stratos_k Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Neuro22 είπε Το ίδιο και το cd-player της Sony (θυμάμαι ότι δούλευε - χρόνια στην αποθήκη) Θα με ενδιέφερε το cd αν γίνεται! Έστειλα ΠΜ Ευχαριστώ! Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2019 από stratos_k
rayven18 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 5 hours ago, Neuro22 said: Καλημέρα σε όλους. Επειδή η γυναίκα μου έχει αρχίσει και πετάει πράγματα χωρίς να με ρωτάει χαρίζονται τα παρακάτω. Στην φωτογραφία Νο1 HP Deskjet F4280 All-in-One Σε σχεδόν άριστη εξωτερική εμφάνιση. ΔΕΝ εκτυπώνει μάλλον στέγνωσαν τα μελάνια στα "μπεκ". Το Scaner δουλεύει. Με το τροφοδοτικό του. HPOfficejet 4355 All-in-OnePrinter, Fax, Scanner, Copier Σε σχεδόν άριστη εξωτερική εμφάνιση. ΔΕΝ εκτυπώνει μάλλον στέγνωσαν τα μελάνια στα "μπεκ". Το Fax και το Scaner δουλεύει. Με το τροφοδοτικό του. Στην φωτογραφία Νο2 Λογικά όλοι οι δίσκοι (ΑΤΑ όλοι) και όλες οι μνήμες δουλεύουν Για τα κινητά δεν ξέρω γιατί δεν έχω φορτιστές να τα τσεκάρω εκτός από το ZTE (αυτό με το κουτί) το οποίο θυμάμαι ότι έχει θέμα το touch. Οι φωτογραφικές κάποιο θέμα έχουν (δεν θυμάμαι) Οι μπαταρίες από τα ηλεκτρονικά τσιγάρα βλέπω ότι ανάβουν. Usb δέκτης τηλεόρασης και ραδιοφώνου AVerMedia AVerTV Hybrid+FM Volar https://www.avermedia.com/tv_more/product/tv/avertv_hybrid_volar_hd Αχρησιμοποίητη. Νομίζω ότι την είχα πάρει τότε που ήρθε η Digea στην ζωή μας, αλλά μάλλον έκανα λάθος επιλογή (αν θυμάμαι καλά) διότι δεν υποστηρίζει Mpeg4, μόνο Mpeg2. Στην φωτογραφία Νο3 Οι οθόνες είναι μη λειτουργικές μετά από κεραυνό που έπεσε (η Philips δουλεύει αλλά σε κάποια σημεία έχει μαυρίλες). Τα κουτιά από προϊόντα της Apple είναι άδεια (δεν ξέρω πως βρέθηκαν στην κατοχή μου). Η μητρική είναι κομπλέ με μνήμες και επεξεργαστή και αν θυμάμαι καλά δουλεύει, όπως και οι δύο κάρτες γραφικών. Το ίδιο και το cd-player της Sony (θυμάμαι ότι δούλευε - χρόνια στην αποθήκη) Στην φωτογραφία Νο4 Όλα (εκτός από το beelink το compustick) μετά τον κεραυνό έπαψαν να δουλεύουν. Το beelink το compustick κάποια στιγμή ενώ δούλευε, έπαψε να δίνει σήμα στην τηλεόραση!!! Ανάβει πάντως κανονικά. Λόγω έλλειψης χρόνου το ιδανικό θα ήταν να συναντηθώ με κάποιον και να τα πάρει όλα. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι πολλά οπότε στείλτε και βλέπουμε. Στέλνω pm
odystam Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Neuro22 είπε Άκυρο Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2019 από odystam
Neuro22 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 7 hours ago, Neuro22 said: Καλημέρα σε όλους. Επειδή η γυναίκα μου έχει αρχίσει και πετάει πράγματα χωρίς να με ρωτάει χαρίζονται τα παρακάτω. Στην φωτογραφία Νο1 HP Deskjet F4280 All-in-One Σε σχεδόν άριστη εξωτερική εμφάνιση. ΔΕΝ εκτυπώνει μάλλον στέγνωσαν τα μελάνια στα "μπεκ". Το Scaner δουλεύει. Με το τροφοδοτικό του. HPOfficejet 4355 All-in-OnePrinter, Fax, Scanner, Copier Σε σχεδόν άριστη εξωτερική εμφάνιση. ΔΕΝ εκτυπώνει μάλλον στέγνωσαν τα μελάνια στα "μπεκ". Το Fax και το Scaner δουλεύει. Με το τροφοδοτικό του. Στην φωτογραφία Νο2 Λογικά όλοι οι δίσκοι (ΑΤΑ όλοι) και όλες οι μνήμες δουλεύουν Για τα κινητά δεν ξέρω γιατί δεν έχω φορτιστές να τα τσεκάρω εκτός από το ZTE (αυτό με το κουτί) το οποίο θυμάμαι ότι έχει θέμα το touch. Οι φωτογραφικές κάποιο θέμα έχουν (δεν θυμάμαι) Οι μπαταρίες από τα ηλεκτρονικά τσιγάρα βλέπω ότι ανάβουν. Usb δέκτης τηλεόρασης και ραδιοφώνου AVerMedia AVerTV Hybrid+FM Volar https://www.avermedia.com/tv_more/product/tv/avertv_hybrid_volar_hd Αχρησιμοποίητη. Νομίζω ότι την είχα πάρει τότε που ήρθε η Digea στην ζωή μας, αλλά μάλλον έκανα λάθος επιλογή (αν θυμάμαι καλά) διότι δεν υποστηρίζει Mpeg4, μόνο Mpeg2. Στην φωτογραφία Νο3 Οι οθόνες είναι μη λειτουργικές μετά από κεραυνό που έπεσε (η Philips δουλεύει αλλά σε κάποια σημεία έχει μαυρίλες). Τα κουτιά από προϊόντα της Apple είναι άδεια (δεν ξέρω πως βρέθηκαν στην κατοχή μου). Η μητρική είναι κομπλέ με μνήμες και επεξεργαστή και αν θυμάμαι καλά δουλεύει, όπως και οι δύο κάρτες γραφικών. Το ίδιο και το cd-player της Sony (θυμάμαι ότι δούλευε - χρόνια στην αποθήκη) Στην φωτογραφία Νο4 Όλα (εκτός από το beelink το compustick) μετά τον κεραυνό έπαψαν να δουλεύουν. Το beelink το compustick κάποια στιγμή ενώ δούλευε, έπαψε να δίνει σήμα στην τηλεόραση!!! Ανάβει πάντως κανονικά. Λόγω έλλειψης χρόνου το ιδανικό θα ήταν να συναντηθώ με κάποιον και να τα πάρει όλα. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι πολλά οπότε στείλτε και βλέπουμε. Καλησπέρα και πάλι. Επειδή έχω λάβει πάρα πολλά π.μ. είτε με ερωτήσεις είτε για εκδήλωση ενδιαφέροντος θα προσπαθήσω να απαντήσω εδώ. Καταρχήν Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη Ανατολικά (σε χωριό), οπότε είτε κέντρο είτε δυτικά δεν με βολεύει. θα μπορούσα να έρθω μέχρι π.χ. Μαρτίου (ήδη είναι καμιά ώρα πήγαινε - έλα). Έχουν εκδηλώσει ήδη την πρόθεση να τα πάρουν όλα και να τα μοιράσουν αυτοί οπότε αν κάποιος θέλει κάτι συγκεκριμένο και έχει την διάθεση να βρεθούμε ανατολικά Δευτέρα - Τρίτη (ΣΚ θα είμαι εκτός) παρακαλώ να μου στείλει για να δω πως μπορώ να τα μοιράσω. Για το κάθε τι που Χαρίζω έχω γράψει για την κατάσταση του. Το τονίζω για να μην έχουμε παρεξηγήσεις, γι αυτά που γράφω ότι δουλεύουν κρατάω κάποια επιφύλαξη. Τα είχα κρατήσει γιατί πίστευα ότι κάπου θα εξυπηρετήσουν, οπότε τα είχα τσεκάρει τότε που τα αποθήκευσα. Επειδή κάποια είναι αποθηκευμένα πολύ καιρό δεν μπορώ να είμαι και απόλυτα σίγουρος. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. 3
BLISS Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Στις 25/6/2019 στις 10:55 ΜΜ, obijuan1983 είπε Επίσης χαρίζεται Toshiba Retro Case ... Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ για την αποστολή :)
obijuan1983 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, Neuro22 είπε Καλησπέρα και πάλι. Επειδή έχω λάβει πάρα πολλά π.μ. είτε με ερωτήσεις είτε για εκδήλωση ενδιαφέροντος θα προσπαθήσω να απαντήσω εδώ. Καταρχήν Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη Ανατολικά (σε χωριό), οπότε είτε κέντρο είτε δυτικά δεν με βολεύει. θα μπορούσα να έρθω μέχρι π.χ. Μαρτίου (ήδη είναι καμιά ώρα πήγαινε - έλα). Έχουν εκδηλώσει ήδη την πρόθεση να τα πάρουν όλα και να τα μοιράσουν αυτοί οπότε αν κάποιος θέλει κάτι συγκεκριμένο και έχει την διάθεση να βρεθούμε ανατολικά Δευτέρα - Τρίτη (ΣΚ θα είμαι εκτός) παρακαλώ να μου στείλει για να δω πως μπορώ να τα μοιράσω. Για το κάθε τι που Χαρίζω έχω γράψει για την κατάσταση του. Το τονίζω για να μην έχουμε παρεξηγήσεις, γι αυτά που γράφω ότι δουλεύουν κρατάω κάποια επιφύλαξη. Τα είχα κρατήσει γιατί πίστευα ότι κάπου θα εξυπηρετήσουν, οπότε τα είχα τσεκάρει τότε που τα αποθήκευσα. Επειδή κάποια είναι αποθηκευμένα πολύ καιρό δεν μπορώ να είμαι και απόλυτα σίγουρος. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. No 4 με ενδιαφερει
alucards74 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Χαρίζονται δυο μπαταρίες από xiaomi κινητά με κωδικό BM41 , μια με κωδικό BM43 την πήρε ο @kstgr καθώς και πίσω μεταλλική θήκη από redmi note 4 την πήρε ο @kstgr . Χρήστος Θεσσαλονίκη Μύνημα εδώ στο νήμα και μετα με pm αλλιώς κλασικά ανακύκλωση Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2019 από alucards74 2
alucards74 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 13 λεπτά πριν, kstgr είπε Με ενδιαφέρει η BM43 και το μεταλικό καπάκι! Οκ δικά σου
devil1983 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Χαρίζεται ο καλόγερος της φωτογραφίας! (Δεν έχει κ πολύ Καλή ισορροπία λόγο παιδιών χεχεχε) Παραλαβή από τον χώρο μου στον Πειραιά! 2
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, devil1983 είπε Χαρίζεται ο καλόγερος της φωτογραφίας! (Δεν έχει κ πολύ Καλή ισορροπία λόγο παιδιών χεχεχε) Παραλαβή από τον χώρο μου στον Πειραιά! με ενδιαφέρει πμ
bigoulas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1. Δίνεται κωδικός για δωρεάν επιστροφή από Κυκλάδες με τη SEAJETS. Παρακαλώ μόνο για άτομα που θέλουν να χρησιμοποιήσουν οι ίδιοι τον κωδικό και όχι για μεταπώληση. Πληροφορίες εδώ https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/wind-one/pronomia-seajets/ 2. Δίνεται η καρέκλα της φωτογραφίας. Έχει σπάσει η μεταλλική βάση κάτω από το κάθισμα.Έχω άλλη μία μεταλλική βάση αλλά δεν ταιριάζει στις βίδες. Όποιον ενδιαφέρει να την επισκευάσει ή να την πάρει για ανταλλακτικά, παραλαβή από Νέο Κόσμο. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2019 από bigoulas 3
Crybal Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, bigoulas είπε 1. Δίνεται κωδικός για δωρεάν επιστροφή από Κυκλάδες με τη SEAJETS. Παρακαλώ μόνο για άτομα που θέλουν να χρησιμοποιήσουν οι ίδιοι τον κωδικό και όχι για μεταπώληση. Πληροφορίες εδώ https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/wind-one/pronomia-seajets/ 2. Δίνεται η καρέκλα της φωτογραφίας. Έχει σπάσει η μεταλλική βάση κάτω από το κάθισμα.Έχω άλλη μία μεταλλική βάση αλλά δεν ταιριάζει στις βίδες. Όποιον ενδιαφέρει να την επισκευάσει ή να την πάρει για ανταλλακτικά, παραλαβή από Νέο Κόσμο. 😉
DrLo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) update [ 3 ] 1x PCI Modem Λειτουργικό τελευταία φορά [ 5 ] 1x Περπατητήρας (Πι ηλικωμένων) Παρόμοιος με αυτόν [ 7 ] 2x 512ΜΒ RAM DDR2 DIMM (νομίζω στα 533) [ 10 ] 3 παλαιά "stupid-phone" κινητά το κόκκινο vodafone δεν εχει φορτιστή. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2019 από DrLo
Προτεινόμενες αναρτήσεις