ρολογιού). Παραλαβή από Παγκράτι. Ή Μετρό Ευαγγελισμό . Για αποστολές στέλνω με δέμα ΕΛΤA. Έξοδα παραλήπτη, μου τα πληρώνει πρώτα και μετά στέλνω. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2019 από orfibous Σημείωση κρατημέων και δοσμένων 2
stratos_k Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για τον 8086 του naimore...
devil1983 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 4/9/2019 στις 10:54 ΠΜ, naimore είπε χαριζεται υπολογιστής 8086 με οθόνη (17αρα νομιζω) και δισκέτες με παιχνίδια, προγραμματα κλπ Αν δεν τον πάρει κάποιος Ενδιαφέρομαι!! Ευχαριστώ!
f2bnp Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 17 ώρες πριν, Crybal είπε >>> Μητρική Ρ4 / 478 με cpu (μαλλον και το κουτι μαζί χωρις δισκους και drives) Αν υπάρχει ακόμη αυτό θα με ενδιέφερε, αν βλέπω καλά είναι mATX? Στέλνω PM
Προτεινόμενες αναρτήσεις