LLLEFTERIS Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Με ενδιαφέρει και εμένα μια αλλά γυρίσω 7 του μήνα. Edit τελικά και εμένα η p5kc με ενδιαφέρει γιατί έχω μια μητρική 775 που παίρνει και quad 1333 αλλά δύο μνήμες και έχω 4 χιλιάρες ddr2 800 Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2019 από LLLEFTERIS 1
orderlover Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Στις 29/7/2018 στις 9:14 ΜΜ, orderlover είπε Xαρίζεται λειτουργικό ''δεινοσαυράκι'' Pentium ii με μητρική με chipset intel 440bx όπως το βλέπετε εδώ https://www.ebay.com/itm/NEW-YANG-AN-YA-1-E114139-94V-0-MOTHERBOARD-ASUS-INTEL-PENTIUM-II-WINBOND/273353826546?hash=item3fa52860f2%3Ag%3A4kEAAOSwLWBbSMJG&_nkw=e114139+94v-0&rt=nc δεν υπάρχει δίσκος για το σετ, ενω υπάρχει τροφοδοτικό, κάρτα γραφικών και ίσως κάρτα ήχου! Θα δωθεί με μνήμες 3χ64 ΜΒ + 1Χ128 ΜΒ. Δεν μου πάει η καρδιά να το πετάξω, αλλά δυστυχώς θα πάει ανακύκλωση τέλος της εβδομάδας! 12 ώρες πριν, paylidis είπε ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ Εξαμηνα συμβολαια για οδική βοήθεια! Οροι: Δίνονται σε μέλη που έχουν χαρίσει στο εν λόγω νήμα Αυτη τη στιγμή εχω αρκετά-δε ξερω για πόσο θα ισχύει edit: Εκδηλωση ενδιαφεροντος εδώ, quote του ποστ χαρισματος σας, και επειτα ΠΜ Eνδιαφέρον και εδώ!
Crybal Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ανανεωση... Χαρίζονται CPU AMD για LAPTOP 2 TEM. TMDTL64HAXSDM http://www.cpu-world.com/CPUs/K8/AMD-Turion 64 X2 Mobile technology TL-64 - TMDTL64HAX5DM.html ΜΝΗΜΕΣ ΛΑΠΤΟΠ DDR1 256 - 4 TEM DDR2 256 – 2 TEM 512 – 7 TEM Παλιό μοντεμακι pci ΝΕΟ ! USB HUB 4 ΘΕΣΕΩΝ.Θέλει τροφοδοσια εξωτερική.Με άλλο τροφοδοτικό που το δοκίμασα,ποτε βλέπει και πότε όχι τα φλασακια που του εβαζα. MODEM PCI ΠΑΛΙΟ ΧΑΡΤΙ GLOSSY CANON 190GR 10X15 50 ΦΥΛΛΑ ΚΑΛΏΔΙΟ USB KINHTOY SONY K810 (KAI ΣΥΜΒΑΤΑ) ΕΦΥΓΕ Tigio13 ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ (ΠΑΛΙΟ-ΦΤΗΝΟ!!-ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΟ) Προσθηκη 12/07/19 Pc με κουτι,μητρική CUV4X, καποιον επεξεργαστη Pentium 3 , μνημες 4 (αγνωστης χωρητικοτητας) , χωρις τροφοδοτικο, χωρις dvd, χωρις σκληρο Προσθηκη 14/07/19 Tablet turbox Breeze IV kai W768.Ειναι ψιλοβανδαλισμενα.Δεν εχουν μπαταριες και το 768 εχει σπασμενη οθονη.(χωρις φορτιστες) Pci- express usb 3- renesas- πισω 2 usb - .To βλέπει σαν συσκευη αλλά δεν περναει driver και δεν λειτουργεί. Tower αδειο,χωρις τροφοδοτικο και χωρις το dvd που φαίνεται γιατι ήδη ειναι δωσμένο.παραλαβή μόνο από Κυψέλη https://drive.google.com/open?id=1I-2N0krMMGNNlX3l3AdOG0ZpJ9HZQivg https://drive.google.com/open?id=1kIZYmbfdSHx4G2Ffis_2I1S-1LEhlkgd Όλα τα παραπάνω είναι σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση Θα προτιμηθούν μέλη που έχουν γενικότερα συμμετοχή στο φορουμ και έχουν χαρισει αντικείμενα. Επίσης θα προτιμούσα να τα πάρουν περισσότεροι από ένας και άτομα που πιθανότατα να τα χρησιμοποιήσουν. Αποστολές δεν κάνω. Παραλαβές απογεύματα από Ν. Σμύρνη, βράδια νωρίς και αργίες από Κυψέλη/Γαλάτσι. Post εδω και υστερα πμ Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2019 από Crybal 2
roybatty Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 12 ώρες πριν, paylidis είπε ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ Εξαμηνα συμβολαια για οδική βοήθεια! Οροι: Δίνονται σε μέλη που έχουν χαρίσει στο εν λόγω νήμα Αυτη τη στιγμή εχω αρκετά-δε ξερω για πόσο θα ισχύει edit: Εκδηλωση ενδιαφεροντος εδώ, quote του ποστ χαρισματος σας, και επειτα ΠΜ Με ενδιαφέρει ένα αν έχει μείνει.
paylidis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, roybatty είπε Με ενδιαφέρει ένα αν έχει μείνει. Έλα πμ
THE GG GAMER Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, sotos 1 είπε δυο μητρικές με θεματακια asus P5KC εχει κάποιο θέμα στον ήχο asus P5GD2 με δυο πυκνωτές φουσκωμένους παραλαβη άμεσα απο Καλλιθέα κεντρικά Θα με ενδιεφερε η p5gd2
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 23/7/2019 στις 8:19 ΠΜ, MSC3169 είπε Δικό σου το WAG. Αν δεν προχωρήσει το άλλο, δικό σου και εκείνο. Να εκφράσω και δημόσια τις ευχαριστίες μου για το Linksys - ελπίζω να ανταποδώσω! ( Και ναι, παίζει μια χαρά και postάρω μέσω του νέου μου Access Point 😄 ) Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2019 από Επισκέπτης
orfibous Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 22 ώρες πριν, Locke_John είπε Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να αφήσω/ανακυκλώσω μερικά (καμιά 20αριά) τροφοδοτικά υπολογιστών; Άγνωστης λειτουργικής κατάστασης (εννοείται ότι αν κάποιος ενδιαφέρεται, χαρίζονται) Για ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών έχει ο Κωτσόβολος στα καταστήματα του.
Locke_John Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Οκ ευχαριστώ, μάλλον θα τα δώσω σε ένα άλλο μέλος από εδώ που ενδιαφέρθηκε
LPFATHER Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Χαριζεται ps2 slim μοντελο scph - 77004 μετριο εμφανισιακα. Τα θεματα που εχει ειναι 1ον θελει την καλωδιοταινια που συνδεει το κουμπι power με την μητρικη και 2ον δεν ξεκιναει να τρεχει τα cd οταν τα βαζεις (δεν βγαζει dics error αλλα δεν περιστρεφει καθολου τα cd). Δινεται χωρις καλωδια Παραλαβη ΜΟΝΟ απο τον χωρο μου Αθηνα - Καματερο ΔΕΝ ΚΑΝΩ αποστολες Διατηρω το δικαιωμα να το δωσω χωρις να κραταω σειρα προτεραιοτητας Επικοινωνια ΜΟΝΟ μεσω Π.Μ 2
polog40 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, LPFATHER είπε Χαριζεται ps2 slim μοντελο scph - 77004 μετριο εμφανισιακα. Τα θεματα που εχει ειναι 1ον θελει την καλωδιοταινια που συνδεει το κουμπι power με την μητρικη και 2ον δεν ξεκιναει να τρεχει τα cd οταν τα βαζεις (δεν βγαζει dics error αλλα δεν περιστρεφει καθολου τα cd). Δινεται χωρις καλωδια Παραλαβη ΜΟΝΟ απο τον χωρο μου Αθηνα - Καματερο ΔΕΝ ΚΑΝΩ αποστολες Διατηρω το δικαιωμα να το δωσω χωρις να κραταω σειρα προτεραιοτητας Επικοινωνια ΜΟΝΟ μεσω Π.Μ Καλημέρα, ενδιαφέρομαι, έχεις πμ Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2019 από polog40
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Χαριζεται το παραπανω pc ΜΕ ΠΡΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ Μην ρωτατε τεχνικα χαρακτηριστικα γιατι δεν ξερω Ηταν φιλου που αγορασε καινουργιο και το πηγα σε Πλαισιο αλλα τζαπα τα 20 ευρω που εδωσα για ελεγχο . Είπαν χωρίς να ξέρω αν ισχύει για νέα μητρική και τα συναφή Οποιος θελει μου τα δινει τα 20 ευρω αλλα αν δεν θελει δεν πειραζει . Παραλαβη ΜΟΝΟ απο το σπιτι μου Λυκοβρυση Αττικης Ειχα ανοιξει σχετικο θεμα https://www.insomnia.gr/forums/topic/711200-scaning-bios-image-in-hard-drive/ Οποιος ενδιαφερεται γραφει πρωτα εδω και μετα με μηνυμα Αυριο θα ειμαι εκτος Αττιης .Απο Κυριακη κανονικα πισω Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2019 από Γιάννης Platano 4
LLLEFTERIS Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Χαριζεται το παραπανω pc ΜΕ ΠΡΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ Μην ρωτατε τεχνικα χαρακτηριστικα γιατι δεν ξερω Ηταν φιλου που αγορασε καινουργιο και το πηγα σε Πλαισιο αλλα τζαπα τα 20 ευρω που εδωσα για ελεγχο . Οποιος θελει μου τα δινει τα 20 ευρω αλλα αν δεν θελει δεν πειραζει . Παραλαβη ΜΟΝΟ απο το σπιτι μου Λυκοβρυση Αττικης Ειχα ανοιξει σχετικο θεμα https://www.insomnia.gr/forums/topic/711200-scaning-bios-image-in-hard-drive/ Οποιος ενδιαφερεται γραφει πρωτα εδω και μετα με μηνυμα Αυριο θα ειμαι εκτος Αττιης .Απο Κυριακη κανονικα πισω Με ενδιαφέρει αλλα γυρνάω 6-7 Αυγούστου
Alexpao13 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Χαριζεται το παραπανω pc ΜΕ ΠΡΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ Μην ρωτατε τεχνικα χαρακτηριστικα γιατι δεν ξερω Ηταν φιλου που αγορασε καινουργιο και το πηγα σε Πλαισιο αλλα τζαπα τα 20 ευρω που εδωσα για ελεγχο . Οποιος θελει μου τα δινει τα 20 ευρω αλλα αν δεν θελει δεν πειραζει . Παραλαβη ΜΟΝΟ απο το σπιτι μου Λυκοβρυση Αττικης Ειχα ανοιξει σχετικο θεμα https://www.insomnia.gr/forums/topic/711200-scaning-bios-image-in-hard-drive/ Οποιος ενδιαφερεται γραφει πρωτα εδω και μετα με μηνυμα Αυριο θα ειμαι εκτος Αττιης .Απο Κυριακη κανονικα πισω Καλησπέρα, με ενδιαφερει το pc Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2019 από Alexpao13 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε Με ενδιαφέρει αλλα γυρνάω 6-7 Αυγούστου Θα λείψω από 9 με 23 Αυγούστου. Αν δεν έχει δοθεί οκ 7 λεπτά πριν, Alexpao13 είπε Καλησπέρα, με ενδιαφερει το pc Στείλε μυνημα με τηλέφωνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις