Silenzio Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Haldol είπε Καλησπέρα παιδιά. Δίνω ένα scanner της Canon, το LiDE 200, παλιό και γρατσουνισμένο, αλλά λειτουργικό (τελευταία φορά που το δούλεψα πριν ~2 χρόνια λειτουργούσε έστω 😜). Έχω ένα πολυμηχάνημα κι ένα εξτρά "καλό" scanner, ε δε θα κρατάω κι αυτό. Όποιος μένει Ηράκλειο (Κρήτη, όχι Νέο Ηράκλειο) το παίρνει από Jumbo - ΑΒ. Αλλά αν δε το θέλει κανείς από 'δω το στέλνω και με δέμα των ΕΛΤΑ - δεν είναι κι ακριβή η αποστολή. Απλά θα περιμένω 1- 2 μέρες μήπως το πάρει κανείς από 'δω. αν είναι λειτουργικό με ενδιαφέρει για αποστολή στην Αθήνα.
Haldol Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 31 λεπτά πριν, Silenzio είπε αν είναι λειτουργικό με ενδιαφέρει για αποστολή στην Αθήνα. Έγινε! Εάν δεν ενδιαφερθεί κανείς από Ηράκλειο μέχρι κι αύριο σου στέλνω μήνυμα για να στο στείλω. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 21 ώρες πριν, e-tic είπε Ανακάλυψα 3 δίσκους βινυλίου. Οι δύο είναι συλλογές με ξένα τραγούδια και ο άλλος ελληνικός, της Μαντούς αν κατάλαβα σωστά απο το sticker. Αν υπάρχει περίπτωση να έχουμε εδώ κανέναν συλλέκτη, ας στείλει πμ. Επίσης ένα στρώμα γυμναστικής σαν αυτό: Παραλαβή απο Καλλιθέα. πμ καλημερα
Aurumnus Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Στις 4/8/2019 στις 3:26 ΜΜ, Silenzio είπε 6. ένα lexmark e260c 7. δύο lexmark e260a11e 8. hp designjet 80 cyan, yellow, magenta, black Είναι διαθέσιμα ακόμα; 1
Silenzio Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Aurumnus είπε Είναι διαθέσιμα ακόμα; ναι είναι διαθέσιμα, στειλε πμ να κανονίσουμε να περάσεις να τα πάρεις
1nsom-n1k Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Στις 16/8/2019 στις 11:37 ΠΜ, Neuro22 είπε Στην φωτογραφία Νο3 Η μητρική είναι κομπλέ με μνήμες και επεξεργαστή και αν θυμάμαι καλά δουλεύει, όπως και οι δύο κάρτες γραφικών. Το ίδιο και το cd-player της Sony (θυμάμαι ότι δούλευε - χρόνια στην αποθήκη) στέλνω κι εγώ π.μ. μήπως κάτι δεν έχει κανονιστεί - δοθεί
bigoulas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Στις 17/8/2019 στις 7:50 ΜΜ, Crybal είπε 😉 Ανανέωση 1. Ο κωδικός δόθηκε σε soulprophet 2.Η καρέκλα είναι σε αναμονή για Dark_Beast_John_Gr Στις 17/8/2019 στις 6:02 ΜΜ, bigoulas είπε 1. Δίνεται κωδικός για δωρεάν επιστροφή από Κυκλάδες με τη SEAJETS. Παρακαλώ μόνο για άτομα που θέλουν να χρησιμοποιήσουν οι ίδιοι τον κωδικό και όχι για μεταπώληση. Πληροφορίες εδώ https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/wind-one/pronomia-seajets/ 2. Δίνεται η καρέκλα της φωτογραφίας. Έχει σπάσει η μεταλλική βάση κάτω από το κάθισμα.Έχω άλλη μία μεταλλική βάση αλλά δεν ταιριάζει στις βίδες. Όποιον ενδιαφέρει να την επισκευάσει ή να την πάρει για ανταλλακτικά, παραλαβή από Νέο Κόσμο.
Haldol Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Δε με θέλουν οι εκτυπωτές φέτος. Μόλις ψόφησε και ο MG7750. 😫 Θέλει κανείς τα μελάνια; Είναι τα 571XL και έχω τα M, C, GY & BK (τα Y & PGBK τα πέταξα, ήταν άδεια). Δεν είναι γεμάτα, αλλά έχουν ακόμα μέσα. Δείτε φωτό. Προσοχή είναι για εκτυπωτές που έχουν και γκρι. Ισχύει ότι και στην προηγούμενο post μου, περιμένω δηλαδή μέχρι αύριο μήπως βρεθεί κανείς από Ηράκλειο (για να μην τρέχω στα ΕΛΤΑ) και μετά τα ταχυδρομώ όπου θέλετε. Δόθηκαν εκτός Insomnia. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2019 από Haldol Δόθηκαν. 2
LPFATHER Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται το χειριστήριο thrustmaster dual analog 3 για pc. Έχει πρόβλημα στον αριστερό αναλογικό μοχλό. Όταν το κουνάς λίγο σαν να μπλοκάρει. Παραλαβή ΜΟΝΟ από τον χώρο μου Αθήνα - Καματερό. Δεν στέλνω, δεν κάνω κρατήσεις, διατηρώ το δικαίωμα να το δώσω χωρίς να κρατάω σειρά προτεραιότητας. Επικοινωνία ΜΟΝΟ μέσω Π.Μ. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2019 από LPFATHER 2
ExTaCy1337 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Ευχαριστω πολυ τον @Neuro22 πηρα οτι χαριζε. Εντος προσεχων ημερων θα ανεβασω οτι δε χρειαζομαι στο φορουμ, λιγο να τα δοκιμασω κτλ, λογω μη ελευθερου χρονου θα μου παρει καποιες μερες.
Neuro22 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 On 16/08/2019 at 11:37, Neuro22 said: Καλημέρα σε όλους. Επειδή η γυναίκα μου έχει αρχίσει και πετάει πράγματα χωρίς να με ρωτάει χαρίζονται τα παρακάτω. Στην φωτογραφία Νο1 HP Deskjet F4280 All-in-One Σε σχεδόν άριστη εξωτερική εμφάνιση. ΔΕΝ εκτυπώνει μάλλον στέγνωσαν τα μελάνια στα "μπεκ". Το Scaner δουλεύει. Με το τροφοδοτικό του. HPOfficejet 4355 All-in-OnePrinter, Fax, Scanner, Copier Σε σχεδόν άριστη εξωτερική εμφάνιση. ΔΕΝ εκτυπώνει μάλλον στέγνωσαν τα μελάνια στα "μπεκ". Το Fax και το Scaner δουλεύει. Με το τροφοδοτικό του. Στην φωτογραφία Νο2 Λογικά όλοι οι δίσκοι (ΑΤΑ όλοι) και όλες οι μνήμες δουλεύουν Για τα κινητά δεν ξέρω γιατί δεν έχω φορτιστές να τα τσεκάρω εκτός από το ZTE (αυτό με το κουτί) το οποίο θυμάμαι ότι έχει θέμα το touch. Οι φωτογραφικές κάποιο θέμα έχουν (δεν θυμάμαι) Οι μπαταρίες από τα ηλεκτρονικά τσιγάρα βλέπω ότι ανάβουν. Usb δέκτης τηλεόρασης και ραδιοφώνου AVerMedia AVerTV Hybrid+FM Volar https://www.avermedia.com/tv_more/product/tv/avertv_hybrid_volar_hd Αχρησιμοποίητη. Νομίζω ότι την είχα πάρει τότε που ήρθε η Digea στην ζωή μας, αλλά μάλλον έκανα λάθος επιλογή (αν θυμάμαι καλά) διότι δεν υποστηρίζει Mpeg4, μόνο Mpeg2. Στην φωτογραφία Νο3 Οι οθόνες είναι μη λειτουργικές μετά από κεραυνό που έπεσε (η Philips δουλεύει αλλά σε κάποια σημεία έχει μαυρίλες). Τα κουτιά από προϊόντα της Apple είναι άδεια (δεν ξέρω πως βρέθηκαν στην κατοχή μου). Η μητρική είναι κομπλέ με μνήμες και επεξεργαστή και αν θυμάμαι καλά δουλεύει, όπως και οι δύο κάρτες γραφικών. Το ίδιο και το cd-player της Sony (θυμάμαι ότι δούλευε - χρόνια στην αποθήκη) Στην φωτογραφία Νο4 Όλα (εκτός από το beelink το compustick) μετά τον κεραυνό έπαψαν να δουλεύουν. Το beelink το compustick κάποια στιγμή ενώ δούλευε, έπαψε να δίνει σήμα στην τηλεόραση!!! Ανάβει πάντως κανονικά. Λόγω έλλειψης χρόνου το ιδανικό θα ήταν να συναντηθώ με κάποιον και να τα πάρει όλα. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι πολλά οπότε στείλτε και βλέπουμε. Καλημέρα. Τα πράγματα δόθηκαν στον ExTaCy1337 που είχε την καλοσύνη να έρθει να τα παραλάβει από την δουλειά μου. Θα του προωθήσω και τα p.m. όσων ενδιαφέρθηκαν. Λυπάμαι που δεν κατάφερα να εξυπηρετήσω περισσότερους. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 17/8/2019 στις 2:00 ΜΜ, devil1983 είπε Χαρίζεται ο καλόγερος της φωτογραφίας! (Δεν έχει κ πολύ Καλή ισορροπία λόγο παιδιών χεχεχε) Παραλαβή από τον χώρο μου στον Πειραιά! καλημερα θελω να ευχαριστησω για τον υπεροχο καλογερο και το μπαρακι ! Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2019 από Maricute
devil1983 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Στις 18/8/2019 στις 12:21 ΜΜ, devil1983 είπε Χαρίζεται το μπαράκι είναι κάτω από τα πράγματα..έχει σπάσει η βάση για το ποτά.. Επίσης χαρίζεται κ ένα έπιπλο το οποίο είχα πάνω την τηλεόρασ σύνθετο τηλεόρασης! Δυστυχώς δεν με αφήνει να ανεβάσω φωτογραφία Υπάρχει ακόμα αν ενδιαφέρεται κάποιος! Όχι το μπαράκι το σύνθετο τηλεόρασης! Λάθος παράθεση!
Ioannis.Konstantinop Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 13 ώρες πριν, LPFATHER είπε Χαρίζεται το χειριστήριο thrustmaster dual analog 3 για pc. Έχει πρόβλημα στον αριστερό αναλογικό μοχλό. Όταν το κουνάς λίγο σαν να μπλοκάρει. Παραλαβή ΜΟΝΟ από τον χώρο μου Αθήνα - Καματερό. Δεν στέλνω, δεν κάνω κρατήσεις, διατηρώ το δικαίωμα να το δώσω χωρίς να κρατάω σειρά προτεραιότητας. Επικοινωνία ΜΟΝΟ μέσω Π.Μ. Έχεις προσωπικό μήνυμα.
Jimis12 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2019 Χαρίζονται : 1. THOMSON TG782 x2 2. THOMSON TG585 v7 3. THOMSON TG585 v8 4. ZTE ZXV100 W300 v5.2 5. SAGEM F@ST 1201 V2 OTE 6. TP-LINK TD-8817 7. AltecTelecoms i-Call H3217147 Κατά πάσα πιθανότητα είναι όλα λειτουργικά. Δυστυχώς δεν έχω τροφοδοτικά για να τα ελέγξω Βρίσκομαι Καστοριά αλλά μπορώ να στείλω με ότι επιθυμείτε 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις