tasosv1 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 16 ώρες πριν, Alxnks είπε Χαρίζεται Fujitsu Plasmavision PDS4203E-H (42" Wide Plasma Display), χωρίς τηλεκοντρόλ. Βρίσκεται στα Ίσθμια Κορινθίας και ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να την παραλάβει από εδώ, δύο άτομα είμαστε οκ για να την βάλουμε στο αμάξι, είναι βαριά. Αν τα υπόλοιπα είναι οκ και δεν έχει μόνιμα "σημάδια" (αυτά που εμφανίζονται στις πλάσμα από την συνεχή λήψη ενός σήματος) θα με ενδιέφερε. Ευχαριστώ
Kostas.karras Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 20 λεπτά πριν, Alxnks είπε Χαρίζεται Fujitsu Plasmavision PDS4203E-H (42" Wide Plasma Display), χωρίς τηλεκοντρόλ. Βρίσκεται στα Ίσθμια Κορινθίας και ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να την παραλάβει από εδώ, δύο άτομα είμαστε οκ για να την βάλουμε στο αμάξι, είναι βαριά. Στέλνω πμ
Locke_John Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Μιας κ βλέπω αυξημένη ζήτηση για τηλεόραση, ας δοκιμάσω (ακόμα ) μια φορά και εγώ : Χαρίζεται τηλεόραση 28άρα, CRT, "παλιά" Telefunken . Σεβαστού βάρους, αλλά οκ, μπορώ (αν κ η μέση μου θα διαμαρτυρηθεί εκ νεου...) να την κατεβάσω ως την είσοδο πολυκατοικίας μου (περιοχή Γκύζη). (την προοριζα κ εγώ για το εξοχικό (ορεινή Κορινθία) αλλά λόγω βάρους, ανησυχώ μην περισσότερο ταλαιπωρήσω παρά εξυπηρετήσω τους γονείς μου ...) Δεν έχω το τηλεκοντρόλ της (την παρέλαβα πριν λίγο καιρό από άλλο μέλος εδώ) κ επίσης χρειάζεται αποκωδικοποιητή για λειτουργία Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2019 από Locke_John 2
111111 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Στις 12/8/2019 στις 8:38 ΜΜ, DrLo είπε Αφού ευχαριστήσω τον @tigergreg για τις μνήμες που μου έδωσε, να βάλω τα παρακάτω: χαρίζονται: [ 3 ] 1x PCI Modem Λειτουργικό τελευταία φορά [ 5 ] 1x Περπατητήρας (Πι ηλικωμένων) Παρόμοιος με αυτόν [ 6 ] 1x feeder 2.4GHz "by Stelios 1540" (από εποχές AWMΝ), με το καλώδιο του (χωρίς pigtail) "as is" (είναι ξεχασμένο σε πιάτο στη ταράτσα επί χρόνια) [ 7 ] 2x 512ΜΒ RAM DDR2 DIMM (νομίζω στα 533) [ 8 ] 1x Modem Router WIND ZTE ZXV10 H108L από τα [8] και [9] υπάρχει ένα τροοδοτικό 12V 1A που δε ξέρω ποιου από τα 2 είναι [ 9 ] 1x Modem Router COSMOTE ZTE H108N (νομίζω) από τα [8] και [9] υπάρχει ένα τροοδοτικό 12V 1A που δε ξέρω ποιου από τα 2 είναι με ενδιαφέρει, στέλνω pm
41ex Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 18 ώρες πριν, Alxnks είπε Χαρίζεται Fujitsu Plasmavision PDS4203E-H (42" Wide Plasma Display), χωρίς τηλεκοντρόλ. Βρίσκεται στα Ίσθμια Κορινθίας και ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να την παραλάβει από εδώ, δύο άτομα είμαστε οκ για να την βάλουμε στο αμάξι, είναι βαριά. καλημέρα έχω στείλει πμ 1
cubilone Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Χαρίζω: Κλαρινέτο Buffet Crampon E10, στη θήκη του, με καλαμάκια. Κάποιοι φελοί έχουν φύγει αλλά δεν είναι κάτι που δεν φτιάχνεται. Τα εξής παιχνίδια σε φυσική μορφή για PC τα οποία είναι ενεργοποιημένα μέσω Steam/Blizzard οπότε δεν μπορείτε να τα παίξετε αλλά μπορεί να τα θέλετε για τη συλλογή σας: Starcraft II: Wings of Liberty World of Warcraft & The Burning Crusade Napoleon Total War Empire Total War Shogun 2 Total War The Orange Box Call of Duty: Modern Warfare 2 Battle Forge Order of War 5
tigergreg Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Ακυρο.... Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2019 από tigergreg
haris_216 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 57 λεπτά πριν, cubilone είπε Χαρίζω: Κλαρινέτο Buffet Crampon E10, στη θήκη του, με καλαμάκια. Κάποιοι φελοί έχουν φύγει αλλά δεν είναι κάτι που δεν φτιάχνεται. Θα με ενδιέφερε αν είσαι Αθήνα (και δεν έχει προηγηθεί άλλος φυσικά) Στέλνω pm
Arwindan Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, cubilone είπε Χαρίζω: Κλαρινέτο Buffet Crampon E10, στη θήκη του, με καλαμάκια. Κάποιοι φελοί έχουν φύγει αλλά δεν είναι κάτι που δεν φτιάχνεται. Τα εξής παιχνίδια σε φυσική μορφή για PC τα οποία είναι ενεργοποιημένα μέσω Steam/Blizzard οπότε δεν μπορείτε να τα παίξετε αλλά μπορεί να τα θέλετε για τη συλλογή σας: Starcraft II: Wings of Liberty World of Warcraft & The Burning Crusade Napoleon Total War Empire Total War Shogun 2 Total War The Orange Box Call of Duty: Modern Warfare 2 Battle Forge Order of War Καλησπέρα. Θα με ενδιέφεραν τα παιχνίδια. Σε ποια περιοχή βρίσκεσαι; 1
cubilone Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Arwindan είπε Καλησπέρα. Θα με ενδιέφεραν τα παιχνίδια. Σε ποια περιοχή βρίσκεσαι; Έχει υπάρξει ενδιαφέρον και από άλλο μέλος, θα σε ενημερώσω αν έχω άκυρο. 1
Arwindan Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, cubilone είπε Έχει υπάρξει ενδιαφέρον και από άλλο μέλος, θα σε ενημερώσω αν έχω άκυρο. Οκ ευχαριστώ.
Alxnks Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Στις 13/8/2019 στις 3:13 ΜΜ, Alxnks είπε Χαρίζεται Fujitsu Plasmavision PDS4203E-H (42" Wide Plasma Display), χωρίς τηλεκοντρόλ. Βρίσκεται στα Ίσθμια Κορινθίας και ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να την παραλάβει από εδώ, δύο άτομα είμαστε οκ για να την βάλουμε στο αμάξι, είναι βαριά. Δόθηκε στον @41ex 1
rafa1919 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Στις 13/8/2019 στις 8:38 ΠΜ, e-tic είπε Πολυμηχάνημα epson DX4450 σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Βρίσκεται πολύ καιρό σε αχρηστία οπότε τα μελάνια σίγουρα έχουν ξεραθεί. Παιχνιδομηχανή lexbook tv game console (120 παιχνίδια) που είχα πάρει πριν μερικά χρόνια απο συμφορουμίτη. Κάποιο πρόβλημα έχει στην επικοινωνία με το πρώτο χειριστήριο, λόγω του ότι είχε εξυδωθεί η μπαταρία. Το έχω καθαρίσει μεν, αλλά δεν το έχω ελέγξει για να ξέρω πόσο critical είναι αυτό το πρόβλημα. Περίπου 50 βιντεοκασέτες VHS με παιδικά, γνήσια με τα κουτιά τους. Παραλαβή απο Καλλιθέα κέντρο, πρωινές ώρες. Φίλε μου ενδιαφέρομαι για το πολυμηχάνημα.
bigoulas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Παλιοί φορτιστές. Αν ενδιαφέρουν κάποιον πριν ανακυκλωθούν. 2x NOKIA με λεπτό βύσμα 1x SONY ERICSSON 1x ALCATEL 2x φορτιστές από παιχνίδια Παραλαβή από Καλλιθέα Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2019 από bigoulas 1
panostom Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Τηλεόραση sony. Αποκλειστικά Ρέθυμνο λόγω βάρους και όγκου Επικοινωνία σε π.μ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις