Crybal Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 15 λεπτά πριν, tigergreg είπε Χαριζεται GPS IGO8 ME WINDOWS CE φιλου που μαλλον ειναι σε καλη κατασταση. Νομιζω πως εχει και ομιλια. Παραλαβη εντος 48ωρου ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας κατοπιν συνεννοησης. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε πμ. Πμ
retroman3 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Στις 21/8/2019 στις 2:59 ΜΜ, Jimis12 είπε Χαρίζονται : 1. THOMSON TG782 x2 2. THOMSON TG585 v7 3. THOMSON TG585 v8 4. ZTE ZXV100 W300 v5.2 5. SAGEM F@ST 1201 V2 OTE 6. TP-LINK TD-8817 7. AltecTelecoms i-Call H3217147 Κατά πάσα πιθανότητα είναι όλα λειτουργικά. Δυστυχώς δεν έχω τροφοδοτικά για να τα ελέγξω Βρίσκομαι Καστοριά αλλά μπορώ να στείλω με ότι επιθυμείτε Να ευχαριστήσω τον φίλο Jimmis 12 για όλα τα παραπάνω (για τα router - modem). Είμαι υπόχρεος, πραγματικά για το κόπο που έκανε να μου τα στείλει , έκανε ένα απίστευτο δέμα, τα router σε πολύ καλή κατάσταση και τακτοποιημένα και τα έστειλε άμεσα ! Ευγενέστατος και συνενοήσιμος σε όλα, ότι και να πω είναι λίγο !Τέτοια μέλη σπάνια θα βρεις !!!! Να είσαι καλά Jimmis 12 και σε ευχαριστώ και πάλι για όλα . Ο καφές ισχύει όποτε έρθεις. 3
Silenzio Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Στις 4/8/2019 στις 11:09 ΠΜ, Τέρης Α. είπε Το "SUSE LINUX PROFESSIONAL 9.3 ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ" θα πάει στον @sotos 1. Θα ήθελα επίσης να χαρίσω τα παρακάτω: 2 κλειδιά Windows 8.1 Pro και 1 κλειδί Windows 10 Pro. Διαθέσιμα από 16/08 και μετά. Πρώτα post εδώ και μετά pm! Δε θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. ευχαριστώ πολύ για τον κωδικό !! 1
Giorgos9004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Στις 18/8/2019 στις 12:17 ΜΜ, e-tic είπε Ανακάλυψα 3 δίσκους βινυλίου. Οι δύο είναι συλλογές με ξένα τραγούδια και ο άλλος ελληνικός, της Μαντούς αν κατάλαβα σωστά απο το sticker. Αν υπάρχει περίπτωση να έχουμε εδώ κανέναν συλλέκτη, ας στείλει πμ. Επίσης ένα στρώμα γυμναστικής σαν αυτό: Παραλαβή απο Καλλιθέα. Καλησπέρα, το στρώμα γυμναστικής είναι διαθέσιμο ?
Giorgos9004 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 26/7/2019 στις 11:52 ΠΜ, orfibous είπε Καλημέρα, χαρίζονται ανταλλακτικά για drone: Hubsan X4 H107C 1× remote control = λειτουργεί 1× κάμερα = άγνωστης λειτουργικής κατάστασης. Hubsan Q4 remote control = λειτουργεί πλακέτα = λειτουργεί μπαταρία = λειτουργεί φορτιστής = λειτουργεί Όποιος ενδιαφέρεται να στείλει π.μ. Μπορώ να τα στείλω παντού με δικά σας έξοδα αποστολής. Δόθηκαν 😊 Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2019 από Giorgos9004 Δόθηκαν 3
serdakis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 6 ώρες πριν, Giorgos9004 είπε Καλημέρα, χαρίζονται ανταλλακτικά για drone: Hubsan X4 H107C 1× remote control = λειτουργεί 1× κάμερα = άγνωστης λειτουργικής κατάστασης. Hubsan Q4 remote control = λειτουργεί πλακέτα = λειτουργεί μπαταρία = λειτουργεί φορτιστής = λειτουργεί Όποιος ενδιαφέρεται να στείλει π.μ. Μπορώ να τα στείλω παντού με δικά σας έξοδα αποστολής. Στελνω για τα 2 remote
Giorgos9004 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Στις 16/8/2019 στις 11:37 ΠΜ, Neuro22 είπε Καλημέρα σε όλους. Επειδή η γυναίκα μου έχει αρχίσει και πετάει πράγματα χωρίς να με ρωτάει χαρίζονται τα παρακάτω. Στην φωτογραφία Νο1 HP Deskjet F4280 All-in-One Σε σχεδόν άριστη εξωτερική εμφάνιση. ΔΕΝ εκτυπώνει μάλλον στέγνωσαν τα μελάνια στα "μπεκ". Το Scaner δουλεύει. Με το τροφοδοτικό του. HPOfficejet 4355 All-in-OnePrinter, Fax, Scanner, Copier Σε σχεδόν άριστη εξωτερική εμφάνιση. ΔΕΝ εκτυπώνει μάλλον στέγνωσαν τα μελάνια στα "μπεκ". Το Fax και το Scaner δουλεύει. Με το τροφοδοτικό του. Στην φωτογραφία Νο2 Λογικά όλοι οι δίσκοι (ΑΤΑ όλοι) και όλες οι μνήμες δουλεύουν Για τα κινητά δεν ξέρω γιατί δεν έχω φορτιστές να τα τσεκάρω εκτός από το ZTE (αυτό με το κουτί) το οποίο θυμάμαι ότι έχει θέμα το touch. Οι φωτογραφικές κάποιο θέμα έχουν (δεν θυμάμαι) Οι μπαταρίες από τα ηλεκτρονικά τσιγάρα βλέπω ότι ανάβουν. Usb δέκτης τηλεόρασης και ραδιοφώνου AVerMedia AVerTV Hybrid+FM Volar https://www.avermedia.com/tv_more/product/tv/avertv_hybrid_volar_hd Αχρησιμοποίητη. Νομίζω ότι την είχα πάρει τότε που ήρθε η Digea στην ζωή μας, αλλά μάλλον έκανα λάθος επιλογή (αν θυμάμαι καλά) διότι δεν υποστηρίζει Mpeg4, μόνο Mpeg2. Στην φωτογραφία Νο3 Οι οθόνες είναι μη λειτουργικές μετά από κεραυνό που έπεσε (η Philips δουλεύει αλλά σε κάποια σημεία έχει μαυρίλες). Τα κουτιά από προϊόντα της Apple είναι άδεια (δεν ξέρω πως βρέθηκαν στην κατοχή μου). Η μητρική είναι κομπλέ με μνήμες και επεξεργαστή και αν θυμάμαι καλά δουλεύει, όπως και οι δύο κάρτες γραφικών. Το ίδιο και το cd-player της Sony (θυμάμαι ότι δούλευε - χρόνια στην αποθήκη) Στην φωτογραφία Νο4 Όλα (εκτός από το beelink το compustick) μετά τον κεραυνό έπαψαν να δουλεύουν. Το beelink το compustick κάποια στιγμή ενώ δούλευε, έπαψε να δίνει σήμα στην τηλεόραση!!! Ανάβει πάντως κανονικά. Λόγω έλλειψης χρόνου το ιδανικό θα ήταν να συναντηθώ με κάποιον και να τα πάρει όλα. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι πολλά οπότε στείλτε και βλέπουμε. Καλησπέρα, τα κινητά είναι διαθέσιμα ?
cubilone Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Χαρίζονται πινακίδα, βαλιτσάκι και πλαστικό ντοσιέ για γραμμικό σχέδιο αγορασμένα από το Πλαίσιο το 2006. Μου έχουν μείνει από την εποχή που ήθελα να περάσω γραφιστική. 2
LPFATHER Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Χαριζεται καλωδιο ρευματος και εικονας γνησιο για playstation σε αψογη κατασταση ΜΟΝΟ σαν πακετο Παραλαβη ΜΟΝΟ απο τον χωρο μου Αθηνα - Καματερο Δεν κανω κρατησεις, αποστολες, διατηρω το δικαιωμα να το δωσω χψρις να κραταω σειρα προτεραιοτητας Επικοινωνια ΜΟΝΟ μεσω Π.Μ. 3
great Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα και πάλι! Μετά την πρώτη μου επιτυχία στο thread, έχει σειρά ξεφόρτωμα για το χειμώνα το Samsung Home Theater (HT-X200). Σκονίζεται χρόνια στο σύνθετο, πλήρως λειτουργικό με όλα τα καλώδια και remote control. Έχει γράψει ζήτημα 1 ώρα χρήσης. Απλά θέλει ένα γερό καθάρισμα 😁 Παραλαβή μόνο στην περιοχή μου δυστυχώς, Ν. Μάκρη (Ν. Βουτζάς συγκεκριμένα στον κεντρικό δρόμο). Εαν ενδιαφέρεται κανείς στέλνει. Ευχαριστώ 5
turbat0s Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 9 λεπτά πριν, great είπε Καλησπέρα και πάλι! Μετά την πρώτη μου επιτυχία στο thread, έχει σειρά ξεφόρτωμα για το χειμώνα το Samsung Home Theater (HT-X200). Σκονίζεται χρόνια στο σύνθετο, πλήρως λειτουργικό με όλα τα καλώδια και remote control. Έχει γράψει ζήτημα 1 ώρα χρήσης. Απλά θέλει ένα γερό καθάρισμα 😁 Παραλαβή μόνο στην περιοχή μου δυστυχώς, Ν. Μάκρη (Ν. Βουτζάς συγκεκριμένα στον κεντρικό δρόμο). Εαν ενδιαφέρεται κανείς στέλνει. Ευχαριστώ Ενδιαφέρομαι στέλνω και pm 1
stratos_k Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 24 λεπτά πριν, great είπε Καλησπέρα και πάλι! Μετά την πρώτη μου επιτυχία στο thread, έχει σειρά ξεφόρτωμα για το χειμώνα το Samsung Home Theater (HT-X200). Σκονίζεται χρόνια στο σύνθετο, πλήρως λειτουργικό με όλα τα καλώδια και remote control. Έχει γράψει ζήτημα 1 ώρα χρήσης. Απλά θέλει ένα γερό καθάρισμα 😁 Παραλαβή μόνο στην περιοχή μου δυστυχώς, Ν. Μάκρη (Ν. Βουτζάς συγκεκριμένα στον κεντρικό δρόμο). Εαν ενδιαφέρεται κανείς στέλνει. Ευχαριστώ Θα με ενδιέφερε αν υπάρχει. Ευχαριστώ! 1
DrLo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, LPFATHER είπε Χαριζεται καλωδιο ρευματος και εικονας γνησιο για playstation σε αψογη κατασταση ΜΟΝΟ σαν πακετο Παραλαβη ΜΟΝΟ απο τον χωρο μου Αθηνα - Καματερο Δεν κανω κρατησεις, αποστολες, διατηρω το δικαιωμα να το δωσω χψρις να κραταω σειρα προτεραιοτητας Επικοινωνια ΜΟΝΟ μεσω Π.Μ. Με ενδιαφέρει. Έχεις PM 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις