Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, SilverMachine είπε

Οταν εμεινε εγκυος η γυναικα, οι φιλες της μας δωσαν ενα φορτηγο δωρα. Τωρα το ζιζανιο εχει μεγαλωσει, αρα καιρος να τα παρει ο επομενος τρελος που εκανε το λαθος. Οι γνωστες μας ειχαν κ αγορια κ κοριτσια, οποτε πηραμε κ απ τα δυο- κ δινω κ τα δυο κ γω.

Χαριζονται τα εξης ΒΡΕΦΙΚΑ ειδη--->

---1 σακουλα με βρεφικα ρουχα. Τα δινω ολα μαζι αν κ μερικα ειναι κοριτσιστικα.

Ενα ροζ φορεματακι, ενα μπλου τζιν κοριτσιστικο, ενα κοκκινο κοριτσιστικο μπλουζακι κ δυο χακι κοριτσιστικα παντελονια. Μετα ενα πουλοβερακι, ενα γιλεκακι, ενα χακι σορτσακι, ενα μαλινο σορτσακι, ενα πουκαμισακι ασπρο, ενα ζευγαρι καλτσακια κ ενα κανονικο τζινακι (οτι δεν λεω κοριτσιστικα ειναι κ για αγορακια).

--- 1 πλαστικη μπανιεριτσα για βρεφη.

--- 1 μαρσιπος μαυρος της Chicco σε πολυ καλη κατασταση.

--- 1 βρεφικο τετρακυκλο πλαστικο αλογακι (χωραει βρεφος επανω για να κανει την βολτα του ΛΟΛ!!!).

--- 1 βρεφικη κουνουπιερα για πανω απο την κουνια.

--- 1 σετ 5 πλαστικα παιδικα φλυτζανακια με φιγουρες απο κινουμενα απ εξω.

--- 1 σακουλα με κοριτσιστικα παιχνιδια.

Πολλες κουκλες, πολλα αρκουδακια/ζωακια, καμια δεκαρια dvd, κ σχοινακι.

--- 1 σακουλα με αγοριστικα παιχνιδια.

Πολλα αμαξακια, ενα μεγαλο F1, ενα αεροπλανακι, κ καμια δεκαρια dvd.

Αν καποιος θελει να τα κανει φορτωτικη ακομα καλυτερα να φυγουν γιατι πιανουν χωρο κ δεν κανουν τιποτα. Οσο πιο γρηγορα φυγουν, τοσο πιο γρηγορα θα καταληξουν στα χερακια που πρεπει. Αν εχετε φιλους που τα θελουν παρτε τα κ κανετε τα μικρα τους χαρουμενα- κ αυτο καλο. Παρτε τα μισα για το παιδι σας κ τα αλλα μισα για του γειτονα (αν περιμενετε το επομενο ποστ μου, θα εχετε δωρα κ για την γυναικα του, if you know what I mean.....  LOL)!! Φανταστειτε μονο την εικονα !!! Χτυπατε το κουδουνι της διπλανης πορτας, ανοιγει ο γειτονας κ σεις του λετε "Μπαμπη εφερα καποια δωρα για το παιδι σου" !!!! Αυτο κ αν θα ξεκινησει φιλολογικες συζητησεις στην πολυκατοικια !!! Οποτε αν δεν το κανετε για σας, καντε το για τους συνανθρωπους σας (με δημιουργια ωριμων συζητησεων) κ τα παιδια τους (με τα παιχνιδια)!!!

Έχεις p.m.

• Απαντ. 13k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 9/7/2019 στις 8:19 ΜΜ, Suzumebachi είπε

Χαριζω με παραλαβη ΜΟΝΟ απο το χωρο μου (Θεσσαλονικη -Σχολη τυφλων)

Motherboard Asus P5K SE (νομιζω 775 socket)
Αγνωστο αν δουλευει...
Δηλωση εδω πρωτα, μετα μηνυμα.

Καλησπέρα φίλε μου 

Είμαι από Θεσσαλονίκη και θα με ενδιέφερε η κάρτα που δίνεις

Εάν συμφωνείς μπορώ ακόμη και το Σάββατο να έρθω να την πάρω. Σε ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά

Δημοσ.
Στις 10/7/2019 στις 10:03 ΠΜ, DrLo είπε

Χαρίζονται

-

[ 2 ] 1x PCI Ethernet Cards 10/100 Λειτουργικη τελευταία φορά κρατημένο @Alxnks
[ 3 ] 1x PCI Modem Λειτουργικό τελευταία φορά  
[ 4 ] 1x 5-port 10/100 Ethernet Switch Turbo-X Λειτουργικό τελευταία φορά  

-

επειδή έχω "στήσει" τον @Alxnks εδώ και πααααρα πολύ καιρό να του πάω την κάρτα, χρειάζεσαι και το switch [4] να φύγουν και τα 2 ?

Σε ευχαριστώ πολύ!! :)

Δημοσ.
6 ώρες πριν, thecrow4675 είπε

Καλησπέρα φίλε μου 

Είμαι από Θεσσαλονίκη και θα με ενδιέφερε η κάρτα που δίνεις

Εάν συμφωνείς μπορώ ακόμη και το Σάββατο να έρθω να την πάρω. Σε ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά

Δωθηκε στον @rayven18 !
Συγνωμη που δεν το εγραψα, εγραψε  ο Rayven18 οτι παρελαβε...

Ειναι που ασχολουμαι με αυτο και δεν εχω χρονο...

• Like 3
Δημοσ.
5 ώρες πριν, SilverMachine είπε

Οταν εμεινε εγκυος η γυναικα, οι φιλες της μας δωσαν ενα φορτηγο δωρα. Τωρα το ζιζανιο εχει μεγαλωσει, αρα καιρος να τα παρει ο επομενος τρελος που εκανε το λαθος. Οι γνωστες μας ειχαν κ αγορια κ κοριτσια, οποτε πηραμε κ απ τα δυο- κ δινω κ τα δυο κ γω.

Χαριζονται τα εξης ΒΡΕΦΙΚΑ ειδη--->

---1 σακουλα με βρεφικα ρουχα. Τα δινω ολα μαζι αν κ μερικα ειναι κοριτσιστικα.

Ενα ροζ φορεματακι, ενα μπλου τζιν κοριτσιστικο, ενα κοκκινο κοριτσιστικο μπλουζακι κ δυο χακι κοριτσιστικα παντελονια. Μετα ενα πουλοβερακι, ενα γιλεκακι, ενα χακι σορτσακι, ενα μαλινο σορτσακι, ενα πουκαμισακι ασπρο, ενα ζευγαρι καλτσακια κ ενα κανονικο τζινακι (οτι δεν λεω κοριτσιστικα ειναι κ για αγορακια).

--- 1 πλαστικη μπανιεριτσα για βρεφη.

--- 1 μαρσιπος μαυρος της Chicco σε πολυ καλη κατασταση.

--- 1 βρεφικο τετρακυκλο πλαστικο αλογακι (χωραει βρεφος επανω για να κανει την βολτα του ΛΟΛ!!!).

--- 1 βρεφικη κουνουπιερα για πανω απο την κουνια.

--- 1 σετ 5 πλαστικα παιδικα φλυτζανακια με φιγουρες απο κινουμενα απ εξω.

--- 1 σακουλα με κοριτσιστικα παιχνιδια.

Πολλες κουκλες, πολλα αρκουδακια/ζωακια, καμια δεκαρια dvd, κ σχοινακι.

--- 1 σακουλα με αγοριστικα παιχνιδια.

Πολλα αμαξακια, ενα μεγαλο F1, ενα αεροπλανακι, κ καμια δεκαρια dvd.

Αν καποιος θελει να τα κανει φορτωτικη ακομα καλυτερα να φυγουν γιατι πιανουν χωρο κ δεν κανουν τιποτα. Οσο πιο γρηγορα φυγουν, τοσο πιο γρηγορα θα καταληξουν στα χερακια που πρεπει. Αν εχετε φιλους που τα θελουν παρτε τα κ κανετε τα μικρα τους χαρουμενα- κ αυτο καλο. Παρτε τα μισα για το παιδι σας κ τα αλλα μισα για του γειτονα (αν περιμενετε το επομενο ποστ μου, θα εχετε δωρα κ για την γυναικα του, if you know what I mean.....  LOL)!! Φανταστειτε μονο την εικονα !!! Χτυπατε το κουδουνι της διπλανης πορτας, ανοιγει ο γειτονας κ σεις του λετε "Μπαμπη εφερα καποια δωρα για το παιδι σου" !!!! Αυτο κ αν θα ξεκινησει φιλολογικες συζητησεις στην πολυκατοικια !!! Οποτε αν δεν το κανετε για σας, καντε το για τους συνανθρωπους σας (με δημιουργια ωριμων συζητησεων) κ τα παιδια τους (με τα παιχνιδια)!!!

Στέλνω ΠΜ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπενθυμίζω ότι χαρίζεται θρανίο ξύλινο καθώς και μια παλέτα ύψους περίπου 80εκατοστων .

https://ibb.co/wWRP1K8

Επίσης μια τηλεόραση Telefunken 28αρα παλιά (άρα και βαριά) χωρίς τηλεκοντρόλ.

Παραλαβή από κέντρο Αθήνας (Γκύζη).

Επεξ/σία από Locke_John
Δημοσ.
Στις 11/7/2019 στις 10:26 ΜΜ, grmarine96 είπε

Χαρίζονται τα παρακάτω

1) 3 δορυφορικά πιάτα διαστάσεων τα δύο 60χ65 και το τρίτο 70χ75 μαζί με τις βάσεις στήριξής τους και τα lnb τους

2) Οργανα εκμάθησης κολύμβησης (σανίδα,πτερύγια,pull buoy και λάστιχο προπόνησης)

3) Ενα ραδιόφωνο FM MADE IN CHINA  με υποδοχή για USB-SD και ΤF CARD. Από ότι είδα εχει καεί ο πυκνωτής του και 2 εσωτερικά καλώδια τροφοδοσίας του ( 1 για τις μπαταρίες και 1 για το ρεύμα ) θέλουν κόλληση

4) Μικρο όργανα γυμναστικής

https://www.insomnia.gr/classifieds/item/1140150-μικροοργανα-γυμναστικησ/

5) Ποδοσφαιρικά παπούτσια ADMIRAL Νο 42.5

https://www.insomnia.gr/classifieds/item/1311081-ποδοσφαιρικα-παπουτσια-admiral/

6) ΠΑΙΔΙΚΟ ΡΟΛΟΪ  ΧΕΙΡΟΣ STEFANEL TEMPO

https://www.insomnia.gr/classifieds/item/1316665-παιδικο-ρολοϊ-χειροσ-stefanel-tempo/

Παραλαβή από το χώρο μου ή αποστολή με δέμα ΕΛΤΑ με τα μεταφορικά να επιβαρύνουν τους παραλήπτες.

Για τα δορυφορικά πιάτα παραλαβή ΜΟΝΟ απο το χώρο μου-ΤΟΛΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Περισσότερες πληροφορίες μέσω μηνύματος.

Ευχαριστώ

IMG_20190710_203515.jpg

IMG_20190714_142755.jpg

IMG_20190714_132823.jpg

Από τα παραπάνω διαθέσιμα προς το παρόν είναι τα δορυφορικά πιάτα.

Παραλαβή ΜΟΝΟ από το χώρο μου- Τολό Αργολίδας

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τά βιβλία τοῦ Β΄Παγκοσμίου πολέμου τοῦ Τσώρτσιλ. Εὐχαριστῶ.

Επεξ/σία από georgios65
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, lazkalai είπε

Χαρίζονται διάφορα βιβλιαράκια από εφημερίδες, παραλαβή από ηλεκτρικό Ταύρου.

https://imgur.com/a/FrwBTYa

Καλησπερα,

θα με ενδιεφεραν κυριως τα βιβλια του ατλα. Τα θελω για την ενισχυση μιας δανειστικης βιβλιοθηκης που ξεκινησαμε φετος σε ενα χωριο της καρδιτσας. 

υγ. Η παραλαβη θα γινει κανονικα απο τον ηλεκτρικο Ταυρου.

Επεξ/σία από Jorvik
Δημοσ.

παιδιά τα βιβλία έχει κανονιστεί να τα παραλάβει όλα σήμερα ένα μέλος. στις επόμενες μέρες θα δώσω και άλλα, έχω και κάποια πανεπιστημιακά συγγράμματα για μηχανικούς. θα τα κοιτάξω και θα ενημερώσω.

• Like 1
Δημοσ.

Χαρίζονται τα παρακάτω:

1) Modem router linksys WAG 200G, με το τροφοδοτικό του, σε πλήρη λειτουργική κατάσταση, μέχρι την τελευταία φορά που δούλευε. 

2) Επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο της black and decker, μαζι με τον φορτιστή του, απόλυτα λειτουργικό, από όσο θυμάμαι. Απλά η μπαταρία του δεν κρατάει τόσο πολύ. 

Προτιμώ παραλαβή από Μοσχάτο. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, MSC3169 είπε

Χαρίζονται τα παρακάτω:

1) Modem router linksys WAG 200G, με το τροφοδοτικό του, σε πλήρη λειτουργική κατάσταση, μέχρι την τελευταία φορά που δούλευε. 

2) Επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο της black and decker, μαζι με τον φορτιστή του, απόλυτα λειτουργικό, από όσο θυμάμαι. Απλά η μπαταρία του δεν κρατάει τόσο πολύ. 

Προτιμώ παραλαβή από Μοσχάτο. 

Με ενδιαφερει το δραπανοκατσαβιδο

Επεξ/σία από Crybal
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...