great Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 24 λεπτά πριν, great είπε Καλησπέρα και πάλι! Μετά την πρώτη μου επιτυχία στο thread, έχει σειρά ξεφόρτωμα για το χειμώνα το Samsung Home Theater (HT-X200). Σκονίζεται χρόνια στο σύνθετο, πλήρως λειτουργικό με όλα τα καλώδια και remote control. Έχει γράψει ζήτημα 1 ώρα χρήσης. Απλά θέλει ένα γερό καθάρισμα 😁 Παραλαβή μόνο στην περιοχή μου δυστυχώς, Ν. Μάκρη (Ν. Βουτζάς συγκεκριμένα στον κεντρικό δρόμο). Εαν ενδιαφέρεται κανείς στέλνει. Ευχαριστώ έχει γίνει hold στον turbat0s, θα ενημερώσω αύριο εαν αλλάξει κάτι
paylidis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, great είπε Καλησπέρα και πάλι! Μετά την πρώτη μου επιτυχία στο thread, έχει σειρά ξεφόρτωμα για το χειμώνα το Samsung Home Theater (HT-X200). Σκονίζεται χρόνια στο σύνθετο, πλήρως λειτουργικό με όλα τα καλώδια και remote control. Έχει γράψει ζήτημα 1 ώρα χρήσης. Απλά θέλει ένα γερό καθάρισμα 😁 Παραλαβή μόνο στην περιοχή μου δυστυχώς, Ν. Μάκρη (Ν. Βουτζάς συγκεκριμένα στον κεντρικό δρόμο). Εαν ενδιαφέρεται κανείς στέλνει. Ευχαριστώ Εάν δε κάτσει με τον από πάνω με ενδιαφέρει και έμενα. 1
orenakos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, χαρίζεται HP Deskjet F380. Τελευταία φορά δούλευε κανονικά, αλλά δεν εγγυώμαι τίποτα για τώρα. Παραλαβή από νότια προάστια. Κατά προτίμηση στην περιοχή από άγιο δημηήτριο μέχρι άλιμο Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2019 από orenakos 2
Silenzio Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 8 λεπτά πριν, orenakos είπε Καλησπέρα, χαρίζεται HP Deskjet F380. Τελευταία φορά δούλευε κανονικά, αλλά δεν εγγυώμαι τίποτα για τώρα. Παραλαβή από νότια προάστια. είναι εύκολο να πεις σε ποια περιοχή στα νότια ? επίσης μήπως ξέρεις για να δουλέψει το scanner αν χρειάζεται και μελάνια ?
Kostas.karras Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Χαριζονται ασυρματα τηλεφωνα, αγνωστη λειτουργικη κατασταση.. 2
tigergreg Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Στελνω πμ 1.TOSHIBA TB25-LMP TB25-LMP Toshiba OEM Original Lamp With Housing. 2.SANYO POA-LMP35 Generic projector replacement lamp with housing. ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΑΓΟΡΑ. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ Η ΚΟΥΡΙΕΡ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ. (10 ΕΥΡΩ). ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2019 από tigergreg 1
orenakos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 36 λεπτά πριν, Silenzio είπε είναι εύκολο να πεις σε ποια περιοχή στα νότια ? επίσης μήπως ξέρεις για να δουλέψει το scanner αν χρειάζεται και μελάνια ? Ενημέρωσα το ποστ. Δυστυχώς δεν το ξέρω. Θα το θεωρούσα δεδομένο οτι δουλεύει, αλλά για να το ρωτάς δεν είναι 1
petran67 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Στις 10/8/2019 στις 9:00 ΜΜ, tsiv είπε Πάμε τώρα για χαρίσματα 1) Freecom External Case for HDD 2.5 με το καλώδιό του, παίρνει δίσκους SATA. Ενδιαφέρομαι για το πρώτο ( External Case). Είμαι Περιστέρι. Ευχαριστώ.
dpolal Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Χαρίζεται NINTENDO Wii με 2 χειριστήρια, 2 βάσεις τιμονιέρα (όπως φαίνεται στην φωτό), καλώδια, λοιπά συμπράγκαλα και καμμιά 7-8-9 παιχνίδια. Ήταν πλήρως λειτουργικό, απλά έχει περιπέσει σε αχρηστία εδώ και πολύ καιρό διότι τα πιτσιρίκια μεγάλωσαν πλέον και το Wii δεν μπορεί να «παίξει» fortnite ή pubg και καταλαβαίνεται τί θέλω να πώ. Παραλαβή από Νέα Σμύρνη και με την ΑΠΑΡΑΒΑΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ότι θα ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ή ΚΑΠΟΙΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ, δεν θέλω να το δώ σε καμμιά αγγελία μετά από χ καιρό. 7
summit1_1 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, dpolal είπε Χαρίζεται NINTENDO Wii με 2 χειριστήρια, 2 βάσεις τιμονιέρα (όπως φαίνεται στην φωτό), καλώδια, λοιπά συμπράγκαλα και καμμιά 7-8-9 παιχνίδια. Ήταν πλήρως λειτουργικό, απλά έχει περιπέσει σε αχρηστία εδώ και πολύ καιρό διότι τα πιτσιρίκια μεγάλωσαν πλέον και το Wii δεν μπορεί να «παίξει» fortnite ή pubg και καταλαβαίνεται τί θέλω να πώ. Παραλαβή από Νέα Σμύρνη και με την ΑΠΑΡΑΒΑΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ότι θα ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ή ΚΑΠΟΙΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ, δεν θέλω να το δώ σε καμμιά αγγελία μετά από χ καιρό. Καλησπέρα με ενδιαφέρει για την ανηψια!
Ioannis.Konstantinop Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, dpolal είπε Χαρίζεται NINTENDO Wii με 2 χειριστήρια, 2 βάσεις τιμονιέρα (όπως φαίνεται στην φωτό), καλώδια, λοιπά συμπράγκαλα και καμμιά 7-8-9 παιχνίδια. Ήταν πλήρως λειτουργικό, απλά έχει περιπέσει σε αχρηστία εδώ και πολύ καιρό διότι τα πιτσιρίκια μεγάλωσαν πλέον και το Wii δεν μπορεί να «παίξει» fortnite ή pubg και καταλαβαίνεται τί θέλω να πώ. Παραλαβή από Νέα Σμύρνη και με την ΑΠΑΡΑΒΑΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ότι θα ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ή ΚΑΠΟΙΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ, δεν θέλω να το δώ σε καμμιά αγγελία μετά από χ καιρό. Στάλθηκε προσωπικό μύνημα!
Mendokusai Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Στις 23/7/2019 στις 2:22 ΠΜ, t_user είπε Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι κυρίως για το WAG αλλά και για το δράπανο αν δεν προχωρήσει με τον φίλο - στέλνω PM! Kalhspera, stelnw munhma!
Silenzio Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 6 λεπτά πριν, dpolal είπε Χαρίζεται NINTENDO Wii με 2 χειριστήρια, 2 βάσεις τιμονιέρα (όπως φαίνεται στην φωτό), καλώδια, λοιπά συμπράγκαλα και καμμιά 7-8-9 παιχνίδια. Ήταν πλήρως λειτουργικό, απλά έχει περιπέσει σε αχρηστία εδώ και πολύ καιρό διότι τα πιτσιρίκια μεγάλωσαν πλέον και το Wii δεν μπορεί να «παίξει» fortnite ή pubg και καταλαβαίνεται τί θέλω να πώ. Παραλαβή από Νέα Σμύρνη και με την ΑΠΑΡΑΒΑΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ότι θα ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ή ΚΑΠΟΙΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ, δεν θέλω να το δώ σε καμμιά αγγελία μετά από χ καιρό. αν τυχόν μείνει διαθέσιμο ενδιαφέρομαι για τη κόρη της αδερφής μου
tsiv Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 30 λεπτά πριν, petran67 είπε Ενδιαφέρομαι για το πρώτο ( External Case). Είμαι Περιστέρι. Ευχαριστώ. Έχει δοθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις