Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/6/2019 στις 9:04 ΜΜ, tigergreg είπε

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ PRIMO ΟΡΘΟΣΤΑΤΗΣ   2  χρονων   3  ταχυτητων  μαυρος   με   πολλη   μπιχλα   ο  οποιος   μπλοκαρισε   μαλλον   λογω   της   σκονης   που   μπηκε   μεσα.

Θελει   καθαρισμα   μεσα-εξω   απο   ανθρωπο   που  θελει   να   ασχοληθει   διαφορετικα   παει   στον  καδο.

Παραλαβη   στην   εδρα   μου   πισω   απο  το  εφετειο   αθηνας.

Ποσταρετε   πρωτα   εδω   και   στειλτε   αμεσα   πμ.

spacer.png

ΔΟΘΗΚΕ!

Ο ανεμιστήρας δεν λειτούργησε παρόλο το καθάρισμα και τον εκτεταμένο ψεκασμό με 2 διαφορετικά σπρέι.

*Κάτι κινείται στην περιοχή του μοτέρ, αλλά προς την προπέλα τίποτα. Δεν έχω τις γνώσεις να επέμβω πιο "εσωτερικά", μάλλον θα τον αποτελειώσω.

Σε άλλα νέα...

Καναπές 3θεσιος μεταχειρισμένος με γερό σκελετό, αλλά φθορές στο ύφασμα. Δυστυχώς πρέπει να κατέβει από τον 4ο από το κλιμακοστάσιο. Αν τον θέλει κάποιος, θα πρέπει να αναλάβει τη μεταφορά του. Για λίγες μέρες μόνο, μετά τον σπάω και τον πετάω.

Επεξ/σία από Doubt
  • Like 3
  • Απαντ. 13k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Doubt είπε

Ο ανεμιστήρας δεν λειτούργησε παρόλο το καθάρισμα και τον εκτεταμένο ψεκασμό με 2 διαφορετικά σπρέι. Αν τον θέλει κάποιος για να δοκιμάσει ο ίδιος ή για ανταλλακτικά, έρχεται να τον παραλάβει από Αιγάλεω.

άτι κινείται στην περιοχή του μοτέρ, αλλά προς την προπέλα τίποτα. Δεν έχω τις γνώσεις να επέμβω πιο "εσωτερικά", μάλλον θα τον αποτελειώσω.

Σε άλλα νέα...

Καναπές 3θεσιος μεταχειρισμένος με γερό σκελετό, αλλά φθορές στο ύφασμα. Δυστυχώς πρέπει να κατέβει από τον 4ο από το κλιμακοστάσιο. Αν τον θέλει κάποιος, θα πρέπει να αναλάβει τη μεταφορά του. Για λίγες μέρες μόνο, μετά τον σπάω και τον πετάω.

Για σένα (ή τον επόμενο που μπορεί να ενδιαφερθεί) πολλοί ηλεκτροκινητήρες στα 220 (πχ ανεμιστήρες δαπέδου, οροφής, κλπ) έχουν ένα πυκνωτή μέσα για την εκκίνησή τους ο οποίος και μπορεί να τα "παίξει" (άσχετο με τη γνωστή "νόσο" των πυκνωτών σε οθόνες, κλπ).

Αν λοιπόν το μοτέρ κάνει κάποιο βουητό αλλά δεν ξεκινάει τότε είναι αρκετά πιθανό να είναι ο πυκνωτής η αλλαγή του οποίου λύνει το πρόβλημα.

• Like 2
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, haris_216 είπε

Για σένα (ή τον επόμενο που μπορεί να ενδιαφερθεί) πολλοί ηλεκτροκινητήρες στα 220 (πχ ανεμιστήρες δαπέδου, οροφής, κλπ) έχουν ένα πυκνωτή μέσα για την εκκίνησή τους ο οποίος και μπορεί να τα "παίξει" (άσχετο με τη γνωστή "νόσο" των πυκνωτών σε οθόνες, κλπ).

Αν λοιπόν το μοτέρ κάνει κάποιο βουητό αλλά δεν ξεκινάει τότε είναι αρκετά πιθανό να είναι ο πυκνωτής η αλλαγή του οποίου λύνει το πρόβλημα.

Κατι   μου   ειχε   πει   και  μενα   ο   γειτονας   ηλεκτρολογος   αλλα   σταματησα   να   τον  ακουω   οταν   ειπε   την   φραση   "20  ευρω"...:P

Απλα   πηρα   αλλον   με  τηλεχειριστηριο.

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tigergreg είπε

Κατι   μου   ειχε   πει   και  μενα   ο   γειτονας   ηλεκτρολογος   αλλα   σταματησα   να   τον  ακουω   οταν   ειπε   την   φραση   "20  ευρω"...:P

Απλα   πηρα   αλλον   με  τηλεχειριστηριο.

Πυκνωτής 1.5μF στα 450V AC (εχει κ αυτάκι για να βιδώνει πάνω σε σασί) κόστος ουτε 1 ευρώ. Εχει να κάνει με τα συν κτλ με αποτέλεσμα είτε να μουγκρίζει ή να γυρνάει πολύ αργά λες και πατινάρει.. απλά δεν μπορεί να κρατήσει καλά τις φάσεις μέσα στα πηνία και έτσι αντί για ηλεκτρομαγνητικό μοτέρ τείνει για για παλμικό !!!!

Προσοχή σε όποιους επιχειρήσουν τέτοια αλλαγή , τα πάντα εκτός ρεύματος και τις κολλήσεις του νέου πυκνωτή στα καλώδια του παλιού όχι με μονωτική ταινία αλλά θερμοσυστελόμενο  (μακαρόνι) γιατι η ταινία θα ξεκολλήσει και θα είναι τα 220V εκτεθειμένα (ακόμη και μέσα στο καπάκι) 

Το ξέρω ότι τα ξέρετε τα παραπάνω αλλά μην μου πείτε ότι δεν σας τα είπα!!! 

• Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/6/2019 στις 1:36 ΜΜ, haris_216 είπε

Πιο πολύ με την αφή καταλαβαίνεις πως κάτι κινείται, σαν να δουλεύει ανεμιστηράκι υπολογιστή ας πούμε, σε όλες τις σκάλες το ίδιο.

Εγώ να καταπιαστώ με τέτοια επισκευή δεν....

Επεξ/σία από Doubt
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Doubt είπε

Πιο πολύ με την αφή καταλαβαίνεις πως κάτι κινείται, σαν να δουλεύει ανεμιστηράκι υπολογιστή ας πούμε, σε όλες τις σκάλες το ίδιο.

Εγώ να καταπιαστώ με τέτοια επισκευή δεν....όποιος το κατέχει, ας κοπιάσει.

Αυτός ο πυκνωτής ονομάζεται πυκνωτής εκκινήσεως. 

Αν έχει θέμα αυτός, δοκίμασε με την σκάλα εντός, να δώσεις με το χέρι στροφές στον ανεμιστήρα, αν ξεκινήσει και δουλεύει είναι αυτό. 

Αν και πάλι δεν στρέφει η φτερωτή, τότε κάτι έχει γίνει με τον άξονα μετάδοσης κίνησης (κάτι έχει κοπεί /φαγωθει) και λογικά δεν αξίζει να ασχοληθεί κάποιος.. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 14/6/2019 στις 10:49 ΠΜ, DrLo είπε

Χαρίζονται

-

No pcs Description Σχολια
--- --- --------------------------------- ----------------------
[ 1 ] 1x 5-port 10/100 Ethernet Switch Λειτουργικό τελευταία φορά
[ 2 ] 2x PCI Ethernet Cards 10/100 Λειτουργικες τελευταία φορά
[ 3 ] 1x PCI Modem Λειτουργικό τελευταία φορά

-

Παραλαβή από Μαρούσι (κοντά στον ΟΤΕ) σε ώρες γραφείου ή από ΧαΪδάρι (Κοντά στα ΤΕΙ Αθηνών) άλλες ώρες.

Ευχαριστώ τον Γιώργο για το switch, να είσαι καλά φίλε μου!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/6/2019 στις 8:36 ΜΜ, stelakis1914 είπε

Έγινε δικό σου το τηλέφωνο! 

Στέλιο σ' ευχαριστώ πολύ για το Nokia. Αναστήθηκε είδη και κοσμεί τη συλλογή μου !

Να χαρίσω κι εγώ το παρακάτω Bluetooth Ηχείο, Radio, mp3 Player κλπ.

Είναι σε άριστη λειτουργική και εμφανησιακή κατάσταση, αλλά θέλει μπαταρία. Όποιος θέλει να ασχοληθεί, η μπαταρία από ebay έχει 2-3 Euro και από skroytz 5-10.

Προτειμώ Θεσσαλονίκη Ανατολικά.

Επεξ/σία από azografos
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
25 minutes ago, azografos said:

Στέλιο σ' ευχαριστώ πολύ για το Nokia. Αναστήθηκε είδη και κοσμεί τη συλλογή μου !

Να χαρίσω κι εγώ το παρακάτω Bluetooth Ηχείο, Radio, mp3 Player κλπ.

Είναι σε άριστη λειτουργική και εμφανησιακή κατάσταση, αλλά θέλει μπαταρία. Όποιος θέλει να ασχοληθεί, η μπαταρία από ebay έχει 2-3 Euro και από skroytz 5-10.

Προτειμώ Θεσσαλονίκη Ανατοπλικά.

Καλησπέρα, θα με ενδιέφερε!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, rayven18 είπε

Καλησπέρα, θα με ενδιέφερε!

Δικό σου !

Πάμε σε PM για λεπτομέρειες.

Δημοσ.
Στις 15/6/2019 στις 12:35 ΜΜ, stamka είπε

Χαρίζεται EPSON Stylus C62
Εχει χαλασει το κούμπωμα απ το καπακι (οχι το καπακι) του ενος μελανιου

Αθηνα βορεια Μηνύματα σε pm

s-l640.jpg

δόθηκε στον billys7

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...