Jeiko_22 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, alexcrx είπε αν ειναι ενταξει ο δισκος θα τον ηθελα,μπορει και τις μνημες αν δεν βρεθει αλλος..... ευχαριστω........ Αν δε παραλάβει ο @krami, τα πέρνεις εσύ. 1
serdakis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 παρελαβα τα ρουτερ απο τον SilverMachine και τον Ευχαριστω πολυ!
teledomenet Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Στις 22/6/2019 στις 6:53 ΜΜ, Snip είπε Δίνονται οι παρακάτω 2 κάρτες γραφικών. Και οι δύο είναι εξωτερικά σε πάρα πολύ κατάσταση. Η λειτουργική του κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι άγνωστη, τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκαν, πάντως, λειτουργούσαν κανονικά. Παραλαβή από Χαιδάρι, στο ύψος του Δημαρχείου. Πρώτα εδώ για ποια απο τις 2 ενδιαφέρεστε και μετά με pm. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, διατηρώ όμως το δικαίωμα επιλογής. 1) ΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΓΙΑ teledomenet ASUS EN8600GT_SILENT (512MB, Θύρες: 2 x DVI και 1 x S VIDEO, με παθητικό σύστημα ψύξης (χωρίς ανεμιστηράκι δηλαδή), πιάνει 2 θέσεις PCI-Ε) Η κάρτα είναι αυτή --> Η κάρτα από το site της ASUS 2) ΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΓΙΑ Crybal Albatron 8600GT (512MB, Θύρες: 2 x DVI και 1 x S VIDEO, με ενεργητικό σύστημα ψύξης (με ανεμιστηράκι δηλαδή), πιάνει 1 θέση PCI-Ε) Η κάρτα είναι αυτή --> Η κάρτα από το site του PCSTATS.com Ευχαριστώ πολύ για την καρτα. Την έβαλα στο πσ και παίζει θαυμάσια. Να σαι καλά.
Crybal Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Στις 22/6/2019 στις 6:53 ΜΜ, Snip είπε Δίνονται οι παρακάτω 2 κάρτες γραφικών. Και οι δύο είναι εξωτερικά σε πάρα πολύ κατάσταση. Η λειτουργική του κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι άγνωστη, τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκαν, πάντως, λειτουργούσαν κανονικά. Παραλαβή από Χαιδάρι, στο ύψος του Δημαρχείου. Πρώτα εδώ για ποια απο τις 2 ενδιαφέρεστε και μετά με pm. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, διατηρώ όμως το δικαίωμα επιλογής. 1) ΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΓΙΑ teledomenet ASUS EN8600GT_SILENT (512MB, Θύρες: 2 x DVI και 1 x S VIDEO, με παθητικό σύστημα ψύξης (χωρίς ανεμιστηράκι δηλαδή), πιάνει 2 θέσεις PCI-Ε) Η κάρτα είναι αυτή --> Η κάρτα από το site της ASUS 2) ΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΓΙΑ Crybal Albatron 8600GT (512MB, Θύρες: 2 x DVI και 1 x S VIDEO, με ενεργητικό σύστημα ψύξης (με ανεμιστηράκι δηλαδή), πιάνει 1 θέση PCI-Ε) Η κάρτα είναι αυτή --> Η κάρτα από το site του PCSTATS.com Ευχαριστώ πολύ για την καρτα.Μόλις μου ηρθε και μεσα στην εβδομαδα θα μπει σε ενα παλιο pc!
Snip Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, teledomenet είπε Ευχαριστώ πολύ για την καρτα. Την έβαλα στο πσ και παίζει θαυμάσια. Να σαι καλά. 2 ώρες πριν, Crybal είπε Ευχαριστώ πολύ για την καρτα.Μόλις μου ηρθε και μεσα στην εβδομαδα θα μπει σε ενα παλιο pc! Δεν κάνει τίποτα παιδιά. Ελπίζω να τις χαρείτε. 1
ppetr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Στις 22/6/2019 στις 11:35 ΠΜ, papars είπε Επίσης υπάρχει ένα χαλασμένο UPS (πυκνωτές σκασμένους) χωρίς μπαταρίες (2x 12V 9ah)Trust 1300VA για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί. Δεν είναι με σούκο αλλά με τις γνωστές πυραμίδες. Παρελαβα σημερα διπλα απο το χοτελ (!), και ευχαριστω πολυ! 1
LPFATHER Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Στις 22/6/2019 στις 10:13 ΠΜ, LPFATHER είπε Καλημερα. Στελνω ΠΜ Παρέλαβα και ευχαριστώ το μέλος @Arwindan. Από το υπολογιστή θα κρατηθούν κάποια πράγματα που θέλω και τα υπόλοιπα θα ξαναμπούν εδώ για τον επομένο 1
roybatty Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται κάρτα γραφικών EVGA GTX460 1GB.Βγήκε από υπολογιστή σε λειτουργική κατάσταση και αποθηκεύτηκε.Λογικά λειτουργεί κανονικά. Όποιος ενδιαφέρεται πρώτα γράφει εδώ και μετά πμ. Παραλαβή από κέντρο Θεσσαλονίκης. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2019 από roybatty 3
Kostas.karras Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, roybatty είπε Χαρίζεται κάρτα γραφικών EVGA GTX460 1GB.Βγήκε από υπολογιστή σε λειτουργική κατάσταση και αποθηκεύτηκε.Λογικά λειτουργεί κανονικά. Όποιος ενδιαφέρεται πρώτα γράφει εδώ και μετά πμ. Παραλαβή από κέντρο Θεσσαλονίκης. Mε ενδιαφέρει, στέλνω πμ. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2019 από Kostas.karras
rayven18 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 1 hour ago, roybatty said: Χαρίζεται κάρτα γραφικών EVGA GTX460 1GB.Βγήκε από υπολογιστή σε λειτουργική κατάσταση και αποθηκεύτηκε.Λογικά λειτουργεί κανονικά. Όποιος ενδιαφέρεται πρώτα γράφει εδώ και μετά πμ. Παραλαβή από κέντρο Θεσσαλονίκης. Καλησπέρα βρίσκομαι θεσσαλονίκη, εαν δεν την θέλει ο φίλος
great Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Τα παρακάτω έχουν χρησιμοποιηθεί ένα μήνα το πολύ και σκονίζονται για πάνω από δυο χρόνια. Πλήρως λειτουργικά (καλό καθάρισμα θέλουν μόνο). Μου πιάνουν χώρο και λέω να τα δώσω (και οι δυο πάνε μαζί) έτσι σε όποιον τα έχει περισσότερη ανάγκη από εμένα (με την μεταλλική βάση για τις κάψουλες). Μόνο χέρι-χέρι δυστυχώς περιοχές Ν. Μάκρη-Ραφήνα τα απογεύματα ή Αγ. Στέφανος 09:00-17:00. Παρακαλώ είτε PM ή quote το post μου για να μου έρθει alert αν ενδιαφέρεται κανείς. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2019 από great 5
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 9 λεπτά πριν, great είπε Καλησπέρα. Τα παρακάτω έχουν χρησιμοποιηθεί ένα μήνα το πολύ και σκονίζονται για πάνω από δυο χρόνια. Πλήρως λειτουργικά (καλό καθάρισμα θέλουν μόνο). Μου πιάνουν χώρο και λέω να τα δώσω έτσι σε όποιον τα έχει περισσότερη ανάγκη από εμένα (με την μεταλλική βάση για τις κάψουλες). Μόνο χέρι-χέρι δυστυχώς περιοχές Ν. Μάκρη-Ραφήνα τα απογεύματα ή Αγ. Στέφανος 09:00-17:00. Παρακαλώ είτε PM ή quote το post μου για να μου έρθει alert αν ενδιαφέρεται κανείς. εστειλα πμ
WilDuck Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 13 λεπτά πριν, great είπε Καλησπέρα. Τα παρακάτω έχουν χρησιμοποιηθεί ένα μήνα το πολύ και σκονίζονται για πάνω από δυο χρόνια. Πλήρως λειτουργικά (καλό καθάρισμα θέλουν μόνο). Μου πιάνουν χώρο και λέω να τα δώσω έτσι σε όποιον τα έχει περισσότερη ανάγκη από εμένα (με την μεταλλική βάση για τις κάψουλες). Μόνο χέρι-χέρι δυστυχώς περιοχές Ν. Μάκρη-Ραφήνα τα απογεύματα ή Αγ. Στέφανος 09:00-17:00. Παρακαλώ είτε PM ή quote το post μου για να μου έρθει alert αν ενδιαφέρεται κανείς. στελνω πμ
billys7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Στις 20/5/2019 στις 2:29 ΜΜ, Crybal είπε Χαρίζονται Επεξεργαστες Ρ4 socket 478 SL87J Intel Celeron D 320 2.40 GHz, 533 MHz ΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ SL72B Intel Celeron 2.5 GHz ΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ SL5ZT Intel Pentium 4 2 GHz ΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ SL5UG Intel Pentium 4 1.7 GHz ΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ SL6WH Intel Pentium 4 2.6 GHz ΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ Socket 775 SL8HX Intel Pentium 4 521 ΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ AMD pc ADA3400AEP4AX - AMD Athlon 64 3400+ ΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ADA3500IAA4CW - AMD Athlon 64 3500+ AMD LAPTOP 2 TEM. TMDTL64HAXSDM http://www.cpu-world.com/CPUs/K8/AMD-Turion 64 X2 Mobile technology TL-64 - TMDTL64HAX5DM.html ΜΝΗΜΕΣ ΛΑΠΤΟΠ DDR1 256 - 4 TEM DDR2 256 – 2 TEM 512 – 7 TEM ΜΝΗΜΕΣ PC SDRAM 6TEM DDR1 256 3TEM 512 1TEM DDR2 512 1 TEM ΚΡΑΤΗΜΕΝΗ Καρτες γραφικών agp GeForce4 MX 4000 ΚΡΑΤΗΜΕΝΗ RADEON 9250 ATI Radeon CGA-9258ATVD ΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ATI Radeon 9200 SE Εκτυπωτές (δύο) EPSON STYLUS OFFICE BX600FW με πρόβλημα στην κεφαλή (χάλια εκτυπωση παρά τον καθαρισμό, παροπλισμένοι εδώ και πάρα πολύ καιρό) ΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ Παλιό μοντεμακι pci Όλα τα παραπάνω είναι σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση Θα προτιμηθούν μέλη που έχουν γενικότερα συμμετοχή στο φορουμ και έχουν χαρισει αντικείμενα. Επίσης θα προτιμούσα να τα πάρουν περισσότεροι από ένας και άτομα που πιθανότατα να τα χρησιμοποιήσουν. Αποστολές δεν κάνω. Παραλαβές απογεύματα από Ν. Σμύρνη, βράδια νωρίς και αργίες από Κυψέλη/Γαλάτσι. (Με την ευκαιρία,εαν σε κάποιον περισσεύει ενα ms keyboard 500/usb ή κάνενα ανταπτορακι απο ps2 σε usb,διπλό ή μονό,θα το ηθελα) Εάν έχω κάνει/δει κάτι λάθος σε κάποιο αντικείμενο θα σας ενημερώσω! Post εδω και υστερα πμ Παρέλαβα και εγώ. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου Crybal. Να είσαι καλά.
great Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 36 λεπτά πριν, great είπε Καλησπέρα. Τα παρακάτω έχουν χρησιμοποιηθεί ένα μήνα το πολύ και σκονίζονται για πάνω από δυο χρόνια. Πλήρως λειτουργικά (καλό καθάρισμα θέλουν μόνο). Μου πιάνουν χώρο και λέω να τα δώσω (και οι δυο πάνε μαζί) έτσι σε όποιον τα έχει περισσότερη ανάγκη από εμένα (με την μεταλλική βάση για τις κάψουλες). Μόνο χέρι-χέρι δυστυχώς περιοχές Ν. Μάκρη-Ραφήνα τα απογεύματα ή Αγ. Στέφανος 09:00-17:00. Παρακαλώ είτε PM ή quote το post μου για να μου έρθει alert αν ενδιαφέρεται κανείς. Εχουν κρατηθει για @Maricute Θα ενημερώσω για οποιαδήποτε αλλαγή 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις