1nsom-n1k Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 46 λεπτά πριν, aoc4000 είπε 2. Λειτουργικό dvd-mp3 player silvercrest χωρίς hdmi με συνδέσεις που φαίνονται στις φωτογραφίες. 3. UPS με περσινή μπαταρία δουλεύει και κρατάει φορτίο ακόμα Καλησπέρα στέλνω πμ κι εγώ.
e-tic Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, aoc4000 είπε Αφου θα κάτσω εδώ όλο το καλοκαίρι, ευκαιρία να μαζέψω λίγο....οπότε έχουμε και λέμε: 1. κρουστικό σκαπτικό mannesmann με πρόβλημα στο "κιβώτιο" δεν έχει δύναμη κρούσης, το μοτέρ δουλέυει υπάρχει κ η κεφαλή για απλά τρυπάνια 2. Λειτουργικό dvd-mp3 player silvercrest χωρίς hdmi με συνδέσεις που φαίνονται στις φωτογραφίες. 3. UPS με περσινή μπαταρία δουλεύει και κρατάει φορτίο ακόμα 4. προτζέκτορας philips monroe LC6131 σίγουρα θέλει λάμπα αλλά δεν τον έχω δουλέψει για να ξέρω αν έχει άλλο ελάττωμα 5. Πολυμηχάνημα inkjet hp1510 βγάζει σφάλμα στις κεφαλες για άλλαγμα, επίσης δεν τον έχω ψάξει αν έχει άλλο κουσούρι, το τροφοδοτικό είναι οκ πάντως 6. Επιτραπέζια παζλ, τα περισσότερα είναι οκ (ελλείψεις έχει η δεξιά στοίβα) 7. ΗΡ laserjet pro cm1415fn color mfp τελευταία φορά θυμάμαι "λέρωνε" τα χαρτιά κ ο τροφοδότης έκανε νερά, τον έχω όμως πολύ καιρό παρατημένο. Παραλαβή Θηβών χαμηλά στον Πειραιά, για μικρά αντικείμενα βολεύει κ ησαπ Π.Φαλήρου (ΣΕΦ). Μήνυμα εδώ και pm. Καλές διακοπές σε όσους πάνε. Ενδιαφέρομαι και εγώ για προτζέκτορα και επιτραπέζια. Στέλνω πμ.
babisbabou Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, aoc4000 είπε Αφου θα κάτσω εδώ όλο το καλοκαίρι, ευκαιρία να μαζέψω λίγο....οπότε έχουμε και λέμε: 3. UPS με περσινή μπαταρία δουλεύει και κρατάει φορτίο ακόμα 4. προτζέκτορας philips monroe LC6131 σίγουρα θέλει λάμπα αλλά δεν τον έχω δουλέψει για να ξέρω αν έχει άλλο ελάττωμα Καλησπέρα με ενδιαφέρουν αυτά τα 2, ευχαριστώ!
Masamune Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 3 hours ago, aoc4000 said: Αφου θα κάτσω εδώ όλο το καλοκαίρι, ευκαιρία να μαζέψω λίγο....οπότε έχουμε και λέμε: 1. κρουστικό σκαπτικό mannesmann με πρόβλημα στο "κιβώτιο" δεν έχει δύναμη κρούσης, το μοτέρ δουλέυει υπάρχει κ η κεφαλή για απλά τρυπάνια 2. Λειτουργικό dvd-mp3 player silvercrest χωρίς hdmi με συνδέσεις που φαίνονται στις φωτογραφίες. 3. UPS με περσινή μπαταρία δουλεύει και κρατάει φορτίο ακόμα 4. προτζέκτορας philips monroe LC6131 σίγουρα θέλει λάμπα αλλά δεν τον έχω δουλέψει για να ξέρω αν έχει άλλο ελάττωμα 5. Πολυμηχάνημα inkjet hp1510 βγάζει σφάλμα στις κεφαλες για άλλαγμα, επίσης δεν τον έχω ψάξει αν έχει άλλο κουσούρι, το τροφοδοτικό είναι οκ πάντως 6. Επιτραπέζια παζλ, τα περισσότερα είναι οκ (ελλείψεις έχει η δεξιά στοίβα) 7. ΗΡ laserjet pro cm1415fn color mfp τελευταία φορά θυμάμαι "λέρωνε" τα χαρτιά κ ο τροφοδότης έκανε νερά, τον έχω όμως πολύ καιρό παρατημένο. Παραλαβή Θηβών χαμηλά στον Πειραιά, για μικρά αντικείμενα βολεύει κ ησαπ Π.Φαλήρου (ΣΕΦ). Μήνυμα εδώ και pm. Καλές διακοπές σε όσους πάνε. Καλησπέρα, στέλνω κι εγώ πμ
arisg90 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Χαριζω ενα καινουριο strap για miband 2 σε παραλλαγη ΕΣ. Περιοχη Βυρωνα,Καραβελ και μετρο Αμπελοκηπων,Μεγαρο και Ευαγγελισμος 2
DrLo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται: Περπατητήρας (Πι ηλικιωμένων) περίπου σαν κι αυτόν (ίδιο σχήμα αλλά βαμμένος και όχι χρωμιομένος). Παραλαβή κατόπιν συννενόησης από Νίκαια (δεν είναι στο σπίτι που βρίσκομαι συνηθως καθημερινές) Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2019 από DrLo 1
tigergreg Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Χαριζονται.... 1.Συσκευη αυτοματου ποτισματος CLABER που θελει νεα μπαταρια (9volt) https://www.geoponiki-marathona.gr/full_product.php?prod_id=1395504946 2.NFC SMARTWATCH μαλλον καινουργιο αγνωστης λειτουργικης καταστασης χωρις τροφοδοτικο. 3.GPS MLS DESTINATOR 4800Α λειτουργικο χωρις τροφοδοτικο 4.GPS GARMIN NUVI 205W μαλλον λειτουργικο χωρις τροφοδοτικο. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ εντος 48ωρου. Ενα αντικειμενο ο καθενας παρακαλω. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2019 από tigergreg 2
Locke_John Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, tigergreg είπε Χαριζονται.... 1.Συσκευη αυτοματου ποτισματος CLABER που θελει νεα μπαταρια (9volt) https://www.geoponiki-marathona.gr/full_product.php?prod_id=1395504946 2.NFC SMARTWATCH μαλλον καινουργιο αγνωστης λειτουργικης καταστασης χωρις τροφοδοτικο. 3.GPS MLS DESTINATOR 4800Α λειτουργικο χωρις τροφοδοτικο 4.GPS GARMIN NUVI 205W μαλλον λειτουργικο χωρις τροφοδοτικο. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ εντος 48ωρου. Ενα αντικειμενο ο καθενας παρακαλω. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Ενδιαφέρομαι για το 2, στέλνω pm
Crybal Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 7 λεπτά πριν, tigergreg είπε Χαριζονται.... 1.Συσκευη αυτοματου ποτισματος CLABER που θελει νεα μπαταρια (9volt) https://www.geoponiki-marathona.gr/full_product.php?prod_id=1395504946 2.NFC SMARTWATCH μαλλον καινουργιο αγνωστης λειτουργικης καταστασης χωρις τροφοδοτικο. 3.GPS MLS DESTINATOR 4800Α λειτουργικο χωρις τροφοδοτικο 4.GPS GARMIN NUVI 205W μαλλον λειτουργικο χωρις τροφοδοτικο. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ εντος 48ωρου. Ενα αντικειμενο ο καθενας παρακαλω. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Καλησπέρα.Με ενδιαφερει το MLS DESTINATOR 4800Α
paylidis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 43 λεπτά πριν, tigergreg είπε Χαριζονται.... 1.Συσκευη αυτοματου ποτισματος CLABER που θελει νεα μπαταρια (9volt) https://www.geoponiki-marathona.gr/full_product.php?prod_id=1395504946 2.NFC SMARTWATCH μαλλον καινουργιο αγνωστης λειτουργικης καταστασης χωρις τροφοδοτικο. 3.GPS MLS DESTINATOR 4800Α λειτουργικο χωρις τροφοδοτικο 4.GPS GARMIN NUVI 205W μαλλον λειτουργικο χωρις τροφοδοτικο. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ εντος 48ωρου. Ενα αντικειμενο ο καθενας παρακαλω. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. ΤΟ 1, 2 ΚΑΙ 3 ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ..... Εκδηλώνω το ενδιαφέρον μου για το 1 και εδώ !
georgios65 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 16 ώρες πριν, aoc4000 είπε Αφου θα κάτσω εδώ όλο το καλοκαίρι, ευκαιρία να μαζέψω λίγο....οπότε έχουμε και λέμε: 1. κρουστικό σκαπτικό mannesmann με πρόβλημα στο "κιβώτιο" δεν έχει δύναμη κρούσης, το μοτέρ δουλέυει υπάρχει κ η κεφαλή για απλά τρυπάνια 2. Λειτουργικό dvd-mp3 player silvercrest χωρίς hdmi με συνδέσεις που φαίνονται στις φωτογραφίες. 3. UPS με περσινή μπαταρία δουλεύει και κρατάει φορτίο ακόμα 4. προτζέκτορας philips monroe LC6131 σίγουρα θέλει λάμπα αλλά δεν τον έχω δουλέψει για να ξέρω αν έχει άλλο ελάττωμα 5. Πολυμηχάνημα inkjet hp1510 βγάζει σφάλμα στις κεφαλες για άλλαγμα, επίσης δεν τον έχω ψάξει αν έχει άλλο κουσούρι, το τροφοδοτικό είναι οκ πάντως 6. Επιτραπέζια παζλ, τα περισσότερα είναι οκ (ελλείψεις έχει η δεξιά στοίβα) 7. ΗΡ laserjet pro cm1415fn color mfp τελευταία φορά θυμάμαι "λέρωνε" τα χαρτιά κ ο τροφοδότης έκανε νερά, τον έχω όμως πολύ καιρό παρατημένο. Παραλαβή Θηβών χαμηλά στον Πειραιά, για μικρά αντικείμενα βολεύει κ ησαπ Π.Φαλήρου (ΣΕΦ). Μήνυμα εδώ και pm. Καλές διακοπές σε όσους πάνε. Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τό dvd-mp3 player silvercrest. Εὐχαριστῶ.
tigergreg Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Ευχαριστω τον Silenzio για το τονερ και τον Locke_John που μου το εφερε. 2
Crybal Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 5 ώρες πριν, tigergreg είπε Χαριζονται.... 1.Συσκευη αυτοματου ποτισματος CLABER που θελει νεα μπαταρια (9volt) https://www.geoponiki-marathona.gr/full_product.php?prod_id=1395504946 2.NFC SMARTWATCH μαλλον καινουργιο αγνωστης λειτουργικης καταστασης χωρις τροφοδοτικο. 3.GPS MLS DESTINATOR 4800Α λειτουργικο χωρις τροφοδοτικο 4.GPS GARMIN NUVI 205W μαλλον λειτουργικο χωρις τροφοδοτικο. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ εντος 48ωρου. Ενα αντικειμενο ο καθενας παρακαλω. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. ΟΛΑ ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ..... Ευχαριστω πολύ τον Greg για το Mls! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις