Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mourgolukos είπε

Επειδή έτυχε να μπω σήμερα κ έπεσα στο μήνυμα σου, ναι μπαρκο είμαι κ γυρίζω χειμώνα πάλι. 

Teaser:

Απόκρυψη περιεχομένων

Και επειδή μόλις γυρίσω μετακομίζω με την γυναίκα και έχω πολύ πράγμα να βγάλω για να μην μετακομίσει μόνη της κ γυρίσω στην μάνα εγώ, θα έχω μεγάλο givaway 

Καλη   επιστροφη  φιλε!

• Like 1
  • Απαντ. 13k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mourgolukos είπε

Επειδή έτυχε να μπω σήμερα κ έπεσα στο μήνυμα σου, ναι μπαρκο είμαι κ γυρίζω χειμώνα πάλι. 

Teaser:

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Και επειδή μόλις γυρίσω μετακομίζω με την γυναίκα και έχω πολύ πράγμα να βγάλω για να μην μετακομίσει μόνη της κ γυρίσω στην μάνα εγώ, θα έχω μεγάλο givaway 

Με το καλο να γυρισεις!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα κ από μένα.Χαριζω αυτά τα κουτιά για παιδικό δωμάτιο.Πολυχρωμα 5 στο σύνολο αλλα με πορτακι κ αλλά όχι.

Παραλαβή από τον χώρο μου ανατολικά Θεσσαλονίκη.(Ένα καθάρισμα θέλουν μόνο.)

Ευχαριστώ

IMG_20190827_205726.jpg

Επεξ/σία από apraxio
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαριζω αυτο θελει αλλαγη οι μπαταριες λογικα γιατι φορτιζει αλλα ψοφαει αμεσως.

Απο το σπιτι μου στο Περιστερι παραλαβη και να εχετε χαρισει και εσεις πραγματα.

https://www.skroutz.gr/s/29231/Philips-MiniVac-FC6144.html

Πρωτα εδω μηνυμα και μετα pm

Χαριζω και αυτο το ασυρματο δεν εχει μπαταριες καπου τις εχω χωσει και το κουδουνι ηταν χαλασμενο του εβαλα εγω ενα buzzer απο μητρικη αλλα χτυπαει χαμηλα.

spacer.png

Επεξ/σία από LLLEFTERIS
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 25/8/2019 στις 11:37 ΠΜ, Giorgos9004 είπε

Καλημέρα, χαρίζονται ανταλλακτικά για drone: 

Hubsan X4 H107C

1× remote control = λειτουργεί             1× κάμερα = άγνωστης     λειτουργικής κατάστασης.

Hubsan Q4

remote control  =   λειτουργεί            πλακέτα            =     λειτουργεί               μπαταρία         =     λειτουργεί              φορτιστής       =      λειτουργεί

Όποιος ενδιαφέρεται να στείλει π.μ.  Μπορώ να τα στείλω παντού με δικά σας έξοδα αποστολής.

Δόθηκαν 😊

Ευχαριστω πολυ τον φιλο Γιωργο για τα πραγματα, τα εξτρα μοτερ και τον κοπο που εκανε να τα στειλει.

Μολις παρελαβα και παλι ευχαριστω.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, mourgolukos είπε

Teaser:

Απόκρυψη περιεχομένων

Χααχχαχα, επικός, καλύτερα βέβαια να μετακομίσεις παρέα με την γυναίκα, για εσενα, εμάς εδω, μητέρα σου, όλους ;)

Καλά ταξίδια και με το καλό επιστροφή. 

(Υγ.για να μπω κ εγώ λίγο ontopic, επίσης σε κανα 2μηνο θα βγάλω για χάρισμα μπόλικα πράγματα, κυρίως gadgetοειδή)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Χαρίζεται ενας media player LG DP1.  Υπάρχει και το κοντρόλ του. 

Χαρακτηριστικά εδώ https://www.public.gr/product/tileoraseis/media-players/lg-dp1/prod1631024pp/

Όποιος το θέλει μύνημα εδώ στο νήμα και μετά pm. Παραλαβή από Θεσσαλονίκη ανατολικά

Αλλιώς κλασικά ανακύκλωση😎 

Το πήρε ο @krami

Επεξ/σία από alucards74
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, alucards74 είπε

Καλησπέρα. Χαρίζεται ενας media player LG DP1.  Υπάρχει και το κοντρόλ του. 

Χαρακτηριστικά εδώ https://www.public.gr/product/tileoraseis/media-players/lg-dp1/prod1631024pp/

Όποιος το θέλει μύνημα εδώ στο νήμα και μετά pm. Παραλαβή από Θεσσαλονίκη ανατολικά

Αλλιώς κλασικά ανακύκλωση😎

Ενδιαφερομαι

Ευχαριστω πολυ φιλε μου για το media player :)

Επεξ/σία από krami
  • Like 1
Δημοσ.
Στις ‎26‎/‎08‎/‎2019 στις 9:41 ΠΜ, cubilone είπε

Χαρίζονται πινακίδα, βαλιτσάκι και πλαστικό ντοσιέ για γραμμικό σχέδιο αγορασμένα από το Πλαίσιο το 2006. Μου έχουν μείνει από την εποχή που ήθελα να περάσω γραφιστική.

Ευχαριστω   πολυ.

• Thanks 1
Δημοσ.

Δε ξέρω αν ρωτάω στο κατάλληλο thread αλλά αν ανακυκλώσω κάτι παλιά κινητά περασμένης δεκαετίας και παλιές CRT οθόνες, δίνουν κάποιο χρηματικό όφελος? Εννοώ σε πιστοποιημένα κέντρα ανακύκλωσης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείτε να στείλετε τα κινητά στο fonebank.gr. Αλλά δεν ξέρω αν αξίζει για κινητά περασμένης δεκαετίας.

Επεξ/σία από Giorgos9004
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ribo7 είπε

Δε ξέρω αν ρωτάω στο κατάλληλο thread αλλά αν ανακυκλώσω κάτι παλιά κινητά περασμένης δεκαετίας και παλιές CRT οθόνες, δίνουν κάποιο χρηματικό όφελος? Εννοώ σε πιστοποιημένα κέντρα ανακύκλωσης.

Μπορείς πολύ απλά να τα χαρίσεις εδώ, κάποιοι τα χρησιμοποιούν ακόμα.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...