LLLEFTERIS Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, sotos 1 είπε κουτί με μητρική gigabyte ga-945g-s3 και τα δυο λειτουργικά,παραλαβη άμεσα από Καλλιθέα κεντρικά Με ενδιαφέρει η μητρική γυρίζω 5 του μήνα
sotos 1 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 19 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Με ενδιαφέρει η μητρική γυρίζω 5 του μήνα DDR II 667 😀δεν σε θέλει σήμερα
LLLEFTERIS Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, sotos 1 είπε DDR II 667 😀δεν σε θέλει σήμερα Δεν παίρνει 800αρες; 1
sotos 1 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε Δεν παίρνει 800αρες; Όχι 667 Max 4gb 😂
Mendokusai Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Στις 21/7/2019 στις 5:19 ΜΜ, MSC3169 είπε Χαρίζονται τα παρακάτω: 1) Modem router linksys WAG 200G, με το τροφοδοτικό του, σε πλήρη λειτουργική κατάσταση, μέχρι την τελευταία φορά που δούλευε. 2) Επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο της black and decker, μαζι με τον φορτιστή του, απόλυτα λειτουργικό, από όσο θυμάμαι. Απλά η μπαταρία του δεν κρατάει τόσο πολύ. Προτιμώ παραλαβή από Μοσχάτο. Kαλησπερα, τυχαινει να ειναι διαθεσιμο ακομα το δραπανοκατσαβιδο?
MSC3169 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 38 λεπτά πριν, Mendokusai είπε Kαλησπερα, τυχαινει να ειναι διαθεσιμο ακομα το δραπανοκατσαβιδο? Έχει δοθεί.
aoc4000 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Στις 26/7/2019 στις 6:59 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Χαριζεται το παραπανω pc ΜΕ ΠΡΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ Μην ρωτατε τεχνικα χαρακτηριστικα γιατι δεν ξερω Ηταν φιλου που αγορασε καινουργιο και το πηγα σε Πλαισιο αλλα τζαπα τα 20 ευρω που εδωσα για ελεγχο . Είπαν χωρίς να ξέρω αν ισχύει για νέα μητρική και τα συναφή Οποιος θελει μου τα δινει τα 20 ευρω αλλα αν δεν θελει δεν πειραζει . Παραλαβη ΜΟΝΟ απο το σπιτι μου Λυκοβρυση Αττικης Ειχα ανοιξει σχετικο θεμα https://www.insomnia.gr/forums/topic/711200-scaning-bios-image-in-hard-drive/ Οποιος ενδιαφερεται γραφει πρωτα εδω και μετα με μηνυμα Αυριο θα ειμαι εκτος Αττιης .Απο Κυριακη κανονικα πισω Παρέλαβα και ευχαριστώ. Μέσα στην βδομάδα θα το τσεκαρω και με μια μητρική που έχει φάει "κεραυνό" αλλά δουλεύει χωρίς ήχο κ λαν.... 1
Τέρης Α. Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Θα ήθελα να εκφράσω και δημόσια τις ευχαριστίες μου για τους @Kostas.karras και @mpitzi91 για τους δίσκους (HDD) που μου χάρισαν και την εμπιστοσύνη τους να μου χαρίσουν, αν και είμαι νέο μέλος. Μιας και είναι περίοδος διακοπών σκέφτηκα να χαρίσω και ΄γω μερικά πράγματα. 1) 4 Παγοκύστες πλαστικές JEL και 4 σακουλάκια JEL. Θα προτιμούσα να τα δώσω σε δύο άτομα ανά 2+2 τεμάχια. Για όσους πάνε διακοπές και έχουν φορητό ψυγείο ίσως τους χρειαστούν. 2) Υβριδικό Αποκωδικοποιητή COSMOTE TV Kaonmedia NS111OH σε καλή κατάσταση στο κουτί του με όλα τα παρελκόμενα (εκτός δορυφορικού πιάτου). Για όποιον θέλει να πειραματιστεί. Δόθηκε στον @psyduck. Διαθέσιμα μέχρι 29/07 και από 14/08 - ... Πρώτα post εδώ και μετά pm! Δε θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2019 από Τέρης Α. 5
psyduck Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Ενδιαφέρομαι για αποκωδικοποιητή cosmote. Ευχαριστώ
barcoder Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 12 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Θα ήθελα να εκφράσω και δημόσια τις ευχαριστίες μου για τους @Kostas.karras και @mpitzi91 για τους δίσκους (HDD) που μου χάρισαν και την εμπιστοσύνη τους να μου χαρίσουν, αν και είμαι νέο μέλος. Μιας και είναι περίοδος διακοπών σκέφτηκα να χαρίσω και ΄γω μερικά πράγματα. 1) 4 Παγοκύστες πλαστικές JEL και 4 σακουλάκια JEL. Θα προτιμούσα να τα δώσω σε δύο άτομα ανά 2+2 τεμάχια. Για όσους πάνε διακοπές και έχουν φορητό ψυγείο ίσως τους χρειαστούν. 2) Υβριδικό Αποκωδικοποιητή COSMOTE TV Kaonmedia NS111OH σε καλή κατάσταση στο κουτί του με όλα τα παρελκόμενα (εκτός δορυφορικού πιάτου). Για όποιον θέλει να πειραματιστεί. Διαθέσιμα μέχρι 29/07 και από 14/08 - ... Πρώτα post εδώ και μετά pm! Δε θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Ενδιαφέρομαι κι εγώ για τον αποκωδικοποιητή.
Jiakometi Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται 8καναλη κονσόλα (mixer) της Arctic. Είναι παλαιότερο μοντέλο, και σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Δεν θυμάμαι αν απλώς την έβαλα στην άκρη προ 15ετίας ή ‘είχε κάποιο θέμα. Αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί. .... Παραλαβή από Αθήνα βόρεια. Πρώτα εδώ και μετά pm για λεπτομέρειες. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2019 από Jiakometi 4
barcoder Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 13 λεπτά πριν, Jiakometi είπε Χαρίζεται 8καναλη κονσόλα (mixer) της Arctic. Είναι παλαιότερο μοντέλο, και σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Δεν θυμάμαι αν απλώς την έβαλα στην άκρη προ 15ετίας ή ‘είχε κάποιο θέμα. Αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί. .... Παραλαβή από Αθήνα βόρεια. Πρώτα εδώ και μετά pm για λεπτομέρειες. Ενδιαφέρομαι για την κονσόλα. Στέλνω PM.
Jiakometi Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Jiakometi είπε Χαρίζεται 8καναλη κονσόλα (mixer) της Arctic. Είναι παλαιότερο μοντέλο, και σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Δεν θυμάμαι αν απλώς την έβαλα στην άκρη προ 15ετίας ή ‘είχε κάποιο θέμα. Αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί. .... Παραλαβή από Αθήνα βόρεια. Πρώτα εδώ και μετά pm για λεπτομέρειες. Η κονσόλα έχει κρατηθεί για το μέλος @barcoder
dpolal Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται οι 4 παρακάτω σκληροί. Οι 2 πάνω είναι IDE και οι κάτω Sata. Λειτουργικοί ήταν όταν μπήκαν στο συρτάρι αλλά έκτοτε δεν ασχολήθηκα. Παραλαβή από Γήπεδο Πανιώνιου, Nέα Σμύρνη και παρακαλώ αν είναι να τους πάρει όλους 1 ή 2 άτομα το πολύ, μην μπλέκουμε με ποιός θέλει να πάρει ποιόν. Ευχαριστώ. ΕDIT... Οι 2 πάνω δίσκοι είναι όπως τράβηξα την φωτό, οπότε έτσι όπως έκατσε εδώ είναι οι 2 αριστεροί... Για να μην μπλεκόμαστε. 😄😅😅😄 Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2019 από dpolal 2
tasosv1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, dpolal είπε Χαρίζονται οι 4 παρακάτω σκληροί. Οι 2 πάνω είναι IDE και οι κάτω Sata. Λειτουργικοί ήταν όταν μπήκαν στο συρτάρι αλλά έκτοτε δεν ασχολήθηκα. Παραλαβή από Γήπεδο Πανιώνιου, Nέα Σμύρνη και παρακαλώ αν είναι να τους πάρει όλους 1 ή 2 άτομα το πολύ, μην μπλέκουμε με ποιός θέλει να πάρει ποιόν. Ευχαριστώ. ENDIAFEROMAI στελνω pm
Προτεινόμενες αναρτήσεις