KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 27 λεπτά πριν, bigoulas είπε Παλιοί φορτιστές. Αν ενδιαφέρουν κάποιον πριν ανακυκλωθούν. 2x NOKIA με λεπτό βύσμα 1x SONY ERICSSON 1x ALCATEL 2x φορτιστές από παιχνίδια Παραλαβή από Καλλιθέα καλημερα εμενα με ενδιαφερουν στελνω πμ
Silenzio Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Στις 4/8/2019 στις 3:26 ΜΜ, Silenzio είπε καλησπέρα, δίνω τα παρακάτω τόνερ, τα βλέπετε αναλυτικά στις φωτο παρακάτω: 1. ένα konica 1015-1120-1212 2. δύο hp μελανάκια 57 3. ένα panasonic kx-fa83x 4. ένα panasonic kx-fp 141.. 5. ένα lexmark 24016se 6. ένα lexmark e260c 7. δύο lexmark e260a11e 8. hp designjet 80 cyan, yellow, magenta, black είναι αχρησιμοποίητα, σφραγισμένα, αλλά δε ξέρω αν είναι λειτουργικά, οπότε αναλαμβάνετε το ρίσκο (τα ινκ θεωρώ θα έχουν στεγνώσει, ήταν κάποια χρόνια σε αποθήκη). παραλαβή μόνο από το χώρο μου στο ελληνικό, πρώτα μήνυμα εδώ και μετά πμ. Θα προτιμήσω άτομα που δε προλαβαίνουν να πάρουν κάτι συνήθως. ευχαριστώ. https://imgur.com/gallery/CMSKCAl παιδιά λίγες μέρες ακόμη τα κρατάω και μετά πάνε ανακύκλωση..
Crybal Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, bigoulas είπε Παλιοί φορτιστές. Αν ενδιαφέρουν κάποιον πριν ανακυκλωθούν. 2x NOKIA με λεπτό βύσμα 1x SONY ERICSSON 1x ALCATEL 2x φορτιστές από παιχνίδια Παραλαβή από Καλλιθέα Στελνω πμ 1
bigoulas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, bigoulas είπε Παλιοί φορτιστές. Αν ενδιαφέρουν κάποιον πριν ανακυκλωθούν. 2x NOKIA με λεπτό βύσμα Ο ένας για Crybal 1x SONY ERICSSON 1x ALCATEL Crybal 2x φορτιστές από παιχνίδια e-tic Παραλαβή από Καλλιθέα 1
LPFATHER Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Στις 22/7/2019 στις 9:43 ΜΜ, LPFATHER είπε Ξαναχαριζεται ο υπολογιστης αφου τον ανοιξα και τελικα αυτα που ηθελα να χρησιμοποιησω δεν μου κανουν. Τα μονα χαρακτηριστικα που προσεξα ειναι οτι τα οπτικα ειναι IDE και οι ram ειναι ddr, μαλιστα απο τις 3 υποδοχες εχει 2 μνημες κουμπομενες. Παραλαβη ΜΟΝΟ απο τον χωρο μου Αθηνα - Καματερο ΔΕΝ ΚΑΝΩ αποστολες Διατηρω το δικαιωμα να το δωσω χωρις να κραταω σειρα προτεραιοτητας Επικοινωνια ΜΟΝΟ μεσω Π.Μ Ξαναχαριζεται Τα χαρακτηριστικά που έχω δει είναι Επεξεργαστής pentium 3 Ram ddr έχει 2 κουμπομενες πάνω Τα 2 οπτικά είναι IDE Και το τροφοδοτικό νομίζω 350 watt Ισχύουν οι ίδιοι όροι.
LLLEFTERIS Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Silenzio είπε παιδιά λίγες μέρες ακόμη τα κρατάω και μετά πάνε ανακύκλωση.. 1. ένα konica 1015-1120-1212 με ενδιαφερει μηπως φτιαξω ενα 4518 που εχω. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2019 από LLLEFTERIS 1
Silenzio Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε 1. ένα konica 1015-1120-1212 με ενδιαφερει μηπως φτιαξω ενα 4518 που εχω. οκ στείλε πμ να κανονίσουμε
Neuro22 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Καλημέρα σε όλους. Επειδή η γυναίκα μου έχει αρχίσει και πετάει πράγματα χωρίς να με ρωτάει χαρίζονται τα παρακάτω. Στην φωτογραφία Νο1 HP Deskjet F4280 All-in-One Σε σχεδόν άριστη εξωτερική εμφάνιση. ΔΕΝ εκτυπώνει μάλλον στέγνωσαν τα μελάνια στα "μπεκ". Το Scaner δουλεύει. Με το τροφοδοτικό του. HPOfficejet 4355 All-in-OnePrinter, Fax, Scanner, Copier Σε σχεδόν άριστη εξωτερική εμφάνιση. ΔΕΝ εκτυπώνει μάλλον στέγνωσαν τα μελάνια στα "μπεκ". Το Fax και το Scaner δουλεύει. Με το τροφοδοτικό του. Στην φωτογραφία Νο2 Λογικά όλοι οι δίσκοι (ΑΤΑ όλοι) και όλες οι μνήμες δουλεύουν Για τα κινητά δεν ξέρω γιατί δεν έχω φορτιστές να τα τσεκάρω εκτός από το ZTE (αυτό με το κουτί) το οποίο θυμάμαι ότι έχει θέμα το touch. Οι φωτογραφικές κάποιο θέμα έχουν (δεν θυμάμαι) Οι μπαταρίες από τα ηλεκτρονικά τσιγάρα βλέπω ότι ανάβουν. Usb δέκτης τηλεόρασης και ραδιοφώνου AVerMedia AVerTV Hybrid+FM Volar https://www.avermedia.com/tv_more/product/tv/avertv_hybrid_volar_hd Αχρησιμοποίητη. Νομίζω ότι την είχα πάρει τότε που ήρθε η Digea στην ζωή μας, αλλά μάλλον έκανα λάθος επιλογή (αν θυμάμαι καλά) διότι δεν υποστηρίζει Mpeg4, μόνο Mpeg2. Στην φωτογραφία Νο3 Οι οθόνες είναι μη λειτουργικές μετά από κεραυνό που έπεσε (η Philips δουλεύει αλλά σε κάποια σημεία έχει μαυρίλες). Τα κουτιά από προϊόντα της Apple είναι άδεια (δεν ξέρω πως βρέθηκαν στην κατοχή μου). Η μητρική είναι κομπλέ με μνήμες και επεξεργαστή και αν θυμάμαι καλά δουλεύει, όπως και οι δύο κάρτες γραφικών. Το ίδιο και το cd-player της Sony (θυμάμαι ότι δούλευε - χρόνια στην αποθήκη) Στην φωτογραφία Νο4 Όλα (εκτός από το beelink το compustick) μετά τον κεραυνό έπαψαν να δουλεύουν. Το beelink το compustick κάποια στιγμή ενώ δούλευε, έπαψε να δίνει σήμα στην τηλεόραση!!! Ανάβει πάντως κανονικά. Λόγω έλλειψης χρόνου το ιδανικό θα ήταν να συναντηθώ με κάποιον και να τα πάρει όλα. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι πολλά οπότε στείλτε και βλέπουμε. 3
LLLEFTERIS Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Τελικα εστειλα pm Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2019 από LLLEFTERIS
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε Στελνω pm 3 λεπτά πριν, Neuro22 είπε Καλημέρα σε όλους. Επειδή η γυναίκα μου έχει αρχίσει και πετάει πράγματα χωρίς να με ρωτάει χαρίζονται τα παρακάτω. Στην φωτογραφία Νο1 HP Deskjet F4280 All-in-One Σε σχεδόν άριστη εξωτερική εμφάνιση. ΔΕΝ εκτυπώνει μάλλον στέγνωσαν τα μελάνια στα "μπεκ". Το Scaner δουλεύει. Με το τροφοδοτικό του. HPOfficejet 4355 All-in-OnePrinter, Fax, Scanner, Copier Σε σχεδόν άριστη εξωτερική εμφάνιση. ΔΕΝ εκτυπώνει μάλλον στέγνωσαν τα μελάνια στα "μπεκ". Το Fax και το Scaner δουλεύει. Με το τροφοδοτικό του. Στην φωτογραφία Νο2 Λογικά όλοι οι δίσκοι (ΑΤΑ όλοι) και όλες οι μνήμες δουλεύουν Για τα κινητά δεν ξέρω γιατί δεν έχω φορτιστές να τα τσεκάρω εκτός από το ZTE (αυτό με το κουτί) το οποίο θυμάμαι ότι έχει θέμα το touch. Οι φωτογραφικές κάποιο θέμα έχουν (δεν θυμάμαι) Οι μπαταρίες από τα ηλεκτρονικά τσιγάρα βλέπω ότι ανάβουν. Usb δέκτης τηλεόρασης και ραδιοφώνου AVerMedia AVerTV Hybrid+FM Volar https://www.avermedia.com/tv_more/product/tv/avertv_hybrid_volar_hd Αχρησιμοποίητη. Νομίζω ότι την είχα πάρει τότε που ήρθε η Digea στην ζωή μας, αλλά μάλλον έκανα λάθος επιλογή (αν θυμάμαι καλά) διότι δεν υποστηρίζει Mpeg4, μόνο Mpeg2. Στην φωτογραφία Νο3 Οι οθόνες είναι μη λειτουργικές μετά από κεραυνό που έπεσε (η Philips δουλεύει αλλά σε κάποια σημεία έχει μαυρίλες). Τα κουτιά από προϊόντα της Apple είναι άδεια (δεν ξέρω πως βρέθηκαν στην κατοχή μου). Η μητρική είναι κομπλέ με μνήμες και επεξεργαστή και αν θυμάμαι καλά δουλεύει, όπως και οι δύο κάρτες γραφικών. Το ίδιο και το cd-player της Sony (θυμάμαι ότι δούλευε - χρόνια στην αποθήκη) Στην φωτογραφία Νο4 Όλα (εκτός από το beelink το compustick) μετά τον κεραυνό έπαψαν να δουλεύουν. Το beelink το compustick κάποια στιγμή ενώ δούλευε, έπαψε να δίνει σήμα στην τηλεόραση!!! Ανάβει πάντως κανονικά. Λόγω έλλειψης χρόνου το ιδανικό θα ήταν να συναντηθώ με κάποιον και να τα πάρει όλα. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι πολλά οπότε στείλτε και βλέπουμε. στελνω πμ
ExTaCy1337 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Neuro22 είπε Καλημέρα σε όλους. Επειδή η γυναίκα μου έχει αρχίσει και πετάει πράγματα χωρίς να με ρωτάει χαρίζονται τα παρακάτω. Στην φωτογραφία Νο1 HP Deskjet F4280 All-in-One Σε σχεδόν άριστη εξωτερική εμφάνιση. ΔΕΝ εκτυπώνει μάλλον στέγνωσαν τα μελάνια στα "μπεκ". Το Scaner δουλεύει. Με το τροφοδοτικό του. HPOfficejet 4355 All-in-OnePrinter, Fax, Scanner, Copier Σε σχεδόν άριστη εξωτερική εμφάνιση. ΔΕΝ εκτυπώνει μάλλον στέγνωσαν τα μελάνια στα "μπεκ". Το Fax και το Scaner δουλεύει. Με το τροφοδοτικό του. Στην φωτογραφία Νο2 Λογικά όλοι οι δίσκοι (ΑΤΑ όλοι) και όλες οι μνήμες δουλεύουν Για τα κινητά δεν ξέρω γιατί δεν έχω φορτιστές να τα τσεκάρω εκτός από το ZTE (αυτό με το κουτί) το οποίο θυμάμαι ότι έχει θέμα το touch. Οι φωτογραφικές κάποιο θέμα έχουν (δεν θυμάμαι) Οι μπαταρίες από τα ηλεκτρονικά τσιγάρα βλέπω ότι ανάβουν. Usb δέκτης τηλεόρασης και ραδιοφώνου AVerMedia AVerTV Hybrid+FM Volar https://www.avermedia.com/tv_more/product/tv/avertv_hybrid_volar_hd Αχρησιμοποίητη. Νομίζω ότι την είχα πάρει τότε που ήρθε η Digea στην ζωή μας, αλλά μάλλον έκανα λάθος επιλογή (αν θυμάμαι καλά) διότι δεν υποστηρίζει Mpeg4, μόνο Mpeg2. Στην φωτογραφία Νο3 Οι οθόνες είναι μη λειτουργικές μετά από κεραυνό που έπεσε (η Philips δουλεύει αλλά σε κάποια σημεία έχει μαυρίλες). Τα κουτιά από προϊόντα της Apple είναι άδεια (δεν ξέρω πως βρέθηκαν στην κατοχή μου). Η μητρική είναι κομπλέ με μνήμες και επεξεργαστή και αν θυμάμαι καλά δουλεύει, όπως και οι δύο κάρτες γραφικών. Το ίδιο και το cd-player της Sony (θυμάμαι ότι δούλευε - χρόνια στην αποθήκη) Στην φωτογραφία Νο4 Όλα (εκτός από το beelink το compustick) μετά τον κεραυνό έπαψαν να δουλεύουν. Το beelink το compustick κάποια στιγμή ενώ δούλευε, έπαψε να δίνει σήμα στην τηλεόραση!!! Ανάβει πάντως κανονικά. Λόγω έλλειψης χρόνου το ιδανικό θα ήταν να συναντηθώ με κάποιον και να τα πάρει όλα. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι πολλά οπότε στείλτε και βλέπουμε. Καλημερα. Ενδιαφέρομαι να τα μασω όλα και μετά ότι δεν θέλω να το δώσω. Αν είσαι από Θεσσαλονίκη αν και τώρα είμαι διακοπές ακόμη Χαλκιδική. Ενημέρωσε με. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2019 από ExTaCy1337
krami Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 11 λεπτά πριν, Neuro22 είπε Καλημέρα σε όλους. Επειδή η γυναίκα μου έχει αρχίσει και πετάει πράγματα χωρίς να με ρωτάει χαρίζονται τα παρακάτω. Στην φωτογραφία Νο1 HP Deskjet F4280 All-in-One Σε σχεδόν άριστη εξωτερική εμφάνιση. ΔΕΝ εκτυπώνει μάλλον στέγνωσαν τα μελάνια στα "μπεκ". Το Scaner δουλεύει. Με το τροφοδοτικό του. HPOfficejet 4355 All-in-OnePrinter, Fax, Scanner, Copier Σε σχεδόν άριστη εξωτερική εμφάνιση. ΔΕΝ εκτυπώνει μάλλον στέγνωσαν τα μελάνια στα "μπεκ". Το Fax και το Scaner δουλεύει. Με το τροφοδοτικό του. Στην φωτογραφία Νο2 Λογικά όλοι οι δίσκοι (ΑΤΑ όλοι) και όλες οι μνήμες δουλεύουν Για τα κινητά δεν ξέρω γιατί δεν έχω φορτιστές να τα τσεκάρω εκτός από το ZTE (αυτό με το κουτί) το οποίο θυμάμαι ότι έχει θέμα το touch. Οι φωτογραφικές κάποιο θέμα έχουν (δεν θυμάμαι) Οι μπαταρίες από τα ηλεκτρονικά τσιγάρα βλέπω ότι ανάβουν. Usb δέκτης τηλεόρασης και ραδιοφώνου AVerMedia AVerTV Hybrid+FM Volar https://www.avermedia.com/tv_more/product/tv/avertv_hybrid_volar_hd Αχρησιμοποίητη. Νομίζω ότι την είχα πάρει τότε που ήρθε η Digea στην ζωή μας, αλλά μάλλον έκανα λάθος επιλογή (αν θυμάμαι καλά) διότι δεν υποστηρίζει Mpeg4, μόνο Mpeg2. Στην φωτογραφία Νο3 Οι οθόνες είναι μη λειτουργικές μετά από κεραυνό που έπεσε (η Philips δουλεύει αλλά σε κάποια σημεία έχει μαυρίλες). Τα κουτιά από προϊόντα της Apple είναι άδεια (δεν ξέρω πως βρέθηκαν στην κατοχή μου). Η μητρική είναι κομπλέ με μνήμες και επεξεργαστή και αν θυμάμαι καλά δουλεύει, όπως και οι δύο κάρτες γραφικών. Το ίδιο και το cd-player της Sony (θυμάμαι ότι δούλευε - χρόνια στην αποθήκη) Στην φωτογραφία Νο4 Όλα (εκτός από το beelink το compustick) μετά τον κεραυνό έπαψαν να δουλεύουν. Το beelink το compustick κάποια στιγμή ενώ δούλευε, έπαψε να δίνει σήμα στην τηλεόραση!!! Ανάβει πάντως κανονικά. Λόγω έλλειψης χρόνου το ιδανικό θα ήταν να συναντηθώ με κάποιον και να τα πάρει όλα. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι πολλά οπότε στείλτε και βλέπουμε. Ενδιαφερομαι αν εισαι θεσσαλονικη
Kostas.karras Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 32 λεπτά πριν, Neuro22 είπε Καλημέρα σε όλους. Επειδή η γυναίκα μου έχει αρχίσει και πετάει πράγματα χωρίς να με ρωτάει χαρίζονται τα παρακάτω. Στην φωτογραφία Νο1 HP Deskjet F4280 All-in-One Σε σχεδόν άριστη εξωτερική εμφάνιση. ΔΕΝ εκτυπώνει μάλλον στέγνωσαν τα μελάνια στα "μπεκ". Το Scaner δουλεύει. Με το τροφοδοτικό του. HPOfficejet 4355 All-in-OnePrinter, Fax, Scanner, Copier Σε σχεδόν άριστη εξωτερική εμφάνιση. ΔΕΝ εκτυπώνει μάλλον στέγνωσαν τα μελάνια στα "μπεκ". Το Fax και το Scaner δουλεύει. Με το τροφοδοτικό του. Στην φωτογραφία Νο2 Λογικά όλοι οι δίσκοι (ΑΤΑ όλοι) και όλες οι μνήμες δουλεύουν Για τα κινητά δεν ξέρω γιατί δεν έχω φορτιστές να τα τσεκάρω εκτός από το ZTE (αυτό με το κουτί) το οποίο θυμάμαι ότι έχει θέμα το touch. Οι φωτογραφικές κάποιο θέμα έχουν (δεν θυμάμαι) Οι μπαταρίες από τα ηλεκτρονικά τσιγάρα βλέπω ότι ανάβουν. Usb δέκτης τηλεόρασης και ραδιοφώνου AVerMedia AVerTV Hybrid+FM Volar https://www.avermedia.com/tv_more/product/tv/avertv_hybrid_volar_hd Αχρησιμοποίητη. Νομίζω ότι την είχα πάρει τότε που ήρθε η Digea στην ζωή μας, αλλά μάλλον έκανα λάθος επιλογή (αν θυμάμαι καλά) διότι δεν υποστηρίζει Mpeg4, μόνο Mpeg2. Στην φωτογραφία Νο3 Οι οθόνες είναι μη λειτουργικές μετά από κεραυνό που έπεσε (η Philips δουλεύει αλλά σε κάποια σημεία έχει μαυρίλες). Τα κουτιά από προϊόντα της Apple είναι άδεια (δεν ξέρω πως βρέθηκαν στην κατοχή μου). Η μητρική είναι κομπλέ με μνήμες και επεξεργαστή και αν θυμάμαι καλά δουλεύει, όπως και οι δύο κάρτες γραφικών. Το ίδιο και το cd-player της Sony (θυμάμαι ότι δούλευε - χρόνια στην αποθήκη) Στην φωτογραφία Νο4 Όλα (εκτός από το beelink το compustick) μετά τον κεραυνό έπαψαν να δουλεύουν. Το beelink το compustick κάποια στιγμή ενώ δούλευε, έπαψε να δίνει σήμα στην τηλεόραση!!! Ανάβει πάντως κανονικά. Λόγω έλλειψης χρόνου το ιδανικό θα ήταν να συναντηθώ με κάποιον και να τα πάρει όλα. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι πολλά οπότε στείλτε και βλέπουμε. Ενδιαφέρομαι στέλνω πμ
iwoof Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Neuro22 είπε Καλημέρα σε όλους. Επειδή η γυναίκα μου έχει αρχίσει και πετάει πράγματα χωρίς να με ρωτάει χαρίζονται τα παρακάτω. Στην φωτογραφία Νο1 HP Deskjet F4280 All-in-One Σε σχεδόν άριστη εξωτερική εμφάνιση. ΔΕΝ εκτυπώνει μάλλον στέγνωσαν τα μελάνια στα "μπεκ". Το Scaner δουλεύει. Με το τροφοδοτικό του. HPOfficejet 4355 All-in-OnePrinter, Fax, Scanner, Copier Σε σχεδόν άριστη εξωτερική εμφάνιση. ΔΕΝ εκτυπώνει μάλλον στέγνωσαν τα μελάνια στα "μπεκ". Το Fax και το Scaner δουλεύει. Με το τροφοδοτικό του. Στην φωτογραφία Νο2 Λογικά όλοι οι δίσκοι (ΑΤΑ όλοι) και όλες οι μνήμες δουλεύουν Για τα κινητά δεν ξέρω γιατί δεν έχω φορτιστές να τα τσεκάρω εκτός από το ZTE (αυτό με το κουτί) το οποίο θυμάμαι ότι έχει θέμα το touch. Οι φωτογραφικές κάποιο θέμα έχουν (δεν θυμάμαι) Οι μπαταρίες από τα ηλεκτρονικά τσιγάρα βλέπω ότι ανάβουν. Usb δέκτης τηλεόρασης και ραδιοφώνου AVerMedia AVerTV Hybrid+FM Volar https://www.avermedia.com/tv_more/product/tv/avertv_hybrid_volar_hd Αχρησιμοποίητη. Νομίζω ότι την είχα πάρει τότε που ήρθε η Digea στην ζωή μας, αλλά μάλλον έκανα λάθος επιλογή (αν θυμάμαι καλά) διότι δεν υποστηρίζει Mpeg4, μόνο Mpeg2. Στην φωτογραφία Νο3 Οι οθόνες είναι μη λειτουργικές μετά από κεραυνό που έπεσε (η Philips δουλεύει αλλά σε κάποια σημεία έχει μαυρίλες). Τα κουτιά από προϊόντα της Apple είναι άδεια (δεν ξέρω πως βρέθηκαν στην κατοχή μου). Η μητρική είναι κομπλέ με μνήμες και επεξεργαστή και αν θυμάμαι καλά δουλεύει, όπως και οι δύο κάρτες γραφικών. Το ίδιο και το cd-player της Sony (θυμάμαι ότι δούλευε - χρόνια στην αποθήκη) Στην φωτογραφία Νο4 Όλα (εκτός από το beelink το compustick) μετά τον κεραυνό έπαψαν να δουλεύουν. Το beelink το compustick κάποια στιγμή ενώ δούλευε, έπαψε να δίνει σήμα στην τηλεόραση!!! Ανάβει πάντως κανονικά. Λόγω έλλειψης χρόνου το ιδανικό θα ήταν να συναντηθώ με κάποιον και να τα πάρει όλα. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι πολλά οπότε στείλτε και βλέπουμε. Έχεις π.μ..
kapodistrias Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται τα παρακάτω: Το πρώτο άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Το δεύτερο πρέπει να δουλεύει κανονικά. Αποκλειστικά συνάντηση εδώ: https://goo.gl/maps/WJCJLn5sxT8xJcw98 Και τα αρχικά κουτιά τους: Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2019 από kapodistrias 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις