Crybal Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Ανανεωση... Χαρίζονται Παλιες (έως αρχαίες) καρτες γραφικών.Πιθανοτατα να είναι 2-4mb! και απ οτι δείχνουν κάποτε πρεπει να ειχαν ανεμηιστηρακι στην (ας πουμε) ψυκτρα. Σκληρός δίσκος 10gb με 8% υγεια (ότι πρεπει για σφαξιμο) CPU AMD για LAPTOP 2 TEM. TMDTL64HAXSDM http://www.cpu-world.com/CPUs/K8/AMD-Turion 64 X2 Mobile technology TL-64 - TMDTL64HAX5DM.html ΜΝΗΜΕΣ ΛΑΠΤΟΠ DDR1 256 - 4 TEM DDR2 256 – 2 TEM 512 – 7 TEM Παλιό μοντεμακι pci ΝΕΟ ! USB HUB 4 ΘΕΣΕΩΝ.Θέλει τροφοδοσια εξωτερική.Με άλλο τροφοδοτικό που το δοκίμασα,ποτε βλέπει και πότε όχι τα φλασακια που του εβαζα. MODEM PCI ΠΑΛΙΟ ΧΑΡΤΙ GLOSSY CANON 190GR 10X15 50 ΦΥΛΛΑ ΚΑΛΏΔΙΟ USB KINHTOY SONY K810 (KAI ΣΥΜΒΑΤΑ) ΕΦΥΓΕ Tigio13 ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ (ΠΑΛΙΟ-ΦΤΗΝΟ!!-ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΟ) Προσθηκη 12/07/19 Pc με κουτι,μητρική CUV4X, καποιον επεξεργαστη Pentium 3 , μνημες 4 (αγνωστης χωρητικοτητας) , χωρις τροφοδοτικο, χωρις dvd, χωρις σκληρο Προσθηκη 14/07/19 Tablet turbox Breeze IV kai W768.Ειναι ψιλοβανδαλισμενα.Δεν εχουν μπαταριες και το 768 εχει σπασμενη οθονη.(χωρις φορτιστες) Pci- express usb 3- renesas- πισω 2 usb - .To βλέπει σαν συσκευη αλλά δεν περναει driver και δεν λειτουργεί. Tower αδειο,χωρις τροφοδοτικο και χωρις το dvd που φαίνεται γιατι ήδη ειναι δωσμένο.παραλαβή μόνο από Κυψέλη Κουτι υπολογιστη μαύρο Turbox σε πολύ καλή κατασταση.Στα συρτάρια για τους σκληρούς έχει 2 μόνο οδηγούς αλλά φαντάζομαι ότι είναι εύκολο να βρείτε κάποιους extra.(παραλαβή μονο απο Αγ.Δημήτριο. Όλα τα παραπάνω είναι σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση Θα προτιμηθούν μέλη που έχουν γενικότερα συμμετοχή στο φορουμ και έχουν χαρισει αντικείμενα. Επίσης θα προτιμούσα να τα πάρουν περισσότεροι από ένας και άτομα που πιθανότατα να τα χρησιμοποιήσουν. Αποστολές δεν κάνω. Παραλαβές απογεύματα από Ν. Σμύρνη, βράδια νωρίς και αργίες από Κυψέλη/Γαλάτσι. Post εδω και υστερα πμ 2
LPFATHER Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Στις 30/7/2019 στις 7:45 ΜΜ, LPFATHER είπε Ξαναχαριζεται ο υπολογιστης αφου τον ανοιξα και τελικα αυτα που ηθελα να χρησιμοποιησω δεν μου κανουν. Τα μονα χαρακτηριστικα που προσεξα ειναι οτι τα οπτικα ειναι IDE και οι ram ειναι ddr, μαλιστα απο τις 3 υποδοχες εχει 2 μνημες κουμπομενες. Παραλαβη ΜΟΝΟ απο τον χωρο μου Αθηνα - Καματερο ΔΕΝ ΚΑΝΩ αποστολες Διατηρω το δικαιωμα να το δωσω χωρις να κραταω σειρα προτεραιοτητας Επικοινωνια ΜΟΝΟ μεσω Π.Μ Ξαναχαριζεται. Ξεχασα να αναφερω οτι 1ον λειπουν ο σκληρος και η μοναδα δισκετας και 2ον δεν τον ανοιξα να δω αν λειτουργει. Ισχυουν οι ιδιοι οροι
Crybal Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, LPFATHER είπε Ξαναχαριζεται. Ξεχασα να αναφερω οτι 1ον λειπουν ο σκληρος και η μοναδα δισκετας και 2ον δεν τον ανοιξα να δω αν λειτουργει. Ισχυουν οι ιδιοι οροι Εχεις πμ.
Kostas.karras Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Χαρίζεται Οθόνη υπολογιστή crt λειτουργική Εκτυπωτής και πληκτρολόγια της εικόνας άγνωστης λειτουργικής κατάστασης. Παραλαβή από Άρτα. 1
swatsquadgr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) χαριζεται ποδηλατο alpina μαλλον 16αρι για καποιον που το εχει αναγκη Στην κατασταση που φαινεται , τα λαστιχα ειναι ξεφουσκωτα και δεν τα εχω δοκιμασει εδω και καιρο Παραλαβη απο νοτια προαστια (pm) Αθηνα ΔΟΘΗΚΕ Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2019 από swatsquadgr ΔΟΘΗΚΕ 4
e-tic Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 49 λεπτά πριν, swatsquadgr είπε χαριζεται ποδηλατο alpina μαλλον 16αρι για καποιον που το εχει αναγκη Στην κατασταση που φαινεται , τα λαστιχα ειναι ξεφουσκωτα και δεν τα εχω δοκιμασει εδω και καιρο Παραλαβη απο νοτια προαστια (pm) Αθηνα Έστειλα πμ.
orfibous Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, Crybal είπε ΧΑΡΤΙ GLOSSY CANON 190GR 10X15 50 ΦΥΛΛΑ Ενδιαφέρομαι στέλνω πμ
Mendokusai Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, Crybal είπε Ανανεωση... Χαρίζονται Παλιες (έως αρχαίες) καρτες γραφικών.Πιθανοτατα να είναι 2-4mb! και απ οτι δείχνουν κάποτε πρεπει να ειχαν ανεμηιστηρακι στην (ας πουμε) ψυκτρα. Σκληρός δίσκος 10gb με 8% υγεια (ότι πρεπει για σφαξιμο) CPU AMD για LAPTOP 2 TEM. TMDTL64HAXSDM http://www.cpu-world.com/CPUs/K8/AMD-Turion 64 X2 Mobile technology TL-64 - TMDTL64HAX5DM.html ΜΝΗΜΕΣ ΛΑΠΤΟΠ DDR1 256 - 4 TEM DDR2 256 – 2 TEM 512 – 7 TEM Παλιό μοντεμακι pci ΝΕΟ ! USB HUB 4 ΘΕΣΕΩΝ.Θέλει τροφοδοσια εξωτερική.Με άλλο τροφοδοτικό που το δοκίμασα,ποτε βλέπει και πότε όχι τα φλασακια που του εβαζα. MODEM PCI ΠΑΛΙΟ ΧΑΡΤΙ GLOSSY CANON 190GR 10X15 50 ΦΥΛΛΑ ΚΑΛΏΔΙΟ USB KINHTOY SONY K810 (KAI ΣΥΜΒΑΤΑ) ΕΦΥΓΕ Tigio13 ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ (ΠΑΛΙΟ-ΦΤΗΝΟ!!-ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΟ) Προσθηκη 12/07/19 Pc με κουτι,μητρική CUV4X, καποιον επεξεργαστη Pentium 3 , μνημες 4 (αγνωστης χωρητικοτητας) , χωρις τροφοδοτικο, χωρις dvd, χωρις σκληρο Προσθηκη 14/07/19 Tablet turbox Breeze IV kai W768.Ειναι ψιλοβανδαλισμενα.Δεν εχουν μπαταριες και το 768 εχει σπασμενη οθονη.(χωρις φορτιστες) Pci- express usb 3- renesas- πισω 2 usb - .To βλέπει σαν συσκευη αλλά δεν περναει driver και δεν λειτουργεί. Tower αδειο,χωρις τροφοδοτικο και χωρις το dvd που φαίνεται γιατι ήδη ειναι δωσμένο.παραλαβή μόνο από Κυψέλη Κουτι υπολογιστη μαύρο Turbox σε πολύ καλή κατασταση.Στα συρτάρια για τους σκληρούς έχει 2 μόνο οδηγούς αλλά φαντάζομαι ότι είναι εύκολο να βρείτε κάποιους extra.(παραλαβή μονο απο Αγ.Δημήτριο. Όλα τα παραπάνω είναι σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση Θα προτιμηθούν μέλη που έχουν γενικότερα συμμετοχή στο φορουμ και έχουν χαρισει αντικείμενα. Επίσης θα προτιμούσα να τα πάρουν περισσότεροι από ένας και άτομα που πιθανότατα να τα χρησιμοποιήσουν. Αποστολές δεν κάνω. Παραλαβές απογεύματα από Ν. Σμύρνη, βράδια νωρίς και αργίες από Κυψέλη/Γαλάτσι. Post εδω και υστερα πμ Kαλησπερα. Θα μπορουσα να εχω το Turbo X κουτι παρακαλω πολυ?
aoc4000 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Στις 4/8/2019 στις 11:19 ΜΜ, aoc4000 είπε Αφου θα κάτσω εδώ όλο το καλοκαίρι, ευκαιρία να μαζέψω λίγο....οπότε έχουμε και λέμε: 1. κρουστικό σκαπτικό mannesmann με πρόβλημα στο "κιβώτιο" δεν έχει δύναμη κρούσης, το μοτέρ δουλέυει υπάρχει κ η κεφαλή για απλά τρυπάνια 2. Λειτουργικό dvd-mp3 player silvercrest χωρίς hdmi με συνδέσεις που φαίνονται στις φωτογραφίες. 3. UPS με περσινή μπαταρία δουλεύει και κρατάει φορτίο ακόμα 4. προτζέκτορας philips monroe LC6131 σίγουρα θέλει λάμπα αλλά δεν τον έχω δουλέψει για να ξέρω αν έχει άλλο ελάττωμα 5. Πολυμηχάνημα inkjet hp1510 βγάζει σφάλμα στις κεφαλες για άλλαγμα, επίσης δεν τον έχω ψάξει αν έχει άλλο κουσούρι, το τροφοδοτικό είναι οκ πάντως 6. Επιτραπέζια παζλ, τα περισσότερα είναι οκ (ελλείψεις έχει η δεξιά στοίβα) 7. ΗΡ laserjet pro cm1415fn color mfp τελευταία φορά θυμάμαι "λέρωνε" τα χαρτιά κ ο τροφοδότης έκανε νερά, τον έχω όμως πολύ καιρό παρατημένο. Παραλαβή Θηβών χαμηλά στον Πειραιά, για μικρά αντικείμενα βολεύει κ ησαπ Π.Φαλήρου (ΣΕΦ). Μήνυμα εδώ και pm. Καλές διακοπές σε όσους πάνε. Έχουμε και λέμε: 1 - collerman 2 - Crybal 3 - 1nsom-n1k 4 - DrLo 5 - GeoA1 6 - e-tic 7 - GeoA1 έχω κρατήσει και 1-2 ονόματα σε αναμονή αν δεν παραλάβει τελικά καποιος Ευχαριστώ
DrLo Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 19 λεπτά πριν, aoc4000 είπε Έχουμε και λέμε: 1 - collerman 2 - Crybal 3 - 1nsom-n1k 4 - DrLo 5 - GeoA1 6 - e-tic 7 - GeoA1 έχω κρατήσει και 1-2 ονόματα σε αναμονή αν δεν παραλάβει τελικά καποιος Ευχαριστώ Παρέλαβα και ευχαριστώ στον @aoc4000
orfibous Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Τα κουτιά δεν τα πήρε κανείς οπότε πάνε για διάλυση/πέταμα, πιθανά οι πλαινές λαμαρίνες να μεταποιηθούν σε τραπεζάκι/κομμοδίνο. Από τα περιεχόμενα των κουτιών δίνονται: Speaker (Ηχειάκια κουτιού) υπολογιστή τα 2κομμάτια παλαιού τύπου (τα μεγάλα) και το 1 νεότερου τύπου μικρό. κρατημένο Καλώδια και κουμπιά από τα μπροστινό πάνελ. 4 σετ κρατημένο Καπάκια κουτιού για τις 5.25" πλαστικά χρώμα άσπρο. 5 κομμάτια Ανεμηστηράκι 80mm . 2 κομμάτια κρατημένο USB (πιθανά 1.0, στην καλύτερη 2.0) θύρες κάρτα επέκτασης (για πίσω ) με 2 θύρες. 1 κομμάτι USB (πιθανά 1.0, στην καλύτερη 2.0) θύρες κάρτα επέκτασης (ήταν μπροστά στο κουτί ) με 2 θύρες. 1 κομμάτι IDE DVD reader (δεν ξέρω αν γράφουν κιόλας), 2 κομμάτια Reader για Δισκέτες . 3 κομμάτια κρατημένο Μερικά καλώδια IDE για όποιον θέλει. ΜΒ MSI MS--7043 v100 ΜΒ Intel intel d865gbf/d865perc Manual CPU Pentium 4 SL7E5 (είναι στην MSI) http://www.cpu-world.com/sspec/SL/SL7E5.html CPU Pentium 4 SL6WK (είναι στην Ιντελ) http://www.cpu-world.com/sspec/SL/SL6WK.html Άγνωστη λειτουργική κατάσταση για όλα. Επίσης, Δίνονται: IDE DVD write/read αγνωστη λειτουργική κατάσταση κρατημένο για Maricute Παλιό ηχείο (πιθανά μονοφονικό) υπολογιστή με πρόβλημα στο ποτενσιόμετρο της έντασης (δεν πατάει καλά και δεν δίνει ήχο ή παραμορφώνεται), δυνατό. 100 watt γράφει πάνω αλλά δεν ξέρω αν λέει αλήθεια. Με δική του τροφοδοσία.διαστάσεις 22χ17χ13 cm Παραλαβή από Παγκράτι. Ή Μετρό Ευαγγελισμό . Για αποστολές στέλνω με δέμα ΕΛΤA. Έξοδα παραλήπτη, μου τα πληρώνει πρώτα και μετά στέλνω. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2019 από orfibous 3
azografos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Χαρίζονται τα παρακάτω προϊόντα ηλεκτρονικού τσιγάρου. Όλα μαζί. Στη Θεσσαλονίκη. 1
ExTaCy1337 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, azografos είπε Χαρίζονται τα παρακάτω προϊόντα ηλεκτρονικού τσιγάρου. Όλα μαζί. Στη Θεσσαλονίκη. Ενδιαφερομαι αδερφε μπας και το ξανα γυρισω στο ηλεκτρονικο, ειχα ενα παρομοιο παλια και ειχα κολλησει Μετα πηρα αλλο γιατι ελιωναν τα πλαστικα και δεν βολευε Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2019 από ExTaCy1337
azografos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 20 λεπτά πριν, ExTaCy1337 είπε Ενδιαφερομαι αδερφε μπας και το ξανα γυρισω στο ηλεκτρονικο, ειχα ενα παρομοιο παλια και ειχα κολλησει Μετα πηρα αλλο γιατι ελιωναν τα πλαστικα και δεν βολευε Δικό σου ! 1
georgios65 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 8 ώρες πριν, Kostas.karras είπε Χαρίζεται Οθόνη υπολογιστή crt λειτουργική Εκτυπωτής και πληκτρολόγια της εικόνας άγνωστης λειτουργικής κατάστασης. Παραλαβή από Άρτα. Καλησπέρα Κώστα. ῾Υπάρχει δυνατότητα ἀποστολῆς; Εὐχαριστῶ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις