Thulogur Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Χαρίζεται αυτη η καρτουλα: Προσωπικό μήνυμα για συνεννόηση και παραλαβή απο την περιοχη Καραβελ ή μετρο ευαγγελισμου. 2
tigergreg Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 42 λεπτά πριν, Thulogur είπε Χαρίζεται αυτη η καρτουλα: Προσωπικό μήνυμα για συνεννόηση και παραλαβή απο την περιοχη Καραβελ ή μετρο ευαγγελισμου. Στελνω πμ...
Thulogur Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 6 λεπτά πριν, tigergreg είπε Στελνω πμ... Δικιά σου ! 1
tigergreg Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Χαριζονται.... 1.Ασυρματο τηλεφωνο TURBO X PL 200 σχεδον καινουργιο με μπαταριες πανασονικ που εχω καιρο να φορτισω. ΔΟΘΗΚΕ! 2.Ασυρματο ποντικι TRUST WIRELESS DESKSET σαν καινουργιο www.trust.com/16607 που δυστυχως εχασα το usb στικακι του μαζι με το πληκτρολογιο. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την σδρα μου πισω απο το εφετειο ΑΘΗΝΑΣ εντος 48ωρου κατοπιν συνεννοησης. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2018 από tigergreg
rohas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Χαριζεται η ψηφιακη καμερα Δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι η μπαταρια του(BL-4C), φορτιστης υπαρχει(θελει ανταπτορα,χωρις το καλωδιο,ειναι κλασσικο usb --> mini usb) Κουτι,οδηγιες,cd με drivers υπαρχει. Ποστάρετε εδώ και κατόπιν με προσωπικό κανονίζουμε για παραλαβή πλησιον μετρο Κατεχακης (διασταυρωση Μεσογειων-Κατεχακη). Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2018 από rohas
georgios65 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, tigergreg είπε Χαριζονται.... 1.Ασυρματο τηλεφωνο TURBO X PL 200 σχεδον καινουργιο με μπαταριες πανασονικ που εχω καιρο να φορτισω. 2.Ασυρματο ποντικι TRUST WIRELESS DESKSET σαν καινουργιο www.trust.com/16607 που δυστυχως εχασα το usb στικακι του μαζι με το πληκτρολογιο. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την σδρα μου πισω απο το εφετειο ΑΘΗΝΑΣ εντος 48ωρου κατοπιν συνεννοησης. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τό ἀσύρματο τηλέφωνο. Εὐχαριστῶ.
newmail115 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 55 λεπτά πριν, rohas είπε Χαριζεται η ψηφιακη καμερα Δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι η μπαταρια του(BL-4C), φορτιστης υπαρχει(θελει ανταπτορα,χωρις το καλωδιο,ειναι κλασσικο usb --> mini usb) Κουτι,οδηγιες,cd με drivers υπαρχει. Ποστάρετε εδώ και κατόπιν με προσωπικό κανονίζουμε για παραλαβή πλησιον μετρο Κατεχακης (διασταυρωση Μεσογειων-Κατεχακη). Φίλε μου με ενδιαφέρει η καμερούλα, στέλνω πμ
Fir3fly Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 5 ώρες πριν, tigergreg είπε Χαριζονται.... 1.Ασυρματο τηλεφωνο TURBO X PL 200 σχεδον καινουργιο με μπαταριες πανασονικ που εχω καιρο να φορτισω. 2.Ασυρματο ποντικι TRUST WIRELESS DESKSET σαν καινουργιο www.trust.com/16607 που δυστυχως εχασα το usb στικακι του μαζι με το πληκτρολογιο. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την σδρα μου πισω απο το εφετειο ΑΘΗΝΑΣ εντος 48ωρου κατοπιν συνεννοησης. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Και εγω στη σειρα για το τηλ... ευχαριστουμε
serdakis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 6 ώρες πριν, tigergreg είπε Χαριζονται.... 1.Ασυρματο τηλεφωνο TURBO X PL 200 σχεδον καινουργιο με μπαταριες πανασονικ που εχω καιρο να φορτισω. Στη σειρα και εγω για το τηλ
Thulogur Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται επίσης αυτα εδω τα παιχνίδια: Προσωπικό μήνυμα για συνεννόηση και παραλαβή απο την περιοχη Καραβελ ή μετρο ευαγγελισμου Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2018 από Thulogur 1
georgios65 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 22 ώρες πριν, tigergreg είπε Χαριζονται.... 1.Ασυρματο τηλεφωνο TURBO X PL 200 σχεδον καινουργιο με μπαταριες πανασονικ που εχω καιρο να φορτισω. 2.Ασυρματο ποντικι TRUST WIRELESS DESKSET σαν καινουργιο www.trust.com/16607 που δυστυχως εχασα το usb στικακι του μαζι με το πληκτρολογιο. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την σδρα μου πισω απο το εφετειο ΑΘΗΝΑΣ εντος 48ωρου κατοπιν συνεννοησης. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα,νά ἀποσύρω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τό ἀσύρματο τηλέφωνο ΤURBO X PL200,γιατί ἐνδιαφέρονται καί ἄλλα ἄτομα γιά τό τηλέφωνο,πού εἶναι παλαιότερα μέλη στό forum. Eὐχαριστῶ. 1 1
tigergreg Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 6 λεπτά πριν, georgios65 είπε Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα,νά ἀποσύρω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τό ἀσύρματο τηλέφωνο ΤURBO X PL200,γιατί ἐνδιαφέρονται καί ἄλλα ἄτομα γιά τό τηλέφωνο,πού εἶναι παλαιότερα μέλη στό forum. Eὐχαριστῶ. OK
iceblazer Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Χαριζεται pro 2009 (xbox 360) και Alexander (video game) (pc game). Παραλαβη απο σταθμο Αμαρουσιου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις