Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 28/7/2019 στις 4:51 ΜΜ, dpolal είπε

Χαρίζονται οι 4 παρακάτω σκληροί.
Οι 2 πάνω είναι IDE και οι κάτω Sata.
Λειτουργικοί ήταν όταν μπήκαν στο συρτάρι αλλά έκτοτε δεν ασχολήθηκα.

Παραλαβή από Γήπεδο Πανιώνιου, Nέα Σμύρνη και παρακαλώ αν είναι να τους πάρει όλους 1 ή 2 άτομα το πολύ, μην μπλέκουμε με ποιός θέλει να πάρει ποιόν.

Ευχαριστώ.

ΕDIT...
Οι 2 πάνω δίσκοι είναι όπως τράβηξα την φωτό, οπότε έτσι όπως έκατσε εδώ είναι οι 2 αριστεροί...
Για να μην μπλεκόμαστε. 😄😅😅😄

IMG_20190728_145723 (Medium).jpg

Να ευχαριστήσω πολύ το dpolal για τους σκληρούς! Οπως ειπαμε θα κρατησω τους 2 που χρειάζομαι. Οι υπόλοιποι (4 σύνολο τελικά όχι 2) θα πάνε στον Τέρη Α.

Επίσης να ενημερώσω ότι θα χαρίσω μία σακούλα με διάφορα κοσμήματα και ρολόγια.Δεν γνωρίζω σε τι κατάσταση είναι, απλώς τα βρήκα στην αποθήκη και τα χαρίζω.

Εννοείται ότι όποιος τα πάρει θα πρέεπι να τα απολυμάνει και με οινόπνευμα ή άλλο μέσο απολύμανσης από μικρόβια κτλ.

Είναι πάνω από 10 μαζί με τα ρολόγια. ίσως κοντα στα 15. Θα ήθελα να τα πάρει ένας και να δωσει και σε 2-3. Οπότε θα θεωρήσω ότι οι 3 πρώτοι που θα δηλώσουν εδώ θα τα μοιραστούν στα 3.

Όπως θα δείτε και στις (ενδεικτικές) φωτό είναι αρκετά όμορφα. Το ιδανικό θα είναι να τα πάρουν 3 αντρες να τα κανουν δώρο στη γυναίκα που θέλουν. Παραλαβή την Κυριακή 4/8 στο μετρό Χαιδαρίου ώρα απογευματινή 6-8 (να συννενοηθούμε).

Ευχαριστώ! 

https://postimg.cc/gallery/28ipz84q6/

• Like 4
  • Απαντ. 13k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tigergreg είπε

Με   ενδιαφερουν   τα  ρολογια.

Θα  ανεβασεις   φωτογραφια   και   γι  αυτα?

μισό γρηγόρη

θα ανεβασω σε 5

για ρίξε μία ανανέωση τώρα. Τα ρολόγια είναι 3 επομένως οι 3 θα πάρουν από ενα.

θα μπορέσεις να έρθεις όμως αγ. μαρίνα την κυριακή;

Δημοσ.

όποιος πάρει 1 ρολόι θα πάρει και κάποια κοσμήματα.

Θα είναι καλό να δώσουν χαρά αυτά τα κοσμήματα...

μέχρι στιγμής locke john & tigergreg

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tasosv1 είπε

Αποσυρομαι.

Ευχαριστω.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 26/7/2019 στις 7:47 ΜΜ, sotos 1 είπε

κουτί με μητρική gigabyte ga-945g-s3 και τα δυο λειτουργικά,παραλαβη άμεσα από Καλλιθέα κεντρικά  

IMG_20190726_190102.jpg

IMG_20190726_181023.jpg

Ευχαριστώ πολύ τον Sotos 1 για το κουτι και την μητρική.Και τα δύο θα πιάσουν τόπο! 😉

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tasosv1 είπε

Μέσα κι εγώ.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Doubt είπε

Μέσα κι εγώ.

μετά την απόσυρση του tigergreg,

έχουμε 2 ενδιαφερόμενους, τον locke john και τον doubt.

Μένει να βρεθεί ένας τρίτος για να φύγουν όλα!

υπενθυμίζω ότι το ραντεβού είναι κυριακή 6-8 σταθμός αγ. μαρίνα χαιδαρίου.

θα μιλήσουμε την ω΄ρα εντός της εβδομάδας γιατί τι βράδυ φεύγω εκτός

και γυρνάω σάββατο ή κυριακή.

ευχαριστώ πολύ!

• Like 2
Δημοσ.

Επειδή μου χάρισαν ένα σετάκι i5 δινω μια μητρική gigabyte που παιρνει δύο μνήμες ddr2  800 μέχρι 4gb και επεξεργαστή στα 1333

Την δινω μαζί με έναν Q6600 και δύο μνήμες χιλιάρες. Δεν είμαι σπίτι να δω το μοντέλο είμαι διακοπές ακόμα μέχρι τις 10 του μήνα.

• Like 5
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Επειδή μου χάρισαν ένα σετάκι i5 δινω μια μητρική gigabyte που παιρνει δύο μνήμες ddr2  800 μέχρι 4gb και επεξεργαστή στα 1333

Την δινω μαζί με έναν Q6600 και δύο μνήμες χιλιάρες. Δεν είμαι σπίτι να δω το μοντέλο είμαι διακοπές ακόμα μέχρι τις 10 του μήνα.

Με ενδιαφέρει, στέλνω πμ

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Στέλνω π.μ.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Στέλνω πμ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζεται το παρακάτω παιχνίδι, λειτουργικότατο.
Λείπει μια βίδα η οποία δεν κάνει κάποια διαφορά ως προς τη λειτουργικότητα του όμως.
Επίσης, έχει σκισμένο ένα αυτοκόλλητο στη μπροστινή πλευρά (δε φαίνεται στις φωτογραφίες).
Παραλαβή από το χώρο μου (Χαλάνδρι) απογευματινές ώρες αν γίνεται μέχρι την Πέμπτη (μεθαύριο) ακόμα καλύτερα.

WP-20190521-07-59-58-Pro.jpg

WP-20190521-07-59-47-Pro.jpg

WP-20190521-07-59-34-Pro.jpg

https://www.skroutz.gr/s/10055573/As-Company-Ηλεκτρονική-Μεγάλη-Φόρμουλα-Motor-Town.html

Επίσης δίνονται οι παρακάτω δυο καμβάδες. Δεν είμαι σίγουρος για τις διαστάσεις, αλλά είναι είτε 35x35 είτε 40x40.
IMG_0477.jpg

Επεξ/σία από thodoris1985
  • Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...