Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, lazkalai είπε

παιδιά τα βιβλία έχει κανονιστεί να τα παραλάβει όλα σήμερα ένα μέλος. στις επόμενες μέρες θα δώσω και άλλα, έχω και κάποια πανεπιστημιακά συγγράμματα για μηχανικούς. θα τα κοιτάξω και θα ενημερώσω.

Ευχαριστώ πολύ για τα βιβλία.

Υγ. Σήμερα έμαθα ότι στην Αθήνα, Πειραιώς 132, βρίσκεται το παλαιοπωλείο των αστέγων, όπου έχει πάρα πολλά βιβλία ,όλα με τιμή 2€ το καθένα. Απλά ενημερωτικά το αναφέρω, προσωπικά σίγουρα σκοπεύω να το επισκεφθώ κάποια στιγμή.

Επεξ/σία από Locke_John
  • Like 5
  • Απαντ. 13k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Jorvik είπε

Καλησπερα,

θα με ενδιεφεραν κυριως τα βιβλια του ατλα. Τα θελω για την ενισχυση μιας δανειστικης βιβλιοθηκης που ξεκινησαμε φετος σε ενα χωριο της καρδιτσας. 

υγ. Η παραλαβη θα γινει κανονικα απο τον ηλεκτρικο Ταυρου.

βρήκαμε και αυτά σήμερα. αν σε ενδιαφέρουν κάποια για τη βιβλιοθήκη πες μου, αλλιώς ας τα πάρει όποιος άλλος ενδιαφέρεται.

https://imgur.com/a/7mI6Aoj

• Like 2
Δημοσ.

Χαριζεται το φαξ του βιντεο.

1. Ειναι απολυτα λειτουργικο, στελνει - παιρνει φαξ, κανει copy σελιδας, και το τηλεφωνο εχει μνημες κλπ.

2. Υπαρχει και το μανιουαλ τυπωμενο, το οποιο χρειαζεται γιατι σαν μηχανημα επειδη ειναι επαγγελματικο (ξεπερασμενο βεβαια) οι ρυθμισεις του ειναι παρα πολλες.

3. Χρησιμοποιητε σε καταστημα, αλλα σταματησε να χρησιμοποιει φαξ, οποτε περασε στην αχρηστια, πιθανον καποιος που δεν εχει να τον βολεψει.

4. Τα μελανια του ειναι σχετικα καινουρια, πρεπει να εχει τυπωσει 20-30 σελιδες αλλα και παλι η αγορα καινουριων ειναι φτηνη, λιγοτερο απο 20 ευρω.

Για την παραλαβη του

=====================

Αυστηρα και μονο απο το καταστημα στο κεντρο (λεπτομεριες σε μηνυμα) - ωρες καταστηματων - και μεχρι τις 5 αυγουστου, μετα καλα μπανια σε ολους...

Το κατοχυρωνει ο πρωτος που θα ποσταρει απο κατω και ΕΧΕΙ  ΞΑΝΑΧΑΡΙΣΕΙ  κατι αλλο στο παρον φορουμ.

Μπορειτε να το παρετε ακομα και με παπι, αν εχετε μαζι σας ενα κουτι, το βαζετε μεσα και το δενετε πισω.

Ακολουθει μια live φωτο

fax.jpg

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tornado είπε

Χαριζεται το φαξ του βιντεο.

1. Ειναι απολυτα λειτουργικο, στελνει - παιρνει φαξ, κανει copy σελιδας, και το τηλεφωνο εχει μνημες κλπ.

2. Υπαρχει και το μανιουαλ τυπωμενο, το οποιο χρειαζεται γιατι σαν μηχανημα επειδη ειναι επαγγελματικο (ξεπερασμενο βεβαια) οι ρυθμισεις του ειναι παρα πολλες.

3. Χρησιμοποιητε σε καταστημα, αλλα σταματησε να χρησιμοποιει φαξ, οποτε περασε στην αχρηστια, πιθανον καποιος που δεν εχει να τον βολεψει.

4. Τα μελανια του ειναι σχετικα καινουρια, πρεπει να εχει τυπωσει 20-30 σελιδες αλλα και παλι η αγορα καινουριων ειναι φτηνη, λιγοτερο απο 20 ευρω.

Για την παραλαβη του

=====================

Αυστηρα και μονο απο το καταστημα στο κεντρο (λεπτομεριες σε μηνυμα) - ωρες καταστηματων - και μεχρι τις 5 αυγουστου, μετα καλα μπανια σε ολους...

Το κατοχυρωνει ο πρωτος που θα ποσταρει απο κατω και ΕΧΕΙ  ΞΑΝΑΧΑΡΙΣΕΙ  κατι αλλο στο παρον φορουμ.

Μπορειτε να το παρετε ακομα και με παπι, αν εχετε μαζι σας ενα κουτι, το βαζετε μεσα και το δενετε πισω.

Ακολουθει μια live φωτο

fax.jpg

Θα με ενδιέφερε.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Locke_John είπε

Θα με ενδιέφερε.

και ΕΧΕΙ  ΞΑΝΑΧΑΡΙΣΕΙ  κατι αλλο στο παρον φορουμ.

να ποσταρεις εδω αυτο που εχεις ξαναχαρισει.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, tornado είπε

και ΕΧΕΙ  ΞΑΝΑΧΑΡΙΣΕΙ  κατι αλλο στο παρον φορουμ.

να ποσταρεις εδω αυτο που εχεις ξαναχαρισει.

2 σελίδες πίσω(316) έχω χαρίσει τελευταία φορά (αναμονή παραλαβής απ' τον ενδιαφερόμενο) κ σελ.315 μια ακόμα πρόσκληση χάρισα σε ενδιαφερόμενη.

Ωστόσο, αποσύρω το ενδιαφέρον μου κ παραχωρώ τη θέση μου στον επόμενο.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Locke_John είπε

2 σελίδες πίσω(316) έχω χαρίσει τελευταία φορά (αναμονή παραλαβής απ' τον ενδιαφερόμενο) κ σελ.315 μια ακόμα πρόσκληση χάρισα σε ενδιαφερόμενη.

Ωστόσο, αποσύρω το ενδιαφέρον μου κ παραχωρώ τη θέση μου στον επόμενο.

Οκ αρα είσαι εντάξει με τις προϋποθέσεις όπως και ο doubt.

Εφόσον ομως δεν σου κάνει, περιμένω Μήνυμα απο τον doubt για παραλαβή.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Doubt είπε

Επειδή το παλληκάρι το ξέρω, του έχω δώσει πράγματα δηλαδή από εδώ, δε θέλω να παρεξηγηθούμε.

Μόνον αν δεν το θέλει πραγματικά θα ασχοληθώ. Αν καλύπτει κάποια ανάγκη του (οποιαδήποτε) ας το πάρει.

Ευχαριστώ

Να'σαι καλά,

Ο μόνος λόγος που απέσυρα ενδιαφέρον, είναι ότι θα το χρησιμοποιούσα κάποια στιγμή περιστασιακά, ή ίσως το χάριζα σε μια θεία μου πολιτικό μηχανικό (η οποία όμως πλησιάζει συνταξιοδότηση άρα αμφίβολο το αν θα το χρησιμοποιούσε).

Σκέφτηκα λοιπόν ότι καλύτερα να αξιοποιηθεί από κάποιον περισσότερο κ πιο άμεσα.

Δημοσ.

μην αγχωνεστε ρε παιδια, ας το παρει οποιος θελει, αρκει να το δουλεψει και να το χρησιμοποιησει,

αντιθετα με σημερα που εχει να δουλεψει πανω κατω κανα χρονο, αρα κριμα ειναι να σαπιζει και στο τελος να παει στα σκουπιδια.

Συνεννοηθητε (αφου γνωριζεστε κιολας) και ας ερθει και αυριο, οποιος νομιζετε οτι το χρειαζετε πιο αμεσα.

Το ζητουμενο ειναι να δινουμε πραγματα αχρηστα σε μας - χρησιμα σε αλλα μελη, αυτος ειναι αλλωστε και το νοημα του νηματος.

• Like 4
Δημοσ.
Στις 21/7/2019 στις 8:07 ΜΜ, lazkalai είπε

βρήκαμε και αυτά σήμερα. αν σε ενδιαφέρουν κάποια για τη βιβλιοθήκη πες μου, αλλιώς ας τα πάρει όποιος άλλος ενδιαφέρεται.

https://imgur.com/a/7mI6Aoj

Εννοειται φιλε μου! 

Απο τεταρτη οποια μερα σε βολευει μπορω να κατεβω μα τα παρω. Θα σου στειλω πμ να συννενοηθουμε.

Σε ευχαριστω!

• Like 2
Δημοσ.
Στις 24/6/2019 στις 9:18 ΜΜ, LPFATHER είπε

Παρέλαβα και ευχαριστώ το μέλος @Arwindan. Από το υπολογιστή θα κρατηθούν κάποια πράγματα που θέλω και τα υπόλοιπα θα ξαναμπούν εδώ για τον επομένο

Ξαναχαριζεται ο υπολογιστης αφου τον ανοιξα και τελικα αυτα που ηθελα να χρησιμοποιησω δεν μου κανουν.

Τα μονα χαρακτηριστικα που προσεξα ειναι οτι τα οπτικα ειναι IDE και οι ram ειναι ddr, μαλιστα απο τις 3 υποδοχες εχει 2 μνημες κουμπομενες.

Παραλαβη ΜΟΝΟ απο τον χωρο μου Αθηνα - Καματερο

ΔΕΝ ΚΑΝΩ αποστολες

Διατηρω το δικαιωμα να το δωσω χωρις να κραταω σειρα προτεραιοτητας

Επικοινωνια ΜΟΝΟ μεσω Π.Μ

Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 21/7/2019 στις 5:19 ΜΜ, MSC3169 είπε

Χαρίζονται τα παρακάτω:

1) Modem router linksys WAG 200G, με το τροφοδοτικό του, σε πλήρη λειτουργική κατάσταση, μέχρι την τελευταία φορά που δούλευε. 

2) Επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο της black and decker, μαζι με τον φορτιστή του, απόλυτα λειτουργικό, από όσο θυμάμαι. Απλά η μπαταρία του δεν κρατάει τόσο πολύ. 

Προτιμώ παραλαβή από Μοσχάτο. 

Καλησπέρα,

Ενδιαφέρομαι κυρίως για το WAG αλλά και για το δράπανο αν δεν προχωρήσει με τον φίλο - στέλνω PM!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...